شیرینی ملكه بادام
دستور این شیرینیو نفیسه بانو از اعضای خوب کانال ارسال کردن
مواد لازم:
آرد 2پيمانه
تخم مرغ 1عدد
کره 100گرم
پودر هل يك دوم قاشق چايخوري
شکر 2قاشق سوپخوري
خامه 1قاشق غذاخوري
بکینگ پودر يك هشتم قاشق چايخوري
مواد لازم برای رویه شیرینی
عسل يك دوم پيمانه
بادام يك پيمانه
خامه يك هشتم پيمانه
کره 40گرم
زعفران دم كرده 2قاشق سوپخوري
طرز تهیه:
۱.كره نرم شده +شكر رو خوب هم ميزنيم تا با هم مخلوط و يكدست بشه.
2.پودر هل+تخم مرغ+خامه رو اضافه و هم ميزنيم تا با هم مخلوط بشن.
3.آرد+بكينگ پودر رو با هم مخلوط و به مواد كم كم اضافه ميكنيم تا به صورت خمير دربياد.
4.با دست كمي خمير رو ورز ميديم بعد به مدت نيم ساعت به خمير استراحت ميديم.
5.خمير رو در قالب مورد نظر به طور يكنواخت پهن و با چنگال سوراخ میکنیم حالا قالب رو در طبقه وسط فر قرار ميديم با دماي170درجه سانتي گراد به مدت 10دقيقه تا زمانيكه دور خمير طلايي بشه.
6.براي رويه شيريني تموم مواد رو با هم مخلوط ميكنيم بعد ميذاريم روي حرارت به مدت 5تا۶دقيقه بجوشه.
7.بعد مواد رو روي خمير ميريزيم و دوباره در فر قرار ميديم اينبار در طبقه بالاي فر يا دماي 150درجه سانتي گراد به مدت 20تا25دقيقه تا روي شيريني طلايي بشه.
8.بعد از سرد شدن به شكل مربع برش ميزنيم...
.نکته:
۱.آرد رو الک کنید.*
۲.یکربع قبل فر رو روشن کنید.*
۳.اگه بعد از پخت روی شیرینی رو خواستین تیره تر بشه گریل رو روشن کنید.*