آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 33284
آخرین پست تاپیک : ۱۰:۲۸   ۱۳۹۵/۷/۲۵
صفحه مورد نظر

انواع پلوها

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

«سبزی پلو با مرغ» 

 سبزی پلو با مرغ هم در خوشمزگی کم از سبزی پلو با ماهی یا ماهیچه ندارد. من این غذارو با مقداری آب نارنج تازه سرو میکنم. اگه در دسترستون نبود میتونید از آب لیمو استفاده کنید.

مواد اولیه :

برنج 2 پیمانه

سبزی پلویی خرد شده 6 ق غ

زعفران در صورت تمایل

روغن مایع 1 ق غ

مرغ مرغ 2 تکه

پیاز پیاز 1 عدد متوسط

سیر سیر 2 حبه

نمک.فلفل و زرد چوبهو.دارچین به میزان لازم

طرز تهیه سبزی پلو با مرغ

1. برنج رو از قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد آبکش کنید. سبزی ها رو هم بشورید و خرد کنید.

2. برای اینکه سبزی ها رنگشون رو بیشتر خارج کنن و پلوی خوشرنگ تری داشته باشیم سبزی ها رو یکی دو دقیه در مقدار خیلی کمی روغن و زردچوبه تفت بدید. چون سبزی های من برگ سیر نداشت و به شدت عطر سیر در سبزی پلو رو دوست داریم قبلش دو حبه سیر هم رنده کردم و کمی تفت دادم و بعد سبزی ها رو اضافه کردم.

3. ته دیگی که دوست دارید رو بذارید و برنج و سبزی ها رو با هم مخلوط کنید و زیر قابلمه رو روشن کنید تا با دمای ملایم دم بکشه. البته اگه دوست داشتید میتونید مقداری زعفران دم کرده هم برای رنگش بهش اضافه کنید.

4. مرغ رو من هیچوقت به همراه سبزی پلو سرخ نمیکنم. پس مرغ رو با یک لیوان آب و یک پیاز متوسز درسته و یا دو پیاز کوچک و دو حبه سبر و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین میذاریم تا با دمای متوسط برای حدود ینیم ساعت کاملا بپزه.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

نخود باقلا‌پلو

مواد لازم برای 4تا6 نفر

500 گرم گوشت فیله مرغ

500 گرم برنج

250 گرم باقلا

250 گرم نخود سبز

400 گرم شوید خرد شده

1 عدد پیاز درشت

3 ق‌س زعفران آب کرده

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

1.برنج را همراه نمک در یک ظرف خیس کنید. در یک قابلمه مناسب هم آب را جوش بیاورید. برنج و باقلا را درون آب جوش بریزید تا بپزند. پس از آن وقتی برنج آماده آبکشی شد شوید‌ها را هم به آن اضافه کنید. چند جوش که زد برنج را آبکشی کنید. نخود سبز را از قبل آبپز کنید. توجه داشته باشید در ظرف آن باید باز باشد تا رنگ نخود تغییر نکند و سبز بماند. حالا نخود‌ها را هم با برنج مخلوط کرده و درون قابلمه مناسب بریزید و دم کنید. 

2.پیاز را خرد کنید و با کمی روغن آن را  تفت دهید. بعد فیله‌های مرغ را از طرف نازک آن رول کرده، با خلال چوبی فیکس و به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را هم به مواد بیفزایید. در پایان مقداری آب اضافه کنید که روی موادرا بپوشاند. بعد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت‌ها کاملا بخار پز شوند. در آخر دو قاشق زعفران به آن بیفزایید تا به آنها رنگ و طعم بدهد. یک قاشق زعفران دیگر را هم با کمی برنج پخته مخلوط کنید. برنج را در دیس بریزید و آن را با مرغ‌ها و پلوی زعفرانی تزئین کنید. 

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

باقلا پلوی جنوبی

مواد لازم برای 3تا4 نفر

3  پیمانه برنج

750  گرم باقلا  

4  حبه سیر  خرد شده

300  گرم شوید تازه خرد شده

2  عدد پیاز

1 ق چ  زردچوبه،  ادویه کاری،  فلفل و گرد لیمو

به مقدار لازم روغن

به مقدار لازم نمک

طرز تهیه:

1. برنج را بشویید و در ظرف مناسبی خیس کنید.  باقلا را بشویید، سر و ته آن را جدا کنید، سپس با پوست آن را به صورت قطعات 1 سانتی خرد کنید. حالا شوید را بشویید و آن را در سبدی بریزید تا آبش گرفته شود، سپس آن را خرد کرده، کنار بگذارید.

2.  پیازها را نگینی  خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیازها را داخل آن تفت دهید. در این زمان سیر خرد شده را هم داخل تابه بریزید. ادویه کاری، گرد لیمو، فلفل و به میزان لازم نمک را هم اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید. اکنون باقلا را به مواد اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

3.  در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. برنج را داخل آن بریزید. زمانی که برنج آماده آبکشی بود، شوید را با کمی زردچوبه به برنج اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا با برنج مخلوط شود، سپس آن را آبکشی کنید.

4.  کف قابلمه کمی روغن بریزید. حالا یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید و سپس یک لایه باقلا را روی برنج بریزید. همین کار را تا جایی انجام دهید تا مواد تمام شود. حالا برنج را دم کنید.

فوت و فن 

این باقلا پلو را هم می توانید گیاهی درست کنید و هم می توانید از گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی پخته در کنار آن استفاده کنید.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088

شیرین پلو

مواد لازم:

مرغ 1 کیلوگرم یا گوشت بدون استخوان پخته شده گوسفند 800 گرم

پیاز متوسط 2 عدد

برنج 750 گرم

کره 100 گرم

خلال بادام 1 پیمانه

خلال پسته 1 پیمانه

خلال پوست پرتقال و پوست نارنج خشک 4/3 پیمانه

زعفران 1 قاشق چایخوری

شکر 1.5 پیمانه

آب 2 پیمانه

نمک و روغن به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب جوشانده و آن را به مدت 6 ساعت در آب خنک قرار داده و دو بار آب آنرا عوض کرده تا مزه تلخ آن گرفته شود.پس از آن خلال پوست پرتقال و نارنج را در سبد یا صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.

دو پیمانه آب و شکر را مخلوط کرده و کمی بجوشانید سپس خلال پوست پرتقال و نارنج که قبلا تلخی آن را گرفته اید به شربت حاصل اضافه نمایید و مدتی صبر کنید تا چند جوش بزند و طعم شیرین شربت به خلال ها نفوذ کند.

ظرف شربت و خلال پوست پرتقال را برداشته و بگذارید تا خنک شود،خلال بادام و خلال پسته را آب بکشید و داخل ظرف شربت و پوست پرتقال بریزید.

برنج را در آب به مدت دو ساعت خیس نمایید.

پیازها را خرد کرده و در ماهیتابه با روغن سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود.تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه نموده و کمی دو طرف آن را سرخ می کنیم.نمک،فلفل و 50 گرم کره به همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کرده و می گذاریم تازمانی که نصف لیوان آب باقی بماند مرغ بپزد و بعد از آن استخوان های مرغ را جدا نمایید.به جای مرغ می توان از گوشت پخته شده بره استفاده نمود.

برنج خیس شده را طبخ کرده و سپس مانند پلوی ساده آبکش کرده، روغن در کف دیگ ریخته و ته دیگ را با چند کفگیر برنج بوشانید.سپس روی آن تکه های مرغ را بچینید و با کفگیر سوراخدار خلال ها را از شربت بگیرید و روی مرغ ها یا گوشت بپاشید.

باقیمانده برنج را روی مواد بریزید و 50 گرم کره را آب کرده به همراه آب مرغ باقیمانده و زعفران روی آن بدهید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد.

بعد از پخت شیرین پلو آن را در دیس کشیده و روی آن را با یک لایه برنج زعفرانی بپوشانید و با باقیمانده خلال ها دیس شیرین پلو را تزئین نمایید. در صورت لزوم می توانیدکمی هم دارچین روی آن بپاشید و یا از زرشک هم برای تزئین استفاده نمایید من از هویج رنده شده هم استفاده کردم

انواع پلوها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

 شکر پلو شیرازی

✍مواد اولیه :

مغز پسته به مقدار لازم

خلال نارنگی به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

شکر 1کیلو

زعفران به مقدار لازم

برنج 1کیلو

بادام به مقدار لازم

🍜 طرزتهیه :

برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده اند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می کنند و یکی دو جوش می دهند . شکر را با دو لیوان آب جوشانده، به صورت شیره شکر در می آورند و درضمن یک قاشق چایخوری زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کرده، به شیره شکر اضافه می کنند و دو قاشق روغن نیز به آن می افزایند . برنج را دم می کنند و قبل از دم کشیدن کامل، با کفگیر به داخل سینی یا چلوصافی ( ترش باله ) ریخته، شیره شکر را روی آن پاشیده ، با هم مخلوط می کنند. سپس برنج را دوباره در داخل دیگ یا قابلمه ریخته ،روی حرارت ملایم دم می کنند. پس از دم کشیدن شکر پلو ، خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شیرین کرده را روی آن ریخته مصرف می کنند.شکر پلو را در شیراز همیشه با خورشت قیمه صرف می کنند.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

زرشک پلو با مرغ و 12 راز خوشمزه‌تر شدن آن

✍مواد اولیه : برای 4 نفر

پیاز 3 عدد - کوچک

برنج 4 لیوان

شکر 2 قاشق مرباخوری

مرغ بدون پوست - 300 گرم

زرشک 1 لیوان

زعفران به میزان دلخواه

روغن سرخ کردنی 2 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

نمک به میزان دلخواه

زردچوبه به میزان دلخواه

🍜طرز تهیه:

- تکه‌های مرغ را بدون افزودن ادویه‌ای در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید و بعد از طلایی شدن، پیازها را بیفزایید و پس از افزودن نمک و زردچوبه، مقداری آب بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم پخته شوند. 

در قابلمه‌ای که آب در حال جوشیدن است، برنج را بریزید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را آبکش کنید. 

- در تابه‌ای کوچک کره، شکر، زعفران و زرشک بریزید و پس از آب شدن کره، کمی آب به آن‌ها اضافه کنید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید تا هم زرشک‌ها قرمز بمانند و هم زعفران رنگ خود را به سایر محتویات بدهد. 

- برنج را بعد از دم کشیدن در ظرف بکشید و روی آن را با برنج مخلوط شده با زرشک و زعفران بپوشانید. در ظرفی دیگر هم مرغ را بریزید و در کاسه‌ای کوچک آب مرغ را سرو کنید. 

🚦12 راز زرشک‌پلو:

زرشک از میوه‌هایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشک سیاه در کرمانشاه. به همین دلیل این غذا (زرشک‌پلو) در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط کشور معرفی شده است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ این غذا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است: 

1. برای اینکه غذای‌تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تکه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آن‌ها پیاز و ادویه و آب اضافه کنید. 

2. پیازی که به مرغ اضافه می‌شود باید درسته باشد به همین دلیل پیازهای کوچک را انتخاب کنید و 2 تا 3 عدد از آن‌ها را در ظرف حاوی مرغ بیندازید. 

3. ادویه‌های مورد نیاز برای طبخ مرغ فقط زردچوبه و کمی نمک است. مرغی که برای این غذا استفاده می‌شود باید زردرنگ باشد، به همین دلیل افزودن زعفران و رب گوجه‌فرنگی را به هیچ‌وجه توصیه نمی‌کنم. 

برای آنکه زعفران کاملاً رنگ بدهد، کره را قبل از اینکه کاملاً آب شود با زرشک، 

زعفران و شکر در تابه‌ای بریزید و وقتی کمی حرارت دید، نصف استکان آب به 

آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این کار عطر این ادویه را کم خواهد کرد 

4. مرغ باید آبدار باشد، البته آب غلیظ شده. آب مرغ را باید در کاسه‌ای جدا از مرغ سرو کرد. 

5. روغنی که برای سرخ کردن زرشک استفاده می‌کنید باید تازه باشد و البته کره برای این کار بهتر است. 

6. شکر را باید به زرشک در حال حرارت دیدن افزود زیرا هم باعث می‌شود زرشک‌ها روی برنج بچسبند، هم غذا طعم ترش و شیرین پیدا کند. 

7. زرشک را باید روی حرارت ملایم تفت داد زیرا حرارت دیدن بیش از اندازه آن باعث خشک شدنش می‌شود و هنگام خوردن به دندان‌ها می‌چسبد. 

8. برای آنکه زعفران خوب رنگ بدهد، آن را در هاون سنگی یا چوبی آسیاب کنید نه در دستگاه آسیاب برقی زیرا با این کار عطر و بوی خود را از دست خواهد داد. 

9. برای آنکه زعفران کاملاً رنگ بدهد، کره را قبل از اینکه کاملاً آب شود با زرشک، زعفران و شکر در تابه‌ای بریزید و وقتی کمی حرارت دید، نصف استکان آب به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این کار عطر این ادویه را کم خواهد کرد. 

10. برخی خانم‌ها زعفران به اصطلاح آب کرده را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری می‌کنند. این کار کاملاً اشتباه است و باعث می‌شود این ادویه عطر و طعم خود را از دست بدهد و برای افزودن به غذا مناسب نباشد. 

11. بهترین نوشیدنی همراه این غذا یک لیوان دوغ، شربت گلاب یا بهارنارنج است که به شما پیشنهاد می‌کنم. 

12. برای زیباتر شدن این غذا، پس از سرو آن روی زرشک‌ها یک قاشق غذاخوری خلال پسته نیز بریزید. رنگ سبز آن در کنار قرمزی زرشک، ظاهر زیبایی به زرشک‌پلو خواهد داد. 

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

پلو شويد لوبيا چشم بلبلى

مواد لازم:

برنج.       ٢ پيمانه 

لوبيا چشم بلبلى.       ١ پيمانه 

شويد تازه يا خشك ويا فريزرى       به ميزان لازم 

نمك ، روغن وسيب زمينى براى ته ديگ و كمى زردچوبه

طرز تهيه:

برنج را بعد از شستشو با مقدارى نمك و آب ولرم خيس كنيد .

لوبيا را هم خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد و جدا گانه بپزيد .

براى پخت برنج در قابلمه مناسبى آب را بجوشانيد و برنج را به آن اضافه كنيد كمى زردچوبه به آن بزنيد واگر از شويد خشك استفاده ميكنيد آنرا در آب برنج بريزيد برنج را آبكش كنيد و لوبيا را هم با آن مخلوط كنيد اگر از شويد تازه استفاده ميكنيد موقع دم كردن لابه لاى برنج بپاشيد . ته ديگ مورد علاقه خود را كف قابلمه بگذاريد و برنج را دم كنيد 

انواع پلوها

کاربر جديد
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 11

ماش پلو با مرغ و كشمش ....

https://ponila.com/post/269732/browse-source-page/

انواع پلوها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :16417
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13373

استانبولى پلو

استانبولى پلو همونطور كه از اسمش مشخصه يك نوع پلوى مخلوط و بسيار خوشمزه از شهر استانبول است كه وارد رژيم غذايى ما ايرانيان شده و به دليل طرز تهيه راحت و سريع و طعم خوشمزه طرفداران بسيارى داره كه بهترين نحوه طبخ آن همان روش تركيه اى آن است .

مواد لازم:

برنج               ٢ پيمانه

گوشت چرخ كرده          ٢٥٠ گرم

نخود فرنگى              ١٠٠ گرم

گوجه فرنگى پوره شده     ١ پيمانه 

سيب زمينى           ٢ عدد

پياز                   ١ عدد

نمك، فلفل و زردچوبه         به ميزان لازم

كره يا مارگارين و يا روغن مايع      به ميزان لازم

طرز تهيه:

برنج را براى حداقل دو ساعت خيس كنيد .

پياز را در تابه اى خرد كرده و تفت دهيد تا طلايى شود گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و تفت دهيد نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كنيد و تفت دهيد و كنار بگذاريد .

نخود فرنگى را هم جداگانه بپزيد وبه گوشت اضافه كنيد .

مقدارى كره يا مارگارين در قابلمه نچسب بريزيد برنج را در آبكش ريخته و بشوييد تا نمك و آب اضافى آن گرفته شود. برنج را داخل كره بريزيد و يكى دو دقيقه با كره تفت دهيد. سپس گوجه فرنگى پوره شده را به برنج اضافه كرده و هم بزنيد يكى دو پيمانه آب به برنج اضافه كنيد ( مقدار آب بسته به جنس برنج متفاوت است ) گوشت سرخ شده و سيب زمينى نگينى را هم اضافه كنيد و اجازه دهيد خوب بجوشد و آب برنج به خورد آن برود. روى قابلمه دم كنى گذاشته و پلو را دم كنيد . 

استانبولى پلو با سالاد شيرازى و سبزى خوردن و انواع ترشى بسيار دلچسب مى باشد.

نوش جان 

انواع پلوها

کاربر جديد
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 3

طرز تهیه میگو پلو

http://ponila.com/post/30679/browse-source-page/

انواع پلوها

صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده