خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۰:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شيرينى_ماكارون(فرانسوى)

    چى نياز دارم؟!

    90 گرم پودر بادام 

    2عدد سفیده تخم مرغ 

    150 گرم پودر شکر 

    2 قاشق غذاخوری شکر

    رنگ خوراکی به مقدار لازم

    چجور درستش كنم؟!

    1. پودر بادام و پودر شکر را با هم مخلوط می کنیم و آسیاب می کنبم تا کاملا پودر بشود، مراقب باشید تا به واسطه ی چرب بودن بادام به روغن نیوفتد، همین که پودر و با هم مخلوط بشود کافیه است.

    2. در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی تا زمانی که حجمش دو برابر بشود بزنید، در همین حین شکر را آرام آرام به سفیده اضافه می کنیم.

    3. مخلوط پودر بادام و پودر شکر رو 3 بار الک می کنیم و در 3 مرحله به تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم. توجه کنید که خیلی هم نزنید و حتما به صورت دورانی باشد تا هنگامی که یک مایه کشدار و یکدست بدست بیاد. در آخر این مرحله رنگ خوراکی را هم اضافه می کنیم.

    4. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم و مواد را با قیف و ماسوره ی ساده توی سینی به صورت دایره هایی به قطر 3 الی 4 سانت می ریزیم. توجه کنید که فضای خالی بین شیرینی ها رعایت بشود چون مایه پهن می شود، همچنین اگه ماسوره ی ساده نداشتید میتوانید نوک قیف یک بار مصرف را ببرید و با آن مواد را بریزید. سعی کنید موقع خالی کردن مواد دستتان حالت چرخشی نداشته باشد که موقع پخت شیرینی روی شیرینی برجسته نشود. مواد در یک جهت از بالا به پایین باید خالی بشود.

    5. حالا سینی شیرینی رو چند بار به روی زمین می کوبیم و سی دقیقه در دمای محیط استراحت می دهیم تا روی شیرینی حالت چسبندگی نداشته باشد. بعد در طبقه ی وسط فر با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا زمانی که زیر شیرینی بپزد ولی نباید قهوه ای پر رنگ بشود. همین که تغییر رنگ داد پخته است. این شیرینی رویه پوک و زیر نرم و کشداری دارد ( زیرش مثل شیرینی گردویی است).

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تارتلت نارگیل(با کرم لیمو)

    مواد لازم برای خمیر

    پودر نارگیل 3 پیمانه

    سفیده تخم مرغ 3 عدد

    پودر شکر سه چهارم پیمانه

    پودر بادام الک شده نصف پیمانه سر خالی

    نصف ق چ وانیل

    مواد لازم برای کرم لیمویی

    آب لیمو ترش تازه دو عدد

    پودر شکر سه چهارم پیمانه

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    تخم مرغ 1 عدد

    رنده پوست لیمو 1 ق چ

    تمشک یا توت فرنگی برای تزیین

    قالب های مافین را با اسپری کمی چرب می کنیم. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم.

    در کاسه ای پودر نارگیل و سفیده تخم مرغ و پودر شکر و پودر بادام و وانیل را ریخته و با هم مخلوط می کنیم  و در قالب های آماده شده می ریزیم و به آن فرم داده اگر به دست میچسبید دست خود را کمی خیس کنید. خمیر ها را به مدت 10 الی 13 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن طلایی شود در فر قرار دهید. اگر خمیر بعد از پخت تغیر شکل داد و پف کرد تا هنوز داغ است با سوزن کف آن را سوراخ کنید. پس از این که کاملا شدند دور تا دور آن را با چاقو جدا کرده و از قالب خارج می کنیم و کرم لیمویی را داخل آن می ریزیم.

    نحوه درست کردن کرم لیمو

    آب لیمو و پودر شکر را در قابلمه ی کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا زمانی که کاملا شکر حل شود. 

     زرده و تخم مرغ را با چنگال کمی هم میزنیم. و مخلوط آب لیمو شکر را به آرامی به آن اضافه کرده و هم می زنیم و هم زدن را به مدت 1 دقیقه ادامه می دهیم. مخلوط را مجدد روی حرارت گذاشته و عصاره لیمو یا رنده پوست لیمو را به آن می افزاییم حرارت باید ملایم باشد به هم زدن ادامه داده تا مخلوط غلیظ شود به مدت 15 تا 20 دقیقه. پس از خنک شدن روی تارت ها ریخته و با تمشک یا توت فرنگی تزیین می کنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک چای سبز

    مواد لازم: 

    تخم مرغ 3 عدد

    شکر ¾ پیمانه

    عسل 1 قاشق غذاخوری

    آرد ¾ پیمانه

    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

    پودر چای سبز 1 قاشق غذاخوری

    آب سرد ¼ پیمانه

    طرز تهیه:

    فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید

    تخم مرغ ها را در ظرفی به مدت حدود  دقیقه بزنید تا حجم آن 2 برابر شود. شکر را اضافه کرده 5 دقیقه دیگر بزنید.عسل را نیز اضافه کنید. ارد را همراه بیکینگ پودر و پودر چای سبز الک کرده قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را بزنید در انتها آب را اضافه کنید. مواد را داخل قالب ریخته به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده بپزید.

     

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #رولت خامه ایی بدون فر 

     مواد لازم ، تخم مرغ دو عدد ، ارد ۵۰گرم ، شکر ۵۰گرم ، وانیل یک چهارم ق چ ، ب پ یک دومق چ 

    تخم مرغ ،شکر،وانیل باهم انقدر هم بزنید تا حجم مواد دو برار شود سپس ارد ،ب پ سه بار الک کنید به مواد اضافه کنید وبا لیستک هم بزنید ، سپس تابه دو طرف را کمی چرب کنید بگذارید داغ شود بعد مواد رولت را ریخته صاف میکنیم حرارت باید کم روبه بالا باشد ده دقیقه یک طرف  و پنج دقیقه طرف دیگه ، لازم به حرارت دارد بعد روی حوله ی نمناک  کاغذ روغنی قرار دهیم بعد به ارامی رول میکنیم ، میگذاریم کنار تا سرد شود ، بعد باز میکنیم خامه کشی میکنیم دوست داشتین انواع مغز ،موز ، شکلات میزاریم ورول میکنیم درون کاغذ روغنی میگذاریم داخل یخچال ، بعد برش میزین میل کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #شیرینی نان قندی(قزوین)
    آرد سفید 500 گرم
    پودر قند 250 گرم
    روغن جامد 250 گرم
    بیکینگ پودر 1 ق م
    پودر هل 1 ق م
    روغن جامد و پودر هل را با دست مالش می دهیم تا یکدست شود. پودر قند را کم کم اضافه کرده مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم . خمیر آماده شده را 4 ساعت در محیط اتاق استراحت می دهیم بعد از استراحت کمی ورز می دهیم بعد به اندازه یک فندق از خمیر برداشته در دست گرد می کنیم و در سینی فر دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم تا زیر شیرینی ها طلایی شود.
    سینی فر نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی ندارد.
    فر را از 20 دقیقه قبل روشن می کنیم.
    روغن جامد را آب نکنید باید جامد باشد.
    می توانید نصف خمیر را پودر کاکائو بزنید.
    قبل از این که شیرینی ها را داخل فر بگذارید روی آنها با چاقو یک بعلاوه بزنید تا بعد از پخت شکفته شوند.
  • leftPublish
  • ۰۹:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی نخودچی 

    مواد لازم:

    آرد نخود نیم کیلو

    پودر قند 200گرم

    روغن جامد 250گرم

    آرد برنج 25گرم

    زرده تخم مرغ1 عدد

    پودر هل تازه یک دوم قاشق سوپ خوری

    طرز تهيه:

    ابتدا روغن را در ظرفی ریخته

    پودرقند را اضافه میکنیم

    پودرهل را نیز اضاف میکنیم

    باهمزن بمدت 5دقیقه میزنیم

    سپس زرده را اضافه کرذه

    مجدد یک دقیقه میزنیم

    بعد ارد برنج را اضافه میکنیم

    و آرد نخود را اضافه میکنیم

    با دست مخلوط میکنیم تا بخورد هم بروند

    درابتدا خمیر ترد و پودر بنظر میاد که با ورز دادن خمیر مسنجمی میشه

    خمیر را در نایلون گذاشته بمدت 1 روز یا بیشتر استراحت میدیم

    استراحت خارج از یخچال و تو یه محیط سرد باید باشه

    خمیرو از نایلون در میارم ورز میدیم و باانگشتا تو یه سطح صاف بقطر 1سانت بازش میکنم باکف دست روش میکشیم که رد انگشتا نمونه

    قالبو تو ارد بزنج میزنیم که به خمیر نخودی نچسبه

    از کنار خمیر شرو به قالب زذن میکنیم

    با خودقالی بلند میکنیم و تو سینی فر میذاریم

    کل خمیرو بهمین شکل قالب میزنیم

    و بعد با تخم خرفه یا پودر پسته یا خلال پسته یا زعفرون غلیظ تزیین میکنیم

    بعد میفرستیمش تو فر 180 درجه

    زمانشم تو فرهای مختلف متفاوته تو فر من کمتر از ده دقیقه آماده شد

    دقت کنین زیرش ک طلایی شد شیرینی پخته س و باید خارج بشه

    نکته مهم اینکه شیرینی تا داغه اصلا نباید بهش دست زد چون پودر میشه بعد که خنک شد اهسته تو ظرف بچینین چندساعت تو یخچال بذارین تا کاملا خودشو بگیر

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۹:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی میکادو

    آرد سفید 200 گرم

    شکر نرم 250 گرم

    روغن جامد 250 گرم

    پودر نارگیل 50 گرم

    دارچین 1 ق م

    کاکائو 2 ق م

    اسانس 2 قطره یا 1 ق م هل

    نان میکادو 4 تا 5 عدد

    آرد را روی حرارت تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود ولی رنگش زیاد قهوه ای نشود. روغن جامد را آب کرده می گذاریم تا کاملا سرد شود.

    همه مواد خشک را به غیر از آرد مخلوط کرده و روغن را به آرد اضافه می کنیم و بعد همه را مخلوط می کنیم. و روی حرارت گذاشته و هم می زنیم بعد که خوب روی حرارت مخلوط شد روی نانها به صورت لایه لایه میمالیم و وزنه ای سنگین روی آن میگذاریم و به مدت نیم ساعت میگذاریم بماند. سپس آن را بریده و پس از یک ربع آنها را در ظرف مورد نظر میچینیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نون خامه ای

    هیچوقت فکر نمیکردم درست کردن نون خامه ای به این سادگی باشه و جالبتر اینکه حین درست کردنش کلی ذوق داشتم و وقتی سینی نون خامه ایها آماده شد از شدت خوشحالی در پوست خودم نمیگنجیدم. به نظر خودم یکی از بهترین شیرینیهای که درست کردم همین نون خامه ای بود.

    مواد لازم :

    آرد 200 گرم

    تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد

    روغن ۲ قاشق سوپ خوری

    پودر قند ۲/۳  پیمانه

    نمک نصف قاشق چای خوری

    وانیل نصف قاشق چای خوری

    شکر 2قاشق غذا خوری

    آب ۱ پیمانه و نصفی

    خامه۲۵۰ گرم

    طرز تهیه

    آب ، نمک ،شکر و روغن رو ته یه قابلمه کوچیک میریزیم و رو حرارت ملایم اجاق گاز میزاریم تا جوش بیاد .

    وقتی جوش اومد آرد رو یه دفعه به این مخلوط اضافه میکنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم و مرتب هم میزنیم تا زمانی که خمیر سفت بشه و مثل یه توپ وسط قابلمه جمع بشه .

     

    از روی حرارت برش میداریم کمی هم میزنم تا خنک بشه .

    بعد از این که کمی سرد شد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم.

    سینی فر رو چرب میکنیم و این خمیر نرم رو توی قیف ماسوره دار ( یا بدون ماسور ) میریزیم و بشکل گرد بزرگ یا کوچیک تو سنی فر میچینم با فاصله و میزاریم تو فری که از قبل داغ شده رو دمای ۴۰۰ درجه یا آخرین درجه حرارت فر  و به مدت ۷ ت ۱۰ دقیقه میزاریم بپزه ،وقتی دیدیم پوف کرد و طلایی شود از تو فر در میاریم و میزاریم که خنک بشه .

    نکته مهمی که اینجاست واسه این که نذارید پف نون خامه ای بخوابه باید سریع از سینی فر در بیریم و روی یه دستمال نخی بزاریم تا خنک باشند.

     

    خامه رو با پودر قند و وانیل خوب هم میزنیم تا حجم پیدا کنه و بعد از این که نون ها خنک شود با یه قیف خامه رو داخل این نون خامه ای ها پر مکنم و در آخر اگه دوست داشتید کمی شکلات آب شده روش میریزیم .

     

    این هم تجربه خودم در مورد پخت نون خامه ای:

    1) شعله باید ملایم باشه تا آب زیاد تبخیر نشه.

    2) زمان خنک شدن خمیر قبل از اضافه کردن آرد حدود پنج دقیقه هست و در این حین خمیر رو جابجا کنید تا به طور یکنواخت خنک بشه.

    3) در مرحله ای که تخم مرغ رو اضافه میکنید حتما از دستتون برای ورز دادن استفاده کنید و تا یه تخم مرغ به خورد خمیر نرفت بعدی رو اضافه نکنید. ضمنا من از 4 تا تخم مرغ استفاده کردم.

    4)مدت زمان پخت برای من 25 دقیقه بود.

    5)دقت کنید خمیر رو وسط سینی فر که روی حرارت مستقیم قرار میگیره نزارید. چون زود میسوزه بلکه از دو طرف سینی استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کاپ کیک سیب با_سس_کارامل:

    مواد اولیه:

    1 و 1/4  پیمانه آرد

    1 قاشق چای خوری بکینگ پودر

    1 قاشق چایخوری جوش شیرین

    نصف  قاشق چای خوری دارچین

    نمک نصف قاشق چای خوری

    2 عدد تخم مرغ بزرگ و به دمای اتاق رسیده

    نصف پیمانه شکر قهوه ای (قابل تغییر نیست) (هم از لوازم قنادی و هم از سوپر مارکت ها میتونید تهیه کنید)

    نصف پیمانه شکر دانه ریز

    نصف فنجان روغن مایع

    2 قاشق چای خوری عصاره وانیل (یا پودر وانیل)

    2عدد سیب متوسط

    طرز تهیه کاپ کیک سیب

    قبل از اینکه شروع به کار کنید فر رو با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شه. قالب کاپ کیک هاتون رو هم آماده کنید و کپسول های کاغذی رو توش قرار بدید. البته میتونید هم از کپسول هایی که محکم هستن و نیاز به قالب ندارن هم استفاده کنید (از فروشگاههای لوازم قنادی به راحتی  تهیه کنید).

    ابتدا مواد خشک رو با هم الک کنید. در ظرف بزرگی آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید.

    در ظرف کوچکتری تخم مرغ ها رو که از قبل بیرون از یخچال گذاشتین تا به دمای محیط برسن به همراه شکر ها با همزن اونقدر میزنیم که یک دست و صاف بشه. حالا وانیل و روغن رو اضافه میکنیم و باز میزنیم تا یکدست بشه.

    حالا مایع تخم مرغ و شکر رو که آماده کردیم به مواد خشکمون اضافه میکنیم و سیب رنده شده رو هم بهش اضافه میکنیم و به آرومی و به یک طرف هم میزنیم. در حدی که مواد با هم مخلوط شن و نه بیشتر .

    بعد هم هر کپسول کاپ کیک رو به انداره 2/3 پر میکنیم و میذاریم در فر به مدت 30 دقیقه (با توجه به فر میتونه کمتر یا بیشتر بشه) کاملا بپزه. وقتی که روی کاپ کیک ها طلایی شد با یک خلال دندون تست میکنیم. اگه خلال دندون تمیز بیرون اومد کاپ کیک سیب شما آماده است.

    سس کارامل هم تو چند پست قبل کامل بهتون یاد دادم میتونید اون سس رو آماده کنید و فقط اون رو روی کاپ کیکتون بریزین یا اینکه میتونید با خامه فرم گرفته و شکر رنگی که اینم قبلا یاد دادم یه عدد چوب دارچین و یه برگ نعنا مثه همین تصویر کاپ کیکتون رو تزیین کنید .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک یخچالی هویج

    مواد لازم:

    هویج ۵۰۰ گرم  واب ۳ لیوان

    شکر ۱ لیوان

    نشاسته ذرت ۲/۵ق غ

    اب وپوست رنده شده ۱لیمو سنگی

    کمی وانیل

    مقداری گردوی خرد شده 

    بسکویت پتی بور بمیزان لازم 

    طرز تهیه: 

     

    هویج را پوست کنده به قطعات کوچک خرد کرده بااب خوب میپزیم پس از پخت پوره کرده دوباره داخل همان اب باشکر وپوست لیمو واب لیمو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته نشاسته را باکمی اب حل کرده به مواد اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ وکرم مانند شود میتوانیم دراین قسمت کمی خامه یا کره هم به مواد اضافه کنیم در ظرف مستطیل یک ردیف بسکویت  چیده از مواد که کمی خنک شده روی ان ریخته دوباره بسکویت چیده ومقداری مواد می ریزیم هربارکه مواد می ریزیم کمی گردوی خردشده روی مواد میپاشیم روی کار مواد ریخته وبا چنگال روی انرا شکل میدهیم وکمی گردوی ویا پسته ویا نارگیل میپاشیم وحدود۳ساعت دریخچال گذاشته سپس برش میزنیم وبه همراه بستنی یا خامه زده شده سرو میکنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۳:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک یخچالی هویج

    موادلازم:

    ﻫﻮﯾﺞ ۱ ﮐﯿﻠﻮ

    ﺷﮑﺮ ۱ ﮐﯿﻠﻮ

    ﻫﻞ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

    ﮔﻼ‌ﺏ ﻧﺼﻒ ﻓﻨﺠﺎﻥ

    ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭖ ﺧﻮﺭﯼ

    ﭘﻮﺩﺭ ﮊﻻ‌ﺗﯿﻦ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻏﻠﯿﻆ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

    ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ.

    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻫﻮﯾﺞ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻦ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﯿﺘﺮﺍﺷﯿﻢ ﻭ ۲ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ

    ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺯﯾﺮ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ . ﮐﻤﯽ ﮐﻪ ﻫﻮﯾﺞ ﺣﺮﺍﺭﺗﺶ

    ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ . ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻏﺬﺍ ﺳﺎﺯ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﻟﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ

    ﺷﮑﺮ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻥ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺷﮑﺮ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺩﺭ ﻫﻮﯾﺞ ﺣﻞ ﺷﻮﺩ . ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﭘﻮﺩﺭﮊﻻ‌ﺗﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮔﻼ‌ﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ .ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺏ ﺣﻞ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ .ﺣﺎﻻ‌ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﻗﻮﺍﻡ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ ﻫﻞ ﻭ ﮊﻻ‌ﺗﯿﻦ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺑﺎ ﮔﻼ‌ﺏ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﯾﮏ ﮐﻢ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ ﻭ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﮔﻼ‌ﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﻭﻥ ﻇﺮﻓﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﯾﮏ ﻻ‌ﯾﻪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﭘﺘﯽ ﺑﻮﺭ ﭼﯿﺪﻩ ﺑﻌﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭﯼ ﺍﻥ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﭼﻨﺪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺩﺭ ﺍﺧﺮ ﺑﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﯿﻞ ﻭﭘﺴﺘﻪ ﺗﺰﯾﯿﻨﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﺠﺎﻝ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺗﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﺑﺸﻪ.

    #کیک_یخچالی_هویج

    موادلازم:

    ﻫﻮﯾﺞ ۱ ﮐﯿﻠﻮ

    ﺷﮑﺮ ۱ ﮐﯿﻠﻮ

    ﻫﻞ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

    ﮔﻼ‌ﺏ ﻧﺼﻒ ﻓﻨﺠﺎﻥ

    ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭖ ﺧﻮﺭﯼ

    ﭘﻮﺩﺭ ﮊﻻ‌ﺗﯿﻦ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻏﻠﯿﻆ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

    ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ.

    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻫﻮﯾﺞ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻦ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﯿﺘﺮﺍﺷﯿﻢ ﻭ ۲ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ

    ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺯﯾﺮ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ . ﮐﻤﯽ ﮐﻪ ﻫﻮﯾﺞ ﺣﺮﺍﺭﺗﺶ

    ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ . ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻏﺬﺍ ﺳﺎﺯ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﻟﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ

    ﺷﮑﺮ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻥ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺷﮑﺮ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺩﺭ ﻫﻮﯾﺞ ﺣﻞ ﺷﻮﺩ . ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﭘﻮﺩﺭﮊﻻ‌ﺗﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮔﻼ‌ﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ .ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺏ ﺣﻞ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ .ﺣﺎﻻ‌ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﻗﻮﺍﻡ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ ﻫﻞ ﻭ ﮊﻻ‌ﺗﯿﻦ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺑﺎ ﮔﻼ‌ﺏ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﯾﮏ ﮐﻢ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ ﻭ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﮔﻼ‌ﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﻭﻥ ﻇﺮﻓﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﯾﮏ ﻻ‌ﯾﻪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﭘﺘﯽ ﺑﻮﺭ ﭼﯿﺪﻩ ﺑﻌﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭﯼ ﺍﻥ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﭼﻨﺪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺩﺭ ﺍﺧﺮ ﺑﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﯿﻞ ﻭﭘﺴﺘﻪ ﺗﺰﯾﯿﻨﺶ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﺠﺎﻝ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺗﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﺑﺸﻪ.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_مکزیکی  

     📣کیک ساده و آسان مکزیکی که جزء کیک‌های مرطوب (moist cake) به‌شمار می‌رود؛ با مزه‌کردن این کیک مطمئنا به طرفداران آن می‌پیوندید. یک کیک مرطوب و ساده مکزیکی که با نام (ٰTres leaches cake) در سراسر دنیا معروف است؛ برای تهیه آن از سه نوع شیر استفاده می‌شود.

      🔴مواد لازم🔴 🧀

    تخم‌مرغ بزرگ 8 عدد 

    شکر 1.5 پیمانه 

    آرد 2 پیمانه 

    بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری 

    شیر عسلی 400 گرم 

    خامه 340 گرم

     شیر1 پیمانه 

    قهوه اسپرسو 5 قاشق سوپ‌خوری 

    وانیل 1 قاشق چایخوری 

    خامه فرم گرفته به میزان لازم

     برای سروتوت‌فرنگی ورقه شده به میزان لازم

    🔴 طرز تهیه🔴 🎂

    1.  درون کاسه‌ای بزرگ تخم مرغ و شکر را با سرعت بالای همزن برقی 5 تا 6 دقیقه بهم می‌زنیم تا غلیظ شده و به رنگ زرد کم رنگ درآید. در ادامه آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم. پس از آن با میکسر و با سرعت متوسط، به تدریج مخلوط آرد را به کاسه تخم مرغ اضافه کرده و همزمان هم می‌زنیم تا یک دست و صاف شود. خمیر را در یک قالب مناسب فر به اندازه 22 در 33 سانتی‌متر قرار می‌دهیم.

    2.  کیک را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 160 درجه فر قرار می‌دهیم تا خود را گرفته و پس از اینکه یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کردیم بدون چسبندگی بیرون بیاید.

    3. در این بین شیر عسلی، خامه و شیر معمولی، پودر قهوه اسپرسو و وانیل در مخلوط کن هم می‌زنیم تا بخوبی در هم ترکیب شوند. سپس ترکیب به دست آمده را روی کیک داغ ریخته، 15 دقیقه کنار می‌گذاریم تا خنک شود، بعد از آن سطح کیک را می‌پوشانیم و حداقل 3 ساعت تا 1 شبانه روز در یخچال نگه می‌داریم تا کامل سرد شده و تمامی مخلوط شیر را در خود جذب کند

    4. کیک را در چند تکه مربع یا مستطیل شکل بریده و در ظروف پذیرایی قرار می‌دهیم. سطح هر کدام از برش‌های کیک را با یک قاشق از خامه شیرین پوشانده و با توت فرنگی تزیین می‌کنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک اسفناج با تزئین پودر پسته

    تخم مرغ ۳عدد

    شکر یک ونیم پیمانه.

    شیر یک پیمانه

    روغن مایع یک پیمانه

    پکینگ پودر یک ونیم ق سوپخوری

    آرد الک شده دوونیم پیمانه

    هل سائیده یک ونیم ق.س

    پوره اسفناج یک پیمانه

    پودر پسته برای تزئین

    .طرز تهیه:

    ..اسفناج را شسته درقابلمه بخارپز کرده بعد در غذاساز میکس می کنیم ودر آبکش قرارداده تا آبش بره .هل وشیر را به پوره اسفناج اضافه باهم زن می زنیم .حالا تخم مرغ وشکر را باهم زن زده تا کرم وکش داربشه .بعد روغن مایع وکمی از مخلوط شیر واسفناج وآرد وپکینگ پودر رو با لیسک مخلوط کرده  در چند مرحله به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم.کف قالب کاغذ روغنی انداخته ودیوارها رو چرب می کنیم در فری که از یک ربع قبل گرم شده یک ساعت با درجه۱۷۵ طبقه وسط قرار می دهیم (البته زمان پخت کیک تو هر فری فرق داره نباید روی این کیک طلایی بشه ورنگ سبزش خراب بشه) پس از سردشدن برش زده با پودر پسته تزئین کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    موس بادامی

    مواد لازم :

    شیر  125 میلی لیتر 

    پودر بادام  50 گرم

    زرده تخم مرغ  3 عدد 

    شکر  50 گرم

    وانیل  یک چهارم قاشق چایخوری 

    پودر ژلاتین  14 گرم 

    آب سرد   60 میلی لیتر

    خامه صبحانه  250 میلی لیتر 

    شکلات نوتلا  یک دوم لیوان

    طرز تهیه:

    شیر و پودر بادام را در شیر جوش بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مخلوط شوند .زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت دو دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ وحجم تخم مرغ دو برابر شود.مخلوط شیر و بادام  را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید کاسه حاوی مواد  را 3 دقیقه روی بخار کتری  هم بزنید تا تخم مرغها پخته شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بعد از یک دقیقه روی بخار کتری یا داخا مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود .سپس ژلاتین حل شده را هم به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید و بگذارید مواد از داغی بیافتد .خامه را در کاسه دیگری با همزن دستی هم بزنید تا صاف شود سپس مواد تخم مرغی را به تدریج به خامه اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا یکدست شوند . مخلوط دسر را داخل قالبهای مافین سلیکونی  با هر طرحی که دوست دارید بریزید و داخل هر قالب یک قاشق چایخوری نوتلا  بریزیدقالبها $را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. پس از طی این مدت موسها را از قالب جدا کنید و در ظرف سرو بچینید و به دلخواه تزیین کنید....

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شیرینی_فندقی 

    #مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم

    مغز فندق بوداده بدون نمک  125 گرم 

    مغز بادام بوداده بدون نمک   125 گرم 

     آرد سفید 250 گرم  

    پودر ‌قند   250 گرم 

     هل کوبیده  یک قاشق مرباخوری 

    روغن 175 گرم 

    پودر پسته به میزان لازم 

    طرز تهیه

    ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت می‌دهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ کرده را به آن می‌افزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یک ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط می‌کنیم و با پشت قاشق مواد را صاف کرده و روی آن پودر پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.

    🍩شیرینهای مخصوص عید نوروز

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی کره ای

    مخصوص عید نوروز  

    شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد .

    مواد لازم

     کره ۱۵۰ گرم  

     زرده تخم مرغ  ۳ عدد 

     پودر قند ۱ لیوان  

    آرد  به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد  

    مواد روی شیرینی

    زرده تخم مرغ   ۱ عدد 

     پودر قند ۱ قاشق چایخوری  

     شیر  ۱ قاشق چایخوری 

    طرز تهیه

    در ابتدا کره را بگذارید تا در دمای اتاق نرم شود  ۱۵ دقیقه کافیست .

    سپس با پودر قند مخلوط میکنیم تا کرمی  پف دار شود .

    حال زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنم و به خوبی هم میزنیم .

    حال ارد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانیکه که خمیر تقریبا به دست نچسبد اگر خیلی خیلی کم چسبندگی داشت اشکال ندارد حواستون باشد که زیاد ارد اضافه نکنید که باعث شکنندگی خمیر میشود .

    بهتر است خمیر را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا بهتر خودشو بگیره فقط خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و درش را ببندید تا بوی یخچال را بخود نگیرد حال خمیر را بسیار نازک به قطر ۳ میلی متر پهن کنید و قالب بزنید .

    برای این شیرینی اگر از قالب سوراخ دار استفاده کنید بهتر است بعد از قالب زدن با برس مواد روی شیرینی که با هم مخلوط کرده اید را روی خمیر قالب زده شده بمالید .

    و در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۵۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود .

    شیرینی شما آماده هست بفرمایید نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی مغزدار بدون فر

    مواد لازم برای لایه بیرونی شیرینی

    بیسکوییت پتی بور 2 پیمانه پودر شده

    پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری

    شیرعسل 3قاشق سوپخوری

    کره 50 گرم

    آبجوش یک سوم پیمانه

    سفیده تخم مرغ یک عدد

    مواد لازم برای مغز شیرینی

    پودر پسته یک دوم پیمانه

    پودر فندق تست شده یک دوم پیمانه

    پودر بادام یک دوم پیمانه

    پودر هل یک سوم قاشق چایخوری

    شیر عسلی تغلیظ شده یک قاشق سوپخیک وری

    کره 30 گرم

    کره را ذوب کنید سپس تت مواد لایه بیرونی به جز سفیده تخم مرغ را در کاسه ریخته و سپس سفیده را اضافه کنید و مواد را ورز دهید تا انسجام پیدا کند.

    برای تهیه مغز شیرینی کره را آب کرده و با شیر عسل مخلوط کنید. از هر یک از پودر آجیلهای مورد نظر 2 قاشق سوپخوری برای تزیین شیرینی جدا کنید. هل را به پودر پسته اضافه کنید. مخلوط شیر عسل و کره را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و به طور جداگانه به هر کدام از آجیل های پودر شده اضافه کنید و مخلوط کنید.

    مقداری از مواد میانی را دز مرکز مقداری از لایه بیرونی قرار داده و سپس شیرینی ها را در آجیل پودر شده ای که در مغز آن به کار رفته است بغلتانید. این کار را برای هر یک از مغزهای آجیلی تکرار کنید.

    اگر پودر آجیل برای تزیین استفاده می شود به سطح شیرینی نچسبید می توانید اول شیرینی را در مقداری سفیده تخم مرغ غلطانده و سپس در پودر آجیل بغلطانید. هم چنین می توانید شیرینی ها را در شکرهای تزیینی غلطانده و رنگهای متنوعی به شیرینی ها اضافه کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کاپ کیک دبل چاکلت 

    کاپ کیک را این بار به صورت دبل چاکلت درست کنید

    کاپ کیک یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی و کیک است که طرفداران زیادی دارد. یکی از خوشمزه ترین انواع کاپ کیک، کاپ کیک شکلاتی است.

     

    مواد لازم برای کاپ کیک دبل چاکلت :

     آرد 150 گرم

    پودر کاکائو  160 گرم

     شکر  125 گرم

     شیر  350 میلی‌لیتر

    تخم‌مرغ زده شده 2 عدد

    کره آب شده 150 گرم

    بکینگ پودر 4 قاشق چایخوری سرصاف

    وانیل 1/8 قاشق چایخوری

    شکلات چیپسی به میزان لازم (حدودا 150 گرم)

    خمیر فوندانت جهت تزیین به میزان لازم

    روش تهیه کاپ کیک دبل چاکلت :

    آرد، بکینگ‌پودر، وانیل و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. شکر را به آن اضافه کرده، در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. شیر، تخم‌مرغ و کره ذوب شده را هم بیفزایید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

    بعد چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را درون قالب‌های کاغذی مخصوص کاپ‌کیک بریزید. سه چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و در فر 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید.

    5 دقیقه بعد از خارج کردن کاپ کیک‌ها از فر می‌توانید از کاغذ جدا کنید و در کاپ‌های تزیینی بچینید یا به دلخواه با فوندانت و گل‌های شکری روی کاپ‌ کیک‌های شکلاتی را تزیین کنید. از خامه فرم گرفته شکلاتی یا پودرقند هم می‌توانید برای تزیین استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، کاپ‌کیک‌ها باید کاملا خنک شوند و سپس تزیین کنید.

    نکته:

    به دلخواه می‌توانید علاوه بر چیپس شکلات از گردوی خردشده یا فندق تست شده نیز برای درون کاپ‌کیک‌ها استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بیسکوییت با رویه رویال آیسینگ

    مواد لازم برای تهیه بیسکویت :

    آرد 350 گرم تخم مرغ یک عدد کره نرم 150 گرم پودر قند 100 گرمبیکینگ پودر1/2 قاشق چایخوریوانیل و نمککمی

    طرز تهیه :

    کره، پودر قند و تخم مرغ و وانیل را مخلوط می کنیم و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را که الک شده اند به مایع تخم مرغی اضافه می کنیم و کمی ورز میدهیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید. حدودا 20 تا 30 دقیقه خمیر را در کیسه نایلونی در یخچال استراحت میدهیم و بعد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 3 میلیمتر باز میکنیم و قالب میزنیم و در سینی فر میچینیم

    بیسکویت ها را کمی با فاصله در سینی بذارید و در فر از قبل گرم شده 15دقیقه با حرارت 180 درجه بپزید. از دقیقه 10 به بعد بیسکوئیت ها رو چک کنید تا اگر پختند زیادی حرارت نبینند. بیسکوئیت ها رو کنار می گذاریم تا خنک شوند و برای تزیین با رویال آیسینگ آماده شوند!

    مواد لازم برای آیسینگ :

    سفیده تخ مرغ یک عدد پودر قند 75 گرم پودر تارتار 1/8 قاشق چایخوری (نباشه هم عیب نداره) رنگ های خوراکی به میزان لازم

    طرز تهیه :

    سفیده تخم مرغ  و پودر تارتار را با همزن میزنیم تا سفت بشه و بعد پودر قند را اضافه میکنیم، و آیسینگ ما آماده است!! اگر تارتار نداشتید اصلا نگران نباشید چون بدون آن هم می توانید رویال آیسینگ درست کنید.

    تارتار برای این است که پف سفیده نخوابه و اگه شما کاملا سفیده رو بزنید تا سفت بشه حتی بدون تارتار هم مشکلی پیش نمیاد. با استفاده از رنگ های خوراکی آیسینگ را به رنگ های مختلف در میاریم و درون قیف ها پلاستیکی میریزیم و تهشو می پیچونیم تا هوا داخل نشه چون آیسینگ در مجاورت هوا خشک میشه.

    بیسکوئیت ها رو با استفاده از آیسینگ های رنگی تزیین می کنیم و بعد از 3 تا 4 ساعت آیسینگ ها کاملا خشک می شوند و بیسکوئیت های تزیین شده ؟ آماده خوردن هستند و حاصل زحمت چندین ساعته شما در عرض چند دقیقه خورده میشه .

    نکته :

    چند تا نکته در مورد آیسینگ هست که باید یاد آوری کنم. اگر برای روکش کردن صاف و یکدست بیسکویت می خواهید از آیسینگ روان استفاده کنید باید در مرحله هم زدن قبل از اینکه سفیده کاملا سفت بشه پودر قند را اضافه کنیم. اگر هم بخواهیم آیسینگ سفت تری داشته باشیم که مناسب تزئینات خطی و نقطه ای باشه کاملا سفیده رو میزینم تا سفت بشه بعد پودر قند را اضافه می کنیم و می تونیم پودر قند رو تا 100 گرم هم بریزیم، اینجوری آیسینگ سفت تر میشه و کمتر پخش میشه.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کیک_بیسکویت_بدون_فر

    موادلازم:

    بیسکویت800گرم   گردو 100گرم    کره 150 گرم   شکر 200 گرم    پود کاکاو 60 گرم   آب 240 میل   خامه120 گرم    شکلات 120 گرم  

    ابتدا بیسکویتها رو نگینی خرد کرده 

    گردو رو کمی تفت داده و به بیسکویتها اضافه کرده. پودر کاکاو وشکر رو مخلوط کرده وآب وکره رو اضافه کرده روی حرارت گذاشته می گذاریم تا 7.8 دقیقه روی شعله بخوشد تا حجم آن کم شود بعد از روی شعله برداشته کنار کذاشته تا کمی خنک شودبعد روی بیسکویتها ریخته وهم زده تا کاملا مخلوط شود و در قالب کمربندی ریخته .روی آن رو صاف کرده وبه مدت یک ساعت در یخچال قرار داده .برای روی کیک 

    خامه رو باکمی شیر مخلوط کرده روی حرارت کذاشته کمی که گرم شد روی شکلات ریخته .چند لحظه صبر کرده وهم می زنیم تا با هم خوب مخلوط شود وروی کیک ریخته .وبرای تزیین از گردوی بو داده استفاده کرده.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان