خانه
630

طرز تهیه شیرینی گردویی

  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۷/۱۲/۲۰
    avatar
    کاربر جديد|5 |125 پست

    طرز تهیه شیرینی گردویی

    طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی , دستور پخت شیرینی گردویی بازاری , xvc jidi advdkd 'vn,dd

    شیرینی گردویی

    شیرینی گردویی یکی از شیرینی های خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به دلیل اینکه بخش عمده آن از گردو تشکیل شده است با نام شیرینی گردویی شناخته می شود. شیرینی گردویی به دلیل اینکه کمی خشک است معمولا به همراه چای سرو می شود.

    با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شیرینی گردویی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شیرینی گردویی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی حرفه ای شیرینی گردویی با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم شیرینی گردویی

    • کره ۸۰ گرم
    • پودر قند ۱۲۰ گرم
    • آرد برنج  ۱۰۰ گرم
    • مغز گردو برای تزیین
    • زرده تخم مرغ ۱ عدد
    • پودر مغز گردو ۱۲۰ گرم
    • دارچین ½ قاشق مرباخوری

    دستور پخت

    طرز تهیه شیرینی گردویی

    برای تهیه شیرینی گردویی ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم و می گذاریم تا با دمای محیط نرم شود. سپس فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود و زمانیکه می خواهیم شیرینی ها را در فر قرار دهیم معطل نشویم. پس از اینکه کره نرم شد

    آن را در کاسه ای می ریزیم و پودر قند را به آن می افزاییم و با همزن خوب هم می زنیم تا یکدست شوند و کمی رنگ آن ها تغییر کند و بعد زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم و دارچین را نیز می افزاییم و مواد را مخلوط می کنیم

    و (به جای دارچین می توانید وانیل را جایگزین کنید)پودر گردو را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا به خورد هم بروند. آن وقت آرد برنج را چندبار الک می کنیم و به مواد مایه شیرینی می افزاییم و پیاپی هم می زنیم تا یکدست شود

    و خمیر نرمی داشته باشیم که با دست به راحتی بتوانیم آن را به یک سمت کاسه جمع کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و به اندازه یک گردو از مایه شیرینی بر می داریم و با کف دودست به آن شکل می دهیم تا مثل یک دایره شود و در سینی می گذاریم.

    همه مایه شیرینی را به همین صورت آماده می کنیم و در سینی با فاصله می چینیم و روی آن ها نصف مغز گردو می گذاریم. کمی فشار می دهیم تا گردوها داخل خمیر برود و بعد پخت بیرون نیاید و سینی را داخل فر قرار می دهیم

    تا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بعد شیرینی ها پخته شوند.اگر تمایل دارید شیرینی خشکی داشته باشید باید اجازه دهیم شیرینی ها بیشتر در فر بمانند. شیرینی های آماده شده را بیرون می آوریم و خنک که شدند از روی کاغذ روغنی جمع می کنیم و در ظرف می چینیم.نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان