کیک شکلاتی گوله برفی
برای 8 – 10 نفر
مواد لازم
کاکائو 6 ق غ
آب داغ 6 ق غ
آرد 1 و نیم فنجان
جوش شیرین نصف ق چ
بکینگ پودر نصف ق چ
نمک نصف ق چ
کره 12 ق غ
شکر 1 فنجان + 1 ق غ
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
وانیل 2 ق چ
خامه ترش نصف فنجان
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک شکلاتی گوله برفی آشنا میکنیم .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
دو کاسه استیل یا پیرکس را چرب کرده کناری بگذارید .
کاکائو و آب داغ را با هم مخلوط نمایید . در ظرفی دیگر آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را مخلوط نمایید .
کره و شکر را مخلوط نموده روی حرارت متوسط به پایین بگذارید و هم بزنید تا کره ذوب شد . تابه را از روی حرارت برداشته و با همزن بزنید تا به اندازه ی کافی خنک شود .
تخم مرغ ، وانیل و کاکائوی حل شده را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . سرعت همزن را کم کرده مخلوط آرد را در دو مرحله به صورت متناوب با خامه ترش اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر را داخل کاسه ریخته به مدت 60 – 70 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج کنید . کمی که از حرارات افتاد با یک چاقو دور کیک را از ظرف جدا کنید و روی توری سیمی برگردانید .
بعد ازین که کیک کاملا خنک شد از قسمت یک سوم پایینی کیک را برش بزنید و تکه گنبدی را در دست گرفته و با انگشتانتان وسطش را فشرده کنید تا به حالت یک کاسه تو خالی در آید .
موادد لازم میانی و فراستینگ
کره نرم 450 گرم
کرم مارشمالمو 450 گرم
پودر شکر 1 فنجان
پرک نارگیل شیرین 1 فنجان
رنگ خوراکی صورتی
کره را با همزن بزنید تا کرمی و پوک شود . کرم مارشمالو را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا یکدست شود . یک فنجان ازین ترکیب را برداشته و داخل کیک را با آن پر کنید .
یک فنجان پودر شکر را به بقیه ی مواد اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . در صورت تمایل رنگ خوراکی هم به کرمتان اضافه نمایید .
دو تکه ی کیک را به هم چسبانده و رویش را با کرمی که آماده کرده اید بپوشانید
پرک های نارگیل را در صورت تمایل با رنگ خوراکی ژله ای صورتی با کمک چنگال یا انگشتانتان مخلوط نمایید . به نظر من با انگشت کارتان راحت تر میشود . سطح کیک را با نارگیل های صورتی بپوشنید .