خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
تبادل نظر آزاد
گــــــــــوناگون
1 از 1
2.85K
خطر خمیر دندان برای حس چشایی انسان!!
۰۹:۳۴ ۱۳۹۳/۷/۲۳
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48382
|
46689 پست
گزارش انجمن شیمی آمریکا نشان داده است که خمیر دندان باعث نابودی سلولهای گیرنده طعم و مزه موجود در زبان و منجر به احساس مزه تلخی میشود. این حالت به ویژه زمانی بارز است که شخص بعد از شستن دهان با خمیر دندان، آب پرتقال مینوشد و مزه تلخی تندی را حس میکند.
بر اساس بررسیهای کارشناسان انجمن شیمی آمریکا این طعم تلخی تند در نتیجه اثر مواد تشکیلدهنده خمیر دندان است که از چهار ترکیب اساسی یعنی آب، مواد رسوبزدا و سفیدکننده، فلوراید و مواد تمیزکننده برای تولید آن استفاده میشود.
مهمترین ماده تمیزکننده موجود در خمیر دندان سدیم لورت سولفات (Sodium laureth sulfate) است که از همین ماده شیمیایی در شامپوها و رنگها نیز استفاده میشود. سدیم لورت سولفات گیرندههای سلولهای حسگر طعم شیرین را به شدت تحت تأثیر قرار میدهد و ترکیبات روغنی به نام فسفولیپید (phospholipid) در غشای سلولهای حسگر زبان را نابود میکند.
وظیفه اصلی این ترکیبات روغنی جلوگیری از احساس طعم تلخی تند است و نتیجه تأثیر مخرب این ماده تمیزکننده احساس طعم تلخی تند در نتیجه نوشیدن آب پرتقال شیرین است.
گفتنی است، زبان انسان دارای بیش از 10 هزار جوانه چشایی است که مسئولیت تشخیص انواع مزههای شیرین، شور، ترش و تلخ را علاوه بر مزه جدید به نام «لذیذ» را بر عهده دارند.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
6 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۳:۴۷ ۱۳۹۳/۷/۲۳
سانی
کاربر جديد
|
95
|
36 پست
پس دیگه از این به بعد مسواک نمیزنم هوراااااااااا
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۰۱ ۱۳۹۳/۷/۲۳
MHANjOon
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
17092
|
8177 پست
ساني جووون مسواک نزني که سروکارت با دکتر دندون پزشک ميخوره که.....
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۰۳ ۱۳۹۳/۷/۲۳
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48382
|
46689 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۵۸ ۱۳۹۳/۷/۲۳
safa
دو ستاره ⋆⋆
|
3889
|
2043 پست
خوب میشه از روشهای طبیعی استفاده کردمثل ریختن کمی نمک روی خمیر دندون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۱۴ ۱۳۹۳/۷/۲۳
مامان نگار و نازی
کاربر فعال
|
598
|
487 پست
نمک و جوش شیرین و همینطور چوب مسواک که از قدیم بوده خیلی خوبه.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۰۷ ۱۳۹۳/۷/۲۴
Komo
کاربر فعال
|
1399
|
934 پست
ممنون از مطلب مفیدتون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
1 از 1
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
گــــــــــوناگون
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات