عمل درست جویدن غذا بسیار مهم تر از نوع ماده غذایی هست که مصرف می کنیم .
بسیاری از عناصر و مواد قندی و آنتی اکسیدانها که درون مواد غذایی ذخیره هستند باید درون دهان و با همکاری دندانها و بزاق که ساختار جالب و پیچیده ای دارد، قبل از انجام عمل بلع آزاد شوند وگرنه اکثر این عناصر و مواد قندی که برای شادابی سلول های ساختار بدن بخصوص سلول های پوست و مو بسیار مفید و حیاتی می باشند از بدن دفع خواهند شد.
باید با آرامش بیشتر مواد غذایی را میل کنیم و سعی داشته باشیم عمل جویدن را به چندین برابر افزایش دهیم ، تا بیشترین بهره را از مواد غذایی نصیب سلول های بدنمان کنیم و به مدت زیادتری جوان بمانیم.
توصیه دیگر لابراتوارشامپوگیاهی دیزان به شما این هست که تا می توانید از مواد غذایی و بهداشتی طبیعی استفاده بفرمایید تا سالم تر بمانید.
باتشکر لابراتوارشامپوگیاهی دیزان 