خانه
1.16K

میگو پلوی اسپانیایی

  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۴/۸/۱۸
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    میگو پلوی اسپانیایی

    مواد لازم:

    روغن : 2 قاشق سوپ‌خوری پیاز : یک عددساقه کرفس : 2 عددسیر : 2 حبه فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری برگ بو : 2 عددآویشن : یک قاشق چایخوری گوجه فرنگی : 4 عددآب مرغ : 3 پیمانه رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری برنج : یک و 1/2 پیمانه فیله ماهی : 225 گرممیگو : 130 گرم نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم پیازچه : 4 عدد میگوی درشت : 4 عدد برای تزیین

    طرز تهیه:

    1. تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق‌گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد سرخ‌شده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاق‌گاز حرارت دهید.

    2. پس از طی این مدت، ‌برنج را همراه نمک و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیم‌پز شود.

    3. در این فاصله در تابه کوچکی، کمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.

    4. میگو ها را نیز در قابلمه کوچکی حاوی آب بریزید و همراه کمی نمک بپزید.



    5. تکه‌های ماهی را با میگوی پخته‌ شده را روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.

    نکات:

    1. برای دم‌کشیدن برنج قراردادن دم‌کنی را روی در قابلمه فراموش نکنید.

    2. باتوجه به اینکه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو می‌شود، برای جلوگیری از به‌ هم‌ چسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دم‌کنی، یک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنید.

    میگو پلوی اسپانیایی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان