خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
620K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۷:۳۹   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    آموزش پخت شیرینی فوق العاده پیروک




    مواد لازم برای ۱۰-۱۲ نفر:

     کره  ۱۵۰ گرم
     شکر  ۹۰ گرم
     تخم مرغ ۲ عدد
     پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری
     آرد ۲۵۰ گرم
     بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
     مارمالاد به دلخواه ۱ پیمانه
     زرده ی تخم مرغ برای تزئین ۱ عدد

    روش تهیه :

    قالب تارتی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. آن گاه کره ی نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط نمائید.


    حالا نیم بیش تر خمیر را در قالب پهن کنید و به مدت ۳۰ د قیقه در فر (تاون) گرم شده با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید. سپس بگذارید کمی خنک شود .بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید. اکنون به باقیمانده ی خمیر، کمی آرد بیفزائید و روی سطح آرد پاشیده ،خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید.حالا با رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض تقریبی ۱ سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به صورت ضربدر بگذارید .


    سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ زرین کنید و به مدت ۱۰ د قیقه ، یا تا زمانی که روی نوارها طلائی رنگ شود، با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید. اینک پیروک را روی پنجره ی سیمی قرار د هید تا خنک شود .بعد آن را برای پذیرائی ، در دیس زیبائی بگذارید.


    شیرینی پیروک ما آماده است بفرمایید نوش جان



    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۵/۹/۱۳۹۳   ۰۷:۳۹
  • ۰۷:۴۲   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    کلوچه خرما و گردو



    مواد لازم


    روغن مایع 110 گرم


    شکر 25 گرم


    مایه خمیر فوری 6 گرم


    شیر ولرم 250 میلی لیتر


    آرد حدود 450 گرم


    وانیل 4/1 قاشق چایخوری


    مواد میانی


    خرما 250 گرم


    گردو 150 گرم


    دارچین 1 قاشق چایخوری


    زنجبیل 2/1 قاشق چایخوری


    کلوچه خرما و گردو


    کلوچه خرما و گردو


    طرز تهیه


    ابتدا خمیر ترش (مایه خمیر) را با شیر نیم گرم و کمی از شکر مخلوط کرده و درب آنرا می گذاریم تا خمیر مایه عمل آید (حدود 5 تا 10 دقیقه کافی است) سپس شکر را به علاوه روغن، وانیل و خمیر مایه عمل آمده مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر بدست نچسبد.


    پس از کمی ورز دادن روی خمیر را پوشانده حدود نیم ساعت استراحت داده تا خمیر ور بیاید. بعد از آن میتوانیم خمیر را به اندازه های 50 گرمی چانه کرده مواد میانی را وسط آن قرار داده و آنرا اندازه نارنگی فرم داده در سینی چرب شده قرار داده و روی آن مهر زده و مهر را فشار دهید تا کلوچه پهن شود سپس روی آنرا یک زرده تخم مرغ که مخلوط شده از کمی زعفران و یک قاشق شیر و یک قاشق چایخوری شکر روی آن گواش کرده و کنجد پاشیده در فر 200 درجه سانتیگراد یا شماره گاز 5 و یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.(این خمیر احتیاج به استراحت دوم ندارد)


    طرز تهیه مواد میانی:

    خرما را از هسته جدا کرده در صورت تمایل پوست آن را بگیرید کمی حرارت دهید سپس با پشت قاشق کمی آن را له کنید با گردو ریز شده و دارچین و زنجبیل مخلوط کنید.
  • ۰۷:۴۳   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    شیرینی خانگی



    مواد لازم


    پودر قند 250 گرم

    كره آب‌شده 250 گرم

    زرده تخم‌‌مرغ دو عدد

    هل ساييده‌شده يك قاشق مرباخوري

    وانيل 1/8 قاشق چايخوري

    زعفران آب‌كرده به ميزان لازم

    سياه‌دانه و پودرپسته به ميزان لازم

    آرد گندم، برنج و نخودچي به ميزان لازم


    شیرینی خانگی


    شیرینی خانگی


    طرز تهيه


    كره را در يك ظرف روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا دوغ كره از بين برود اين كار باعث لطيف‌تر شدن شيريني مي‌گردد. بعد از خنك شدن كره پودرقند را به آن اضافه كرده و با همزن آن‌قدر مي‌زنيم تا رنگ آن شكري شود و به طوري كه پره‌هاي همزن روي مواد جا بيندازد. زرده تخم‌مرغ، وانيل و هل ساييده شده را اضافه كرده و باز با همزن آن‌قدر هم مي‌زنيم كه زرده محو گردد. سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسيم كرده و به هر كدام جداگانه از آردهاي ذكر شده مي‌افزاييم.


    ابتدا با نوك انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط مي‌كنيم تا جذب يكديگر شود و خمير به دست نچسبد. 15 دقيقه به خمير استراحت مي‌دهيم و بعد آن را روي سطحي صاف با وردنه باز كرده و با قالب‌هاي ريز، قالب مي‌زنيم و در سيني گالوانيزه مخصوص فر چيده و در طبقه وسط فر به مدت 10 الي 15 دقيقه با حرارت 350 درجه سانتيگراد حرارت مي‌دهيم.


    به خمير گندم مي‌توان زعفران آب‌كرده اضافه كرد تا شيريني زعفراني هم داشته باشيم.


    با زعفران آب‌كرده، سياه‌دانه و پودرپسته روي شيريني‌ها را تزئين مي‌كنيم.


    نكته :


    با توجه به ظريف بودن اين نوع شيريني بايد حتما آرد را از پارچه حرير رد كنيم تا سبوس و هرگونه زبري آرد گرفته شود و آرد بسيار نرمي به دست آيد.

    شيريني ريز را بعد از سردشدن از سيني جدا مي‌كنيم تا له و خرد نشود.
  • ۰۷:۴۴   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    شيريني سپه سالاری



    مواد لازم




    –  آرد 300 گرم


    – پودر شكر 150 گرم


    – روغن 150 گرم


    – تخم مرغ 2 عدد


    – ماست ۱۰۰ گرم


    –  جوش شيرين 2/1 قاشق چايخوري


     – هل 1 ق چ


    – مايه خمير 3/1 ق چ


    – شير 1 ق سوپخوري


     

    طرز تهیه




    روغن و آرد را با همزن برقي بزنيد جوش شيرين و ماست را اضافه كنيد. در ظرفي جداگانه پودر شكر و تخم مرغ را مخلوط كرده و مايع خمير مخلوط شده با شير را نيز به اين مواد اضافه كنيد پودر هل را داخل كاسه همزن بريزيد و مخلوط فوق را نيز داخل كاسه همزن همچنان كه هم زن در حال كار كردن است اضافه كنيد بعد از صاف و يكدست شدن مواد دستگاه را خاموش كرده از مواد داخل قيف بريزيد و داخل سيني كه با كاغذ پوشش داده شده است با فاصله بريزيد نيم ساعت سيني فر را در دماي محيط استراحت دهيد سپس با استفاده از مهرهاي چوبي داخل آرد بغلطانيد و روي شيريني ها را مهر بزنيد بعد از مهر زدن سطح روي شيريني را با تخم مرغ برس بزنيد سيني را داخل فر 190 درجه سانتيگراد بمدت 25-20 دقيقه و يا تا زماني كه روي شيريني ها طلايي شود قرار دهيد.
  • ۰۷:۴۶   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    کرپ



    مواد لازم


    برای تهیه 16 تا 18 عدد کرپ


    شیر - 1 لیوان


    آرد سفید نرم - یک لیوان 125 گرم (اهالی چین و ژاپن غالبا کرپ را با آرد برنج نرم تهیه می کنند)


    تخم مرغ - 5 عدد


    روغن مایع - 4 تا 5 قاشق سوپخوری


    نمک به مقدار لازم


    کرپ


    کرپ


    طرز تهیه


    کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوشت، پنیر ، سبزی و مربا میان آن گذاشته ، پس از پیچیدن مصرف می گردد . کرپ را می توان قبلا تهیه کرده ، چند روز در یخچال نگهداری نمود .


    مسئله مهم در تهیه کرپ نازکی و ظرافت آن است.


    تمام مواد را مخلوط کرده ، خوب هم می زنیم تا مایه ای کاملا صاف و بدون گلوله بدست آید. در صورتی که به آسانی آرد در مایه حل نشد ، آن را از صافی رد می کنیم. تابه کوچک دسته داری را که بهتر است از جنس تفلون باشد ، کمی چرب کرده روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. 3 تا 4 قاشق سوپخوری از مایه میان تابه می ریزیم و تابه را می غلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود .


    تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و آن را در سینی بر می گردانیم و به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده می کنیم . باید توجه داشت کرپ ها حتی المقدور نازک تهیه شوند.

    اگر از مایه مقدار بیشتری در تابه بریزیم ، کرپ ها ضخیم می شوند و لطف خود را از دست می دهند. این نکته قابل توجه است که مواد لازم را باید در قسمت برشته کرپ ریخته و بعد آن را لوله کرد و بعد سرخ نمود . مگر کرپ هایی که در آنها مربا و خامه ریخته می شود . در این صورت باید دو طرف کرپ را برشته کرد که بعد از ریختن مواد داخل کرپ احتیاجی به سرخ کردن طرف دیگر نداشته باشیم .
  • leftPublish
  • ۰۷:۴۶   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    مافین پرتقالی شکلاتی



    مواد لازم


    تخم مرغ 4عدد


    شكر قرمز 1 ليوان


    شير 1 استكان


    آب پرتقال 1 استكان


    مرباي پوست پرتقال 3 ق.سوپخوري


    روغن مايع 1 ليوان


    شكلات چيپسي 4 ق.س


    بكينگ پودر 1 ق.س


    آرد 2 ليوان+2ق.س


    مافین پرتقالی شکلاتی


    مافین پرتقالی شکلاتی


    طرز تهيه

    شكروتخم مرغ را هم ميزنيم. شيروآب پرتقال را اضافه كرده هم ميزنيم. روغن مايع را افزوده با ميكسر هم ميزنيم. آردوبكينگ پودروشكلات چيپسي ومرباي پوست پرتقال يا رنده پوست پرتقال را هم افزوده قاطي ميكنيم .قوامش بايد مثل ماست چكيده باشد. قالبهاي مافين را چرب كرده كاغذ مافين يكبارمصرف ميگذاريم. مايه را تا نصف قالب ها ميريزيم. رويش شكلات چيپسي ريخته در فر 180 درجه ميگذاريم تا بپزد وپف كند.
  • ۰۷:۴۸   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    شیرینی بدون پخت



    مواد لازم


    كره بادام‌زميني و پودر قند از هر کدام يك پيمانه

    بيسكويت پودرشده يك و نيم پيمانه

    كره يا مارگارين نرم‌شده 50 گرم

    بادام پرك‌ يا ترافل رنگي براي تزئين به ميزان لازم


    شیرینی بدون پخت


    شيريني بدون پخت


    طرز تهيه

    كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن  اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید.
  • ۰۷:۵۱   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    تارت پرتقال


    مواد لازم


    زرده تخم‌مرغ دو عدد

    کره 150 گرم

    آرد 2.5 پيمانه

    بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري

    پودر قند نصف پيمانه

     وانيل 4/1 قاشق چايخوري

    نمك 8/1 قاشق چايخوري

     آب خنک به ميزان لازم


    تارت پرتقال


    تارت پرتقال


    طرز تهيه

    آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک  را با هم مخلوط كرده با كمك نوك انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد مي‌دهيم. بعد از آن‌كه به شكل خرده نان در آمد، زرده را اضافه مي‌كنيم. سپس آب خنک را با قاشق چايخوري آنقدر اضافه مي‌كنيم تا خمير نرمي به ما بدهد. خمير را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال استراحت مي‌دهيم. سپس آن را در قالب‌هاي كوچك تارت پهن كرده كف قالب‌ها را با چنگال سوراخ مي‌كنيم و در فر با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 دقيقه مي‌پزيم. بعد از خنك شدن داخل تارت‌ها را با خامه فرم گرفته و فيله پرتقال پر مي‌كنيم.
  • ۰۷:۵۳   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    کیک گردویی پرتقالی



    مواد لازم


    تخم‌مرغ چهار عدد

    شكر يك و نيم پيمانه

    شيرو روغن و گردو از هر کدام يك پيمانه 

    بيكينگ‌پودر نصف قاشق چايخوري

    وانيل 1/4قاشق چايخوري

    پودر كاكائو دو قاشق سوپخوري 

    آرد دو نيم پيمانه

    آب پرتقال دو پيمانه

    شكلات تخته‌اي سفيد 150 گرم

    ترافل كاكائويي براي تزئين به ميزان لازم


    کیک گردویی پرتقالی


    کیک گردویی پرتقالی


    طرز تهيه

    تخم‌مرغ و شكر را پنج دقيقه زده تا كرم رنگ و حجيم شود. شير و روغن را به آن اضافه كرده و در حد مخلوط شدن بزنيد. آرد، بيكينگ‌پودر و پودر كاكادو را با هم الك كرده و با وانيل به مواد اضافه و هم بزنيد. گردو را خرد كرده و با مواد مخلوط كنيد. قالب را چرب كرده و مايه كيك را در آن ريخته و در فر 170 درجه سانتي‌گراد 45 دقيقه قرار دهيد. بعد از پخت با خلال دندان چند سوراخ روي كيك ايجاد كرده و آب پرتقال را در تمام سطح كيك ريخته و اجازه دهيد به خورد آن برود. شكلات سفيد را به صورت بن‌ماري ذوب كرده و روي سطح كيك بماليد و در آخر ترافل را روي آن بپاشيد.
  • ۲۰:۴۴   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست
    کیک پسته



    کیک پسته:



    مواد لازم:




    •    آرد: 250 گرم

    •    بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

    •    پودر پسته: 220 گرم

    •    شکر: 160 گرم

    •    کره ذوب شده: 100 گرم

    •    روغن مایع: 80 میلی‌لیتر

    •    پودر هل: یک قاشق چای‌خوری

    •    تخم‌مرغ: 3 عدد


    روش تهیه: 



    1. ابتدا روغن مایع و کره ذوب شده را همراه شکر داخل کاسه همزن برقی می‌ریزیم و با درجه متوسط همزن یک دقیقه به هم می‌زنیم. 



    2. پس از این کار تخم‌مرغ‌ها را به همراه پودر هل یکجا اضافه کرده و مواد را چهار دقیقه با همزن برقی به هم می‌زنیم تا کاملا کف کرده و سفید شود. در این مرحله آرد و بیکینگ پودر و پودر پسته را اضافه می‌کنیم تا جایی که مایه یکدست شود با درجه کند همزن برقی به هم می‌زنیم. 



    3. مواد را داخل قالب گرد به قطر 24 سانتی‌متر یا مستطیل شکل 30×20 سانتی‌متری که از قبل با کره چرب کرده‌ایم، می‌ریزیم. 



    4. قالب را به مدت 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا روی کیک تغییر رنگ داده و آماده شود. برای این کیک می‌توانیم از قالب‌های سرامیکی استفاده کنیم و با همان ظرف کیک را سرو کنیم. 
  • leftPublish
  • ۰۸:۱۳   ۱۳۹۳/۹/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

     


    کیک فرشته


     


    کیک فرشته


     


    سفیده تخم مرغ  12 عدد  .  آرد 150 گرم  .  پودر قند 250 گرم


    کرم تارتار 1 قاشق چایخوری  .  وانیل شکری 1 بسته  .  نمک 1/8 قاشق چایخوری


     


    کیک فرشته


     


    طرز تهیه : سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا با گرمای بخار سفیده های تخم مرغ کمی گرم شوند ( فقط چند دقیقه روی بخار قرار دهید تا سفیده ها گرم شوند ).


     


    پس از اینکه سفیده ها کمی گرم شدند داخل کاسه شیشه ای بریزید و با همزن برقی شروع به زدن کنید ، پس از اینکه سفیده ها جمع شدند و شکل برفی به خود گرفتند کم کم مخلوط کرم تارتار ، پودر قند و وانیل شکری ( یا مقدار کمی عصاره وانیل ) را اضافه کنید و خوب بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.


     


    کیک فرشته


     


    پس از اینکه سفیده ها حالت خامه ای به خود گرفتند مخلوط ارد و نمک را اضافه کنید ، آرد را باید کم کم اضافه کنید و همچنین بهتر است آرد را کم کم روی سفیده ها الک کنید.


     


    با لیسک در یک جهت و به صورت دورانی و بسیار سبک هم بزنید تا هوا داخل مایه کیک شود و پس از پخت کیک بزرگ تر و سبک تری داشته باشید ( فقط تا حدی هم بزنید که مواد مخلوط شوند ).


     


    کیک فرشته


     


    داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید و تمام سطح قالب را خوب پوشش دهید ( بدلیل اینکه این کیک روغن و کره ندارد بدون کاغذ روغنی به قالب میچسبد ) ،مایه کیک را تا 2/3 قالب بریزید سپس قالب را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 40 – 45 دقیقه قرار دهید ( بسته به نوع فر دمای پخت متفاوت میباشد ).


     

    پس از پخت خلال چوبی را داخل کیک کنید و اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است ، اجازه دهید کیک سرد شود سپس با پودر قند و خامه تزیین و سرو کنید ، این کیک دارای بافتی لطیف و بسیار ترد میباشد و اغلب در مهمانی های دوستانه و جشن کریسمس پخته و مصرف میشود.
  • ۰۸:۵۴   ۱۳۹۳/۹/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
  • ۰۷:۵۷   ۱۳۹۳/۹/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست


    طرز تهیه کیک سریع و خوشمزه


     




    طرز تهیه کیک سریع و خوشمزه


    مواد لازم:



    * کره با دمای اتاق - ۱۱۳گرم ، * آرد - یک پیمانه ، * شکر - سه چهارم پیمانه




    * بکینگ پودر - یک قاشق چای خوری




    * تخم مرغ درشت - ۲عدد ، * وانیل - کمی ، * مربای میوه ، * پودرقند برای روی کیک


    طرز تهیه:


    * فر را روی ۳۵۰درجه تنظیم کنید.




    * قالب مناسب را آماده کنید.


    * کره و شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار هم بزنید.


    * وانیل را اضافه کنید.


    * آرد و بکینگ پودر هم زده را نیز اضافه کنید و تا حدی که مواد مخلوط شود، هم بزنید.


    * مایه را در قالب بریزید، مربا را روی کیک پخش کنید و به مدت ۴۰-۳۰دقیقه در فر قرار دهید.


    * پس از کمی خنک شدن، پودرقند را روی سطح آن بپاشید.


    پرشین

     

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۷/۹/۱۳۹۳   ۰۸:۰۳
  • ۰۸:۰۰   ۱۳۹۳/۹/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست


    طرز تهیه کیک صبحانه


     



    طرز تهیه کیک صبحانه



     





    مواد لازم:


    آرد: یک پیمانه


    بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری


    کره نرم: ۱۱۵ گرم


    شکر: نصف پیمانه


    تخم مرغ: ۳عدد


    وانیل: کمی


    زعفران: کمی


    طرز تهیه:


    فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.


    ظرف چهار گوش مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.


    آرد و بکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید.


    کره و شکر را هم بزنید تا سبک و پفکی شود.


    تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و پس از افزودن هر تخم مرغ، مواد را هم بزنید.


    وانیل و کمی زعفران را اضافه کنید.


    آرد را اضافه و خوب مخلوط کنید.


    مواد را در ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۲۰تا۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.


    کیک را از داخل فر دربیاورید و بگذارید خنک شود.


    کیک را به تکه های یک سانتی متری برش بزنید و روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۵۰درجه سانتی گراد دوباره در فر بگذارید. برش ها را برگردانید و ۱۵ دقیقه دیگر نیز بگذارید پخت ادامه پیدا کند تا طلایی و ترد شود.

    برش های کیک را روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کاملا خنک شود.


    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۷/۹/۱۳۹۳   ۰۸:۰۲
  • ۰۸:۱۷   ۱۳۹۳/۹/۱۷
    avatar
    آلما فاطمی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست
    عالی بود نازنین جون
  • ۰۶:۱۰   ۱۳۹۳/۹/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست
    کیک گردویی با اسانس موز



    http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2309.jpg[​IMG]" style="border: 0px; max-width: 100%" />





    مناسب برای : جشن تولد

    آماده سازی : 45 دقیقه

    پخت : 30 دقیقه



    مواد لازم برای 5 نفر :



    تخم مرغ4 عدد

    وانیل1/2 قاشق چای خوری

    اسانس موز 1 قاشق غذا خوری

    شکر1/2 پیمانه

    شیر1 پیمانه

    گردو خرد شده1 پیمانه

    کره یا روغن مایع3/4 پیمانه

    آرد الک شده1/2 پیمانه

    بکینگ پودر1 قاشق غذا خوری



    طرز تهیه :

    کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.





    تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید 3/4 گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت 180 درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت 25 دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند 5 دقیقه دیگر بماند کافی است
  • ۰۶:۱۲   ۱۳۹۳/۹/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    طرز تهیه کیک خرما با سس کاراملی



    http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2394.jpg[​IMG]" style="border: 0px; max-width: 100%" />







    آماده سازی : 20 دقیقه 

    پخت : 40 دقیقه 



    مواد لازم جهت برای 6 نفر :



    خرما هسته جدا شده1 و 1/4 پیمانه 250 گرم

    آب جوش 1 پیمانه

    هل پودر شده 1/4 ق غ

    تخم مرغ بزرگ 4 عدد

    شکر 1 پیمانه

    روغن 3/4 پیمانه

    وانیل 1ق چ

    آرد2 و 1/2 پیمانه

    پکینگ پودر1 ق غ

    دارچین1 ق غ

    نمک1/2 ق چ

    جوش شیرین1/2 ق چ





    مواد لازم برای سس کاراملی :



    * شکر قهو ه ای3/4 پیمانه

    خامه 1/2 پیمانه

    کره 50 گرم



    * شکر قهو ه ای البته از شکر سفید هم میتونید استفاده کنید 



    دستور تهیه :

    فر را روی حرارت 170 درجه روشن تا گرم شود

    ابتدا خرما هسته جدا شده را با آب جوش مخلوط کرده سپس مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و با کمک پشت چنگال خرما را نرم میکنیم (اگر بتوانید بعد با الک صاف کنید تا پوست خرما کاملا گرفته شود بهتر است)





    تخم مرغها را با شکر خوب هم زده تا کرمی شود سپس روغن و وانیل و مخلوط خرما را اضافه و دوباره خوب هم میزنیم /مخلوط آرد و پکینگ پودر الک شده (3 بار) با دارچین و جوش شیرین و نمک را در طی سه مرحله به مخلوط خرما اضافه می کنیم تا مواد به خورد هم برود .





    مواد را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم و در فر به مدت 35 دقیقه در فر می پزیم و بعد از پختن و کمی خنک شدن سس کاراملی رو روی کیک میریزیم و با کمی پسته خلالی شده تزئین میکنیم .



    طرز تهیه سس کاراملی :

    ابتدا شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود بعد کره و خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم مدت چند دقیقه روی حرارت بماند بعد برمیداریم بعدا از خنک شدن روی کیک میریزیم .

    http://forum.mahdportal.com/styles/fv3v2/xenforo/gradients/category-23px-light.png) 50% 0% repeat-x #fafafa">

  • ۰۶:۱۶   ۱۳۹۳/۹/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    کیک یزدی

    مواد لازم برای یک قالب مستطیل حدود 20×30


    تخم مرغ _____________________________3 عدد

    شکر_________________________________یک پیمانه

    گلاب _______________________________ یک چهارم پیمانه

    آرد____________________________________ 200 گرم

    ماست_______________________________نیم پیمانه

    روغن مایع_____________________________نیم پیمانه

    هل سائیده __________________________ کمی (مثلاً 1/8 تا 1/4 قاشق چایخوری)

    بیکینگ پودر __________________________یک قاشق مربا خوری

    پودر پسته/ گردوی خرد شده ______________ در صورت تمایل برای روی کیک


    !:همون طور که می بینین من مواد رو دوبرابر کردم و دو قالب یکی بزرگ(33×40 تقریباً) و اون یکی 24 سانتی (گرد) شده.

    طرزتهیه:

    زرده ها رو با شکر و هل میزنیم تا سفید و کشدار بشه،


    سفیده ها رو هم می زنیم تا سفت بشن


    بعد گلاب و ماست رو اضافه میکنیم  و با همزن کمی میزنیم



    و بعد روغن رو اضافه میکنیم.


    آرد و بیکینگ پودر رو هم الک میکنیم



    و به موادمون اضافه میکنیم.



    بعد هم سفیده ها رو اضافه میکنیم. لازم نیست خیلی هم بزنید. فقط (فولد کنین ) کمی تو یک جهت مخلوط کنید کافیه.


    مایه رو تو قالب می ریزیم. دقت کنین که این مایه خیلی سفت نیست و اگه خیلی ارتفاع مایه کیک زیاد باشه داخل کیکتون خام می مونه. قالب انتخاب کنید که ارتفاع مایه از یه بند انگشت بیشتر نشه.


    من از دوستم که دستورش رو بهم داد یاد گرفتم که رویش رو می شه مغز ریخت. خلال بادوم و پسته یا گردوی خردشده  یا کنجد همه اش خوب ه... هر چی داشتین بریزین نداشتین هم اشکال نداره.


    قالب رو میذاریم  توی فر به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 بمونه. حتماً وسطش رو با خلال دندون (یا چنگال یا تستر) امتحان کنید پخته باشه



    !!: من کانوکشن رو روشن کرده بودم چون دو تا قالب تو فر داشتم. شما اگه یک قالب داشتین رو پنجره وسط بذارین کانوکشن لازم نیست


    و بعد از قالب در می آریم و روی توری می ذاریم خنک بشه و به دلخواه می بریم. و نوش جان.



    کوپریات

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۸/۹/۱۳۹۳   ۰۶:۱۸
  • ۰۶:۲۰   ۱۳۹۳/۹/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست
    کیک شکلاتی








    مواد لازم:


    برای زیره کیک (نانش):


    تخم مرغ ___________________________ 4 عدد


    شکر ______________________________2 دسی لیتر


    بادام ______________________________ 250 گرم


    نشاسته ی ذرت _____________________1 دسی لیتر


    کاکائو _____________________________ 3 قاشق غذاخوری


    بکینگ پودر _________________________ نصف قاشق چایخوری


    برای کرم لای کیک و تزیین:


    خامه ______________________________ 7.5 دسی لیتر


    شکلات پختنی _______________________50 گرم


    شکلات after eight_____________________یک  و نیم بسته(100+200 گرم)*


    *: یک بسته برای کرم و نصف بسته برای تزیین.


    طرزتهیه:


    اولش با کرم شروع می کنیم: برای کرم اول 500 سی سی (5 دسی لیتر) از خامه رو توی شیرجوش کوچکی می جوشانیم.  وقتی به جوش آمد از روی حرارت برمی داریم و شکلات تخته ای (پختنی)و after eight رو تویش می ریزیم. و هم می زنیم تا شکلات ها آب بشوند. شیرجوش رو می گذاریم خنک بشه و بعد می گذاریمش توی یخچال تا حسابی سرد بشه (اگه شد از شب قبل درست می کنیم که یه شب تو یخچال بمانه).


    حالا برای زیره ی کیک: اول بادام ها رو می ریزیم توی خردکن و خرد می کنیم.


    شکر و تخم مرغ رو جداگانه می زنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه. بعد بادام رو بهش اضافه می کنیم.



    مواد خشک رو باهم مخلوط می کنیم



    و توی مخلوط تخم مرغ می ریزیم.


    کف یه قالب 24 سانتی کاغذ قنادی می گذاریم**. و مایع کیک رو تویش می ریزیم. و می ذاریم توی فری که از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد. و به مدت 35 دقیقه می پزیمش. 



    بعد از اینکه پخت (با خلال دندان یا چنگال چک کنید که پخته باشه)، می گذاریم توی قالب سرد بشه.


    بعد از اینکه کیک سرد شد، از قالب درش می آریم و کاغذ رو ازش جدا می کنیم با چاقوی تیزی از مقطع عرضی سه قسمت  می کنیمش. (یا دو نیم**).  برای اینکه آسونتر بشه برش دادنش توی یخچال می ذاریم یا برای یه 10 دقیقه یک ربعی توی فریزر.



    حالا کرم شکلاتی رو که کاملاً سرد شده از یخچال می آریم بیرون و با بقیه خامه ی سرد مخلوط می کنیم. و به هم می زنیم با همزن تا کاملاً کرم مانند بشه.



    حالا بین لایه های کیک و روی کیک رو خامه کشی می کنیم. روش هم مثل خامه معمولی ه. (اینجا توضیحش رو دادم).



    برای اینکه زیر کار کثیف نشه زیرش رو کاغذ آلومینیوم می ذاریم



    بافت کیک رو می تونید اینجا ببینید.



    برای خامه دادن روی کیک و لای کیک بخشنده باشید!



    خامه کشی اولیه رو و اطراف کیک


    اینجا با خامه صاف کن داغ خشک خامه رو صاف کردم


    حالا از بقیه کرم و نصف بسته after eight باقی مونده رو واسه تزیین روی کیک استفاده می کنیم (هر جوری که دوست دارین) من نصف کردمشون و چیدم دور کیک. این کرم خیلی خوب ماسوره می خوره. خیلی راحت می تونید باهاش کار کنید و راحت شکلش رو حفظ می کنه. خلاصه اصلاَ‌نگران چیزی نباشید.




     

    **: من از قالب 30 سانتی استفاده کردم و کیک رو دو قسمت کردم. ولی اگه از قالب 24 سانتی استفاده می کنید می تونید سه قسمتش کنید. یا کلاً مایع رو توی دو تا یا سه تا قالب مشابه درست کنید که دردسر بریدن نداشته باشید.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان