خانه
621

طرز تهیه قلیه ماهی

  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
    avatar
    کاربر جديد|5 |125 پست

    طرز تهیه قلیه ماهی

    طرز تهیه قلیه ماهی , خورش قلیه ماهی , قلیه ماهی بوشهری جنوبی , ghaliye mahi , rgdi lhid

    قلیه ماهی

    قلیه ماهی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه جنوب کشورمان است که به خاطر طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است. این غذای خوشمزه با گوشت ماهی ، سبزیجات و ادویه های جنوبی طبخ می شود و از معروف ترین غذاهای جنوب کشورمان محسوب می شود.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم قلیه ماهی

    • سیر ۶ عدد

    • گشنیز ۳۰۰ گرم

    • شنبلیله ۵۰ گرم

    • فیله ماهی ۴ تکه

    • پیاز متوسط ۲ عدد

    • تمبر هندی ۲۰۰ گرم

    • روغن مایع به اندازه کافی

    • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

    دستور پخت

    طرز تهیه قلیه ماهی

    برای این غذا بهترین نوع ماهی عبارتند از:ماهی شیر،شوریده و سنگسر.ابتدا تکه های ماهی را در ظرفی میگذاریم و هر دو طرف ماهی ها را نمک و فلفل می پاشیم و کناری می گذاریم.گشنیز و شنبلیله را پاک می کنیم و میشوییم و روی تخته ساطوری خرد می کنیم.

    پیاز ها و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و داخل قابلمه ای روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم،پس از اینکه کمی داغ شد سیر ها را داخل آن میریزیم تا سرخ شوند و سپس در بشقابی می ریزیم

    و پیازها را داخل تابه می ریزیم تا طلایی شوند و سیر های سرخ شده را به پیازهای سرخ شده در تابه می افزاییم و نمک،فلفل و زردچوبه را روی پیاز و سیر داغ می ریزیم و تفت می دهیم و گشنیز و شنبلیله خرد شده را نیز اضافه میکنیم به مواد

    و تفت می دهیم تا جایی که رنگ آنها کمی تغییر کند و آب سبزی ها تبخیر شود سپس نصف لیوان آب اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سبزیجات با حرارت کم خوب پخته شوند. سپس تمبرهندی را با ۳ لیوان آب رقیق می کنیم

    و به خوشت اضافه می کنیم و (اگر به تمبرهندی دسترسی ندارید به جای آن می توانیداز ۳ قاشق غذاخوری رب انار ترش استفاده کنید) تامل می کنیم تا خوب مواد خورشت خوب جا بیافتد.خورشت که تغییر رنگ داد ماهی ها را داخل آن می ریزیم

    و ۳۰دقیقه زمان می برد تا ماهی ها کاملا پخته شوند ( می توانید قبل از انداختن ماهی ها در خورشت ابتدا آنها را سرخ کنید ) در آخر خورشت که خوب پخت و جا افتاد در ظرف مورد نظر سرو کنید و با پلو نوش جان کنید.

    منبع : پارسی دی

  • leftPublish
  • ۲۱:۲۷   ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    ممنون از مطلبتون ولی یک نکته و اون اینکه ماهی های گوشتی و درشت رو برای قلیه استفاده میکنن سنگسر هامور شوریده بافت خیلی لطیفی داره و برای خورشت مناسب نیست
    و نکته بعدی اینکه تمر هندی باید رنگش تیره باشه و یه نکته برای خوش مزه شده اینکه پیاز وسیر رو که تفت دادیم سبزی رو اضافه میکنیم گشنیز زود سرخ میشه هنگامی که سبزی تقریبا تفت خورد 1عدد گوجه رو رنده و به سبزی اضافه میکنیم بعدم ماهی رو روی سبزی می چینیم وقتی یک طرف ماهی تفت خورد با احتیاط ماهی ها رو بر میگردونیم تا طرف دیگه هم تفت بخوره بعد تمر حل شده رو از کنار ظرف اروم اضافه میکنیم زیاد
    سعی کنید زیاد اب نریزید چون زمان پخت ماهی خیلی کمه و بگذارید حسابی جا بیوفته
    بجای ماهی از میگو هم میشه استفاده کرد
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان