خانه
4.04K

طرز تهیه چیکن کاری

  • ۱۶:۰۶   ۱۳۹۳/۴/۱۷
    avatar
    کاربر فعال|271 |377 پست

    اگر در هند یا پاکستان مهمان کسی بودید و این غذا را برای شما درست کرد بدانید که خیلی


    برایش عزیز بوده اید.این غذا واقعا خوشمزه است. یک عادت که مردمان این مناطق دارند این


    است که بسیار روغن داخل غذاهایشان می ریزند و شاید می توان گفت که خوراک اصلیشان


    نان با روغن است.در هند و پاکستان به هیچ عنوان به هیچ عنوان به هیچ عنوان از قاشق


    استفاده نمی کنند و معتقدند اگر با دست غذا نخورند خدا برایشان روزی نخواهد فرستاد اگر


    در بین هندی ها و پاکستانی ها کسی را دیدید که با قاشق غذا می خورد مطمئن باشید خارج


    رفته می باشد و به خاطر فیس و افاده این کار را انجام می دهد. یک عادت دیگر هم که دارند این


    است که به هیچ عنوان با دست چپ خوراکی نمی خورند و بسیار بیزارند از کسی که حتی چپ


    دست باشد و مهمان آنها باشد و بخواهد غذایشان را با دست چپ بخورد.


    مواد لازم.



    1. مرغ کامل یک عدد که به ۸ تیکه تقسیم شده باشد.

    2. پیاز ۲ عدد متوسط

    3. خامه یا ماست شیرین یا شیر پر چرب ۱۰۰ گرم ۵/۳ قاشق سوپخوری

    4. پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری

    5. روغن به مقدار لازم

    6. چوب دارچین ۱ عدد حدود حدود ۴ تا ۵ سانت

    7. زنجبیل له شده ۱ قاشق مرباخوری

    8. سیر له شده ۱ قاشق مرباخوری

    9. هل سبز ۴ تا ۵ عدد

    10. فلفل سیاه درسته ۷ تا ۸ عدد

    11. میخک ۵ تا ۶ عدد

    12. فلفل سبز چند دانه

    13. گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده ۴ تا ۵ عدد

    14. رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری

    15. نمک.به مقدار لازم

    16. فلفل سبز خردشده ۲ عدد

    17. گشنیز تازه خرد شده ۱ قاشق مرباخوری برای تزیین

    18. گرام ماسالا ۱ قاشق چایخوری

    19. پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری

    20. فلفل سبز درسته چند عدد برای تزیین.

    21. زردچوبه 1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه.


    در تمامی مارکت های هند و پاکستان شیشه های زنجبیل و سیر و پیاز له شده موجود


    است.ولی شما می توانید با رنده یا دستگاه له کنید.


    ابتدا پیاز ها را نگینی خردکنید و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.در تمامی


    غذاخوری های اینجا از روغن نباتی یا جامد برای طبخ این غذا استفاده میکنند ولی من


    از مایع استفاده کردم.نکته دیگر این خورش یا خوراک خیلی چرب مصرف می شود.بعد


    از سبک شدن پیاز سیر و زنجبیل له شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آنها همراه پیاز


    سبک شوند.سپس تمامی ادویه ها را +گوجه پوست گرفته و خرد شده و رب گوجه و


    نمک اضافه و زیر شعله را کم و درب ظرف را بگذارید تا گوجه به سس تبدیل شود. در


    این هنگام مرغها را اضافه کنید و تا عوض شدن رنگ مرغها بطور مدام تفت دهید.بعد


    ماست را افزوده و مخلوط کرده بعد از مخلوط کامل فلفل سبزهای خرد شده را هم


    اضافه کرده و زیر شعله را کمی کم کنید تا مرغ با مواد داخل ظرف پخته شود.نکته ایی


    که وجود دارد در اینجا ذکر گردد وقتی ماست را همراه ادویه به غذا اضافه میکنند باعث


    می شود خیلی سریعتر از هر موقع دیگر مواد پخته شود.این خورش یا خوراک آب زیاد


    نمی خواهد اگر دیدید مرغی که استفاده کرده اید خام است یک لیوان آب گرم را در


    چند مرحله به مرغ اضافه کنید.در آخر پخت درون ظرف مورد نظر کشیده و گشنیز خرد


    شده و فلفل سبز را روی آن بریزید.این غذای بی نهایت خوشمزه یا با نان یا با برنج


    خورده می شود.امیدوارم از مزه رویایی آن لذت ببرید.


     


     


     


                                                                                 نوش جان




  • leftPublish
  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۳/۴/۱۷
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    چ خوب یبار بدرستم ببینم چی میشه
  • ۲۳:۵۷   ۱۳۹۳/۴/۱۷
    avatar
    maryam maloosak
    کاربر فعال|271 |377 پست
    زیباکده
    آزِِِِیـــــــــــنــا : 

    چ خوب یبار بدرستم ببینم چی میشه
    زیباکده
    اره ازینا جون ادم باید اراده کنه
  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۳/۴/۲۰
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    باید خوشمزه باشه
    ولی چقدر موادش زیاده
  • ۲۳:۴۴   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    maryam maloosak
    کاربر فعال|271 |377 پست
    زیباکده
    بلوندی : 

    باید خوشمزه باشه

    ولی چقدر موادش زیاده
    زیباکده
    عوضش خاصیت داره دوستم
  • ۱۵:۱۸   ۱۳۹۳/۴/۲۷
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست

    چقدر من تنبلم .خخخخخخ
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان