خانه
52.2K

انواع پلوها

  • ۲۰:۲۴   ۱۳۹۵/۷/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    استانبولى پلو

    استانبولى پلو همونطور كه از اسمش مشخصه يك نوع پلوى مخلوط و بسيار خوشمزه از شهر استانبول است كه وارد رژيم غذايى ما ايرانيان شده و به دليل طرز تهيه راحت و سريع و طعم خوشمزه طرفداران بسيارى داره كه بهترين نحوه طبخ آن همان روش تركيه اى آن است .

    مواد لازم:

    برنج               ٢ پيمانه

    گوشت چرخ كرده          ٢٥٠ گرم

    نخود فرنگى              ١٠٠ گرم

    گوجه فرنگى پوره شده     ١ پيمانه 

    سيب زمينى           ٢ عدد

    پياز                   ١ عدد

    نمك، فلفل و زردچوبه         به ميزان لازم

    كره يا مارگارين و يا روغن مايع      به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    برنج را براى حداقل دو ساعت خيس كنيد .

    پياز را در تابه اى خرد كرده و تفت دهيد تا طلايى شود گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و تفت دهيد نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كنيد و تفت دهيد و كنار بگذاريد .

    نخود فرنگى را هم جداگانه بپزيد وبه گوشت اضافه كنيد .

    مقدارى كره يا مارگارين در قابلمه نچسب بريزيد برنج را در آبكش ريخته و بشوييد تا نمك و آب اضافى آن گرفته شود. برنج را داخل كره بريزيد و يكى دو دقيقه با كره تفت دهيد. سپس گوجه فرنگى پوره شده را به برنج اضافه كرده و هم بزنيد يكى دو پيمانه آب به برنج اضافه كنيد ( مقدار آب بسته به جنس برنج متفاوت است ) گوشت سرخ شده و سيب زمينى نگينى را هم اضافه كنيد و اجازه دهيد خوب بجوشد و آب برنج به خورد آن برود. روى قابلمه دم كنى گذاشته و پلو را دم كنيد . 

    استانبولى پلو با سالاد شيرازى و سبزى خوردن و انواع ترشى بسيار دلچسب مى باشد.

    نوش جان 

    انواع پلوها

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان