خانه
8.7K

فوت و فن های یک زرشک پلوی خوشمزه

  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۳/۸/۳۰
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|4418 |3052 پست

    فوت و فن‌های یک زرشک‌پلوی خوش طعم


    بسیاری از افراد تصور می‌كنند كه روش طبخ زرشک پلو بسیار ساده است در حالی كه رعایت نكته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است و به شما یک زرشک پلوی خوش طعم و خوش رنگ می دهد.

    به گزارش جام نیوز، زرشك از میوه‌هایی است كه در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشك قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشك سیاه در كرمانشاه. به همین دلیل زرشك‌ پلو در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط كشور معرفی شده است.




    1 - برای اینكه زرشک پلویتان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تكه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آنها پیاز و ادویه و آب اضافه كنید.




    2 - پیازی كه به مرغ اضافه می‌شود باید درسته باشد به همین دلیل پیازهای كوچك را انتخاب كنید و 2 تا 3 عدد از آنها را در ظرف‌ حاوی مرغ بیندازید.




    3 - ادویه‌های مورد نیاز برای طبخ مرغ فقط زردچوبه و كمی نمك است. مرغی كه برای زرشک پلو استفاده می‌شود باید زردرنگ باشد، به همین دلیل افزودن زعفران و رب گوجه‌فرنگی را به هیچ‌وجه توصیه نمی‌كنم.




    4 - مرغ باید آبدار باشد، البته آب غلیظ‌ شده. آب مرغ را باید در كاسه‌ای جدا از مرغ سرو كرد.




    5 - روغنی كه برای سرخ كردن زرشك استفاده می‌كنید باید تازه باشد و البته كره برای این كار بهتر است.

     

    6 - شكر را باید به زرشك در حال حرارت دیدن افزود زیرا هم باعث می‌شود زرشك‌ها روی برنج بچسبند، هم غذا طعم ترش و شیرین پیدا كند.




    7 - زرشك را باید روی حرارت ملایم تفت داد زیرا حرارت دیدن بیش از اندازه آن باعث خشك شدنش می‌شود و هنگام خوردن زرشک پلو به دندان‌ها می‌چسبد.




    8 - برای آنكه زعفران خوب رنگ بدهد، آن را در ‌هاون سنگی یا چوبی آسیاب كنید نه در دستگاه آسیاب برقی زیرا با این كار عطر و بوی خود را از دست خواهد داد.




    9 - برای آنكه زعفران كاملا رنگ بدهد، كره را قبل از اینكه كاملا آب شود با زرشك، زعفران و شكر در تابه‌ای بریزید و وقتی كمی حرارت دید، نصف استكان آب به آن اضافه كنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این كار عطر این ادویه را كم خواهد كرد.




    10 - برخی خانم‌ها زعفران به اصطلاح آب‌كرده را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری می‌كنند. این كار كاملا اشتباه است و باعث می‌شود این ادویه عطر و طعم خود را از دست بدهد و برای افزودن به غذا مناسب نباشد.




    11 - بهترین نوشیدنی همراه زرشک پلو یك لیوان دوغ، شربت گلاب یا بهارنارنج است كه به شما پیشنهاد می‌كنم.




    12 - برای زیباتر شدن زرشک پلو، پس از سرو آن روی زرشك‌ها یك قاشق غذاخوری خلال پسته نیز بریزید. رنگ سبز آن در كنار قرمزی زرشك، ظاهر زیبایی به زرشك‌پلو خواهد داد.



  • leftPublish
  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۳/۸/۳۰
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست
    امروز ما زرشک پلو ناهار داشتيم ممنون از نکات خوب
  • ۱۸:۲۹   ۱۳۹۳/۸/۳۰
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    من همه این نکات رو رعایت میکنم الحق که زرشک پلوم عالی میشههههههههههههههه
  • ۲۱:۰۰   ۱۳۹۳/۸/۳۰
    avatar
    نرگس z
    یک ستاره ⋆|2816 |1653 پست
    من فردادرست میکنم
  • ۲۲:۳۱   ۱۳۹۳/۸/۳۰
    avatar
    گل سنگ
    کاربر فعال|424 |240 پست
    نهار فردا منم زرشک پلو
  • ۰۰:۰۴   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    Komo
    کاربر فعال|1399 |934 پست
    مهمون نمیخاید؟
    یکی باید ببینه از غذاتون تعریف کنه دیگه؟
    باید داوری بشه!!!!
  • leftPublish
  • ۰۰:۴۶   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    مامی سامیار
    کاربر فعال|1193 |610 پست
    منکه تعریف از خود نباشه غذاهام همه عالیه خصوصا، زرشک پلو، لوبیا پلو، کلم پلوووووو شیرازییییی و فسنجوووون و ته چیییین
    من نگفتم اینارو بقرآن،،، همه تعریف میکنن
    اما بازهم ممنووووون
  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۳/۹/۸
    avatar
    مریموس
    کاربر جديد|129 |108 پست
    زیباکده
    مامی سامیار : 

    منکه تعریف از خود نباشه غذاهام همه عالیه خصوصا، زرشک پلو، لوبیا پلو، کلم پلوووووو شیرازییییی و فسنجوووون و ته چیییین

    من نگفتم اینارو بقرآن،،، همه تعریف میکنن

    اما بازهم ممنووووون
    زیباکده
    مامی سامیار عزیز واسه ترش شدن کلم پلو چی اضافه میکنید؟
  • ۰۸:۴۷   ۱۳۹۵/۹/۸
    avatar
    زری جون
    کاربر جديد|9 |27 پست
    زیباکده
    مامی سامیار : 
    منکه تعریف از خود نباشه غذاهام همه عالیه خصوصا، زرشک پلو، لوبیا پلو، کلم پلوووووو شیرازییییی و فسنجوووون و ته چیییین
    من نگفتم اینارو بقرآن،،، همه تعریف میکنن
    اما بازهم ممنووووون
    زیباکده

    سلام عزیزم نکات یه قرمه سبزی خوب و قیمه رو میشه بگی من می خوام درست کنم اما نکاتش نمی دونم 8

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان