خانه
473

هزینه ارتودنسی متحرک

  • ۱۵:۱۴   ۱۳۹۸/۶/۶
    avatar
    کاربر جديد|0 |185 پست

    متخصص ارتودنسی بعد از مشخص سازی نوع ارتودنسی بر اساس نیاز بیمار یک برآورد هزینه اولیه ای را انجام می دهد.هزینه ای که برای هر بیمار برآورد می شود برای بیمار دیگر متفاوت است.در درمان ارتودنسی هزینه ارتودنسی به عامل­های زیادی وابسته است.این هزینه ها بر اساس طول درمان و روند درمان در جلسه اول مشاوره توسط متخصص ارتودنسی تعیین می­شود.عواملی که در هزینه ارتودنسی تاثیر گذار هستند عبارتند از :

    • مشاوره، رادیوگرافی و قالب گیری : برای شروع درمان ارتودنسی فرد مراجعه کننده باید با متخصص ارتودنسی مشورت نماید که چه نوع ارتودنسی و چه طول درماتی برای مشکلش پیشنهاد می شود. این مرحله از مراحل ارتودنسی بسیار کوتاه است. در این مرحله بیمار می تواند سوالات خود را در رابطه با مشکلات دندان خود مطرح نماید و مواردی را که از نظرش ضروری هستند با متخصص ارتودنسی درمیان بگذارد. متخصص ارتودنسی در این مرحله توضیحاتی در رابطه با عوارض ناهنجاری،مشکل بیمار و فرآیند درمان در اختیار بیمار قرار می دهد و برای کسب نتیجه مطلوب در روند درمان دستور تهیه تصاویر فتوگرافی پزشکی و رادیولوژی را به بیمار می دهد.بعد از مشورت با متخصص ارتودنسی قالب گیری از دندان اتفاق می افتد با قالب گیری دندان ابعاد دندان و فک بیمار مشخص می گردد و بر اساس قالب تولید شده نوع ارتودنسی و تعداد براکت مورد نیاز تعریف می شود. این قالب قبل و بعد از درمان ساخته و با این روش تفاوت قبل و بعد از درمان به بیمار نشان داده می شود.متخصص ارتودنسی دندان‌ها و فک بیمار را بر اساس قالب تولید شده  مجددا معاینه می کند.این مرحله و نتایج مرحله قبل پایه برنامه ریزی برای درمان بیمار است،بنابراین معاینات باید با دقت انجام شود.در این مرحله برنامه درمان به بیمار توضیح داده می شود و بر اساس معاینات و بررسی های انجام شده در مرحله قبل بهترین و کوتاهترین برنامه درمانی برای بیمار در نظر گرفته می شود. متخصص ارتودنسی در مورد هر مرحله از درمان و مدت آن برای بیمار توضیح می دهد.همچنین در مورد هزینه ها و شیوه پرداخت آنها نیز صبحت می شود.

    همچنین بخوانید: مراحل ارتودنسی بزرگسالان

    • تمام وسایل متحرک و فانکشنال لازم : کلیه تجهیزاتی که در درمان ارتودنسی متحرک استفاده می شود و منجر به بهبود درمان می شود در هزینه ارتودنسی متحرک موثر است.
    • میزان ناهنجاری در فک و دندانها : ناهنجاری غیر طبیعی دندان مانند عدم تناسب دندان و فک، رشد بی رویه فک بالا یا پایین و سایر موارد در مقایسه با اصلاحات معمول ناهنجاری‌های دندان تعرفه بالاتری خواهند داشت نیاز به درمان‌های جانبی همانند جراحی فک در کنار ارتودنسی برای تسریع در روند درمان اتودنسی نیز بر هزینه ارتودنسی متحرک تاثیر گذار است.
    • دستمزد متخصص : در تعریف دستمزد متخصص میزان مهارت و دانش متخصص ارتودنسی نیز بر هزینه تاثیر دارد. متخصص ارتودنسی با تجربه بالاتر و دارای بورد تخصصی در این زمینه،که دوره‌های مهارتی تخصصی و حرفه‌ای درمان ارتودنسی دندان را گذرانده است،به علت به میزان تجربه، دانش و تخصص دارای دستمزد بالاتری است.
    • طول درمان : طول دوره درمان ارتودنسی متحرک در بین افراد مختلف متفاوت است و مدت زمان لازم برای معالجه دندانها با ارتودنسی متحرک ۶ تا ۳۰ ماه است. تعیین زمان دقیق درمان، به پیچیدگی درمان توسط متخصص ارتودنسی هم بستگی دارد.مدت زمان لازم برای درمان هر بیمار در اولین ملاقات بیمار با متخصص تخمین زده می شود.در طول درمان، همکاری بیمار،مراجعه منظم به متخصص دندانپزشکی و ارتودنسی،رعایت بهداشت دهان و دندان تاثیر زیادی در نتیجه ی درمان و موفقیت درمان دارد.

    همچنین بخوانید: طول درمان ارتودنسی

    • جلسات تنظیم بریس : برای تنظیم و محکم کردن بریس بیمار باید هر 6 هفته یکبار به کلینیک مراجعه کند.متخصص ارتودنسی از بیمار می خواهد دستگاه ارتودنسی متحرک را از دهان خارج نماید تا بتواند سیم‌های آن را خارج از دهان تنظیم کند. تنظیم در مدت 5 دقیقه تمام می‌شود و بریس به دهان برگردانده می‌شود. دندان‌ها پس از هر ویزیت قدری درد می‌گیرد، البته شدت درد به اندازه درد ابتدای درمان نیست.
    • هر گونه ویزیت اورژانسی یا پیش بینی نشده
    • تعمیربریس شکسته شده : پلاک های ارتودنسی متحرک  بسیار ظریف هستند و ضروری است که برای جلوگیری از آسیب دیدن آنها به نحو صحیحی از آن ها مراقبت کرد،اما در صورتی که دچار آسیب شوند بایستی برای اینکه درمان طولانی تر نگردد در اولین فرصت به پزشک مراجعه شود تا بریس شکسته شده تعمیر و مجدد مورد استفاده قرار گیرد.
    • نظارت بر حفظ نتیجه و مرحله استفاده از پلاک نگه دارنده به مدت دوازده ماه پس از خارج کردن بریس : نگه دارنده ارتودنسی متحرک یکی از انواع پلاک نگه دارنده است . این نگهدارنده در سقف دهان قرار داده می شود ، و از برگشت دندان به موقعیت اصلی خود جلوگیری می کند.

     

    همچنین بخوانید: راهنمای پایان درمان ارتودنسی ثابت

  • leftPublish
  • ۰۲:۳۰   ۱۳۹۸/۶/۲۸
    avatar
    مامان سوگل
    کاربر جديد|0 |26 پست
    مطالب خیل خوبی بود . من دکتر فرشید کاوندی رو می شناسم که تو سایت اونم خیلی مطالب اینطوری هست که اطلاعات آدم زیاد می شه .
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان