خانه

امکانات هتل ها را بشناسید

  • اتاق یک نفره که سینگل نامیده می شود دارای یک تخت می باشد و اختصاراً با علامت SGL نشان داده می شود.
    اتاق دو نفره:
    اتاق دو نفره که دبل یا توئین نامیده می شود دبل یعنی اتاقی که یک تخت دو نفره به هم چسبیده دارد و توئین اتاقی است که دو تخت مجزا دارد و اختصاراً با علامت DBL نشان داده می شود.
    اتاق سه نفره:
    اتاق سه نفره که تریپل نامیده می شود دارای 3 تخت تک نفره و یا یک تخت تک نفره و یک تخت دونفره به هم چسبیده میباشد و اختصاراً با علامت TPL نشان داده میشود.
    سوئیت  Suite:
    به اتاقی گفته می شود که قسمت جلوی آن مختص پذیرایی و پشت آن اتاق خواب قرار گرفته است، در بعضی از هتل ها قسمت پذیرایی در پایین و چند پله بالاتر اتاق خواب و حمام قرار دارد(دوبلکس) البته می توان در سوئیت یک آشپزخانه کوچک نیز دایر نمود.
    آپارتمان  Apartment:
    عبارت است از یک هال و پذیرایی با یک، دو و یا سه اتاق خواب که هر کدام دارای دو تخت است در صورتی که دواتاقه باشد، معمولاً یک اتاق(دبل) یک تخت دو نفره و اتاق دیگر توئین، دو تخت یک نفره خواهد داشت هر آپارتمان یک حمام مشترک دارد و یک آشپزخانه کوچک معمولاً در قسمت پذیرایی به تعدادکافی صندلی یا مبل راحتی وجود دارد. 
    استودیو Studio:
    به اتاقهایی گفته می شود که در بدو ورود به شکل اتاق پذیرایی دیده میشود ولی در صورتی که مبلها یا کاناپه ها را به صورت تختخواب در آورند حکم اتاق خواب را خواهد یافت، از این رو روزها اتاق پذیرایی و شبها اتاق خواب است البته کاناپه ها طوری ساخته شده اند که میتوان بالش و پتو و ملحفه را  داخل آن جای داد اتاق استودیو حمام نیز دارد، استودیو میتواند آشپزخانه کوچکی نیز داشته باشد.
    کانکتد روم  Connected Room:
    دو اتاق تودرتو را می گویند، هر دو اتاق به راهرو اصلی هتل راه دارد و هر کدام به تنهایی یک اتاق کامل است و حمام جداگانه ای هم دارد، این دو اتاق به وسیله یک در از وسط به هم متصل است چنانچه یک خانواده چهار نفره، چنین اتاقی را درخواست نماید، بچه ها در یک اتاق و پدر و مادر در اتاق دیگر اقامت خواهند نمود، بدون این که درب راهرو اصلی را باز کنند، دو اتاق از درب وسط می توانند با هم در ارتباط باشند. 
    کابانا  Cabana:
    اتاقی است هم کف، که پنجره آن به محوطه ای باز می شود که متصل به استخر شناست ساکن چنین اتاقی می تواند برای تعویض لباس از اتاق مخصوص خود استفاده نماید .
    فیستا سوئیت  Fiesta Suite:
    این نوع سوئیت ها معمولاً در هتل هائی قرار دارند که دارای سالن عروسی است و پس از پایان مجلس عروسی، برای استراحت و خواب در اختیار عروس و داماد قرار میگیرد معمولاً مخارج این سوئیت قبلاً جزو هزینه های مجلس عروسی منظور گردیده و حساب جداگانه ای ندارد. 
    اکسترا بد Extra Bed(تختخواب تاشو):
    چون تعداد افراد بعضى از خانواده ها زیاد و بیش از تعداد تختخوابهاى اتاق است، ناچار استفاده از تخت اضافى ناگزیر خواهد بود تختخوابهاى اضافى را اکسترابد مىنامند این تختها در طبقات هتل وجود دارد و براساس فرمى که رسپشن به خانه دارى مىدهد، در اختیار اتاقها گذاشته مى شود این تختها از نوع تاشو مى باشند و علت این که بایستى طى صدور فرمى تحویل شود این است که بابت تخت اضافى، وجه اضافى از مسافر دریافت مى شود که به حساب اتاق منظور مىگردد از این فرم نسخه اى نیز  به کشیر(صندوق) مى رود تا وجه تخت اضافى به حساب اتاق نوشته شود.
    تختخواب بچه:
    مسافرینى که بچه همراه مى آورند، معمولاً نیاز به تختخواب بچه دارند، زیرا تختخوابهاى مسافرین براى بچه مناسب نیست و احتمال دارد بچه از روى تختهاى معمولى و مخصوص بزرگسالان به زمین بیافتد این نوع تختها هم طى فرمى که قبلاً اشاره شد به اتاق، اضافه مى شود و وجه اضافى نیز  به حساب منظور مى گردد تختخواب بچه، رو تشکى مشمع نیز دارد که مانع از رسیدن رطوبت از بچه به تشک مى شود.
    انواع سرویس در هتل ها:
    O.R/Only Room: یعنی اتاق جهت اقامت بدون هیچگونه وعده غذائی European plan
    B.B/Bed & Breakfast: یعنی اتاق جهت اقامت همراه با یک وعده صبحانه در روز American plan
    H.B/Half Board: یعنی اتاق جهت اقامت همراه با یک وعده صبحانه و یک وعده نهار یا شام مثلاً سرویس H.B در دبی معمولاً به یک وعده صبحانه و یک وعده نهار اطلاق گردیده در حالی که همان سرویس در ترکیه(منطقه آنتالیا و منطقه دریای اژه) به یک وعده صبحانه و یک وعده شام اطلاق میگردد Modified American plan
    F.B/Full Board: یعنی اتاق جهت اقامت همراه با یک وعده صبحانه، یک وعده ناهار و یک وعده شام در بعضی از هتل ها این سرویس بصورت سرویس Full board plus  یعنی اتاق جهت اقامت همراه با یک وعده صبحانه، یک وعده ناهار، یک وعده شام و نوشیدنی ها هنگام صرف ناهار و شام  ارائه میگردد  Full American plan
    ALL) All Inclusive): یعنی اتاق جهت اقامت همراه با تمام وعده های غذائی شامل صبحانه، ناهار، عصرانه و  شام و نوشیدنی های رایگان این سرویس معمولاً در هتل های واقع شده در شهرهای ساحلی نظیر کوش آداسی، بودروم، مارماریس، آنتالیا و... ارائه میگردد و بسته به نوع نوشیدنی ارائه شده مثلاً: تولید داخل یا خارج کشور و اینکه در چه ساعاتی از شبانه روز ارائه میگردد دارای واژه های متفاوتی است نظیر Ultra All Inclusive و Maximum All Inclusive در بعضی از هتل هائی که چنین سرویسی ارائه می گردد استفاده رایگان از ورزشهای آبی از قبیل جت اسکی، اسکی روی آب، غواصی، ماساژ و... برای یکبار در طول اقامت جزئی از سرویس میباشد. 
    اصطلاحات مربوط  به سن مسافر:
    بزرگسال Adult: به افراد بیش از 12 سال اطلاق می گردد و با علامت اختصاری ADL نشان داده میشود.
    اطفال 2-6 سال Child: کودکانی هستند که معمولاً در هتل ها به آنها تخت اختصاص نمی یابد و با علامت اختصاری CHD2-6 نشان داده میشود.
    اطفال 6-12 سال Child: کودکانی هستند که معمولاً در هتل ها به آنها تخت از نوع سفری اختصاص می یابد و با علامت اختصاری CHD6-12 نشان داده میشود.
    نوزاد  Infant: به کودکان زیر دوسال اطلاق میگردد که معمولاً در هتل ها به آنها تخت اختصاص نمی یابد و با علامت اختصاری INF نشان داده میشود.
    گردآورنده: سایت زیباکده
    برچسب ها تعطیلات , سفر , گردشگری , هتل ,
       4

نظرات کاربران
شما میتوانید بعد از ورود برای این مقاله نظر ثبت نمایید.
  • درج نظر
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان