خانه
6.08K

پوشش نامناسب بازیگران شهرزاد نگران کننده است!

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    حسادت تلویزیون به شهرزاد با بهانه پوشش نامناسب بازیگران آن!

    نمایش صحنه‌های میخوارگی، بهره‌گیری از برخی دیالوگ‌های ناشایست، پوشش نامناسب بازیگران زن در برخی صحنه‌ها و اهانت به قومیت‌ها که به‌تازگی نمونه‌ای از آن حاشیه‌ساز شده، اوضاع شبکه نمایش خانگی را نگران‌کننده نشان می‌دهد

    سریال های شبکه نمایش خانگی و تاثیرش بر تلویزیون

    یک روزنامه که رسانه صدا وسیما است در گزارشی به نقد شبکه خانگی پرداخته است . در این مطلب که با عنوان «میوه‌های ممنوعه در شبکه نمایش خانگی» منتشر شده آورده است : 
     
    شبکه نمایش خانگی که در دهه ۷۰ و با هدف حمایت از سینما، ارتقای فرهنگ عمومی و مقابله با تهاجم فرهنگی به وجود آمد و پس از تاسیس موسسه رسانه‌های تصویری و با ایجاد موسسات خصوصی، فعالیت آن شکل گسترده تری به خود گرفت، در این سال‌ها و به‌ویژه در این چند وقت اخیر نه تنها از اهداف و آرمان‌های اولیه فاصله گرفته، بلکه حتی مخالف و معکوس اهداف تعریف شده اش عمل می‌کند.شبکه نمایش خانگی چندی است آثاری تولید می‌کند که در آن مصداق‌های ناهنجاری به چشم می‌خورد و برخی از صاحبان فیلم و سریال‌ها با سوءاستفاده از فضای باز موجود، دست به ترفندهایی گاه غیراخلاقی و منافی باورها و اعتقادات عمومی مردم برای جذب بیشتر مخاطب می‌زنند.
     
    سوال اینجاست که چه شد چاقو دسته خود را بریده و نهادی که قرار بود اتفاقات خوبی را رقم بزند، حالا باعث تبعاتی منفی در جامعه شده و هم به دلیل کارکردی معکوس صدای اعتراض اهالی سینما و تلویزیون را هم بلند کرده است؟ 
     
     نهادهای ارزشیابی و نظارت در حوزه تولید و نمایش فیلم و سریال باید با آگاهی به حساس بودن مسئولیت خود، نقش نظارتی‌شان را به بهترین شکل ایفا کنند تا تبعات منفی و مخرب سهل انگاری‌ها و خطاهای برخی، منجر به این نشود که به جای مقابله با تهاجم فرهنگی، با آن همراه شویم. نمایش صحنه‌های میخوارگی، بهره‌گیری از برخی دیالوگ‌های ناشایست، پوشش نامناسب بازیگران زن در برخی صحنه‌ها و اهانت به قومیت‌ها که به‌تازگی نمونه‌ای از آن حاشیه‌ساز شده، اوضاع شبکه نمایش خانگی را نگران‌کننده نشان می‌دهد و نیاز به نظارت جدی‌تر وزارت ارشاد به عنوان متولی اصلی ماجرا را گوشزد می‌کند. 
     
    این روزنامه در این گزارش به سراغ محمدحسین فرحبخش، تهیه‌کننده و کارگردان سینما رفته است . او نارضایتی خود را از شبکه نمایش خانگی اعلام کرد و گفت: هیچ‌کدام از سریال‌های شبکه نمایش خانگی همچون قهوه تلخ، شاهگوش، دندون طلا و شهرزاد با موفقیت روبه‌رو نشده و همه آنها هم شکست خورده‌اند، چون من آمار دقیق این حوزه را دارم. 
     
    این کارگردان که امسال با فیلم «آبنبات چوبی» با بازی رضا عطاران قصد حضور در جشنواره فیلم فجر را دارد، ادامه داد: من کلا مخالف ساخت سریال در شبکه نمایش خانگی هستم. برای این‌که سینما را نابود می‌کند و تماشاگرانش را کاهش می‌دهد. چون سینما یک محدودیت‌هایی دارد و ما براساس این محدودیت‌ها فیلم می‌سازیم. پس باید نهادهای دیگر وزارت ارشاد هم تابع همان محدودیت‌ها، قوانین و مقرراتی باشند که سینماگران از آن تبعیت می‌کنند. 
     
    در ادامه این گزارش به سراغ احمد نجفی، بازیگر مشهور سینما هم  رفته است.
     
     او ریشه اتفاقات پیش آمده و وضعیت نگران کننده شبکه نمایش خانگی را دوگانگی معیارها و قوانین در فضاهای عرصه هنرهای نمایشی دانست و گفت: نمی‌شود در جایی یک ضابطه وجود داشته باشد و در جای دیگر یک قانون دیگر حاکم باشد. نتیجه‌اش همین اوضاع کنونی شبکه نمایش خانگی می‌شود. ممکن است برخی از این آثار مشتری‌هایی پیدا کند، اما به روحیه و روان یک ملت لطمه می‌زند. تهیه‌کننده‌ها هم از این دوگانگی آسیب می‌بینند و گیج می‌شوند. آنها محصول مشابهی را برای تلویزیون می‌سازند و فکر می‌کنند، می‌توانند آن را بدون مشکل در تلویزیون نمایش دهند، اما بعد از ممیزی فریاد و فغانشان بالا می‌رود که این سریال من نیست و صحنه‌های آن را درآوردند. 
     
    بازیگر نقش ماندگار کارآگاه علوی درباره راهکار این مشکل بیان کرد: بالاخره یک جایی مسئولان ارشاد و رسانه ملی باید طی گفت‌وگوهایی سازنده به یک نقطه مشترک برسند و یک همصدایی را به وجود بیاورند. با این‌که مدیوم‌های تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی تفاوت‌هایی با هم دارند، اما به لحاظ حفظ ارزش‌ها و اعتقادات مردم هیچ فرقی میان این رسانه‌ها وجود ندارد و همه باید از قانون تبعیت کنند. 
     
    نجفی که امسال به عنوان تهیه‌کننده فیلم «من یک ایرانی‌ام» با بازی علیرضا حیدری را در جشنواره فیلم فجر دارد، شبکه نمایش خانگی را تهدیدی برای تلویزیون دانست و گفت: قول می‌دهم اگر شبکه نمایش خانگی با همین معیارهای آزاد و رها سریال بسازد، متاسفانه تلویزیون که مخاطب خیلی وسیع‌تری دارد، از دهن می‌افتد،. چون مردم این آثار را به عنوان سریال می‌خرند و دیگر به سریال‌های رسانه ملی اهمیت نمی‌دهند.
  • leftPublish
  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    با پوشششون اسلام ب خطر میفته ولی با اون فسادی که پشت صحنه هست و همه شون دارن فرار میکنن هیچ اتفاقی نمیفته
  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    آلما فاطمی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست
    واقعا براشون متأسفم
    اصل فیلم رو ول کردن چسبیدن به چهار لاخ موی زنا که بیرون مونده
    الهام باهات موافقم
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    امیدوارم این حساسیت به موردی که سر قومیت ها به وجود اومده جمع بشه شورش در اومد هی توهین توهین!!!
    این چارتا تار مو رو که همیشه تو مصاحبه های خود تلویزیون میشه دید دیگه!! شما نزدیک انتخابات و راهپیمایی ها اخبارو نگاه کن!!
  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    arnina
    دو ستاره ⋆⋆|3419 |2289 پست


    مریم ش .فقط سالی چند بار حضور زنان بد حجاب باعث افتخار مملکته .
    دقیقا مغز کلام رو گفتی . یکی راهپیماییه . یکی هم صف انتخابات .
    مثلا می خوان بگن فقط چادری ها رای نمیدن ها . اونایی که تا دیروز آدم بده بودند . اونها هم رای میدن بوخودا .

    ویرایش شده توسط arnina در تاریخ ۲۲/۱۰/۱۳۹۴   ۱۲:۵۹
  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26995 |15954 پست
    میگم ازین حرفا که بگذریم، سریال شهرزاد در مجموع سریال خوبیه نه؟!
    من یه ذره تاپیک زدنم سخت شده باید دوباره عادت کنم. اگه نه خودم یه تاپیک میزدم در مورد خود سریال صحبت کنیم به نظر من با نواقصی که داره اما تا به اینجا خیلی نقاط قوتی داره. مثل بازی عالی بازیگرا(مخصوصا شهاب حسینی و علی نصیریان و ترانه علیدوستی) و همینطور خط خوب داستان و فضاسازی ها و ...

    باید کم کم دست به تاپیک بشم.
  • leftPublish
  • ۱۵:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    آقا بهزاد تاپیک شهرزاد داریم
    http://www.zibakade.com/Topics/سریال-شهرزاد-TP21599/
  • ۲۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26995 |15954 پست
    ممنون فرک
  • ۰۸:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    منم واقعا نگران شدم
  • ۱۰:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    داریم یه فیلم خوب میبینیم جلوشو نگیرین
  • ۱۲:۴۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26995 |15954 پست
    آره اگه بخوان به این بهانه های الکی پلکی جلوی این سریال رو بگیرن که دیگه خیلی بده
    منم اولش به همین دلیلا با ترس و لرز گرفتم آخه میدونم که سریال های سینماهای خانگی تموم نمیشن مگه اینکه عکسش ثابت بشه!!
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    من هنوووز هیچیشو ندیدم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان