خانه
623K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۴۴   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    کیک پسته



    کیک پسته:



    مواد لازم:




    •    آرد: 250 گرم

    •    بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

    •    پودر پسته: 220 گرم

    •    شکر: 160 گرم

    •    کره ذوب شده: 100 گرم

    •    روغن مایع: 80 میلی‌لیتر

    •    پودر هل: یک قاشق چای‌خوری

    •    تخم‌مرغ: 3 عدد


    روش تهیه: 



    1. ابتدا روغن مایع و کره ذوب شده را همراه شکر داخل کاسه همزن برقی می‌ریزیم و با درجه متوسط همزن یک دقیقه به هم می‌زنیم. 



    2. پس از این کار تخم‌مرغ‌ها را به همراه پودر هل یکجا اضافه کرده و مواد را چهار دقیقه با همزن برقی به هم می‌زنیم تا کاملا کف کرده و سفید شود. در این مرحله آرد و بیکینگ پودر و پودر پسته را اضافه می‌کنیم تا جایی که مایه یکدست شود با درجه کند همزن برقی به هم می‌زنیم. 



    3. مواد را داخل قالب گرد به قطر 24 سانتی‌متر یا مستطیل شکل 30×20 سانتی‌متری که از قبل با کره چرب کرده‌ایم، می‌ریزیم. 



    4. قالب را به مدت 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا روی کیک تغییر رنگ داده و آماده شود. برای این کیک می‌توانیم از قالب‌های سرامیکی استفاده کنیم و با همان ظرف کیک را سرو کنیم. 
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان