خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۶:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان عصرونه 

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۷:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بیسکوئیت_شکری 

    بیسکوئیت های خوشگلی که برای مناسبت های مختلف مث شب یلدا یا جشن تولد کودکان و جشن مدارس مناسبه خیلی هم آسونه بهتون پیشنهاد میکنم درست کنید

    مواد لازم

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    کره 50 گرم

    روغن صاف قنادی 75 گرم

    آرد 200 تا 220 گرم

    پودر قند 130 گرم

    وانیل یک ق چ

    بکینگ پودر یک دوم ق چ

    ابتدا کره روغن و پودر قند رو مخلوط میکنیم و حدودا 5 دقیقه میزنیم

    بعد زرده های تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا حالت کرم بشه.

    ارد و بکینگ پودر و به مواد اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی بوجود بیاد

    ممکنه ارد کمتر یا بیشتر لازم بشه ویدئوی آموزشی رو ببینید راحتتر دستتون میاد که چقدر باید آرد اضافه کنید

    بعد ازین خمیر را روی کاغذ روغنی به قطر نیم سانت باز میکنیم و بمدت یک ربع در یخچال استراحت میدهیم و بعد قالب میزنیم

    بیسکوئیت های قالب زده شده را دوباره در یخچال استراحت میدهیم بمدت یک ربع دیگر

    بعد از استراحت دوم در فر 210 درجه بمدت 10 الی 15 دقیقه اجازه ی پخت میدیم

    روی بیسکوئیت ها تغییر رنگ نمیده ولی اطرافش یکم طلائی که شد بیسکوئیت ما آمادست. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    انواع کیک و شیرینی

    كوكي_مارمالادي

    ١٥٠گرم كره نرم را با ١٠٠گرم پودرقند هم ميزنيم ، سپس يك عدد تخم مرغ و نصف ق چ وانيل را اضافه ميكنيم ، همزن را روي دوركند گذاشته و ٣٠٠ گرم آرد را با نصف ق چ بكينگ پودر الك كرده و در دو مرحله اضافه ميكنيم ، خمير را زياد نميزنيم درحدي كه يكدست و صاف بشه ، سپس لاي سلفون پيچيده و نيم ساعت ميذاريم تو يخچال ، بعد از اين مدت روي سطح آردپاشي به ضخامت ٥-٤ ميليمتر باز كرده و با قالب دلخواه برش ميزنيم ، بعضي ها را توخالي قالب ميزنيم ، و ميچينيم تو سيني فر و ميذاريم تو فر داغ ١٨٠ درجه به مدت ١٢ دقيقه ، بعد از پختن از فر خارج كرده و ميذاريم خنك بشه و روي اونايي كه قراره رو باشن پودرقند ميپاشيم و روي اونايي كه زيرن مارمالاد ماليده و دوتا دوتا بهم ميچسبانيم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک لیمو

    مواد لازم :

    تخم مرغ 4 عدد، شکر 1و نیم لیوان، ارد 3 لیوان، 2 ق چ رنده پوست لیمو، 1/4لیوان اب لیمو ترش، روغن مایع 1/2لیوان، شیر1/2لیوان.، ب پ 1/5ق چ، وانیل 1ق چ

    1.تخم مرغ+وانیل+شکر رو با همزن میزنیم تا سفید و کشدار بشه.

    2.روغن و شیر رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا مخلوط بشه.

    3.رنده پوست لیمو و اب لیمو رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

    4.ارد و ب پ رو 3-4بار الک کرده و در چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.

    5.قالب رو چرب کنید و مایه رو داخل قالب بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 بذارید بپزه.

    برای روی کیک:

    شکلات سفید 

    اب لیمو ترش : 3 قاشق غذا خوری

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باقلوا  _ کیک شربتی

    موادلازم برای کیک:

    روغن ١ ليوان (۲۰۰ میلی گرم)شكر ١ ليوان(۲۰۰ گرم)ماست ١ ليوان(۲۰۰ میلی گرم)تخم مرغ  ٤ عددآرد  ٢ ليوان(۳۰۰ گرم)بيكينگ پودر  ٢ قاشق مربا خوريزعفران آب کرده  ۲قاشق غذاخوریپودر نارگیل و پودر پسته   برای تزئین

    طرز تهیه:

    ابتدا فر رو  روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد(۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنین.

    روغن و شكرو مخلوط كرده و با همزن بزنین.

    تخم مرغ ها رو یکی یکی به مخلوط روغن وشکراضافه کنین و خوب با همزن هم بزنین(مایه كيك رو در این مرحله بايد خوب باهمزن بزنين ).

    حالا ماست( شیرین) رو اضافه كرده و دوباره خوب هم بزنین ( مقدارهم زدن( بیشتر) در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره).

    آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنین ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنین ولی باید دقت کنین که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه) .

    در انتها زعفران رو اضافه کنین وهم بزنین.

    داخل فربه مدت ٢٠ الی۳۰دقيقه  قرار بدین .

    وقتي كيك كاملا پف  كرد،  بيرون آورده و مخلوط زرده تخم مرغ و ۱ قاشق چایی خوری  زعفرون آب کرده رو روی کیک زده و دوباره برای ۲ دقیقه با درجه گریل داخل فر قرار بدین  تا روش طلايي بشه.

    پس از سرد شدن در صورت دلخواه به شکل لوزی( طبق عکس) برش بدین و سپس شربتي رو که طبق دستور پایین تهیه کردین و كاملا سرد شده ، روی کیک بریزین  طوری که کل کیک سیراب بشه.

    در صورت دلخواه برش های کیک را با پودر نارگیل و پودر پسته  تزئین کنین.

    مواد لازم برای شربت :

    شكر  یک لیوان ونیم(۳۰۰ گرم)آب    یک لیوان ونیم(۳۰۰ میلی لیتر)گلاب  نصف لیوان (۱۰۰ میلی لیتر)هل یک چهارم قاشق چای خوریزعفران ١ قاشق مربا خوري

    طرز تهیه شربت:

    شكر و آب و زعفران رو بزارين داخل قابلمه برای ١٠دقيقه بجوشه وبعد هل و گلاب رو اضافه كنين کمی كه جوشيد خاموش كنين و بزارين كاملا سرد بشن.

    نکته:

    ماست نباید ترش باشه ودر غیر اینصورت  کیک تون پودر میشه.مدت زمان پخت ۲۰  الی ۳۰ دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه .برای طمینان ازپخت کیک یک سیخ چوبی(کبریت) درکیک فرو برده  واگراز مایه کیک به سیخ نچسبه ،می تونین کیک رو از فر خارج کنین.کیک و شربت باید هردو کاملا سرد بشن وسپس شربت رو روی کیک بریزین.برای تهیه شربت می تونین مقدار آب وشکر رو به یک لیوان هر کدام ۲۰۰ میلی گرم کاهش دهید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۹:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیز کیک فندقی..

    iمواد لازم:

    400 گرم پنیر خامه ای

    250 گرم شکلات تلخ

    100 گرم شکلات فندقی

    100 گرم کره

    ١/٢ لیوان شکر

    10 دانه فندق

    8 عدد بیسکویت شکلاتی

    ٢ عدد تخم مرغ

    قر را با دمای ۵٠ ٣ درجه فارنهایت ویا 175 درجه سانتی گرادروشن کنید.

    طرز تهیه:

    بیسکویت شکلاتی را با یک قالب کره آب شده مخلوط کنید تا به شکل خمیری یکدست دربیاید.قالب کیک مورد نظرتان را چرب کرده و ترکیب را در کف قالب به ارتفاع 2 سانت بریزید.روی آن را صاف کنید. بعد در قالب رابسته و آن را به مدت نیمساعت دریخچال قرار دهید.

    پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب بزنید. بعدضمن زدن مواد، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. شکلات تلخ را آب کرده و به همراه شکلات فندقی به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. در مرحله آخر دانه فندق را از وسط نصف کنید و داخل مایه بریزید و آنها را باهم مخلوط کنید.قالب را از یخچال خارج کرده و مایه شکلات را روی بیسکویت ها بریزید.قالب را درفربه مدت ۴۵ دقیقه قراردهید.بعد آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. کیک را برای مدت 45 دقیقه تا یکساعت در یخچال قراردهید.با شکلات رنده شده روی آن را تزیین کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان و شیرینی خرمایی

    نان گل خرما /مواد لازم:

    آرد: 400 تا500 گرم

    شكر: 50گرم

    تخم‌مرغ: 2عدد

    شیر ولرم: 100 میلی‌لیتر

    خمیرمایه: یك‌و‌یك‌دوم قاشق چای‌خوری

    نمك: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری

    روغن مایع یا كره: 80 گرم

    مواد میانی:

    خرما چرخ شده: 300 گرم

    پودرهل: یك قاشق سوپ‌خوری

    پودر دارچین: یك قاشق سوپ‌خوری

    روش تهیه:

    خمیرترش را با یك قاشق مرباخوری شكر مخلوط كرده، سپس شیر ولرم را اضافه كنید و بگذارید به‌عمل آید. 

    كره، شكر، تخم‌مرغ‌ها و نمك را مخلوط كنید و با مفتول فلزی بزنید، سپس خمیرترش را اضافه كرده و پس از آن آرد را به‌تدریج اضافه كنید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت به آن استراحت دهید.

    خرما را با هل و دارچین مخلوط كنید.

    از خمیر آماده به اندازه 80گرم جدا كرده و در دست گرد كنید و از مواد خرما داخل خمیر قرار داده و داخل سینی به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن كنید، سپس 12 برش روی خمیر ایجاد كنید طوری كه برش‌ها خیلی نزدیك مركز نباشد. سینی را در طبقه وسط فر كه از 15دقیقه قبل روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد روشن كرده‌اید، قرار دهید تا به مدت 15-20 دقیقه بپزد.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۲۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تبديل درجه حرارت_فر_به_ماكروويو

    به کمک روشی که در ادامه گفته شده است، هر شيريني يا كيك و یا غذایي كه دستور پخت آن در فر آمده است را مي توانید داخل ماكروویو بپزيد :

    1- ابتدا سه پايه بلند فلزي را در دستگاه قرار داده و دكمه كانوكشن ماكروویو را بزنيد.

    2- با كليد چرخان درجه حرارت را روي همان درجه كه براي فر گفته شده تنظيم كنيد.(البته چون ماكرو 170 درجه - 180 درجه و ... دارد اگه مثلا گفته بود 175 شما روي 180 بذاريد ولي حواستان به زمان باشد البته در زمان اصولا تغييري ايجاد نمي كند).

    3- بدون دادن زمان، كليد start را بزنيد.

    4- زماني كه دماي ماكروویو به دماي تنظيم شده برسد بوق مي زند . اگر مواد آماده بود آن را داخل ماکروویو بگذارید و اگر نبود، با دکمه آف و آن دما را در همان درجه نگه دارید تا موادتان آماده شود.

    5- بعد از رسيدن به دماي تنظيمي و شنيدن صداي بوق دستگاه , قالب را در دستگاه قرار داده و كليد stop رو بزنيد . بلافاصله دوباره دكمه كانوكشن را بزنيد.

    6- با كليد چرخان دما را روي دماي گفته شده برده و كليد چرخان را فشرده و زمان را تنظيم كرده و حالا start را بزنيد.

    نكته: در هنگام استفاده از كانوكشن مي توانید از قالب فلزي يا سيليكوني هم استفاده كنيد.

  • ۰۰:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی به شکل قو

    مواد اولیه :

    پوست لیمو ترش 1قاشق چایخوری

    زرده تخم مرغ 2عدد

    آرد (حدودا 2لیوان) به میزان لازم

    بیکینگ پودر (یا جوش شیرین) 1قاشق چایخوری

    شیر 1لیوان

    وانیل 1قاشق چایخوری

    روغن 1ونیم لیوان

    تخم مرغ 2عدد

    شکر 1لیوان

    ابتدا تخم مرغ ها را خوب بزنید و جوش شیرین را اضافه کنید که در شیر حل شود. سپس وانیل و مقداری عصاره پوست لیمو در مخلوط بریزید. آرد را اضافه کنید تا حدی که یک خمیر نرم داشته باشید. بگذارید خمیر 1 ساعت یک جای گرم بماند سپس دوباره ورز دهید و باز هم آرد اضافه کنید. وقتی برای پهن کردن آماده شده آن را روی میز کاری پهن کنید. 

    یک لیوان بلند بردارید و داخل خمیر دایره هایی به وجود بیاورید که بعد از اتمام کار تبدیل به قو می شوند. 

    ابتدا دایره را از وسط تا کنید. سپس با یک چاقو طبق تصویر جاهای خاصی از خمیر را برش دهید. برش ها را همانطور که در تصویر می بینید در بیاورید تا گردن، سر و دم قو را درست کنید. همین روش را برای باقی دایره ها هم تکرار کنید. 

    در آخر کار زرده تخم مرغ را با قلم مو روی آنها بمالید. با استفاده از خرده شکلات چشم های آنا را پر کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان دیگی

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۰:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نکات مهم و ضروری در خصوص پخت کیک و شیرینی🍰🍩🎂

    1- آرد را ۳ بار الک کنید.

    ۲- فر را یک ربع زودتر روشن می کنید.

    ۳- سعی کنید مواد مورد استفاده کهنه نباشد.

    ۴- تخم مرغ ها را دو ساعت قبل از مصرف از یخچای بیرون آورید.

    ۵- در موقع زدن سفیده نباید آب یا روغن در کاسه یا به نوک همزن چسبیده باشد، زیرا از پف کردن سفیده جلوگیری می کند.

    ۶- اگر بخواهیم سفیده تخم مرغ آب نیاندازد و زود سفت شود ۲ قطره آبلیمو و نوک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم.

    ۷- چنگال آلوده به زرده تخم مرغ را داخل سفیده نکنید.

    ۸- بهتر است اگر از مواد معطر و طعم دهنده مثل هل یا وانیل استفاده میکنیم موقع زدن تخم مرغ آن را به زرده اضافه کنیم تا بوی ضخم تخم مرغ درون شیرینی و یا کیک حس نشود.

    ۹- قالب کیکها را چرب می کنیم و بعد کمی آرد روی آن می ریزیم و سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.

    ۱۰- کیک را پس از بیرون آوردن از فر، بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه سرد شود ، سپس آن را از قالب جد کنید.

    ۱۱- خامه را ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قبل از فرم گرفتن باید در یخچال بگذارید.

    ۱۲- در مواد شیرینیهای خشک از پودر شکر یا پودر قند استفاده کنید، اگر از شکر پودر نشده استفاده کنید، شکر داخل فر آب میشود و شیرینی ترک میخورد.

    ۱۳- برای کندن پوست بادام آنها را در آب بمدت یک روز خیس کرده و سپس پوست آنرا بکنید، به راحتی و با کمی فشار.

  • ۰۱:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    علت خراب شدن کیکها

    چند علت معمول در خراب شدن پخت کیک:🍡🍢🍡🍢

    1- اگر حرارت پختن کیک زیادتر از حد باشد یا ظرف آن خیلی بزرگ باشد، کیک پف نمیکند و خراب میشود.

    ۲- در ۲۰ دقیقه اول نباید در فر را باز کرد یا به آن ضربه زد، زیرا پف کیک می خوابد.

    ۳- زیاد هم زدن سفیده و مواد دیگر باعث خشکشدن و سفت شدن کیک میشود.

    ۴- بهم زدن بیش از حد آرد و الک نکردن آن باعث میشود که کیک پف نکند.

    ۵- اگر کیک زیاد در فر بماند روی آن سفت می شود.

    ۶- کم بهم زدن شکر و روغن و زرده تخم مرغ باعث زبری کیک می شود.

    ۷- اگر فر بیش از حد داغ شود، کیک می ترکد.

    ۸- اگر کیک خوب پخته نشود حالت آبدار و خام بخود می گیرد و داخل آن پوک نمیشود.

    ۹- برای درست کردن نان خامه ای و رولت یک کاسه آب در فر بگذارید تا نانها خشک نشود.

    ۱۰- دو قاشق غذاخوری شکر، دو قاشق غذاخوری آب و یک قاشق چایخوری آب لیمو را قوام دهیدو بگذارید سرد شود. سپس با برس روی کیکها و شیرینیها بمالید تا براق شوند.

    ۱۱- کیکهای اضافی را در فویل آلومینیومی بگذارید و در یخچال قرار دهید تا چند روز تازه می ماند.

  • ۰۱:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رویه کیک چسبنده است :

     روی کیک در حالیکه هنوز گرم بوده پوشانده شده است.

     میزان مایعات مورد استفاه در کیک زیاد بوده است.

     کیک به اندازه کافی پخته نشده است ( می تواند ناشی از کوتاه بودن مدت طبخ یا کم بودن دمای فر باشد)

    کیک حالت خیس دارد:

     کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.

     کیک به موقع از قالب خارج نشده و داخل قالب سرد شده است.

     نسبت مواد مورد استفاده درست نبوده ، زیاد بودن شکر ، مایعات و چربی می تواند باعث این حالت شود.

    کیک دارای منافذ و سوراخهای متعدد و بزرگی است :

     دمای فر بسیار بالا بوده است.

     مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است. (مخلوط کردن کم و زیاد هر دو باعث این حالت می شود)

     میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

  • ۰۱:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک ظاهری چروکیده و جمع شده دارد:

     قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.

     قالب بیش از حد چرب شده است.

     مواد بیش از حد مخلوط شده است.

     مقدار مایعات زیاد بوده است.

     کیک بیش از حد پخته است .(به دلیل بالا بودن دمای فر یا طولانی بودن مدت طبخ)

    خوابیدن پف کیک :

     هوادهی مواد به درستی انجا نشده و میزان هوای حبس شده درکیک خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است.

     پخت کیک کافی نبوده است. (دمای فر پائین یا طول طبخ ناکافی)

     میزان شکر مورد استفاده زیاد و یا مقدار مایعات نامتناسب بوده است.

     قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک است.

     کیک در هنگام پخت تکان داده شده یا ضربه خورده است.

     در فر قبل از پخت باز شده است.

     دمای فر کم بوده است.

     مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین مورد استفاده زیاد بوده است.(معمولا به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین در نظر گرفته می شود)

     بعد از افزودن آرد خمیر زیاد مخلوط شده است.

    کیک بافت زبری داشته و وسط آن فرورفته است:

     فر سر بوده و کیک به آرامی پخته است.( فر باید حداقل از 20 دقیقه قبل گرم شود)

     شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.

     مواد کیک به اندازه کافی مخلوط نشده است.

     میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

     میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.

     از آرد نامناسب و سنگینی برای تهیه کیک استفاده شده است.

     مواد به درستی در قالب پخش نشده است.

  • ۰۱:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رویه کیک چسبنده ولی قسمت میانی آن خشک است :

     مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.

     مدت طبخ طولانی بوده است.( بعد از اتمام زمان گفته شده باید پخت کیک کنترل شود و اگر این زمان به صورت یک محدوده گفته شده بعد از اتمام کمترین زمان ذکر شده پخت کیک مورد کنترل قرار گیرد)

     سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.

     قالب کیک نسبت به مواد مورد استفاده بسیار بزرگ بوده است .بهتر است از قالبهای ذکر شده در دستور استفاده کنید و یا آن را به طرز صحیحی جایگزین کنید. .

     دمای فر نامناسب و کم بوده و کیک به جای اینکه بپزد خشک شده است.

     کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.

     مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.

     میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.

     مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.

    قسمت وسط کیک بالا آماده و ترک خورده است:

     مواد بیش از حد مخلوط شده است.

     دمای فر بسیار زیاد بوده است.

     میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.

     کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (موقع گرم کردن فر پنجره فر را در طبقه وسط قرار دهید)

  • ۰۱:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رویه کیک شیبدار و کج است:

     فر و یا پنجره فر تراز نیست.

     کف قالب کج و شیب دار است.

     مواد بخصوص بکینگ پودر به خوبی مخلوط نشده است.

    رویه کیک به طور یکنواخت طلایی نشده است:

     گرما به طور یکنواخت در فر پخش نمی شود.(برای جریان بهتر هوا دقت کنید که ظرف کیک حداقل 5 سانتیمتر از دیواره های فر و نیز ظرف دیگر فاصله داشته باشد)

    ته کیک سوخته ولی وسط آن خام است:

     مثل مورد بالایی جریان گرما به خوبی در فر صورت نمی گیرد.

    ته کیک خمیر و سنگین است:

     مواد کیک خوب مخلوط نشده است.

     مقدار مایعات مورد استفاده در کیک زیاد بوده است.

     تعداد تخم مرغهای مورد استفاده زیاد بوده است.

  • ۰۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک کاملا سفت است:

     دمای فر خیلی بالاست.

     زمان طبخ طولانی بوده است.( پخت کیک را بعد از اتمام زمان پخت ذکر شده کنترل کنید)

    رنگ کیک تیره وخاکستری است:

     از آرد نامرغوبی برای پخت کیک استفاده شده است.

    کیک چسبنده و خیس است

     سفیده های زده شده به خوبی با آرد مخلوط نشده است.

    کیک به قالب چسبیده است:

     قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است.

     کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است. .

     کیک به اندازه کافی نپخته است.

    بافت کیک حالتی مثل خرده نان دارد:

     مقدارچربی کیک کم است.

     مقدار شکر کیک کم است.

     مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.

     خمیر کیک سفت بوده است. (به دلیل کم بودن مایعات مورد استفاده)

     خمیر کیک شل بوده است .(یه دلیل زیاد بودن مایعات مصرفی)

  • ۰۱:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک از لبه های قالب بالا زده است

     مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

     اندازه قالب نسبت به مواد اولیه کوچک بوده است.

    کیک منسجم نبوده و خرد می شود

     میان شکر و بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

     کیک به صورت داغ و سریع از قالب خارج شده است.

    پوسته کیک تیره است :

     فر بیش از حد داغ بوده است.

     دیواره های قالب تیره رنگ است. (به دلیل جذب بیشتر حرارت)

    در بافت کیک لایه های چسبنده ای وجود دارد:

     میزان مایعات مصرفی زیاد بوده است.

     مواد به درستی مخلوط نشده است.

    سطح کیک سوخته است:

     دمای فر بالا بوده است.

     مقدار مایعات مصرفی نامتناسب بوده است

  • ۰۷:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکی_قلبی_  (مخصوص ولنتاین ) 

    🔴مواد لازم 🔴 🍫

    آرد حدود 2لیوان

    ماست 1/4پیمانه

    روغن مایع 1/4پیمانه

    بیکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری

    کره همدمای محیط 125گرم

    نشاسته ذرت 1/4پیمانه

    پودر شکر 1/2پیمانه

    اسانس وانیل 3تا 5 قطره

    رنگ قرمز مقداری

    وانیل کمی

    🔴طرز تهیه🔴 🍪

    اول مواد خشک رو با هم مخلوط کنید والک کنید بعد کره +روغن مایع+ماست+ووانیل واسانس رو با هم روی مواد خشکمون میریزیم وبا چنگال بهم بزنید وبا دست کمی مخلوط کنید تا یکدست بشه از ورز دادن زیاد بپرهیزید چون باعث میشه خمیر به روغن بیفته وموقع پخت سفت بشه .

    بعد خمیر رو داخل کیسه نایلونی حدود 1ساعت در یخچال بزارید تا خوب سرد بشه .

    بعد از تایم استراحت روی سطح کارتون کمی آرد بپاشید وقالب بزنید ودر سینی فرتون که کاغذ روغنی داره بزارید وبعد در فر از قبل گرم شده 175 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید وقتی بوی شیرینیها در اومد یعنی پخته .

    🔴نکته🔴 🚦

    شما میتونید از پودر کاکائو در این کوکی استفاده کنید.

    در ضمن اون چوبها رو وقتی که کوکی رو از فر بیرون آوردم تا داغ بود ونرم داخل کوکی ها فرو بردم.🎪

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۷:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    انواع کیک و شیرینی

    توپی خرمایی

    هسته های خرما رو جدا کردم و همراه بیسکوییت داخل غذا ساز ریختم تا خوب 

    مخلوط شدند و بصورت خمیر درآمدند .

    بعد مقداری از خمیر خرما به اندازه گردوی  کوچک برداشته و گرد کردم و در کنجد غلتاندم  و داخل کپسول کوچک گذاشتم . 

    از  پودر پسته و نارگیل و ترافل نیز میتوانید 

    استفاده کنید .

    مقداری از خمیر را برداشته و  گرد کنید

    حتما درست کنید . واقعا خوشمزه ست .

    مخصوصا برای بچه هایی که خرما نمیخورن عالیه .

    میتونید توپی های کوچک درست کنید و داخل خلال بذارید تا بچه ها خوششون بیاد . 

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان