خانه
9.97K

روغن پالم در کدام بخش از لبنیات باقی ماند!

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۳/۷/۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست


    رسول دیناروند امروز در حاشیه اولین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات در رابطه با حذف روغن پالم در لبنیات از اول مهر گفت: با اقدامی که در 6 هفته اخیر انجام شده در گام اول واردات روغن پالم نسبت به سال گذشته به شدت کاهش یافته به طوری که امسال واردات 400 هزار تن را خواهیم داشت.


    وی ادامه داد: همچنین کاهش مصرف روغن پالم در صنعت لبنیات را نیز دنبال کرده‌ایم به طوری که 120 هزار تن روغن پالم در صنعت لبنیات مصرف می‌شده که بخش عمده‌ای از آن حذف می‌شود و فقط در برخی موارد مانند تولید بستنی‌های سنتی و شکلات که نیاز به چربی گیاهی با اشباع بالا وجود دارد خواهد ماند.



    دیناروند گفت: برخی از این صنایع به دنبال تمدید مهلت پیش‌بینی شده بودند اما این کار شدنی نیست و از مهر مصرف روغن پالم در لبنیات ممنوع می‌شود.


    وی ادامه داد: در برخی موارد استفاده از روغن پالم اجتناب‌ناپذیر است مثلاً در صنعت شیرینی‌سازی و شکلات اگر روغن با ترانس کم حذف شود مجبوریم از روغن با ترانس بالا استفاده کنیم به همین دلیل بهترین روش در این صنعت کاهش میزان مصرف روغن پالم است و مصرف روغن گیاهی جامد باید حذف شود این در حالی است که برخی شهرهای حاشیه‌ای، مرزنشین و روستاها روغن جامد گیاهی مصرف می‌کنند.


    دیناروند گفت: بنابراین در برخی جاها مجبوریم از روغن پالم استفاده کنیم و سقف مجاز آن باید 10 درصد انرژی روزانه باشد که 10 تا 15 گرم می‌شود بیش از این نباید مصرف شود از طرفی می‌توانیم روغن پالم را از موادی که نیازی به این روغن ندارد حذف کنیم مثل لبنیات که این اقدام را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.


    دیناروند همچنین گفت: مصرف روغن سرخ‌کردنی از عادات بد غذایی است که مردم بهتر است سرخ کردن به تفت دادن تغییر دهند و به جای این روغن از روغن‌های با ترانس پایین مثل روغن زیتون و کنجد مصرف کنند.

    رئیس سازمان غذا و دارو همچنین در مورد استفاده از روغن پالم در شیر خشک گفت: در شیر خشک صنعتی هنوز اجازه افزودن پالم را نداده‌ایم و این شیر خشک بدون چربی است اما در شیر خشک نوزادان که عمدتاً وارداتی است وجود چربی در آن ضروری است و باید میزان سقف مصرف این چربی رعایت شود.


  • leftPublish
  • ۱۲:۰۶   ۱۳۹۳/۷/۴
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    نه کسی شمارو بهووونه نمیکنه!!!
    اساسا من نظرم اینه شما دچار خود بزرگ بینی هستی خخخخخخخ
    رواااانشناسیم دیگه بعد این
    من روانشناس زیباکده م
  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۳/۷/۴
    avatar
    Komo
    کاربر فعال|1399 |934 پست
    زیباکده
    مریم الدوله : 

    نه کسی شمارو بهووونه نمیکنه!!!

    اساسا من نظرم اینه شما دچار خود بزرگ بینی هستی خخخخخخخ

    رواااانشناسیم دیگه بعد این

    من روانشناس زیباکده م
    زیباکده
    خدا به داد زیبا کده برسه... با این روانشناسش...
  • ۱۳:۵۲   ۱۳۹۳/۷/۴
    avatar
    منا.همتا
    کاربر فعال|620 |475 پست
    زیباکده
    Komo : 

    بابا ما یه مثقال زعفرون می خواستیما... مریم خانم هم که اهل بیرجند هستند... میگن زعفرونای اونجا خوبه!!! حالا خودتون میخواهید همدیگر رو مهمون کنید و خونه هم برید منو بهونه نکنید... یه مثقال زعفرون داشتید میگیریم و میریم پی کارمون... همین
    زیباکده
    خب برو از مغازه بخر
  • ۱۹:۰۷   ۱۳۹۳/۷/۴
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    از خداتونم بخواین
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان