خانه
6.17K

مبل 2 میلیاردی در برج میلاد

  • ۱۰:۳۶   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    مبل دو میلیارد تومانی در برج میلاد تهران

     

    انتشار عکسی از یک دست میز و صندلی دو میلیاردی در برج میلاد، به سرعت در شبکه‌های اجتماعی پخش شده و با واکنش های مختلفی مواجه شده است، اما واقعا ماجرای این مبلمان گران قیمت چیست؟

     

    این میز و صندلی پرسروصدا شامل شش صندلی و یک میز است که چندی پیش حدود ۶۶۰ هزار دلار یا نزدیک به ۲ میلیارد تومان ارزش گذاری شده است.

    مدیر اجرایی برج میلاد در رابطه با ماجرای این مبل گران‌قیمت می‌گوید: « این میزوصندلی‌ها از همان اول برای فروش به این نمایشگاه نیامده و صرفا جهت بازدید در برج قرار گرفته است.»

     

    ماجرا از این قرار است که این میز و صندلی‌های قیمتی، فقط چند روزی میهمان نمایشگاه صنایع دستی برج میلاد بوده و هنر دست «رسول معتمدی» استاد نگارگری خوش‌ذوق اصفهانی هستند.

     

    این استاد هنرمند اصفهانی پیش از این در گفتگو با یکی از رسانه‌های داخلی عنوان کرده بود که با همکاری دوست هنرمندش «علی شاه‌میوه» استاد خاتم‌کاری این میز و صندلی‌ها را طراحی کرده‌ است. این دو هنرمند پیش از این هم با همکاری هم و با تلفیق دو هنر خاتم‌کاری و نقاشی آثار ماندگاری خلق کرده‌اند.

     

    اوج هنر این دو استاد در آخرین اثر آن‌ها خود را نشان می‌دهد؛ وقتی که این دو با تلفیق هنرهای خاتم، معرق و منبت و به سفارش یک مشتری آمریکایی میز و صندلی معروف را تولید می‌کنند.

     جالب اینجاست که خود مشتری آمریکایی از این دو هنرمند می‌خواهد که تاریخ ادوار مختلف ایران را روی این میز و صندلی‌ها طراحی کنند؛ بنابراین ما با میزوصندلی‌هایی مواجه می‌شویم که تاریخ ایران را در خود جای داده‌اند.

     هخامنشی،ساسانی، سامانی، سلجوقی، صفوی و پهلوی شش دوره تاریخی است که با علائم مخصوصشان روی این مبلمان طراحی شده‌اند. هخامنشیان با نماد تخت جمشید و آخرین دوره تاریخی نیز با نماد میدان آزادی طراحی شده‌ است.

    مبل 2 میلیاردی در برج میلاد

  • leftPublish
  • ۱۱:۱۵   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    چقدرم زشتهههه
  • ۱۲:۳۳   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    عادی جون
    کاربر فعال|1335 |777 پست
    این عکس مربوط به همین متنه؟!!!!
    اخه ازاین زاویه که نگاه میکنم قیافش به 2میلیونم نمیخوره چه برسه به 2میلیارد
  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    مامان خانم بهار
    کاربر فعال|504 |627 پست
    ولی به نظر من خیلی هم قشنگه دست هنرمنداش درد نکنه
  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ولی اگه اینو ب من مفتی بدن یا میفروشم با پولش یه چیز خوب میخرم اگر هم نتونم بفروشم میزارمش پشت بوم
  • ۲۳:۵۴   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    مینا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|8686 |5387 پست
    فوق العاده ست تلفیق هنرهای مختلف ،جالبه که امریکاییها باید ازمون بخوان که تاریخ ایرانو رو این میز و صندلیها طراحی کنیم!اونا علاقمندترازخودمون به تاریخمونن
  • leftPublish
  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۴/۶/۲۴
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    2میلیارد خیلی گرون هرچقدرم کاره دست باشه
    مگه اینکه تاریخی باشه
  • ۱۳:۵۱   ۱۳۹۴/۶/۲۴
    avatar
    arnina
    دو ستاره ⋆⋆|3419 |2289 پست
    خوب حتما خیلی روش زحمت کشیده شده .
    کار دسته خوب .
    یه تیکه تابلوی کوچولو کار دست دویست تومنه .
    اینو درست نکردن که یکی مثل من و شما بخره ببره بزاره خونه اش . واسه ی یه مولتی میلیاردره که عاشق هنر دسته .
  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۴/۶/۲۴
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    زیباکده
    arnina : 
    خوب حتما خیلی روش زحمت کشیده شده .
    کار دسته خوب .
    یه تیکه تابلوی کوچولو کار دست دویست تومنه .
    اینو درست نکردن که یکی مثل من و شما بخره ببره بزاره خونه اش . واسه ی یه مولتی میلیاردره که عاشق هنر دسته .
    زیباکده

    چی بگم والا حتما دیگه ولی نهایتش 200 میلیون باید باشه دیگه 

  • ۰۸:۵۱   ۱۳۹۴/۶/۲۵
    avatar
    اليا
    کاربر جديد|78 |98 پست
    اصلا نمی ارزه به این قیمت
  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۴/۶/۲۵
    avatar
    tarane rad
    کاربر جديد|17 |50 پست
    نمیدونم این عکس واقعن مربوط به این متن هست یا نه چون زاویه عکس و وضوح آن زیاد خوب نیستو ولی اینو میدونم ک کار دست هنرمندای ایرانی بخصوص هنر خاتم کاری و هنرهای اصفهان خیلی با ارزش ترن ب نظر من میتونه به قیمت بالاتر از این به موزه ها فروخته بشه. الان بری بازار مبل تهران مبلایی با قیمتای بالا میبینی ک فقط چون برندن .... چرا ما حاضریم ی لباس ساده از دولس ان گابانا یا فلان برند خارجی بخریم با قیمت چند میلیون ی ساعت بخریم با قیمت 50 میلیون ولی کار دست هنرمندان اصفهانی رو اینقد بی ارزش میکنیم.
    بهتره واسه هنر خودمون و تاریخ خودمون ارزش بیشتری قائل باشیم 2 میلیارد برای بعضی تو این دوره زمونه پولی نیست پول یه ماشین زیر پای بچشونه ....
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۲   ۱۳۹۴/۶/۲۹
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
    اگه بدونید یه جعبه کوچیک اندازه دو تا قوطی کبریت حدود 300 پولشه میفهمید این چقدر با ارزشه.تازه به قیمت دلار ارزش گذاری شده که پول ایران چون کم ارزشه اینقدر شده.ولی واقعا خیلی زحمت برده براشون
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان