خانه
1.42K

مطنجن مرغابی (غذای گیلانی)

  • ۱۲:۰۳   ۱۳۹۵/۴/۱۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    مطنجن مرغابی (غذای گیلانی)

    مواد لازم برای ۶- ۷ نفر

    مرغابی: ۱عدد
    مغز گردوی ساییده: ۵ ۶ پیمانه
    غیسی هسته گرفته: ۲۵۰ گرم
    کشمش بی هسته: ۲۵۰ گرم
    رب انار: ۳ ۴ قاشق غذاخووری
    شکر: ۱ ۲ قلشق غذاخوری
    نمک، فلفل، روغن و دارچین: به میزان لازم
    اگر رب انار شیرین باشد می توانید شکر را حذف کنید ؛ یا اگر ترشی آن کافی نباشد چند قاشق آب غوره یا آب لیمو اضافه کنید...

    ▪️ طرز تهیه :

    رب انار و شکر را در یک پیمانه آب حل کنید .
    مرغابی و مغز گردو را با ۱ لیتر آب در دیگ روی آتش ملایم بار کنید و ۲ ساعت بپزید تا مرغابی بپزد و گردو به روغن بنشیند . در پایان ساعت اول محلول رب انار را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید .
    ۲ -۳ قاشق روغن در تابه روی آتش ملایم داغ کنید ،غیسی و کشمش را ۳ -۴ دقیقه در آن تفت بدهید و اندکی دارچین بپاشید. غیسی و کشمش را به خورش اضافه کنید و بگذارید دیگ با در نیمه باز ۲۰-۱۵ دقیقه ریز جوش بزند .
    اگر رب انار شیرین باشد می توانید شکر را حذف کنید ؛ یا اگر ترشی آن کافی نباشد چند قاشق آب غوره یا آب لیمو اضافه کنید.
    این خورش را در گیلان معمولاٌ با مرغابی درست می کنند ؛ ولی البته مرغ هم می توان به کار برد ؛ در این صورت مرغ را ۳۵ -۴۰ دقیقه پیش از پایان پخت مغز گردو در دیگ بگذارید ، وگرنه زیاد پخته می شود و از هم وا می رود .

    مطنجن مرغابی (غذای گیلانی)
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان