خانه
623K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۵۳   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    کیک گردویی پرتقالی



    مواد لازم


    تخم‌مرغ چهار عدد

    شكر يك و نيم پيمانه

    شيرو روغن و گردو از هر کدام يك پيمانه 

    بيكينگ‌پودر نصف قاشق چايخوري

    وانيل 1/4قاشق چايخوري

    پودر كاكائو دو قاشق سوپخوري 

    آرد دو نيم پيمانه

    آب پرتقال دو پيمانه

    شكلات تخته‌اي سفيد 150 گرم

    ترافل كاكائويي براي تزئين به ميزان لازم


    کیک گردویی پرتقالی


    کیک گردویی پرتقالی


    طرز تهيه

    تخم‌مرغ و شكر را پنج دقيقه زده تا كرم رنگ و حجيم شود. شير و روغن را به آن اضافه كرده و در حد مخلوط شدن بزنيد. آرد، بيكينگ‌پودر و پودر كاكادو را با هم الك كرده و با وانيل به مواد اضافه و هم بزنيد. گردو را خرد كرده و با مواد مخلوط كنيد. قالب را چرب كرده و مايه كيك را در آن ريخته و در فر 170 درجه سانتي‌گراد 45 دقيقه قرار دهيد. بعد از پخت با خلال دندان چند سوراخ روي كيك ايجاد كرده و آب پرتقال را در تمام سطح كيك ريخته و اجازه دهيد به خورد آن برود. شكلات سفيد را به صورت بن‌ماري ذوب كرده و روي سطح كيك بماليد و در آخر ترافل را روي آن بپاشيد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان