خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۹:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تارت_ليمويي 

    مواد لازم تارت

    125 گرم كره به دماي محيط رسيده

    نصف ليوان پودر قند 

    1 قاشق چاي خوري نشاسته 

    1 پاكت وانيل (منظور پاكتهاي دكتر اوكتر هست)

    آرد به ميزان لازم (در حدي كه خمير به دست نچسبد و خمير نرمي باشد)

    مواد لازم براي كرم ليمويي

    1 عدد تخم مرغ

    1 عدد زرده تخم مرغ

    يك چهارم ليوان آب ليمو

    يك چهارم ليوان شكر

    50 گرم كره

    ايتدا خمير تارت رو درست ميكنيم و نيم ساعت استراحت ميديم بعد با وردنه باز میکنیم و با قالب به شکل گل,در میاریم و داخل جاهای خالی سینی مافین قرار میدهیم و در فر 170 درجه كه از قبل گرم شده ميزاريم( در دستور زمان نوشته نشده اما معمولا وقتي طلايي شدن در بيارين تقريبا بيست دقيقه در نظر بگيرين كه اين دما بستگي به حرارت فر شما داره)

    و حالا كرم ليمو رو درست ميكنيم بجز كره همه مواد رو با هم مخلوط ميكنيم كره را روي گاز ميزاريم تا آب بشه مواد ليمويي رو ميريزيم و هم ميزنيم تا بپزد و بعد از خنك شدن داخل تارت ميريزيم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۰۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رولت مربایی

    مواد لازم :

    4 عدد تخم مرغ

    100 گرم شکر

    50 گرم آرد ذرت

    100 گرم پودر بادام

    کمی نمک 

    75 گرم کره آب شده

    مربای آلبالو 

    پودر قند برای تزیین

    طرز تهیه :  فر رو از قبل روشن کنین تا داغ بشه و بعد روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنین . یکعدد تخم مرغ کامل و 3 تا زرده رو با شکر مخلوط کنین . و بعد نشاسته و پودر بادام  و بعد کره رو بهش اضافه کنین . حالا سفیده ها رو با نمک مخلوط کنین .سپس مخلوط زرده و نمک و سفیده ها رو به ارامی با هم مخلوط کنین و بعد داخل قالب پهن که از قبل چرب کردین بریزین و صاف کنین و بذارین توی فر تا حدود 10 دقیقه بپزه . حالا یک کاغذ روغنی زیر کار بذارین و نان رولت رو از قالب در بیارین و روی اون بذارین تا کمی خنک بشه ،سپس از مربای آلبالو روش بمالین .وبا کمک کاغذ ، نان رو به شکل رول در بیارین و بعد با پودر قند تزیین کنین .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۱۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    تبديل_درجه_حرارت_فر_به_ماكروويو

    به کمک روشی که در ادامه گفته شده است، هر شيريني يا كيك و یا غذایي كه دستور پخت آن در فر آمده است را مي توانید داخل ماكروویو بپزيد :

    1- ابتدا سه پايه بلند فلزي را در دستگاه قرار داده و دكمه كانوكشن ماكروویو را بزنيد.
    2- با كليد چرخان درجه حرارت را روي همان درجه كه براي فر گفته شده تنظيم كنيد.(البته چون ماكرو 170 درجه - 180 درجه و ... دارد اگه مثلا گفته بود 175 شما روي 180 بذاريد ولي حواستان به زمان باشد البته در زمان اصولا تغييري ايجاد نمي كند).
    3- بدون دادن زمان، كليد start را بزنيد.
    4- زماني كه دماي ماكروویو به دماي تنظيم شده برسد بوق مي زند . اگر مواد آماده بود آن را داخل ماکروویو بگذارید و اگر نبود، با دکمه آف و آن دما را در همان درجه نگه دارید تا موادتان آماده شود.
    5- بعد از رسيدن به دماي تنظيمي و شنيدن صداي بوق دستگاه , قالب را در دستگاه قرار داده و كليد stop رو بزنيد . بلافاصله دوباره دكمه كانوكشن را بزنيد.
    6- با كليد چرخان دما را روي دماي گفته شده برده و كليد چرخان را فشرده و زمان را تنظيم كرده و حالا start را بزنيد.

    نكته: در هنگام استفاده از كانوكشن مي توانید از قالب فلزي يا سيليكوني هم استفاده كنيد.
  • ۰۹:۱۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک رنگین کمان 

    مواد لازم

    پودر کیک   به مقدار لازم

    رنگ خوراکی   به مقدار لازم

    خامه (زده شده)    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا به میزانی که دوست دارید کیک شما رنگی باشه مایه کیک تهیه میکنیم.

    ۲- کف تابه رو چرب و آردی می کنیم.

    ۳- مایه کیک رو مخلوط می کنید و داخل 6 تا ظرف می ریزیم.

    ۴- حالا از رنگ غذا مایع یا ژله ای استفاده می کنید

    ۵- اگر شما می خواهید رنگ رنگین کمان طبیعی به نظر بیاد می تونید از رنگهای قرمز - نارنجی - زرد - سبز- آبی و بنفش استفاده کنید. اگه 4 تا رنگ دارید می تونید از این ترکیب استفاده کنید.

    ۶- قرمز + زرد = نارنجی زرد + آبی= سبز قرمز + آبی = بنفش

    ۷- حالا مایع رو داخل تابه بریزید. می تونید یه لایه رو قرمز و نارنجی و زرد درست کنید و لایه بعدی رو سبز و آبی و بنفش درست کنید و یا 6 رنگ رو تو هر لایه استفاده کنید.

    ۸- اول مایه قرمز رو بریزید.

    ۹- بعد مایه نارنجی رو روی قرمز بریزید. دقت کنید که وسط بریزید.

    ۱۰- و سرانجام مایه زرد رو به نارنجی اضافه می کنیم.

    ۱۱- همین مراحل رو برای تابه بعدی انجام می دیم. اول بنفش بعد آبی و در آخر سبز

    ۱۲- حالا اجازه میدیم داخل فر بپزه و کاملا سرد بشه.

    ۱۳- بعد از پخت با خامه زده شده تزیین میکنیم.

    سایر نکات

    1)در صورت تمایل هر لایه کیک رو داخل یک قالب بپزید و بعد روی هم قرار بدید.

    2)از مقدار خیلی کمی رنگ استفاده کنید چون اگر رنگ زیاد بشه روی طعم کیک تاثیر داره.

    3)میتونید از کیک اسفنجی یا میوه ای هم برای تهیه این کیک استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خرماپفکی:                           

    ارد ۸قاشق غذاخوری

    خمیرمایه فوری ۱قاشق غذاخوری

    ماست ۵-۶قاشق غذاخوری

    خرما (اگه دشتستانی باشه بهتره) بمیزان لازم

    گلاب ۲-۳قاشق غذاخوری

    وانیل ۱قاشق مرباخوری

    گردو بمیزان لازم

    طرزتهیه:

    ابتدا خمیر رو اماده میکنیم به اینصورت که تمام مواد بجز خرما رو باهم مخلوط میکنیم باید یه خمیر غلیظ باشه و ۴۵دقیقه تومحیط گرم استراحت میدیم تا خمیرمایه کاملا ور بیاد ,در ظرف دیگر هسته خرماهامونو جدا کرده وبجاش مغز گردو میذاریم بعد خرماهارو تو خمیرمون میغلتونیم تاسطح خرماها کاملا باخمیر پوشیده بشه بعد خرماهارو تو روغن داغ وغوطه ور سرخ میکنیم .

    خرماپفکی:                           

    ارد ۸قاشق غذاخوری

    خمیرمایه فوری ۱قاشق غذاخوری

    ماست ۵-۶قاشق غذاخوری

    خرما (اگه دشتستانی باشه بهتره) بمیزان لازم

    گلاب ۲-۳قاشق غذاخوری

    وانیل ۱قاشق مرباخوری

    گردو بمیزان لازم

    طرزتهیه:

    ابتدا خمیر رو اماده میکنیم به اینصورت که تمام مواد بجز خرما رو باهم مخلوط میکنیم باید یه خمیر غلیظ باشه و ۴۵دقیقه تومحیط گرم استراحت میدیم تا خمیرمایه کاملا ور بیاد ,در ظرف دیگر هسته خرماهامونو جدا کرده وبجاش مغز گردو میذاریم بعد خرماهارو تو خمیرمون میغلتونیم تاسطح خرماها کاملا باخمیر پوشیده بشه بعد خرماهارو تو روغن داغ وغوطه ور سرخ میکنیم .

  • leftPublish
  • ۲۲:۲۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینیه جوجه تیغی

    مواد لازم

    آرد: 300 گرم

    کره : 200 گرم

    شکر پودری : 100 گرم

    زرده تخم مرغ : 3 عدد 

    رنده ی پوست پرتقال : 1ق چایخوری

    وانیل: 1ق چایخوری

    شکلات اب شده پودر نارگیل : به میزان لازم

    طرز تهیه

    همه ی مواد را به جز زرده ی تخم مرغ در یک کاسه مخلوط کرده . سپس زرده تخم مرغ و پوست پرتقال و وانیل را اضافه کرده مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی به دست اید. احتیاحی به ورز ندارد. وقتی خمیر اماده شد 20 دقیقه در یخچال استراحت داده سپس گلوله های کوچک برداشته گرد کرده و سرش رو به شکل جوجه تیغی فرم میدهیم . در سینی فر با فاصله چیده . در دمای 180 درجه به مدت 15_20 دقیقه

    در اخر بعد از سرد شدن در شکلات اب شده و پودر نارگیل زده و نوش جان کنید

    انواع کیک و شیرینی
  • ۲۲:۴۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک شکلاتی مخصوص 

    مواد لازم:

    ﺁﺭﺩ 2 ﻟﯿﻮﺍﻥ 

    . ﺷﮑﺮ 1 ﻟﯿﻮﺍﻥ 

    . ﭘﻮﺩﺭ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ 10 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

    . ﮐﺮﻩ 100 ﮔﺮﻡ .

     ﺷﯿﺮ ﻭﻟﺮﻡ 1/2 ﻟﯿﻮﺍﻥ

    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 4 ﻋﺪﺩ .

     ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ 100 ﮔﺮﻡ .

     ﺑﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 1ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ .

     ﻧﻤﮏ 1/4 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : 

    ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ ﻭ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺨﺎﺭ ﺁﺏ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺁﺏ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﺷﮑﺮ ﻭﭘﻮﺩﺭ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ، ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﯿﺮ ﻭﻟﺮﻡ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ، ﮐﻤﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕﺑﺨﺎﺭ ﺁﺏ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﮐﻨﺎﺭﯼ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﺷﮑﻼﺗﯽ ﺧﻨﮏﺷﻮﺩ .

    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺑﺸﮑﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﻒ ﮐﻨﺪ ﺳﭙﺲ ﻣﺎﯾﻪ ﺷﮑﻼﺗﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎﯼ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﮐﻤﯽ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻧﺪ ﺑﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻣﺠﺪﺩ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﻮﺩ.

    ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﺪ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺍﻟﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ‏( ﮐﻢ ﮐﻢ ﺍﺭﺩ ﺭﺍ ﺍﻟﮏ ﮐﻨﯿﺪﻭ ﺩﻭﺭﺍﻧﯽ ﻭ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻬﺖ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ ‏) ،

    ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﮐﺎﺭ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﮔﺮﻣﯽﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﮐﻨﺪ .

    ﺗﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﮐﯿﮏ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﯾﺪ ﻭ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﻧﯿﺰﭼﺮﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮﯼﮐﻪ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ ﻭﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 45 ﺗﺎ 60 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ‏( ﺩﻣﺎﯼﻓﺮﻫﺎ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﺲ ﺍﺯ 45 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﺳﯽﮐﻨﯿﺪ، ﺧﻼﻝ ﭼﻮﺑﯽ ﯾﺎ ﭼﺎﻗﻮﯾﯽ ﺭﺍ ﻭﺍﺭﺩ ﮐﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺗﻤﯿﺰ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪ ﯾﻌﻨﯽ ﮐﯿﮏ ﺷﮑﻼﺗﯽ ﭘﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ ‏).

    ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﯿﮏﺧﻨﮏ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ 2 ﯾﺎ 3 ﻻﯾﻪﺑﺮﺵ ﺑﺰﻧﯿﺪ ، ﻣﯿﺎﻥ ﻻﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﯾﺎ ﺳﺲ ﺷﮑﻼﺗﯽ ﯾﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﺷﮑﻼﺗﯽ ﻭ … ﺗﺰﯾﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ ، ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﯼﮐﯿﮏ ﻧﯿﺰ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ … ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۵۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان شيريني توري 

    موادلازم

    ارد ٣ پيمانه        شكر١/٤ پيمانه

    شير١/٢ پيمانه  روغن مايع 1/2  پيمانه

    خميرمايه ١/٥ ق غ 

    تخم مرغ يك عدد 

    اول موادمياني رواماده ميكنيم 

    سه عددسيب روخودكردم به همراه ١/٢پيمانه شكر گذاشتم روي حرارت تا سيب پخته وكم اب شودوحالت مارمالادبگيره وادويه هم هل ودارچين ودراخركمي گردوي خردشده اضافه كردم حرارت خاموش.

    ١-خميرمايع با يك ق شكروشيرولرم ميذاريم عمل بياد

    ٢-تخم مرغ را با چنكال زده وروغن وبقيه شيروشكررااضافه كرده وبعدخميرمايه عمل اومده كمي كه هم زديم اردرا كه سه بارالك شده كم كم اضافه ميكنيم تا خميرمناسبي بدست بياد ده دقيقه خميرروورزميديم ويك ساعت استراحت بعدچونه هايي ازخميرروي سطح اردپاشي بازميكنيم روش يك ق ازموادسيب ميريزيم وروي خميررويكً چونه ديگه بازوتوري كن ميكشيم ميذاريم روي خميرمون كه موادريختيم وبا يك كاترگرد ميبريم وهردو خميررابهم دوخت ميزنيم وميذاريم داخل سيني نيم ساعت ديگه استراحت روشونورومال زده داخل فر١٧٥ درجه به مدت نيم ساعت واينوبگم اين شيريني فوق العاده خوشمزس ازفردرومد دوست داشتين روشوكره وعسل ميماليم ولي بنظرمن ديگه خيلي شيرين ميشه اگرخواستين ميتونين ازاول شكروكمتربزنين 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک رولتی طرح دار

    تو این آموزش قصد داریم طرز تهیه ی رولت طرح دار رو بهتون نشون بدیم. کل کار طراحی قبل از پختن انجام میگیره و در صورت نیاز بعد از پختن هم تزیین اضافه روش انجام میگیره :) 

    اول باید طرحتون رو انتخاب کنین که میتونه عکس یا نوشته باشه، به مقدار لازم از هرکدوم از رنگهای طرحتون با رنگهای خوراکی بازار یا رنگهای طبیعی مایه کیکتون رو رنگ کنین. طرحتون رو رو یه سطح صاف بذارید و روش کاغذ کیکتون رو پهن کنین. اگر هم مسلط هستین میتونین از حفظ طراحی کنین. فقط حواستون باشه اگه طرحتون نوشته داره، باید برعکس (بصورت آینه ای) طراحیش کنید. وگرنه کیکتون برعکس میشه. طبق شکلهای زیر طرحتون رو کامل کنین و بعدش با احتیاط بقیه ی مایه ی کیک که همون رنگ زمینه تون هست رو بریزید. داخل فر بذارین و بعد از پختن هم بصورت دلخواه تزیین کنین

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_قهوه

    مواد لازم:

    🌹قهوه فوری ۲قاشق چایخوری

    🌹تخم مرغ 2

    🌹شکر 1 پیمانه

    🌹شیر 1 پیمانه 

    🌹آرد  2 پیمانه

    🌹بیکینگ پودر  ۱ق غ

    🌹وانیل نوک قاشق چایخوری

    🌹روغن مایع یک سوم پیمانه

    طرزتهیه:

    ابتدا شکر و زرده تخم مرغ را باهم بقدری هم میزنیم که رنگش روشن شود و حجمش زیاد شودبعد وانیل و روغن را اضافه میکنیم.و بعد شیر را اضافه کرده. 

    بیکینگ پودر و قهوه را با آرد الک میکنیم و  کم کم ب مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. و در اخر هم سفیده تخم مرعجغ را ۲دیقه هم میزنیم که سفت شود و حجم پیدا کند .و داخل مواد ریخته و با لیسک به طول دورانی هم میزنیم.

    مواد را داخل قالب با کاغذ روغنی میریزیم و در فر از پیش گرم شده طبقه بالا با حرات 170 میگذاریم مدت زمان۵۰دیقه و بعد از ۳۵دیقه با خلال دندان چک میکنیم که پخته یا نه.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۰۹:۳۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کاپ کیک دو رنگ

    مواد لازم

    آرد .....۲ پیمانه

    شکر.....۱ پیمانه

    تخم مرغ..... ۴ عدد

    شیر..... یک سوم پیمانه

    روغن..... نصف پیمانه

    کره..... نصف پیمانه

    بکینگ پودر..... یک قاشق مرباخوری

    وانیل..... کمی

    پودر کاکائو..... ۲ قاشق غذاخوری

    چیپس کاکائو..... به مقدار دلخواه برای وسط کاپ کیک

    اول تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن مخلوط میکنیم

    بعد به ترتیب روغن و کره و شیر رو اضافه میکنیم

    و در آخر آرد و بکینگ پودر رو که ۲ تا ۳ بار با هم الک کرده ایم رو کم کم به بقیه مواد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم

    مواد رو نصف میکنیم وبه نصفش پودر کاکائو اضافه میکنیم

    مواد رو به اندازه یک قاشق و همزمان داخل قالب ریخته و مقداری چیپس کاکائو میریزیم و دوباره تا دو سوم قالب رو از هردو رنگ مواد پر میکنیم

    در نهایت برای حالت ابر و بادی روی کیک با یک خلال در یک جهت مواد روی کیک رو آهسته هم میزنیم

    کیک رو در دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بیسکوییت کره ایی

     

    کره ۱۵۰گرم 

    تخم مرغ یک عدد 

    پودر قند نصف پیمانه 

    وانیل ترجیحا مایع به میزان کم 

    رنده ی پوست لیمو ترش در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری 

    آرد به میزان لازم 

    طرزتهیه :

    ابتدا باید تمام مواد یخچالی مثل کره و تخم مرغ به دمای محیط برسه.

    بعد کره نرم شده را به همراه پودر قند کامل با همزن میزنیم تا سبک و کرم رنگ شود.

    تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مجدد دو دقیقه هم میزنیم.در این مرحله اگر از پوست لیمو ترش استفاده کردید باید اضافه کنید.

    بعد کم کم آرد را اضافه میکنیم و به قدری باید اینکار را بکنیم که خمیری لطیف بدست آمده و کامل منسجم شود.

    برای برش خوردن بهتر,بهتر است مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهیم.

    میتوان این بیسکوییت را به شکل های دلخواه و با انواع کاترهای شیرینی قالب زد و مناسب برای تزیین با فوندانت و آیسینگ میباشد.

    در این مرحله خمیر را با وردنه روی سطحی پهن کرده و به ضخامت نیم میلی متر کاتر میزنیم و در سینی فر که بهتر است از کاغذ روغنی استفاده شود میچینیم.

    فر را یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ سانتی گراد گرم کرده و سینی را در طبقه ی وسط به مدت ده الی پانزده دقیقه میگذاریم تا زیر بیسکوییت ها کمی طلایی شود.

    نوشته شده‌ توسط :آرزو مقدم 

    نکته:اگر زمان پخت بیشتر شود بیسکوییت ها میسوزند.

    بعد از سرد شدن میتوان با کرم رویال آیسینگ یا فوندانت تزیین کرد.

  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شکلات_عسلی_فندقی

    فندق خرد شده 200 گرم  

    شکلات تخته ای 400 گرم  

    شیر عسل 1 لیوان

     

    طرز تهیه : 

    داخل ظرف مستطیل شکلی را با فویل بپوشانید یا چرب کنید ، 300 گرم از شکلات های تخته ای را خرد کنید و درون کاسه ای روی بخار اب قرار دهید تا شکلات ها اب شوند ، مغزهای فندق و شیر عسلی را به شکلات اب شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.

    مواد را درون ظرف بریزید و خوب سطح ان را صاف کنید ، 100 گرم شکلات تخته ای باقی مانده را اب کنید و روی مخلوط بریزید ، مقداری پودر فندق روی شکلات ها بریزید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.

    پس از مدت زمان 2 ساعت قالب را از یخچال خارج کنید و به مکعب های یک اندازه برش بزنید و درون ظرف قرار دهید و سرو کنید.

    نکته : شیر عسلی را میتوانید اماده بخرید یا خودتان از ترکیب 1 لیوان شیر داغ و 3-5 قاشق غذاخوری عسل تهیه کنید ، درون این فاج از گردو ، پسته ، نارگیل و بادام نیز میتوانید استفاده کنید.

    این شکلات برای جشن هایی مانند تولد و عید بسیار مناسب است و میتوانید این شیرینی ها را در ظرف در دار تا 1 ماه نیز نگهداری نمائید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بيسكويت_دکمه ای

    مواد لازم : 

    آرد  ٢٥٠ گرم

     کره  ١٦٠ گرم

     پودرقند ١٠٠ گرم

    زرده تخم مرغ ٢ عدد

    مقدار کمی نمک

    وانیل

    رنگ خوراكي 

    طرز تهیه :

    كره را خرد كرده با همزن ميزنيم سپس پودر قند اضافه و با همزن ميزنيم سپس زرده اضافه و با همزن ميزنيم و وانيل اضافه ميكنيم.

    آرد و نمك را به ارامي ريخته و خوب هم ميزنيم تا خمير به دست نچسبد( ورز ندهيد چون حرارت دست باعث آب شدن كره ميشود)

     خمیر رو تو یه نایلون یک ربع ساعت در یخچال استراحت بدید . بعد خمیر رو مابین دو تا نایلون ، يا سطح آرد پاشي شده به ضخامت سه تا چهار میلیمتر پهن کرده ، قالب بزنید . من براي دكمه ها از قالب فوندانت ويلتون كمك گرفتم كه عكسش رو پايين ميزارم. روی سینی فر چرب نشده چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه تو فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید تا خیلی کم تغییر رنگ دهند و بپزند. فر برقي ١٥٥ درجه.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    آبنبات_چوبی_مغزدار

    شکر 2 لیوان  

    آب 1 لیوان  

    اسانس و رنگ خوراکی چند قطره  

    چوب ابنبات چند عدد

     

    اب نبات

    طرز تهیه : 

    شکر و اب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود و اب شروع به جوشیدن کند سپس چند قطره اسانس و رنگ خوراکی مورد علاقه تان را اضافه کنید.

    در این مرحله ابنبات را امتحان کنید ، چند قطره از ابنبات داخل اب سرد بیندازید اگر بافت ابنبات شکننده شد یعنی اماده است اما اکر در آب حل شد یعنی باز هم باید روی حرارت همزده شود.

     

    ته سینی کاغذ روغنی قرار دهید ، چوب ابنبات را روی کاغذ بگذارید و برای مغز آبنبات هم از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید ( انواع مغزها ، برش های نازک میوه و … ) ، با قاشق به ارامی از مایه ابنبات روی مغز ابنبات بریزید ( این کار را به آرامی انجام دهید تا شکل دایره کامل شود ) ، میتوانید از قالب ابنبات هم استفاده کنید.

     

    پس از اینکه ابنبات خنک شد از قالب یا کاغذ جدا کنید ، برای نگهداری ابنبات را داخل بسته های نایلونی بسته بندی کنید و در دمای اتاق قرار دهید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_باقلوا

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 3 ﻋﺪﺩ

    شیر یک لیوان

     ﺷﮑﺮ 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

    ﻫﻞ 1 ﻗﺎﺷﻖ چایخوری

    ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 1ق غ (البته با قاشق های استاندارد اندازه گیری)

    ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ 1/3 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

    ﻭﺍﻧﯿﻞ 1/4 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ

    ﺁﺭﺩ 1ﻭ 1/2 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﻣﺎﻝ ﮐﯿﮏ: ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 1 ﻋﺪﺩ, ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺩﻣﮑﺮﺩﻩ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ خوری

    ﻤﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﺑﺖ : ﺷﮑﺮ 1 ﭘﯿﻤﺎﻧه, آﺏ 1/2 ﭘﯿﻤﺎﻧه, گلاب 1/2 ﭘﯿﻤﺎﻧه

    طرزﺗﻬﯿﻪ: ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ با وانیل هم میزنیم تا  اینکه حجمش زیاد و رنگش روشن شود ,بعد 1پ شکر را اضافه کرده و با همزن میزنیم, بعد هل سبز رو من تو این مرحله اضافه میکنم و با همزن زده سپس 1لیوان شیر رو اضافه میکنیم سپس روغن رو اضافه میکنیم, بعد اضافه کردن روغن دیگر اصلا از همزن استفاده نمیکنیم ,از لیسک استفاده میکنیم، بعد ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ 3 ﺑﺎﺭ ﺍﻟﮏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ.در سه مرحله اضافه و با لیسک مواد رو مخلوط میکنیم.داخلﻗﺎﻟﺐ(من پیرکس انتخاب کردم)

    ﺭﺍ ﭼﺮﺏ و آرد پاشی میکنیم،ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ 40تا 45 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺳﭙﺲ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺯﺭﺩﻩ

    ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺑﺮﺱ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﮏ ﻣﯿﻤﺎﻟﯿﻢ ،گریل ﻓﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ 4 ﺍﻟﯽ 5 دقیقه ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ،ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﺮﺑﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﮐﻤﯽ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﺳﭙﺲ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﯾﻢ ,ﺑﺮﺵ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻭ من بعد اینکه کیک سرد شد اینکارو انجام میدهم.  ﺷﺮﺑﺖ ﺭﺍ ﺩﺍﻍ ﺩﺍﻍ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﮏ ﻣﯿﺮﯾﺰم .

  • ۰۹:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک قاشقی

    مواد لازم:

    1 لیوان شیر 

    1 لیوان شکر

    2 لیوان آرد

    2 عدد تخم مرغ

    1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل

    طرز تهیه:

    همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ترایفل براونی و میوه

    این دسر مجلسی خوشمزه و بی نظیر را برای پذیرایی از مهمانهایتان تهیه و نوش جان کنید. با ما همراه شوید…

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه

    مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

    مجموعاً: ۴۵ دقیقه

    ترایفل میوه ای

    مواد اولیه (برای ۸ نفر) 

    برای براونی :

    شکلات۲۱۰ گرم ……………………….(شیرین نشده، درشت خرد شده)

    کره…………………………………….۳/۴ فنجان (بدون نمک)

    آب……………………………………..۱/۴ فنجان

    شکر……………………………………۱ فنجان

    شکر قهوه ای…………………………….۳/۴ فنجان

    تخم مرغ………………………………..۲ عدد بزرگ

    عصاره وانیل…………………………….۱ قاشق چایخوری

    آرد…………………………………….۱ و ۱/۳ فنجان

    نمک…………………………………..۱/۸ قاشق چایخور

    تمشک…………………………………۲ پیمانه

    خرده شکلات……………………………برای تزئین

    برای خامه زده شده :

    خامه………………………………….۱ و نیم فنجان (پر چرب، سرد)

    خامه ترش……………………………..۱/۳ فنجان

    شکر………………………………….۳ قاشق سوپخوری

    عصاره وانیل…………………………..۲ قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    براونی ها را درست کنید:

    فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر ۲۲ سانتی متری را با اسپری آشپزی چرب کنید و کنار بگذارید.

    یک روغن دان متوسط را روی شعله ی متوسط قرار دهید و شکلات، کره و آب را در آن مخلوط کنید. بپزید و گاهی هم بزنید تا کره و شکلات آب شوند. مخلوط را در یک مخلوط کن بریزید. شکر و شکر قهوه ای را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. سپس تخم مرغ ها وعصاره وانیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه بزنید.

    آرد و نمک را اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شوند. خمیر را داخل ظرف فری که آماده کرده اید بریزید و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. ظرف را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری خنک کننده قرار دهید. زمانی که براونی کاملاً خنک شد ظرف را روی یک تخته برگردانید و براونی را به شکل تکه های ۱ سانتی متری برش دهید.

    خامه زده شده را درست کنید:

    خامه پر چرب، خامه ترش، شکر و عصاره وانیل را در یک مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا بزنید تا موج دار شود.

    ترایفل ها را سر هم کنید:

    هر ظرف را یکی در میان با لایه های تکه های براونی، خامه زده شده و تمشک پر کنید. روی هر ظرف را با خرده شکلات تزئین کنید و فوراً سرو کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان_آفتابگردون 

    موادلازم 

    خمیر ورقه یا هزارلا          500 گرم

    زرده تخم مرغ               1 عدد

    گردوی نگینی خرد شده 100 گرم

    زرد آلوی خشک           100 گرم

    کره                            50 گرم 

    كشمش.                    100 گرم

    حلوا ارده                   100 گرم

    طرز تهيه همراه با تصوير: (نکته)حلوا ارده ،گردوی نگینی و کره تکه تکه شده رو روی سطح خمیرمی ریزیم و روشو با یه تکه خمیر می پوشونیم دورتا دور شو با زرده تخم مرغ گلبرگای خمیری می چسبونیم.روی نون رو با برس زرده ی تخم مرغ زده شده و زعفرون می کشیم.نون رو با حرارت 200درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه توی فر می ذاریم.بعد از اینکه پختوسط نون رو دوباره یه لایه شربت غليظ شده می کشیم و تکه های زرد آلو وکشمش رو روی نون می پاشیم.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دنت خانگي

    مواد لازم:

    شیر ۲ لیوان

    شکر ۳ قاشق غذاخوری

    نشاسته ۳ قاشق غذاخوری

    گلاب ۱ قاشق غذاخوری

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    کره ۱ قاشق غذاخوری

    ژعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.

    قابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.

    وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید .

    باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.

    حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

    می توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته ، دارچین ، و یا ترافل رنگی تزیین کنید .

    این دسر یک دسر مازندرانی است که به آن مشکوفی می گویند. اگر به جای شیر در تهیه ی این دسر از آب استفاده کنین اسم دسر شما مسقطی است.

    برای اینکه دسر را به رنگ های دیگر نیز تهیه کنیم می توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو هل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می توانیم لایه های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم)

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان