خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۹:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بالش‌_های_طـلایی

    مواد لازم:

    آرد سفید دو پیمانه

    بیکینگ‌ پودر یک قاشق اندازه‌گیری

    نمک به مقدار کم

    مارگارین یا کره دو قاشق اندازه‌گیری

    آب 2/3پیمانه

    شربت، شکلات حل‌ شده، عسل، پودر قند هر کدام در صورت تمایل

    طرز تهیه:

    آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را در یک کاسه الک کرده، کره یا مارگارین نرم را اضافه می‌‌کنیم و در آرد می‌مالیم تا حالت نان خشک شود. آب را به تدریج اضافه کرده تا خمیر به دست آید و به صورت یک توپ در آورده و روی سطح آرد پاشیده ورز می‌‌دهیم تا نرم شود و به شکل یک مستطیل 64 × 35 باز کرده و مربع‌هایی با ابعاد 3×3 سانتی‌متری برش می‌‌زنیم. روغن را داغ کرده به نحوی که نان‌ها در 30 تا 60 ثانیه در آن سرخ شود و پس از طلایی شدن از روغن خارج و روی کاغذ آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی خارج شود و بعد از خنک شدن شربت، سس شکلات یا پودر قند یا عسل را بر سطح آن کشیده و پس از بسته شدن در ظرف مناسبی می‌‌چینیم.

    نکته:

    منظور از قاشق اندازه‌گیری همان قاشق استاندارد شیرینی‌‌پزی است.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    چیزکیک نسکافه ای رژيمي 

    مواد اولیه:

    پنیرماسکارپونه نصف قالب
    ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
    شیر کم چرب 1/5لیوان
    شکر 10 قاشق
    نسکافه 1/5قاشق غذا خوری
    کیک اسفنجی

    بفرمایید یک چیزکیک نسکافه ایِ رژیمی

    چیزکیک نسکافه ای

    طرز تهیه:

    1- اول زحمت پخت یک کیک اسفنجی ساده یا کاکائویی را میکشید.

    2- حالا باز به ذائقه خودتون بستگی داره ولی اگر کاکایویی باشه خوشگلتر میشه.

    3- حالا شروع میکنیم به ساخت قسمت پنیری چیز کیکمون.

    4- یک لیوان و نیم شیر کم چرب رو با نصف قالب پنیر ماسکار پونه و شکر هم بر اساس ذائقه خودتون(من 10 قاشق ریختم) و 3 قاشق غذاخوری ژلاتین که روش پاشیدیم و 5 دقیقه بهش فرصت دادین تا ژلاتین کم کم رنگش تغییر کنه روی حرارت غیر مستقیم میزاریم تا ژلاتین حل بشه و پنیر آب بشه. حالا 1.5 قاشق غذاخوری نسکافهوبهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه. اجازه میدیم تا سرد بشه.

    5- حالا کیک اسفنجی را از وسط برش میزنیم و لایه اول را کف قالب کمربندی قرار میدیم و نصف مواد پنیری را روش میریزیم توی یخچال میزاریم تا کمی ببنده (حدودا 30 دقیقه) بعد لایه دوم کیک را قرار میدیم و روش مابقی مواد پنیری را میریزم حدودا 4 ساعت تو یخچال به چیز کیک فرصت میدیم تا کامل ببنده.

    6- حالا از قالب خارج کرده و با هرچی که مایلید تزیین کنید.

  • ۱۰:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک_یخچالی_هویج

    مواد لازم:

    هویج ۵۰۰ گرم  واب ۳ لیوان

    شکر ۱ لیوان

    نشاسته ذرت ۲/۵ق غ

    اب وپوست رنده شده ۱لیمو سنگی

    کمی وانیل

    مقداری گردوی خرد شده 

    بسکویت پتی بور بمیزان لازم 

    طرز تهیه: 

    هویج را پوست کنده به قطعات کوچک خرد کرده بااب خوب میپزیم پس از پخت پوره کرده دوباره داخل همان اب باشکر وپوست لیمو واب لیمو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته نشاسته را باکمی اب حل کرده به مواد اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ وکرم مانند شود میتوانیم دراین قسمت کمی خامه یا کره هم به مواد اضافه کنیم در ظرف مستطیل یک ردیف بسکویت  چیده از مواد که کمی خنک شده روی ان ریخته دوباره بسکویت چیده ومقداری مواد می ریزیم هربارکه مواد می ریزیم کمی گردوی خردشده روی مواد میپاشیم روی کار مواد ریخته وبا چنگال روی انرا شکل میدهیم وکمی گردوی ویا پسته ویا نارگیل میپاشیم وحدود۳ساعت دریخچال گذاشته سپس برش میزنیم وبه همراه بستنی یا خامه زده شده سرو میکنیم.

  • ۱۰:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    چیز_کیک_یخچالی

    مواد لازم:

    بیسکوئیت پتی بور   225گرم (ترجیحاً کاکائویی)

    خامه قنادی                200 گرم

    پنیر خامه ای              150 گرم 

    کره                             100 گرم

    پودر ژلاتین                3 ق.چ

    طرز تهیه :

     

    ابتداقالب کمربندی را پلاستیک انداخته و پلاستیک را سوراخ های کوچک کرده تا زیر پلاستیک هوا جمع نشود، سپس بیسکویت را کاملاً پودر کرده الک می کنیم و بعد با کره آب شده مخلوط کرده و کف قالب پهن میکنیم و با پشت قاشق کاملاً صاف کرده به مدت نیم ساعت در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد.

    پودر ژلاتین را با یک لیوان آب سرد به روش بن مار ی مخلوط می کنیم بعد خامه قنادی را زده تا فرم بگیرد و بعد پنیر را اضافه کرده هم میزنیم و بعد ژلاتین را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شود و بعد روی بیسکوئیت میریزیم و داخل یخچال به مدت حداقل دو ساعت می گذاریم تا ببندد.

    (این مقدار برای 8 نفر مناسبه، خامه قنادی هم نداشتم خامه رو با پودر قند شیرین کردم، برای هر 100 گرم خامه 2 ق غ پودر قند اضافه کردم)

    برای تزئین من پودر کاکائو رو با یک شابلون روی دسر ریختم.

  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #کیک_پرسی

    مواد لازم:

    كيك اسفنجي 400 گرم 

    پودر كاكائو  دو قاشق سوپخوري 

    پودر قهوه  يك قاشق سوپخوري 

    خامه قنادي 200 گرم 

    ژله بريلو براي تزيين  به ميزان لازم

    طرز تهیه:

    كيك اسفنجي را خرد كرده و داخل غذاساز مي‌ريزيم، سپس پودر كاكائو و قهوه را افزوده و پس از ريختن خامه شيرين روي اين مواد، غذاساز را روشن كرده و به مدت سه دقيقه مواد را خوب با هم مخلوط مي‌كنيم. مواد مخلوط شده را روي سلفون قرار داده، رول مي‌كنيم و به مدت 24 ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا كاملا ببندد و منسجم شود، سپس سلفون را باز كرده و شيريني را برش مي‌زنيم و با مقداري خامه و ژله بريلو روي شيريني‌ها را تزيين مي‌كنيم.

    نکته :ژله بریلو را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی فروشی تهیه کنید.

  • leftPublish
  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيرينى_بیسکوئیت 

    ارد   دو پیمانه 

    کره 100 گرم 

    پودر قند نصف پیمانه 

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 

    تخم مرغ کامل  یک عدد 

    هل یک چهارم قاشق چایخوری 

    کره را با پودر قند میزانیم تا پوک و شیریی رنگ بشه بعد یک عدد تخم‌مرغ و وانیل و هل را اضافه می کنیم چند دقیقه میزنیم تا خوب میکس بشه بعد ارد الک شده را کم کم اضافه میکنیم تا جای که خمیر به دست نچسبه مواظب باشید ارد اضافی هم به خمیر ندید خودتان باید متوجه باشید که چقدر باید ارد بزنید چون تخم مرغ ها وزن متفاوت دارند به نسبت ارد باید زد یکم که خمیر به دست نچسبه و لطیف هم باشه کافی 

    نکته توی این دستور بكينگ پودر استفاده نمی شه اصلا لازم نیست 

    موقع قالب زدن باید روی کاغذ روغنی باز کنید و قالب بزنید که موقع گذاشتن. توی سینی فر به مشکل بر نخورید یا موقع قالب زدن یکم قالب را به چپ و راست حرکت ملایم دهید و خمیر دور قالب را جدا کنید بعد یکم قالب را روی سطح کار حرکت دهید تا خمیر قالب زده شده داخل قالب بمانه بعد بردارید داخل سینی فر منتقل کنید و انجا بزارید خیلی راحت این ها را گفتم چون خیلی ها مشکل دارند برای قالب زدن و انتقال بیسکوئیت به داخل سینی.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بن ماری چیست؟

    سوالی که خیلی از کاربرا از من میپرسن.

    بن ماری یه شیوه حرارت دادن غیر مستقیم برای طبخ هست و توی شیرینی پزی برای دستورهایی که باید با حرارت بسیار ملایم درست بشن به کار میره. رایج ترین کاربر

    د بن ماری در ذوب شکلات و درست کردن انواع کرم های کاسترد هست. 

    برای استفاده از این شیوه باید یک ظرف رو تا حدود نیمه آب کنید و روی حرارت مستقیم قرار بدید. ظرف کوچکتری رو که قراره توش شکلات رو ذوب کنید روی ظرف بزرگتر بزارید . سعی کردم با چند عکس بهتر نشون بدم.

    پس از این به بعد تو هر دستوری کلمه بن ماری یا حمام آب رو شنیدید میدونید باید چکار کنید.

  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک_رنگین_کمان

    مواد لازم:

    ارد 3 لیوان 

    تخم مرغ 3 عدد 

    شیر 1 لیوان 

    شکر 1/5 لیوان 

    روغن 1/2 لیوان 

    پکینگ پودر یک و نیم ق غ 

    وانیل کمی 

    طرز تهیه:

    زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید .زرده و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود .بعد شیر را اضافه کنید تقریبا 30 ثانیه بزنید بعد روغن را اضافه کنید و دوباره 30 ثانیه بزنید .ارد و پکینگ پودر را سه چهار بار الک کنید و کم کم در مخلوط الک کنید هم بزنید در چند مرحله ارد را در مخلوط الک کنید . سفیده را با دور تند همزن بزنید تا پف کند تا فرم همزن روی سفیده ایجاد شود ووقتی ظرف را برمیگردونی سفیده نریزد .سفیده را درون مخلوط قبلی ریخته و اهسته در جهت عقربه های ساعت همبزنید فقط در حدی که مخلوط شود .مخلوط را به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید ودر هر ظرف رنگ مورد نظر را اضافه کنید ودر قالب 23 سانتی کاغذ روغنی پهن کنید و یکی از مواد را درون قالب بریزید من از دوتا ظرف پیرکس هم استفاده کردم که بتونم همزمان سه رنگ تو فر بزارم .تقریبا نیم ساعت طول کشید چون قطرش کمه زود پخته میشه .کیک های اماده رو بزارین خوب سرد بشه و روی هر کدوم یه لایه خامه بکشید و کیک بعدی بزارین روش ترتیب رنگ ها هم که سلیقه ایه .بعد روی کیک و اطراف اون رو هم با خامه پوشش بدين

  • ۱۱:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شیرینی چیپسی فندقی

     

    کره 100 گرم  

    آرد 1 و 1/4 لیوان  

    شکر 1/2 لیوان  

    شکر قهوه ای 1/2 لیوان

    فندق خرد شده 1 لیوان  

    شکلات چیپسی 1 لیوان  

    جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری

    تخم مرغ 1 عدد  

    نمک 1/4 قاشق چایخوری 

    اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

     

     

    طرز تهیه : 

    فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره ( نرم شده در دمای اتاق ) و شکر سفید و قهوه ای را داخل کاسه ای بریزید و 3 دقیقه بزنید تا نرم و کرکی شود سپس تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بزنید.

     

    داخل کاسه ای مواد خشک ( آرد ، جوش شیرین ، نمک ) را مخلوط کنید ، مواد خشک را به مخلوط کره اضافه کنید ، با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شکلات چیپسی و فندق خرد شده را اضافه کنید.

     

    ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، از مایه شیرینی با قاشق بردارید و به شکل گرد و با فاصله روی سینی فر قرار دهید ( بدلیل اینکه شیرینی در زمان پخت وا میرود با فاصله مناسب روی سینی قرار دهید ).

     

    سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند ، پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس شیرینی ها را داخل ظرف بگذارید و سرو کنید.

     

    نکته ها : در صورتی که شکر قهوه ای در دسترس ندارید از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، اگر شکلات چیپسی ندارید از خرده های شکلات استفاده کنید ، به جای فندق از انواع مغزها میتوانید استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کیک مخملی قرمز

    مواد لازم:

    آرد   240 گرم

    شکر  180 گرم

    جوش شیرین   1 قاشق چایخوری

    نمک   ½ قاشق چایخوری

    پودر کاکائو   1 قاشق سوپخوری

    تخم مرغ  2 عدد

    روغن   ¾ پیمانه

    باترمیلک  یا دوغ کاملا بدون نمک    1 پیمانه

    سرکه سفید   1 قاشق سوپخوری

    وانیل   ½ قاشق چایخوری

    رنگ خوراکی قرمز   دو قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا دو قالب با قطر  20 سانتیمتر را انتخاب کنید کف قالب را کاغذروغنی بیاندازید روی کاغذ و و دیواه قالب را با روغن جامد چرب کنید. فر را روی حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا فر گرم شود. آرد و پودر کاکائو را 3 بار الک کنید . برای درست کردن باترمیلک به 1 لیوان شیر یک قاشق سرکه سفید اضافه کنید و ده دقیقه زمان دهید تا به باترمیلک تبدیل شود.شکر /جوش شیرین و نمک  را هم اضافه کنید . در ظرف دیگری روغن مایع و رنگ خوراکی و سرکه  را خوب  مخلوط کنیدو با همزن دستی هم بزنید.

     باترمیلک  را به مخلوط آرد و شکر اضافه کنید ولی هم نزنید مخلوط روغن و سرکه و رنگ را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید . دو عدد تخم مرغ را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید . هم زدن زیاده از حد باعث خشکی کیک بعد از پخت میشود. مایه کیک را در دو قالب تقسیم کنید و در طبقه وسط فر داغ بگذارید . و نیم ساعت زمان دهید تا کیکها بپزند. بعد از نیم ساعت یک خلال چوبی در مرکز کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیکها را از فر خارج کنید اگر نه کمی دیگر زمان دهید تا کاملا پخته شوند. بعد از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی از داغی بیافتند سپس از قالب خارج کرده و روی پنجره سیمی قرار دهید کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید و اجازه دهید کیکها خنک شوند و به دمای محیط برسند. 

    برای درست کردن چیزفراستینگ یا کرم پنیری کافیست 200 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای را با یک چهارم پیمانه پودر قند و ¼ قاشق چایخوری وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود سپس یک پیمانه (لیوان) خامه قنادی شیرین و فرم گرفته را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

    من این مقادیر رو دو برابر کردم و چهار کیک با قطر 20 سانت درست کردم و مقدار کرم پنیری رو دو برابر کردم هر لایه کیک رو با مقداری کرم پنیری  پوشش دادم در آخر دیواره های کیک رو هم با کرم پنیری کاملا پوشش دادم روی کیک رو با خرده های کیک قرمز که لایه نازکی از روی کیکها برداشته بودم  پوشوندم

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی خونگی 

    روغن صاف 187/5 گرم 

    اردسفید 312 گرم 

    خاک قند 225 گرم 

    ارد نخودچی 62 گرم  

    روغن رو به همراه پودر قند میزنیم تا پوک وسفید بشه بعد ذره ذره ارد نخودچی وسفید رو مخلوط کنید و به ارامی به مواد اضافه کنید ولی سفت نشود خمیری شبیه خورده نون داشته باشیم. میزاریم داخل یخچال یا فریزر به مدت نیم ساعت

    ارد سفید و ارد نخودچی را بعد از دراوردن از فریزر به ارامی اضافه میکنیم تا خمیر منسجم بشه ورز زیاد میخواد با سر انگشتان 

    بعد خمیر را تقسیم میکنیم واسانس یا رنگ دلخواه را اضافه میکنیم  وقتی خمیر اماده شد پهن میکنیم وقالب میزنیم توی فر 170 درجه بیست دقیقه تا یک ربع شاید کمتر بعد از پخت دوساعت استراحت قابل مصرفه

    طعم دهنده ها «هل ،دارچین ،زنجبیل،خرفه ....».دستور استادچاووشی

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پای_سیب_قالبی

    اگر پای سیب خوشمزه وخوش طمع مثل مال قنادی ها میخواهید پیشنهاد میکنم حتما با این دستور درست کنید 😋😋🍰

    مواد لازم 

    سیب (١عدد )

    آرد (یک و نیم لیوان )

    شکر (٣/۴لیوان )

    ماست (١/٢لیوان )

    روغن مایع (١/۴لیوان )

    کره(١/۴لیوان)(تو دمای محیط بزارید تا نرم شه )

    تخم مرغ (٢عدد)

    بکینگ پودر (١ق م)

    وانیل (باندازه نوک چاقو )

    دارچین (١ق غ)

    پودر قند (٢ق غ)

    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

    ١_ابتدا  پوست سیب رو گرفتم و برش حلقه ای زدم

    ٢_حالا پودر قند و دارچین رو روش پاشیدم و یه کوچولو اینرو اونروش کردم تا سیب با دارچینو پودر قند خوب آغشته شه و کنار گذاشتمش 

    ٣_حالا کف قالب مورد نظر (من از قالبهای مافین استفاده کردم )رو با روغن جامد کاملا چرب کردم و کنار گذاشتم

    ۴_بعد درون یه کاسه ی گود شکر +زرده تخم مرغ +وانیل رو مخلوط کردم و با همزن برقی ۵دقیقه کاملا زدم تا کرمی شه (تنبلی نکنید ۵دقیقه بزنید )

    ۵_سپس ماست رو اضافه کردم و دوباره هم زدم 

    ۶_و بعد روغن مایع و کره رو هم اضافه کردم و مجددا با همزن زدم

    ٧_حالا دسته های همزن رو جدا کردم و کاملا شستم و خشک کردم

    ٨_و سفیده ها رو با همزن زدم تا پف کنه 

    ٩_و حالا آرد +ب پ رو که سه بار الک کرده بودم رو به مایه کیک کم کم اضافه کردم و با لیسک بصورت دورانی هم زدم (خیلی کم هم بزنید )

    ١٠_و بعد سفیده رو به ارامی به مایه کیک اضافه کردم و به ارامی هم زدم (تند تند نزنیدا )

    ١١_سپس مقداری از این مایه کیک رو به آرامی درون قا لب مافین ریختم 

    ١٢_و یه حلقه از سیب رو روش گذاشتم 

    ١٣_و بعد مجددا روی سیب مقداری از مایه کیک روریختم 

    ١۴_و درون فر با حرارت ١٧۵و بمدت ٢٠دقیقه بگذارید 

    نکته١:چون درجه حرارت فر ها با هم کمی فرق میکنه با نوک چاقو امتحان کنید اگه نوک چاقو رو داخل کیک در حال پخت زدید و چیزی از مایه کیک بهش نچسبید که کیکتون امادست و بعد اینکه خنک شد تو پودر قند غلطوندم .

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_براونی_قلبی

    مواد لازم :

    ۱- به کره اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

    ۲- از شکلات تلخ استفاده کنید. آن را خرد کنید.

    ۳- اگر دسترسی دارید از ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.

    ۴- به پودر قند، شکر و پودر کاکائو برای تزیین نیاز دارید.

    ۵- با این میزان مواد ۱۲ عدد قلب خواهید داشت.

    طرز تهیه :

    از قبل، فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبی( به ابعاد حدود 20 در 30 سانتی گراد) را با کره چرب کنید و در کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید.

    در ظرفی مناسب مایکروفر کره، شکر قهوه ای و شکلات را با هم ترکیب کنید. آن را برای حدود 1 دقیقه با درجه بالا تا شکلات نرم شود در مایکروفر بگذارید . آن راهم بزنید اگر نرم نشده بود، 10 ثانیه دیگر در مایکروفر بگذارید.

     وانیل و تخم مرغ را به شکلات آب شده، اضافه کنید و با قاشق چوبی مواد را هم بزنید. سپس آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.خمیر را در قالب آماده بریزید و سطح آن را یکدست کنید. 

    بروانی را به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید، تا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد. بگذارید بروانی خنک شود.

    کناره های کیک را با چاقو از دیواره های قالب جدا کنید. کیک را از قالب خارج کنید، کاغذ روغنی را جدا کنید و آن را چرخانده و روی سطح کار بگذارید.

     کیک را با قالب طرح قلب (حدود 6 سانتی متری)، قالب بزنید. در صورت تمایل بر روی آن ها پودر کاکائو، پود قند و یا شکر بپاشید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    🐚شیرینی صدفی یا #باقلوای صدفی🐚

    تخم مرغ 1عدد

    شیر 3/4پیمانه

    ماست3/4پیمانه

    روغن مایع 3/4پیمانه

    سرکه 1قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری

    آرد به مقداری که بدست نچسبد

    گردو یا هر مغز دیگه 1پیمانه 

    دارچین 1قاشق چایخوری

    نشاسته مقداری

    کره آب شده 100گرم

    مواد برای شربت:

    شکر 3پیمانه،آب 3پیمانه،آبلینو ترش 1قاشق،گلاب نصف پیمانه

    طرز تهیه:

    تخم مرغ وشیر وماست رو مخلوط کنید بعد سرکه وروغن رو اضافه کنید وبعد آرد وبیکینگ پودر رو کم کم به خورد مایع بدید وهم بزنید تا جاییکه خمیر بدست نچسبد وکمی ورز بدید بعد از خمیر گوله هایی اندازه نارنگی درست کنید حدودا13 تا میشه روی سطح کارتون نشاسته بریزید وخمیرها رو به اندازه بشقاب باز کنید وبین هر خمیر نشاسته بپاشید وخمیر بعدی رو هم همون اندازه باز کنید وروی قبلی بزارید وحسابی نشاسته بپاشید البته زیاد نه ،بعد همه خمیرها رو روی هم بزارید وبه کمک وردنه تبدیل کنید به یک خمیر بزرگ ونازک وبعد خمیر رو از یک طرف رول کنید وبا چاقوی تیز به اندازه 1سانتیمتر بر ش بدید وکف دستتون بزارید وکمی فشار بدید که سطحش باز بشه وبعد گردو ودارچین وسطش بزارید وخمیر رو ببندید وروی سینی فر بچینید .حالا از کره آب شده روی شیرینها بمالید چون کره باعث لایه لایه شدن شیرینی هاتون میشه در اواسط پخت هم یکبار دیگه همین کار رو بکنید.شیرینی ها رو داخل فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.برای درست کردن شربت شکر وآب رو بزارید روی حرارت تا قوام بیاد بعد در آخر گلاب وزعفرون وآبلیمو ترش رو اضافه کنید وبزارید تا سرد بشه وقتی شیرینی ها پخت شربت باید سرد باشه وشیرینی ها داغ وروی شیرینی بریزید ودر ظرف سرو بچینید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۹:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کلاههای_شکلاتی

    کره یا مارگارین آب شده 185 گرم

    شکر 160 گرم

    پودر کاکائو 20 گرم

    بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

    اسانس بادام یک چهارم قاشق چایخوری

    تخم مرغ یک عدد

    آرد 300 گرم

    مربای گیلاس یا آلبالو بدون شهد

    شکلات سفید 45 گرم ذوب شده

    کره را با هم زن برقی به مدت 30 ثانیه بزنید. شکر و کاکائو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. سپس بیکینگ پودر را ریخته و تخم مرغ و اسانس بادام را اضافه کنید. آرد را کم کم ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمبر نرمی به دست آید. خمیر را داخل نایلون گذاشته و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم سانتی متر باز کرده و با قالب گرد 6 سانتی قالب بزنید. در مرکز خمیرهای قالب زده شده یک قاشق چایخوری مربا گذاشته و از سه طرف خمیر را به سمت مرکز جمع کنید. طوری که مربا در وسط مثلث ها دیده شود. لبه ی سه قسمت جمع شده را دو به دو فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس در سینی فر که نیاز به چرب کردن ندارد با فاصله 5 سانت از هم میچینیم. فر را با حرارت 180 درجه گرم کنید و شیرینی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در آن قرار  دهید. پس از سرد شدن با شکلات سفید تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_کنجدی 

    این شیرینی مخصوص کشور سوریه است و هم با کنجد و هم با پسته میتوان تزیین کرد.

    کره نصف پیمانه نرم شده در دمای محیط

    پودر شکر نصف پیمانه

    بیکینگ پودر نصف ق چ

    تخم مرغ 1 عدد

    آرد یک و یک دو پیمانه

    سرکه 1 ق چ

    نمک یک پنسه 

    وانیل یک چهارم ق چ

    کنجد به مقدار لازم

    پسته خورد شده به مقدار لازم

    کره را با هم زن زده تا رنگ آن روشن شود سپس شکر را اضافه کرده و مجدد هم می زنیم سپس تخم مرغ و وانیل و سرکه را اضافه کرده و تا زمانی که با هم خوب مخلوط شوند هم می زنیم پس از آن آرد و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همیر به دست آید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم (روی ظرف را نایلون می کشیم). از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست 

    گرد می کنیم و بعد آن را پهن کرده و یک سمت آن را در کنجد یا پسته زده. شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کف آن ها طلایی شود قرار می دهیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باقلوا_سه_رنگ  مخصوص_عید_نوروز

    🔴مواد لازم🔴 🍇

    پودر بادام یک کیلو 

    پودر قند  نیم کیلو

     پودر پسته وپودر قند   250گرم ( 200گرم پودر پسته و 50 گرم پودر قند) آرد سفید گندم  نیم کیلو 

    تخم مرغ   1 عدد

     هل  2 قاشق غذاخوری 

    آب نیم گرم   2 قاشق غذاخوری 

    روغن جامد  6 قاشق غذاخوری

     زعفران  نیم مثقال

    🔴روش تهیه خمیر باقلوا🔴 🍞

    2 قاشق غذاخوری روغن را آب کرده و در ظرف مناسبی بریزید. سپس تخم مرغ  و آب  را مخلوط کرده و به میزان مورد نیاز آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را 10 دقیقه استراحت دهید. سپس آن را به دو قسمت تقسیم نمایید. یک قسمت را با وردنه باز کنید. کف تابه ی مخصوص باقلوا را چرب کرده، خمیر نازک باز شده را در آن پهن کنید. قند بادام( مخلوط پودر قند و بادام) را با مقداری هل مخلوط کنید و آن را به3 قسمت تقسیم کنید.

    یک قسمت آن را در تابه روی خمیر بریزید. سپس روی خمیر راصاف کرده وبا دست فشار دهید. در این مرحله پودر زعفران  را با 4 قاشق غذاخوری قند بادام(مخلوط پودر قند و بادام) مخلوط کنید. این مخلوط را درتابه بریزید، صاف کنید و کمی با گوشت کوب بکوبید تا صاف شود.قمست دوم قند بادام(مخلوط پودر قند و بادام) را روی قسمت زعفرانی ریخته، صاف کنید و کمی بکوبید( یا با قاشق محکم فشار دهید) تا روی مواد کاملاً صاف و فشرده شود. سپس قند پسته(مخلوط پودر پسته و پودر قند) و کمی هل را مخلوط نمایید و در تابه پهن کنید و روی آن را بکوبید. درمرحله ی سوم، آخرین قسمت قند بادام( مخلوط پودر قند و بادام )را پهن کنید و خوب بکوبید تا قند بادام کاملاً فشار شود.سپس 2 قاشق روغن آب کرده روی باقلوا بریزید. نیمه ی دیگر خمیر را با وردنه باز کرده و روی مواد پهن کنید. بعد از اینکه خمیر را خوب صاف کردیم ،اضافه ی خمیر دور تابه را ِبِبُرید. سپس باقلوا را به صورت لوزی برش دهید. بقیه ی روغن( 2 قاشق غذا خوری روغن آب کرده) را روی آن بریزید. تابه را در فری که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده، در طبقه وسط قرار دهید. هنگامی که دور تابه رنگ انداخت، باقلوا آماده است. در این هنگام شربت باقلوا را (مواد لازم و روش تهیه آن در زیر آمده است) در 3-2 نوبت روی باقلوا بریزید. برای تزیین باقلوا روی هر لوزی خلال پسته قرار دهید.

    🔴مواد لازم برای شربت باقلوا🔴 🍾

    شکر  3 پیمانه 

    آب  1 پیمانه 

    گلاب  یک دوم پیمانه 

    جوهر لیمو  یک چهارم قاشق چای خوری

    🔴روش تهیه شربت باقلوا🔴🔰

    شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار می دهیم تا شکر آب شود، و شربت کمی بجوشد (شربت نباید غلیظ شود).

    🔴نکات🔴 🚦

    * اگر چاقو را به روغن آغشته کنید، خمیر باقلوا به آسانی بریده می شود.

    * تابه ی مخصوص باقلوا به قطر 45 سانتی متر باشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شیرینی_کنجدی 

    #مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم

     زرده تخم مرغ   1 عدد 

    پودر شکر   2 ق غ 

     کنجد  5 ق غ 

     وانیل 1 ق چ  

    طرز تهیه

    زرده و پودر شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و بعد کنجد رو اضافه میکنیم. من مخلوط این شیرینی رو گاها سفت تر درست میکنم یعنی کنجدش رو باز هم بیشتر میریزم چون خیلی کنجد دوست دارم. و ترجیح میدم که پفکش بیشتر طعم کنجد بده .

    حالا مایه شیرینی رو توی کاغذهای کوچولوی شکلات میریزیم . کاغذ رو فقط تا نصف پر کنید چون پفکش پف میکنه و دو برابر میشه. بعد در فر 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار میدیم

    یه مقطع عرضی هم از این شیرینی ها نشونتون دادم که ببینید که در اثر پف کردن تو خالی شده. پفکش خیلی ترد و خوشمزه است و اگه کنجد دوست دارید مثل من مشتری دائمش میشید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شیرینی_پسته 

    #مخصوص_عید_نوروز

    مواد لازم

     • پودر قند:100گرم 

    •کره نرم شده:120گرم       

    •زرده:2عدد 

    •آرد:250گرم   

    • پودر پسته:100گرم  

    • رنگ سبز:1قطره

     

    طرز تهیه

    ابتدا کره و پودر قند را زده تا پوک و لطیف شود حال زرده‌ها و وانیل را ریخته و خوب مخلوط کرده. حال رنگ مجاز و  آرد را الک کرده و با پودر پسته اضافه نمایید. خمیر را کمی ورز داده و سپس خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب کاج  بزنید و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و در فر 180 درجه برای 20 دقیقه قرار دهید. طلایی شدن اطراف شیرینی نشان از پخته شدن آن دارد. حال شیرینی ها را از فر خارج نمایید و روی هر کدام را با دراژه و شکلات سفید تزیین نمایید. 

    نکته 

     باید حواستان باشد که وقتی شیرینی را که در سینی چیده‌اید و در فر قرار داده‌اید نباید به هیچ وجه روی شیرین تغییر  رنگ دهد، برای جلوگیری از این کار به محض اینکه طرف دیگر شیرینی طلایی شد، آنها را از فر در آورید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شیرینی_گردویی 

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ ۴ عدد

    شکر ۱/۲ پیمانه

    وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

    گردو خرد شده 3.5 پیمانه

    رنده پوست لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    ۱- فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. زرده های تخم مرغ و شکر را با هم زن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود. وانیل و خرده های گردو و رنده پوست لیمو را در مخلوط زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.

    ۲- داخل سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آن را چرب می کنیم و با قاشق غذاخوری از مایه شیرینی یک قاشق برداشته و با فاصله در سینی فر می ریزیم. 10 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا پخته و برشته شود. از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان