خانه
826

طرز تهیه کوکوی کدو سبز خوشمزه و مجلسی

  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۸/۵/۱۸
    avatar
    کاربر جديد|10 |76 پست

    طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

    کوکوی لوبیا سبز، طرز تهیه و پخت کوکوی لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی مخصوص با گوشت چرخ کرده و تخم مرغ در خانه ، koo-koo-loobia-sabz
    دستور تهیه کوکوی لوبیا سبز خانگی خوشمزه و مخصوص

    کوکوی لوبیا سبز از کوکوهای خوشمزه و پرطرفداری است و طعم متفاوتی با کوکوهای دیگر دارد و یک نوع غذای گیاهی و مقوی محسوب می شود. کوکوی لوبیا سبز به راحتی قابل تهیه و پخت است و برخی از افراد آن را با سیب زمینی و برخی دیگر به صورت رژیمی درست می کنند.

    همانطور که می دانید کوکوها انواع مختلفی دارد که هم به عنوان میان وعده سرو می شود و هم می توان برای یک وعده غذای سبک آن را درست کرد. از جمله کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی و کوکوی پیاز.

    به هر حال اگر با طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی جدید بارونک، مواد لازم و طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، این کوکوی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله در منزل درست کنید.

    مواد لازم کوکوی لوبیا سبز 4 تا 5 نفر
    لوبیا سبز  نیم کیلو
    گوشت چرخ کرده  ۲۰۰ گرم
    پیاز  1 عدد
    تخم مرغ  ۴ عدد
    آرد  ۳ قاشق غذاخوری
    نمک و زردچوبه  به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان دلخواه
    زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
    گردو خرد شده  نصف فنجان
    مراحل تهیه و پخت کوکو لوبیا سبز

    1. برای پخت کوکو، ابتدا لوبیاها را خیلی ریز خرد می کنیم و با مقداری آب در یک قابلمه روی حرارت می گذاریم تا پخته شود. بعد از پخته شدن لوبیا، آن را آبکش می کنیم تا آبشان کامل خشک شود.

    2. سپس پیاز را رنده می کنیم و همراه با گوشت چرخ کرده در یک تابه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم. مقداری، نمک زردچوبه و فلفل هم می ریزیم. بعد از تفت دان پیاز و گوشت، لوبیای آبکش شده را هم به تابه می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.

    3. در یک کاسه تخم مرغ ها را می شکنیم و با زعفران دم کرده و گردو مخلوط می کنیم. آرد را هم به تخم مرغ اضافه می کنیم و به آرامی با همزن دستی می زنیم تا مواد یکدست شود. حالا مخلوط تخم مرغ و آرد را با مواد لوبیا و گوشت مخلوط می کنیم.

    4. در انتها در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و داغ می کنیم. سپس به آرامی مواد کوکو را داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم. شعله را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا کوکو با حرارت ملایم پخته شود.

    5. وقتی یک طرف کوکوها سرخ شد، آن را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و برمی گردانیم تا طرف دیگر کوکوها هم سرخ شود. بعد از پخته شدن کوکوها، آن را در ظرف سرو می کشیم و با گوجه و خیارشور تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کوکوی لوبیا سبز خوشمزه لذت ببرید.

    ویرایش شده توسط فرزانه امیری در تاریخ ۱۸/۵/۱۳۹۸   ۱۶:۰۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان