خانه
5.38K

غذای خارجی

  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۵/۴/۱۴
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    غذای خارجی

    پای اسپاگتی

    ین غذا یکی از غذاهای محبوب کودکان است که می توانید آن را در منزل تهیه کنید و همه ی خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
    زمان تهیه ی این غذا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.
    ● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
    ▪️ هویج بزرگ: ۲ عدد، پوست کنده و خرد شود
    ▪️ اسپاگتی : ۲۵۰ گرم
    ▪️ سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم
    ▪️ پنیر ریکوتا: یک پیمانه
    ▪️ تخم مرغ : یک عدد
    ▪️ پنیر موزارلای رنده شده: یک و یک چهارم پیمانه
    ▪️ گوشت قلقلی چرخ کرده : ۸ تا ۱۰ عدد
    ▪️ پودر ارگانو یا پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
    ▪️ نمک و فلفل : به اندازه ی لازم
    ● طرز تهیه:
    ▪️ فر را از پیش روی ۳۵۰ درجه گرم کنید.
    ▪️ در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت ۸ دقیقه بپزید.
    ▪️ هویج را به مخلوط اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه ی دیگر آن را بجوشانید.
    ▪️ مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه ای منتقل کنید.
    ▪️ سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
    ▪️ قبل از اضافه کردن تخم مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
    ▪️ تخم مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
    ▪️ مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای شود حرارت دهید.
    ▪️ پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش، ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

    غذای خارجی
  • leftPublish
  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۵/۴/۱۴
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    غذای  خارجی

    رولت لازانیا بااسفناج وسه نوع پنیر

     مواد لازم (برای ۴ نفر)
    ▪️ روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
    ▪️ پیاز خرد کرده: یک سوم پیمانه
    ▪️ سیر له شده: یک حبه
    ▪️ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
    ▪️ گوجه فرنگی متوسط خرد شده: ۲ عدد خرد شده
    ▪️ شکر: یک چهارم قاشق چای خوری
    ▪️ نمک: کمی
    ▪️ فلفل سیاه: کمی
    ▪️ لازانیا خشک: ۸ رشته
    ▪️ اسفناج خرد شده: ۳۰۰ گرم
    ▪️ پنیر سفید بدون چربی یا کم چربی: سه چهارم پیمانه
    ▪️ پنیر موتزارلا رنده شده: نصف پیمانه
    ▪️ پنیر پارمسان ریز رنده شده یا پودر شده: ۲ قاشق سوپ خوری
    ▪️ ادویه ایتالیایی: نصف قاشق چای خوری یا ۲ قاشق چایخوری ریحان تازه خرد شده
    ▪️ سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
     

    ● روش تهیه:

    برای سس، روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط گرم می کنیم. پیاز و سیر را در روغن داغ ریخته، حرارت میدهیم و گاهی به هم می زنیم تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی ها، رب، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و می گذاریم به جوش بیاید. حرارت را کم کرده تا حدود ۵ دقیقه آهسته بجوشد و به غلظت دلخواه برسد (درب ظرف را نمی گذاریم).

    در این فاصله، لازانیا را طبق دستور مندرج روی پاکت پخته، داخل آبکش ریخته و با آب سرد میشویم. میگذاریم آب اضافه آن برود. برای مواد داخل رولت، آب اسفناج را گرفته و در یک کاسه متوسط پنیرها و ریحان را مخلوط می کنیم، سپس اسفناج و سفیده تخم را به آن افزوده و خوب به هم می زنیم تا یکنواخت شود.

    فر را در درجه ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۶ درجه سانتیگراد گرم کرده و در این فاصله رولت ها را می پیچیم. به این ترتیب که مخلوط اسفناج را به طور یکنواخت بر روی ورقه های لازانیا قرار داده (هر ورقه ۱/۴ پیمانه) و ورقه را با دقت لوله می کنیم. رولتها را دو تا دو تا در ظروف کوچک مخصوص فر قرار داده، مقداری سس روی آنها ریخته و داخل فر قرار میدهیم. حدود ۲۵ دقیقه بعد رولتها آماده هستند.

    غذای خارجی
  • ۱۲:۰۵   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    اسنک سیب زمینی غذایی هندی

     مواد لازم:
    ▪️ سینه مرغ بی استخوان: ۲۰۰ گرم (برش خورده به صورت نواری باریک)
    ▪️ سیب زمینی: ۲ عدد متوسط (آب پز و رنده شده)
    ▪️ پیاز: ۱ عدد متوسط
    ▪️ نان تست: ۱۶ ورق
    ▪️ گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط (برش حلقه ای خورده)
    ▪️ پیتزا گودا:۸ ورق
    ▪️ سیر: ۲ حبه(رنده شده)
    ▪️ پنیر پیتزا: به مقدار لازم (رنده شده)
    ▪️ نمک، فلفل، زردچوبه، کره: به مقدار لازم

     

    ● طرز تهیه:
    در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.
    برش های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید.
    مواد را مدام هم بزنید و ۷- ۱۰ دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.
    بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.
    در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
    سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.
    سطح خارجی نان ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی ۸ ورق از نان های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، ۸ ورق دیگر از نان های تست را روی نان های آماده قرار دهید و اسنک ها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.
    بعد آن ها را به مدت ۳ تا ۶ دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.
    این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می شود.

    ● نکته
    مقدار هر دو نوع پنیر کاملاً سلیقه ای است و شما می توانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
    به عنوان جایگزین پنیر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.
    برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آب لیمو و زعفران مزه دار کنید.

    غذای خارجی
  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    بیف استراگانف روسی

     بیف استراگانف غذایی خوشمزه است که به علت داشتن کالری زیاد، باید در خوردن آن مراقب اضافه وزن هم باشیم، زیرا گوشت، سیب‌زمینی و خامه می‌تواند برای بعضی‌ها مشکل‌ساز هم بشود. البته رعایت اعتدال همیشه لازم است.
     
    مواد لازم:

     گوشت گوساله: ۵۰۰ گرم
    ، پیاز متوسط: ۳ عدد،
     سیب‌زمینی: یک کیلو
    ، قارچ: ۲۰۰ گرم،
    خامه: ۲۰۰ گرم
    ، آرد: یک قاشق غذاخوری
    و نمک، فلفل و روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم.
     
    طرز تهیه:

     ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و درون روغن سرخ‌کردنی بریزید و کمی تفت دهید. قارچ‌ها را هم بعد از این‌که خوب شستید، حلقه‌حلقه کنید و درون پیازها بریزید. یادتان باشد بعد از اضافه کردن قارچ، حرارت نباید کم باشد. وقتی که آب قارچ‌ها کشیده شد، آرد را اضافه کرده و آن را هم تفت دهید. حالا نصف لیوان آب داخل پیاز و قارچ بریزید و در ظرف را بگذارید تا آرام بجوشد و بپزد.
     
    گوشت را پس از شستن به صورت خلال‌ با بلندی چهار و عرض نیم سانتی‌متر برش دهید. مقداری روغن درون ظرفی ریخته و گوشت‌ها را داخل روغن بریزید و سرخ کنید. باز هم حرارت باید زیاد باشد، اما مرتب گوشت‌ها را بهم بزنید. رنگ گوشت‌ها که عوض شد آن را از روی شعله برداشته و داخل مایه پیاز و قارچ بریزید.
     
    نمک و فلفل یادتان نرود. اگر در این مرحله متوجه شدید گوشت‌ها نپخته، کمی آب درون ظرف بریزید و بگذارید تا چند جوش بزند و گوشت‌ها خوب بپزد. در آخر خامه را اضافه کنید و مخلوط را بهم بزنید. بعد از جوش آمدن، غذای شما آماده است. حالا نوبت سیب‌زمینی‌هاست. سیب‌زمینی را بعد از شستن به صورت خلالی باریک و بلند خرد کنید. آنها را درون آب سرد ریخته و بعد از چند دقیقه در آبکش بریزید و بعد از این‌که آب آنها کشیده شد، روی یک حوله تمیز پهن کنید تا تمام آب آن گرفته شود. حالا در ظرفی روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود. بعد سیب‌زمینی‌ها را در چند مرحله درون روغن سرخ کنید. دقت داشته باشید که در این مرحله هم نباید حرارت کم باشد. وقتی که سیب‌زمینی را در روغن ریختید آنها را بهم نزنید زیرا این کار باعث له‌شدن سیب‌زمینی‌ها می‌شود. سیب‌زمینی‌ها که سرخ شد غذا را در ظرفی بریزید و سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده را اطراف و روی آن ریخته و سرو کنید.

    غذای خارجی
  • ۱۴:۲۸   ۱۳۹۵/۴/۲۶
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    غذای خارجی

    کوفته ایتالیایی

     مواد لازم:

    ▪️ برنج: دو پیمانه
    ▪️ گوشت چرخ کرده: یک پیمانه
    ▪️ پیاز: دو قاشق غذاخوری
    ▪️ نخودفرنگی: یک پیمانه
    ▪️ رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
    ▪️ تخم مرغ: دوعدد
    ▪️ آرد سفید: یک پیمانه
    ▪️ پودر سوخاری: یک پیمانه
    ▪️ پنیر پیتزا رنده شده: یک پیمانه
    ▪️ روغن: به میزان لازم
    ▪️ نمک و فلفل: به میزان لازم

    ● طرز تهیه:

    در مرحله اول، برنج را هر طور که دوست دارید به صورت کته یا آبکش پخته و کنار بگذارید. مرحله دوم، تهیه مایه یا کوفته است. برای این کار ابتدا گوشت را با پیاز تفت می دهیم تا طعم پیاز کاملا در گوشت نفوذ کند. سپس به آرامی پنیر و نخود فرنگی به همراه نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم. در ادامه آرد و پودر سوخاری و همچنین تخم مرغ را با برنج مخلوط کرده و به صورت دایره ای شکل در می آوریم.
    در پایان داخل هر کدام از آنها را با گوشت و نخود فرنگی پر کرده و در روغن سرخ می کنیم تا رنگ طلایی به خود بگیرد. کوفته آماده است، می توانید در کنار خانواده این غذای خوشمزه را میل کنید.

    غذای خارجی
  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۸/۸/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    مرغ با سس کاری


    مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :

    _ران مرغ ۱۵ الی ۲۰ تکه

    _ پیاز یک عدد

    _سیر ۳ الی ۴ حبه

    _رب یا سس گوجه دو قاشق

    _ آویشن یک قاشق

    _ پاپریکا یک قاشق چایخوری

    _ فلفل نصف قاشق چایخوری

    _ریزه نصف قاشق چایخوری

    _ ادویه کاری دو قاشق چایخوری

    _روغن زیتون یک فنجان

    _سس سویا یک قاشق  برای تهیه ی سس جهت مزه دار کردن و پختن مرغ ها  پیاز و سیر را رنده کرده و با تمام ادویه ها ، رب ، سس سویا ، روغن زیتون  کاملا مخلوط کرده . سپس به مرغ های شسته و پاک شده اضافه کنید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال استراحت بدید . در کف ظرف کاغذ فویل سپس کاغذ روغنی و مرغ ها را قرار داده و مجددا روی مرغ ها را با کاغذ روغنی و فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه درفر با دمای ۲۰۰ درجه بپزید. سپس فویل و کاغذ روی مرغ ها را برداشته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در مجدد در فر قرار داده تا برشته تر شود در صورت دلخواه می تونید گریل فر رو روشن کنید تا طلایی شود  نوش جان

    غذای خارجی

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۸/۱۳۹۸   ۱۰:۵۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان