خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۹:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چند فوت کوزه‌گری برای پخت شیرینی و بیسکوئیت

    🌸در برنامه‌ریزی برای پخت شیرینی یک روز آرام و کم‌دردسر را انتخاب کنید.

    🌸از قبل چند شیرینی را انتخاب و مواداولیه آن را طبق دستور خریداری کنید.

    🌸هیچ‌وقت به صلاحدید خودتان در دستور پخت یک شیرینی دست نبرید. چیزی را کم و زیاد نکنید، مثلا میزان شکری که در یک دستور داده می‌شود، علاوه بر شیرین یا کم‌شیرین شدن، روی نوع بافت بیسکوئیت یا شیرینی‌هایتان تأثیر می‌گذارد.

    🌸اگر در دستوری که مقابلتان گذاشته‌اید از کره استفاده شده، ‌ آن را با روغن مایع یا سایر چربی‌ها جایگزین نکنید.

    🌸دستور پخت را جلوی رویتان بگذارید، همه مواد را اندازه‌گیری کنید و هرگز چشمی مواد را با هم مخلوط نکنید.

    🌸اگر در دستورتان از پیمانه استفاده شده، حتما یک بسته پلاستیکی آن را که مجموعه همه پیمانه‌ها و قاشق‌های استاندارد است، بخرید.

    🌸مواد اندازه‌زده را روی میز کارتان بچینید. از روی لیستتان بخوانید و برای هرکدام از مواد، علامت حاضری بزنید. در این حالت دیگر در انتهای پخت این جمله را از خودتان نمی‌شنوید که «وای یادم رفت شکر بریزم!»

    🌸برای پخت شیرینی‌ها باید یک فر خوب داشته باشید و یا قلق فرتان، دستتان باشد. البته منظور از فر خوب، فر گرانقیمت نیست. منظورمان این است که فر مورد نظر درست کار کند. اگر فرتان بیش از حد گرم باشد، قبل از اینکه شیرینی‌ها بپزد، ته شیرینی می‌سوزد و اگر دمای فر خیلی خوب گرم نباشد، شیرینی‌هایتان وا می‌رود و روی سینی پهن می‌شود.

    🌸بهترین کار و یکی از اصولیترین کارهایی که حتی شیرینی‌پزان حرفه‌ای هم آن را رعایت می‌کنند، این است که باید بعد از درست‌کردن خمیر ۲تا از شیرینی‌ها را توی فر بگذارید و ببینید چه اتفاقی برایشان می‌افتد. اگر دما بالا یا پایین بود، آن را تنظیم کنید.

    🌸اگر فاصله شیرنی‌ها توی سینی کم بود، فاصله چیدن آن‌ها را رعایت کنید.

    🌸اگر دما مناسب بود اما شیرینی‌ها پهن شدند و شکلشان را از دست دادند، احتمالا باید کمی آرد به خمیر اضافه کنید. مراقب باشید که آرد بیش از حد هم شیرینیتان را سفت و خشک می‌کند. بعد از اینکه کمی آرد به خمیر اضافه کردید، دوباره پختن ۲عدد شیرینی را آزمایش کنید.

    🌸بیسکوئیت‌ها، شیرینی‌های مناسبی برای پذیرایی هستند که برخلاف ذهنیت ما از بیسکوئیت‌های صنعتی، شیرینی‌های جانانه‌ای محسوب می‌شوند.

    🌸 بیسکوئیت‌ها از ترکیب آرد و کره و شکر و مواد انتخابی مانند انواع آجیل یا میوه‌ها درست می‌شوند. بعد از درست‌کردن خمیر بیسکوئیت حتما باید آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود؛ یعنی خمیر قالب زده یا بریده شده بیسکوئیت‌ها باید سرد، داخل فر گرم بروند.

    🌸حتما روی سینی فر‌ کاغذ روغنی بگذارید. معمولا در پخت بیسکوئیت‌ها و شیرینی‌ها سینی فر را چرب نمی‌کنند‌ چون میزان کره مناسبی در خمیر وجود دارد برای همین هم هیچ‌وقت خمیر بیسکوئیت یا شیرینی را ورز نمی‌دهند، چون حتما روغن می‌اندازد و بافت شیرینی را خراب می‌کند.

    🌸اگر سینی فرتان نازک است، مراقب باشید که شیرینی‌ها نسوزند.

  • ۱۹:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی لوز (تبریز)

    بادام 150 تا 200 گرم

    شکر 1 پیمانه

    آب نصف پیمانه

    زعفران دم کرده غلیظ 1 ق س

    پودر قند 2 ق س

    پسته کوبیده مقداری

    برای تهیه این شیرینی نیاز به پودر بادام دارید. برای تهیه پودر بادام بادام را توی آب بخیسانید و بعد پوست آن را جدا کرده و یک روز بگذارید تا خشک شود سپس آسیاب کرده و الک کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشد. پودر قند را با پودر بادام مخلوط کرده و کنار بگذارید.

    شکر را با آب مخلوط کنید و بگذارید و روی حرارت گذاشته تا قوام بیاید. باید مثل مربا شیره کشدار باشد.

    بگذارید شیره خنک شود سپس با هم زن برقی بزنید به مدت 10 الی 15 دقیقه تا سفید و کشدار شود. زعفران را اضافه کرده چنددقبقه دوباره هم بزنید. پودر بادام را کم کم اضافه کرده و هم بزنید. پودر بادام باید آنقدر اضافه شود تا به شکل خمبر در آید و به دست نچسبد. 

    داخل قالب مستطیل کاغذ روغنی بیندازید و مایع شیرینی را بریزید و پهن کنید و روی آن پسته بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید.

    نصف روز داخل یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود سپس برش بزنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان_خرمایی (سوغات کرمانشاه)

    🍯🍘 مواد لازم

    آرد گندم  ۳ لیوان

    ماست  ۲ قاشق غذاخوری

    کره  ۲۲۰ گرم

    بکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری

    گلاب  ۵ قاشق غذاخوری

    خرما   ۳۰۰ گرم

    مغز گردو   ۱۵۰ گرم

    زرده تخم مرغ  برای تزیین شیرینی  

    🍯🍘 طرز تهیه

    ۱- کره را روی حرارت بخار قرار دهید تا آب شود (روش بن ماری)، بکینگ پودر و ماست را مخلوط کنید سپس به کره آب شده اضافه نمایید، پس از مخلوط شدن مواد کم کم آرد را اضافه کنید و 3 دقیقه ورز دهید (فقط تا حدی ورز دهید که خمیر یکدست شود).

    ۲- خمیر را داخل نایلون فریزر بگذارید و به مدت 2 ساعت کناری قرار دهید؛ در این مدت خرماها را بشویید و پوست و هسته خرما را جدا کنید سپس بهمراه مغز گردو و گلاب مخلوط و چرخ کنید (در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق چایخوری پودر دارچین یا رازیانه اضافه کنید).

    ۳- پس از 2 ساعت که خمیر آماده شد، تکه هایی از خمیر بردارید و کف دست‌تان پهن کنید سپس داخل آن مقداری از خرمای چرخ شده بگذارید و از اطراف جمع کنید (تمام شیرینی‌ها را به همین صورت آماده کنید).

    ۴- نان خرمایی‌ها را داخل سینی فر بچینید و روی آنها را با برس زرده تخم مرغ بمالید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا روی نان خرمایی ها طلایی شود.

    ۵- پس از آماده شدن نان خرمایی باید صبر کنید تا خوب سرد شوند سپس داخل ظرف قرار دهید. این شیرینی ها بسیار ترد و شکننده میباشند و باید در زمان انتقال به ظرف خوب سرد شده باشند.

    ۶- میتوانید بسته به سلیقه تان انواع مدل های این شیرینی خوشمزه را آماده کنید. در صورت تمایل میتوانید پیش از قرار دادن نان خرمایی ها در فر، یک گردو برای زیبایی بیشتر روی نان خرمایی ها قرار دهید و یا زرده تخم مرغ را با مقداری زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی نان خرمایی‌ها بزنید تا رنگ طلایی‌تری داشته باشید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک یخچالی هویج.

    دستور دسرهویج وپتی بور

    چهارعددهویج رو بخارپز کردم وبانصف لیوان شکرمیکس کردم چنددونه هل سبز اسیاب شده بهش اضافه کردم کاملا میکس کردم وبعد چهارقاشق نشاسته رو تونصف لیوان اب سرد حل کردم وداخل قابلمه ریختم وبعد هویج میکس شده رو هم اضافه کردم وشعله رو روشن کردم وملایم مرتب هم زدم تا حالت فرنی کش دارشد  دراخرچندقطره گلاب هم اضافه کردم دودقیقه بهم زدم وشعله رو خاموش کردم  گذاشتم ازحرارت که افتاد یک لایه روی بیسکوبیت پتی بورمالیدم وصاف کردم وبازیه بیسکوبیت دیگه گذاشتم ویه لایه دیگه مالیم وجندتا بیسکوبیت رو همینکارکردم کنارهم گذاشتم وکاملا صاف کردم وروشو باپسته ومروارید خوراکی تزئین کردم 

    نوش جان.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سس_براق_فرانسوی 

        برای کاور کیک ها

    این سس کاور خوب و مناسبی برای کیک هاست و وجود کمی عسل یا روغن شفافیت به آن میبخشد .

    مواد لازم :

    خامه فرم گرفته نصف پیمانه ( ۸۰ گرم )

    شربت ذرت یا عسل ۳ ق غ

    روغن نباتی ۱ ق غ

    وانیل شکری نصف ق چ

    رنگ مجاز دلخواه

    طرز تهیه : 

    ابتدا خامه ، شربت ذرت یا عسل ، روغن را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قراردهید و با همزن هم بزنید تا شکلات ها کاملا حل شوددر صورت تمایل رنگ مجاز ژله ای استفاده کنید .

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بیسکوییت بستنی

    موادلازم :

    آرد 1 و 1/4 لیوان  

    تخم مرغ 1 عدد  

    شکر 1 لیوان

    کره نرم 1/2 لیوان

    نمک 1/4 قاشق چایخوری

    بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری

    پودر کاکائو 1/2 لیوان

    جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

    بستنی مقدار لازم

    طرز تهیه :

    کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید ، تخم مرغ و شکر را به کره اضافه کنید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود.

    مواد خشک ( آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس این مواد را کم کم به مخلوط کره ای اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، خمیر را داخل نایلون بگذارید و 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر شکلاتی را از یخچال خارج کنید و با کمک وردنه روی سطح کار پهن کنید ( برای راحتی کار خمیر را مابین دو کاغذ روغنی یا دو کیسه نایلونی قرار دهید سپس با وردنه پهن کنید ) ؛ خمیر را به شکل مستطیلی یا هر شکل دیگری که دوست دارید قالب بزنید.

    داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ بگذارید و در فری که از قبل روشن کرده اید 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ( اگر در زمان انتقال خمیر به سینی خمیر شل شد چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا خمیر خودش را بگیرد )

    پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس ما بین دو شیرینی بستنی قرار دهید ، ساندویچ بستنی را 1 ساعت درون فریزر بگذارید تا خوب سرد و سفت شود سپس سرو کنید ( میتوانید از انواع بستنی استفاده کنید ، همچنین میتوانید اطراف بستنی را با شکلات چیپسی ، پر بادام ، ترافل رنگی و … تزیین کنید )

    .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كيك اسلایس کشمش و گردو 

    کره 125 گرم

    شیرعسل 180 گرم

    گردو 200 گرم

    نارگیل 65 گرم

    قیسی 100 گرم

    بیسکویت 150 گرم

    کشمش 200 گرم

    شکلات تخته سفید 100 گرم

    روغن مایع دو ق غ

    اول گردو و قیسی و بیسکویت رو اندازه کشمش میکنیم.میشه بیسکویت رو هم کامل پودر کرد.نارگیل و کشمش رو اضافه میکنیم شیر عسل و کره روی حرارت تا ذوب بشه بعد قاطی مواد خرد شده با قاشق خوب مخلوط میکتیم بعد کف سینی چرب شده میریزیم دستکش دست کنیم با سینه دست خوب فشار بدیم تا منسجم بشه بعد روش 100 شکلات سفید رو با دو ق روغن مایع بن ماری شده میکشیم و روش خلال پسته میپاشیم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیز کیک فرانسوی استاد شهبازی

     :1 لیتر شیر میزارید رو گاز داغ که شد 120 گرم پودر ژله توش حل کنید و اجازه بدید تا سرد بشه.بعد نون زیر چیز کیک رو آماده کنید تو قالب بزنید .از نصف کمتر . بعد 4 کیلو خامه میبندد تا بزنه .خود خامه مهمه.گیاهی خوبه.اگه نبود.شوکوما.کولاک.البته صادراتیش.دایتی یا پاک.وقتی آماده شده .1.200پنیر خامه ای که من از پنیر بلغاری که برا شرکت گلنان هست استفاده میکنم .حالا نبود پنیر خامه ای یا ماسگار پونه .وقتی پنیر رو ریختید با دور کند چند دور میزنه تا مخلوط شه و بعد شیر و ژلاتین خنک شده رو اضافه میکنیم و با شیر صافش میکنیم اگه گوله گوله داشت .میتونید دور تند بزنید تا وا بشه و صاف شه

    حالا میتونید چند رنگ بزنید بعد یخچال تا بگیره

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۰۴:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه رولت پلنگی

    یه رولت خوشمزه و شیرین برای یه عصروونه دلچسب

    ایده خوشمزه تهیه رولت پلنگی

    توضیح کوتاه : دوتا خمیر دارین در 2 رنگ وانیلی و کاکائویی بقیشم که معلومه اخر پست طرز تهیه رولت رو میزارم.

    طرز تهیه رولت خامه فوق العاده خوشمزه و مجلسی:

    مواد لازم :

    .

    آرد سفید ۸ قاشق سوپ خوری

    تخم مرغ ۸ عدد

    شکر ۸ قاشق سوپ خوری

    وانیل یا رنده پوست لیمو ترش

    خامه ۳ تا ۴ سیر

    خاک قند ۳ تا ۴ سیر

    طرز تهیه رولت خامه :

    ته سینی را یک ورقه کاغذ روغنی می اندازیم و روی کاغذ را چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم سپس فر را با حرارت ۳۵۰ درجه قبلا گرم می کنیم و دو عدد از سفیده تخم مرغ را کنار هم می گذاریم و ۸ عدد زرده تخم مرغ را با شکر و اسانسی که دوست داریم خوب میزنیم , بعد شش عدد سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر میزنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد زرده و سفیده را مخلوط می کنیم و آرد را میریزیم و به هم میزنیم .

    بعد مایه را در سینی روی کاغذ چرب شده میریزیم و روی مایه را با لبه کارد صاف می کنیم به طوری که قطر آن در همه جا به یک اندازه شود . سپس سینی را می گذاریم روی پنجره دوم فر به طرف پائین و حرارت را ۳۰۰ درجه می کنیم تا نیم ساعت بماند , بعد با دست روی نان را امتحان می کنیم باید از مایع چیزی به دست نچسبد و نان کاملا پخته باشد ولی برشته و خشک نشود ( در صورتی که نان کمی خام بود ۱۰ دقیقه دیگر می گذاریم در فر بماند )

    بعد سینی را بیرون می آوریم و حوله ای را مرطوب می کنیم و روی میز می اندازیم , سپس نان را با کاغذ از سینی بیرون می آوریم و روی حوله می گذاریم , کمی که سرد شد نان را با کاغذ لوله می کنیم , بعد ان را باز می کنیم و می گذاریم نان کاملا سرد شود خامه را با خاک قند و کمی وانیل یا رنده پوست لیمو ترش مخلوط می کنیم و ظرف خامه را روی یخ می گذاریم و خامه را می زینیم تا سفت شود و فرم بگیرد .

    دو عدد سفیده تخم مرغ را که کنار گذاشته ایم جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد , بعد یک قاشق خاک قند با سفیده تخم مرغ مخلوط و خامه را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می نماییم مقداری از خامه را روی سطح به طوری که همه جای آن صاف و یکنواخت باشد , بعد نان را به دقت لوله می کنیم و ضمن لوله کردن ,

    کاغذ را از نان جدا می نماییم , سپس رولت را در ظرف قرار می دهیم و مقداری خامه را رو و اطراف و به دور سر رولت می مالیم و روی رلت را با کمی شکلات رنده شده تزئین می کنیم . ممکن است این رولت را با کرم پاتیسیر و یا انواع مارمالاد تهیه کرد در این صورت به جای خامه کرم یا مارمالاد روی نان می مالیم و نان را لوله می کنیم و کمی خاک قند روی آن می پاشیم و حلقه حلقه میبریم

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۷:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک های پرسی

    مواد لازم:

    4 عدد تخم مرغ

    4 ق.غ پودر شکر

    8 ق.غ آرد

    1 پاکت بکینگ پودر

    وانیل به مقدار لازم

    1 ق.غ روغن

    1 ق.م کاکائو 

    ***طرز تهیه***

    تخم مرغ، وانیل، شکر و کاکائو را با همزن تا وقتی که مثل برف بشه هم بزنید بعد روغن را اضافه کنیدو در نهایت بکینگ پودر و آرد را هم اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید. ظرف مورد نظر واسه پختن کیک را قبلا روغنی و آردی کنید و مواد را داخلش بریزید. ظرف را داخل فر با دمای °170 درجه سانتیگراد به مدت 35-30 دقیقه قرار دهید. اگر قالب یا ابزاری برای برش کیک ندارید از دهانه یک استکان کوچک استفاده کنید. بعد از پخت کامل کیک و سرد شدن با قالب یا دهانه استکان برش دهید و روی کیک های برش داده شده کمی شربت توت فرنگی بریزید و برای تزیین توت فرنگی، کمی خامه کیک و شکلات شیری استفاده کنید.(از هر میوه دلخواهی برای تزیین میتونید استفاده کنید)

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۰۷:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    چیز_کیک_تیرامیسو_ 

    🔴 مواد لازم برای تهیه کیک🔴 🧀

    پودر کیک آماده: ١ بسته

    آب، روغن و تخم مرغ برای آماده كردن پودر کیک

    🔴 مواد لازم برای تهیه قهوه🔴 ☕️

     قهوه دم كرده: ٣/٤پيمانه 

    پودر شکر: ٢قاشق غذا خوري

     🔴مواد لازم برای تهیه کرم🔴 🍥

    پنیر ماسکارپونه: ٣فنجان

    پودر شکر: ١ و ١/٢ فنجان

    وانیل: ١/٨ ق چ

    خامه زده شده سرد: ١ فنجان

    🔴طرز تهيه🔴 🍩

     فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. درون ظرف کیک خود را چرب كنيد يا از كاغذ روغني استفاده کنید. پودر کیک را طبق دستورالعمل روی جلدش با روغن، تخم‌مرغ و آب خوب مخلوط کنید و درون قالب بریزید، ۲۵ تا ٣٠ دقیقه منتظر بمانید. برای اطمینان از پخته شدن خمیرتان می‌توانید جسم تیزی مثل چاقو را در آن فرو برده و در صورتی که خمیر به آن نچسبید، آن را از فر خارج کنید. ۱۰ دقیقه منتظر بمانید تا سرد شود. سپس کیک را از ظرف خارج کنید. در ظرفی کوچک قهوه را با شکر مخلوط کنید و کناری بگذارید تا سرد شود.در همین حال در ظرفی بزرگ پنیر ماسکارپونه،  ½ ۱ فنجان پودر شکر و وانیل را با همزن با سرعت متوسط مخلوط کنید تا یک دست شود. در ظرفی دیگر خامه زده شده را با سرعت بالا بزنید تا زمانی که مخلوطی سفت به دست آید. سپس به آرامی آن را درون مخلوط پنیر بریزید و هم بزنید.کیک را به قسمت‌های مساوی به صورت افقی تقسیم کنید. یک لایه را در بشقابی قرار دهید و مقداري مخلوط قهوه را روی سطح آن بریزید سپس ١فنجان از مخلوط پنیر را روی آن قرار دهید و این کار را با لایه‌های دیگر کیک نیز انجام دهید. کرم را روی کیک و دور آن نیز بمالید و به مدت ٣ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود. رسپي از سايت نی نی بان هستش كه البته من كمي ويرايشش كردم، اين چيز كيك رو من با ليدي فينگر، شكلات تخته اي سفيد كه رنده كرده بودم و ترايفلاي مرواريدي تزيين كردم  

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی لوز نارگیلی_خانگی ( مخصوص عید)

    🔴مواد لازم🔴 🍇

    شکر : 2 پیمانه یا 200 گرم

    آب : 1 پیمانه یا 100 گرم

    پودر نارگیل : 2 پیمانه یا 200 گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد) 

    🔴طرز تهیه🔴 🍰

    ابتدا برای تهیه شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود. 

    سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید .

    پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا پخته شود .

    بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۷:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تی تاب_خانگی

    🔴مواد لازم🔴 🍇 

    آرد ۱و ۱/۲ پیمانه

    تخم مرغ ۴ عدد

    روغن مایع ۱/۲ پیمانه

    شیر ۱/۲ پیمانه

    شکر ۱ پیمانه (چون با شیرین بودن زیاد مخالفم من نصف پیمونه شکر ریختم)

    بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

    وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

    مواد میانی:(هر چیزی که احساس میکنید خوشمزه ترش میکنه استفاده کنید)

    پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

    شکر ۱ پیمانه(سر خالی باشه بهتر )

    🔴طرز تهیه🔴 🍰 

    فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بذارید گرم بشه.

    آرد و بیکینگ پودر رو با هم حداقل سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

    تخم مرغها و شکر و وانیل رو در ظرفی بریزید.(مرضیه:چون لابلای تی تاپ شکر داره من نصف پیمونه شکر ریختم)

    و با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه.روغن و شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط بشن.

    شکر و کاکائو و خرده های توت فرنگی رو با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.

    آرد و بیکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و هر بار با لیسک هم بزنید فقط در حدیکه آرد مخلوط بشه.

    کف یه قالب که بهتره مستطیلی (۳۰ *۲۰) باشه رو با کاغذ روغنی بپوشانید.

    از مایه کیک به قطر نیم سانت در قالب بریزید و کف قالب پهنش کنید.

    قالب رو توی فر از قبل گرم شده بذارید و بذارید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزه. کیک رو حتما چک کنید، حرارت فرها متفاوته، ممکنه زمان بیشتر یا کمتری برای پخت کیکتون نیاز باشه. برای من از ۱۰ دقیقه خیلی بیشتر زمان برد.

    از فر در بیارید و از مخلوط شکر و کاکائو به طور یکنواخت روش بپاشید.

    دوباره قالب رو در فر بذارید و این بار حرارت پایین رو خاموش کنید و فقط گریل رو روشن کنید تا وقتی شکر کاراملی بشه یا آب بشه و دیگه دون دون نباشه اصلا.

    از این به بعد کارمون فقط با گریله.

    بعد از ۴-۵ دقیقه یا بعد از اینکه شکرها ذوب شدن، از فر در بیارید (کمی صبرکنید تا مایع کاراملی کمی خنک و سفت شه )و دوباره یه لایه نازک از مایه کیک در قالب بریزید و اگه نیازه خیلی آروم پهنش کنید.

    دوباره در فر بذارید تا لایه رویی پخته بشه.

    بعد از پخت لایه کیک بالایی، قالب رو در بیارید و باز یه مقداری از شکر و کاکائو روی کیک پخش کنید به طور یکسان و دوباره در فر بذارید تا شکر کاراملی و ذوب بشه.

    به همین ترتیب ادامه بدید تا مایه کیکتون و مواد میانی تموم بشن.من 3 لایه کیک و 2 لایه مواد میانی

    وقتی لایه آخر کیک هم پخته شد از فر در بیارید و بذارید کیک سرد بشه.

    بعد از اینکه کیک خ نک شد، به شکل دلخواه برش بزنید. میتونید قبل از برش زدن با شکلات آب شده روی کیک بریزید

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كيك پرتغالى با بافت و رنگ و بوى بى نظير

    ارد دو و يك چهارم پيمانه

    تخم مرغ ٤ عدد

    شكر يك و يك چهارم پيمانه

    روغن مايع سه چهارم ليوان

    اب پرتغال تازه سه چهارم ليوان

    رنده پوست پرتغال يك چهارم ق چ خ

    بكينگ پودر نصف ق غ خ

    وانيل يك چهارم ق چ خ

    فر رو با دماى ١٨٠ درجه روشن كنيد و قالب ٢٠ سانتى رو چرب و اردپاشى كنيد

    تخم مرغ ها و شكر و وانيل رو با هم زن به مدت ٥ دقيقه بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه

    بعد به ترتيب روغن و اب پرتغال رو اضافه كنيد و هم بزنيد و بعدش رنده پوست پرتغال

    در اخر تركيب ارد و بكينگ پودر رو اضافه كنيد و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنيد

    مواد كيك رو داخل قالب ريخته و به مدت ٤٠ دقيقه تا يك ساعت توى طبقه وسط فر بزاريد

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه کلوچه آویشن

    تعداد: 36 عدد

    •    زمان تهیه: 35 دقیقه

    •    زمان پخت: 6 دقیقه

    مواد لازم

    •    نصف پیمانه کره آب شده

    •    ¼ پیمانه شکر

    •    یک قاشق غذاخوری آویشن تازه

    •    دو قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده

    •    یک قاشق غذاخوری آب لیموترش

    •    1 ¼ پیمانه آرد کامل

    •    شکر سبز

    طرز تهیه

    1.    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آویشن، پوست رنده شده لیموترش و آبلیموترش را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله باید آرد را اضافه کنید. تا جای ممکن با هم‌زن برقی هم بزنید و پس از اینکه سفت شد، با قاشق چوبی به روند اضافه کردن و هم زدن آرد ادامه دهید.

    2.    خمیر را روی سطح آردپاشی شده به خوبی ورز دهید. سپس آن را به چند بخش تقسیم کنید. 

    3.    هر بخش را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل برش دهید و از داخل آن مربع‌های 4 سانتی‌متری در بیاورید. آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید بچینید و شکر سبز خوراکی روی آنها بپاشید. 

    4.سینی را به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نان شکلاتی مغز دار

    موادلازم : آرد تقریبا چهارپیمانه شاید هم کمتر مصرف بشه،شکر یک پیمانه یا سه چهارم پیمانه بسته به علاقتون،روغن مایع ربع پیمانه به علاوه دو ق،تخم مرغ دوعدد،خمیرمایه دو ق م پر به علاوه یک ق بزرگ شکر،آب ولرم نصف پیمانه،شیر ولرم نصف پیمانه،پودرکاکائو دو ق بزرگ یا زعفران آبکرده دو ق م،شکلات رنده شده یا خردشده یا چیپسی به میزان لازم که من خرما و پودر گردو هم ریختم،وانیل کمی.

    آب ولرم و خمیرمایه و شکر‌را در ظرفی باهم مخلوط می کنیم و رد جای گرمی با درپوش میگذاریم تا پف کند.تخم مرغ ،وانیل و شکر را خوب با هم میزنیم،سپس شیر و خمیرمایه پف کرده رو بهش اضافه می کنیم و بعد هم روغن را اضافه می کنیم.به این مرحله که رسید مایه را به دوقسمت تقسیم می کنیم م به یکی پودر کاکائو میزنیم و آرد کمی ریخته تا خمیر لطیفی بدست آید،ملاحظه کنید که آرد زیاد به خمیر نزنید،باید کمی چسبندگی داشته باشد تا نان لطیفی بعداز پخت بدست آید.به مایه دوم هم فقط آرد اضافه می کنیم تا خمیر نرمی بدست بیاید.خمیر را‌دوساعت درجای گرمی استراحت می دهیم،بعداز دوساعت خمیر عمل آمده را کمی ورز می دهیم تا هوای آن خارج شود،از هردو خمیر گلوله هایی جدا کرده و با وردنه پهن می کنیم از موادمون داخلش میگذاریم و به هرشکلی که  دوست داریم درمیاریم،در فر یک ظرف آبجوش قرار دهید تا بخار در فضای فر بپیچد،روی نونهارو کمی چرب کنید و نیم ساعت دیگه به نونها استراحت میدیم تا باز حجمش دوبرابر بشه،این استراحت دومی را حتما رعایت کنید تا نون پوکی داشته باشید،نانها را حتما در طبقه وسط فر قرار دعید و با حرارت صد و هشتاد به مدت نیم ساعت قرار‌دهید که بسته به نوع فر،دما متفاوت هست،بعد از پخت روی نونها را با برس عسل بمالید تا براق شود،طعمش عالیه،نووش جاان.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی قلبی شکل ویژه ولنتاین

    مواد لازم 

    کره ۱ فنجان

    ۲/۳ فنجان شکر دانه ریز

    ۲/۱ فنجان شکر قهوه ای

    ۱ تخم مرغ

    ۲ قاشق غذاخوری لیکور شکلات یا قهوه فوق العاده قوی

    عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری

    ۲/۱ فنجان پودر کاکائو

    ۳ فنجان آرد همه منظوره

    ۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین

    ۱/۴ قاشق چای خوری نمک

    طرز تهیه

    آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط میکنیم و به آرامی هم میزنیم. این را کنار میگذاریم.

    با مخلوط کن برقی کره، شکر و قند و شکر قهوه ای را مخلوط میکنیم تا زمانی که به طور کامل در هم حل شوند. تخم مرغ ، وانیل و قهوه را با هم مخلوط میکنیم

    حالا حدود یک فنجان از آن را در مخلوط آرد و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم

    یه تکه از خمیر را با کف دست گرد میکنیم و روی سطح صاف رول میکنیم.

    (بهتر است یه ورقه کاغذ پوستی روی خمیر قرار دهیم تا مانع از چسبیدن خمیر به وردنه شود )

    حالا شیرینی را به حالت دلخواه برش میدهیم و روی ورقه مخصوص پخت قرار میدهیم و حدود پنج دقیقه در فریزر قرار میدهیم تا فرم آن حفظ شود.

    شیرینی ها را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون فر با درجه ۳۵۰ F قرار میدهیم. و بعد از پخت تزئینات دلخواه  را با رنگ های سفید، صورتی و قرمز روی آن انجام میدهیم.

    شیرینی قلبی شکل ولنتاین ما آماده ست.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    کیک کدو سبز با گردو



     

    کیک کدو سبز با گردو

     

    مواد لازم برای تهیه کیک کدو سبز با گردو

     

    کدوسبز متوسط  2 عدد  .  شکر دانه ریز 2 پیمانه  .  آرد 2 و 1/2 پیمانه

    گردو خردشده 100 گرم  .   روغن مایع 1 پیمانه  .  بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

    دارچین 1 قاشق مرباخوری  .   تخم مرغ 4 عدد  .  وانیل نوک قاشق چایخوری

     

    کیک کدو سبز با گردوhttp://irancook.ir/wp-content/uploads/zucchini-cake1-100x37.jpg 100w, http://irancook.ir/wp-content/uploads/zucchini-cake1.jpg 400w" sizes="(max-width: 400px) 100vw, 400px" style="padding: 2px; margin: 2px; list-style-type: none; border: 1px solid #c8c1b0; background: #f2efe6;" />

    طرز تهیه: فر را برای پخت کیک کدوسبز روی دمای 185 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

     

    در یک کاسه تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب با هم زن هم بزنید تا کشدار شود. بعد روغن را اضافه کرده و آرام باهم مخلوط کنید.

     

    مواد خشک یعنی آرد، دارچین و بیکینگ پودر را در ظرفی دیگر باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. این مواد را طی سه مرحله و آرام آرام به مایه تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. کدوسبز ها را پوست بکنید و آنها را رنده کنید. کدوهای رنده شده را به همراه گردو خرد شده به مواد کیک افزوده و باهم مخلوط کنید.

     

    با کمی کره داخل قالب مورد نظرتان را چرب کنبد. مواد کیک را درون آن بریزید و آن را به مدت 45 دقیقه آن را درون فر در طبقه وسط بپزید. این کیک فوق العاده خوشمزه و لذیذ است و طعم کدو در آن اصلا قالب نیست!

    نکته: افزودن کمی پوست ریز رنده شده لیمو می تواند طعم بسیار مطلوبی به کیک بدهد!

  • ۱۸:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    کیک چیتا | کیک طرحدار پلنگی



     

    leopard_print_cake

     

    کیک چیتا

     

    کره 180 گرم  .  شکر سفید 300 گرم  .  تخم مرغ 6 عدد

    آرد 360 گرم  .  بیکینگ پودر 3 و 1/2 قاشق چایخوری

    پودر کاکائو تلخ 2 قاشق  .  عصاره وانیل 5 قاشق

     

     

    leopard_print_cake1

     

    طرز تهیه: فر را از قبل آماده کنید و روی 180 درجه سانتی گراد آن را تنظیم کنید.

     

    شکر را با کره آنقدر مخلوط کنید تا کاملا کرمی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید. 1 قاشق وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. بیکینگ پودر و آرد را باهم هم بزنید و به مواد اضافه کنید.

     

    پودر کاکائو را با بقیه وانیل مخلوط کنید و در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید تا حالت خمیری بگیرد.

     

    مایه کیک را سه قسمت کنید به این صورت که تقریبا 70 % از مایه کیک را کنار بگذارید. 20% جهت اختلاط با خمیر کاکائو کنار بگذارید و 10% باقی مانده را با یک قاشق چایخوری از خمیر 20% مخلوط کنید تا کمی قهوه ای رنگ شود.

     

    leopard_print_cake2http://irancook.ir/wp-content/uploads/leopard_print_cake2-100x44.jpg 100w, http://irancook.ir/wp-content/uploads/leopard_print_cake2.jpg 400w" sizes="(max-width: 400px) 100vw, 400px" style="padding: 2px; margin: 2px; list-style-type: none; border: 1px solid #c8c1b0; background: #f2efe6;" />

     

    هر کدام از سه مایه را جداگانه در قیف پلاستیکی بریزید. نوک قیف پلاستیکی حاوی مایه ساده کیک را درشت ببرید. نوک دو قیف دیگر را نازک ببرید.

     

    یک قالب گرد کیک متوسط حاضر کنید و درون آن را چرب کنید. مانند تصاویر از مایه سفید کیک کمی در قالب بریزید. به صورت حلقه ای از مایه های قهوه ای و شکلاتی روی مایه سفید بریزید.

     

    leopard_print_cake3

     

    مجددا از مایه سفید به صورت مارپیچی روی کیک بریزید و دوباره به صورت حلقه ای از مایه های رنگی روی آن بکشید و در نهایت مایه سفید را روی کیک بریزید. کیک را به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب بپزد.

  • ۱۸:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    شکلات صبحانه نوتلا



     

    تهیه شکلات صبحانه

     

    مواد لازم برای  تهیه شکلات صبحانه نوتلا

     

    پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری  .  شیر 2 قاشق سوپخوری

    خامه فرمی 1/3 فنجان  .  کره 1/3 فنجان  .  خاک قند 1/2 فنجان

    زرده تخم مرغ 2 عدد  .  شکلات تخته ای 50 گرم  .  فندق خرد شده

     

    طرز تهیه: پودر قند و پودر کاکائو را در ظرفی بریزید و کره نرم را به آن اضافه کنید و با میکسر مخلوط کنید تا سفت شود.

     

    شکلات را در حمام بن ماری یا در کتری قرار دهید تا ذوب شود. زرده های تخم مرغ را جداگانه بهم بزنید تا سفید و کشدار شود. تمام مواد را همراه با خامه و فندق با هم مخلوط کرده و ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

     

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان