خانه
3.26K

طبخ غذا در ظروف آلمینیومی موجب بروز راشیتیسم می شود

  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران گفت: طبخ غذا در ظروف آلومینیومی می‌توانند موجب بروز بیماری هایی مانند آلزایمر، راشی‌تیسم و کم خونی شود.





    یکی از مضرات ظروف مسی اکسید شدن آنهاست که بسیار خطرناک است و باید به موقع قلع اندود شود تا ضرر آن از بین رود.


    به گفته وی ظروف سفالین زرد رنگ که در قدیم از آنها استفاده می کردند، بهترین نوع ظروف برای پخت و پز و نگهداری غذا بوده است همچنین ظروف لعابی از کیفیت خوبی برخوردارند.


    استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران با بیان اینکه ظروف چدنی هنگام پخت غذا با مواد غذایی ترکیب نمی‌شوند که این مسأله از نظر بهداشتی بسیار مهم است، عنوان کرد: ظروف بلورین یا پیرکس اگر از مواد خوب تهیه شده باشند، استفاده از آن‌ها مانعی ندارد و کاملاً بهداشتی است.

    کرد افشار ادامه داد: ظروف سنگی برای طبخ غذاهای گوشتی مانند انواع خورش و آبگوشت مفید است، این ظرف‌ها از بهترین ظروف هستند ولی بیشتر از چند بار نمی‌توان از آنها استفاده کرد و با توجه به اینکه ظروف ملامین از مواد حلقوی یا آروماتیک ساخته می‌شوند، برای سلامتی مضر هستند.


    وی بیان داشت: استفاده از ظروف آلومینیومی برای پخت غذا مناسب نیست چرا که هنگام پخت یون‌های آزاد به غذا اضافه می‌کنند که می‌توانند موجب بروز بیماری هایی مانند آلزایمر، راشی‌تیسم و کم خونی شود. استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران افزود: ظروف تفلون عموماً بهداشتی نیستند زیرا تفلون ماده‌ای است شیمیایی به نام «پلی تترافلئورواتیلن» و به صورت روکش برای ظروف آلومینیومی استفاده می‌شود و هنگام طبخ به مرور وارد غذا شده و همراه آن خورده می‌شود.


    کرد افشار اضافه کرد: در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم نیز استفاده می‌شود که از فلزات سنگین بوده و به مرور وارد غذا شده باعث بروز سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی می‌شود، علاوه بر این کادمیوم در سنتز هموگلوبین دخالت کرده و منجر به کم خونی می‌شود.

    وی با بیان اینکه ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف معمولاً بهداشتی نیستند و در کودکان ایجاد آلرژی و حساسیت می‌کنند، افزود: استفاده از ظروف استیل موجب ورود سرب به غذاها شده و سرطان‌زا شناخته شده‌اند.


  • leftPublish
  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    avatar
    بابای شنگول
    دو ستاره ⋆⋆|2772 |2500 پست
    حداقل یک نوع ظرف رو باقی می ذاشت ! استیل هم مناسب نیست؟؟
    ربط استیل با سرب رو نفهمیدم
  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    avatar
    بابای شنگول
    دو ستاره ⋆⋆|2772 |2500 پست
    ضمنا خیلی مغازه دارا از روی ناآگاهی ظروف آلومینیوم رو به نام روی می فروشن
  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    avatar
    بابای شنگول
    دو ستاره ⋆⋆|2772 |2500 پست
    برای تشخیص ظروف روی از کات کبود باید استفاده کرد
  • ۱۴:۱۴   ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    تقریبا تمام ظروف رو رد کرده پیرکس هم گفته اگه مرغوب باشه!!!!!
  • ۰۹:۰۰   ۱۳۹۳/۱۰/۱۷
    avatar
    مامی محمد کسرا
    کاربر جديد|128 |92 پست
    تو چی غذا بپزیم پس !!!!!!!!
  • leftPublish
  • ۰۹:۰۳   ۱۳۹۳/۱۰/۱۷
    avatar
    مامی محمد کسرا
    کاربر جديد|128 |92 پست
    رستورانا همه ی ظرفاشون استیل , تو همه ی کشورا نه فقط ایران
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان