خانه
4.56K

غذاهای فوری

  • ۱۳:۵۹   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    قارچ و پنیر گریل شده
    قارچ و پنیر کبابی با سس آویشن پیش غذا یا غذای گیاهی خوشمزه‌ای است که مورد پسند تمام افراد خانواده قرار می‌گیرد.
    اگر به آویشن تازه دسترسی ندارید می‌توانید از 1 قاشق مرباخوری پودر آویشن استفاده کنید البته می‌توانید از کاکوتی هم بجای آویشن استفاده کنید.
    پنیر هلومی یا پنیر کبابی، نوعی پنیر یونانی است که نسبت به پنیرهای دیگر در برابر حرارت مقاوم‌تر است و آب نمی‌شود؛ به همین دلیل برای گریل کردن بسیار مناسب است. پنیر کبابی یا هلومی را می‌توانید از سوپرمارکتها تهیه کنید؛ اما در صورت در دسترس نبودن از پنیر فتا استفاده کنید که طعمی شبیه پنیر کبابی دارد یا از پنیر موتزارلا که بافتی شبیه آن دارد.
    مواد لازم: 
    قارچ دکمه‌ای کوچک
    36 عدد
    پنیر کبابی(halloumi)................... البته کاله هم این نوع پنیر رو زده
    250 گرم
    آب لیمو ترش
    2 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
    2 قاشق غذاخوری
    برگ آویشن تازه خرد شده
    1 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    سیخ های چوبی را به مدت 1 ساعت در آب خیس دهید تا روی کباب‌پز نسوزند. ساقه قارچ‌ها را جدا کرده و آنها را با پنبه یا دستمال کاغذی یا دستمال آشپزخانه نم‌دار تمیز کنید. پنیر کبابی را به صورت 24 مربع 2 سانتی‌متری برش بزنید. در هر سیخ چوبی 3 تکه قارچ و 2 تکه از پنیر کبابی قرار دهید به طوری که ابتدا و انتهای آن قارچ قرار بگیرد. سیخ‌ها را در یک ردیف در ظرفی قرار دهید. آبلیمو، روغن زیتون و برگ‌های آویشن خرد شده را با هم مخلوط کرده و به آن پودر فلفل سیاه بزنید. سپس این مخلوط را روی قارچ و پنیر بریزید و اجازه دهید تا حداکثر به مدت 30 دقیقه بماند تا طعم‌دار شوند. باربیکیو یا گریل را روی حرارت متوسط تنظیم نمایید و سیخ‌ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه در حالی‌که چند بار زیر و رو می‌کنید بپزید تا نرم و طلایی رنگ شوند. این پیش‌غذا را گرم با سالاد کاهو و هویج و کمی از سس باقیمانده آویشن و روغن زیتون سرو نمایید. 
    با تشکر از پارسه گرد
  • leftPublish
  • ۱۵:۰۷   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    nafas
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5128 |3166 پست
    قیافش که وسوسه انگیزه البته من قارچ کبابی دوست دارم ولی تابه حال پنیر کبابی نخوردم
  • ۱۵:۴۵   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    مروارید
    یک ستاره ⋆|399 |1307 پست
    آره جالبه
  • ۱۵:۴۷   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    راستش من یه بار قارچ کبابی درستیدم اما از بوش خوشم نیومد!
    اما عـــــــــــــــاشق قارچ توی خوراک ها و سالاد بیدم....شدیــــــــــــــــداً!
  • ۱۴:۵۱   ۱۳۹۲/۹/۲۱
    avatar
    آتیشپاره
    کاربر فعال|177 |363 پست
    آخ گفتی صبا.....منم عاااااااااااااااشق قارچم!
    من تا حالا قارچ کبابی نخوردم!
    مگه بوش چطوری بود صبا؟
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان