خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۴:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #کیک_اسفناج_با_تزئین_پودر_پسته

    مواد لازم:

    تخم مرغ ۳عدد

    شکر یک ونیم پیمانه.

    شیر یک پیمانه

    روغن مایع یک پیمانه

    پکینگ پودر یک ونیم ق سوپخوری

    آرد الک شده دوونیم پیمانه

    هل سائیده یک ونیم ق.س

    پوره اسفناج یک پیمانه

    پودر پسته برای تزئین

    طرز تهیه:

    اسفناج را شسته درقابلمه بخارپز کرده بعد در غذاساز میکس می کنیم ودر آبکش قرارداده تا آبش بره .هل وشیر را به پوره اسفناج اضافه باهم زن می زنیم .حالا تخم مرغ وشکر را باهم زن زده تا کرم وکش داربشه .بعد روغن مایع وکمی از مخلوط شیر واسفناج وآرد وپکینگ پودر رو با لیسک مخلوط کرده  در چند مرحله به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم.کف قالب کاغذ روغنی انداخته ودیوارها رو چرب می کنیم در فری که از یک ربع قبل گرم شده یک ساعت با درجه۱۷۵ طبقه وسط قرار می دهیم (البته زمان پخت کیک تو هر فری فرق داره نباید روی این کیک طلایی بشه ورنگ سبزش خراب بشه) پس از سردشدن برش زده با پودر پسته تزئین کنید

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #شیرینی_بادامی_به_شکل_ميوه 

    اين ميوهاي ناز نازى هم يه جور شيرينى بادومى هست كه هيچ نيازى به پخت نداره ، بادوم بدون پوست رو چرخ كنيد با يك قاشق پودر قند و يك قاشق گلاب مخلوط ، كمى رنگ خوراكى بزنيد و بشكل دلخواه در آوريد در آخر هم توى شكر غلتانده و سرو كنيد ، اينها رو بشكل توت سفيد و توت فرنگى هم ميشه درست كرد و به همراه چاى ميتونين ميل كنين

  • ۱۵:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #كيك_خرمالو                        

    مواد لازم:

    روغن مایع 1 پیمانه

    شکر 300 گرم

    تخم مرغ 3 عدد

    آرد 300 گرم

    جوش شیرین ¼ قاشق چای خوری

    نمک ¼ قاشق چای خوری

    بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

    خرمالوی پوست گرفته و پوره شده 1 پیمانه

    گردوی خرد شده 40 گرم

    طرز تهیه:

    روغن مايع، شكر و تخم مرغ ها را بزنيد تا پف كند و سفيد شود. آرد، جوش شيرين، نمك و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده به مواد قبلي اضافه كنيد و اجازه دهيد تا خوب مخلوط شود. سپس خرمالو و گردو را نيز به مخلوط بيفزاييد.مايه آماده را در قالب گرد وسط خالي به قطر 25 سانت كه چرب و آردپاشي شده ريخته و در فر 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.

  • ۱۵:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی پفکی گردویی ویژه نوروز

    آرد 3 قاشق غذاخوری

    شکر 250 گرم

    وانیل نصف قاشق چایخوری 

    زرده تخم مرغ 5 عدد بزرگ

    مغز گردو خرد شده 250 گرم

    ابتدا زرده ها را در دمای محیط قرار دهید تا سرد نباشد سپس با هم زن کمی بزنید تا مخلوط شوند بعد از آن شکر را اضافه کرده با هم زن بزنید وانیل و آرد را با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و با هم زن خوب بزنید تا صاف و یکدست شود در آخر گردو را به مواد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از مواد با قاشق روی آن با فاصله قرار میدهیم. سینی را در طبقه وسط فر با دمای 220 درجه که از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدهیم سپس سینی را از فر خارج کرده و 1 ساعت صبر میکنیم تا خنک شود و بعد از کاغذ جدا میکنیم. این شیرینی را میتوان با پودر کاکائو هم درست کرد. میتوان از شکلات چیپسی و کشمش هم استفاده کرد.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_مارمالادی

    کره نرم و خورد شده 185 گرم

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    شکر 165 گرم

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    پودر بادام 60 گرم یا نصف پیمانه

    آرد 225 گرم یا یک و نیم پیمانه

    بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

    مارمالاد تمشک یا آلبالو 4 قاشق غذاخوری

    رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق چایخوری

    فر را با حرارت 160 درجه گرم کنید. کره و وانیل و شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک هم زن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط کنید. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از هم در سینی قرار دهید. با دسته یک قاشق یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتی متر و پهنای یک و نیم سانتی متر روی شیرینی ها ایجاد کنید. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و داخل حفره را با آن پر کنید. شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف در دار تا 3 هفته قابل نگهداری است.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی رولت مخملی_قرمز

    مواد لازم:

    تخم مرغ :۴ عدد

    ارد: ۳/۴ پیمانه

    شکر:۳/۴ پیمانه

    وانیل: یک قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر:۱/۲ قاشق چای خوری

    رنگ خوراکی قرمز

    اسانس توت فرنگی و یا بادام و یا رازبری

    خامه فرم گرفته 

    طرز تهیه:فر رو روی ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید .

    سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید

    سفیده تخم مرغ راباهمزن بادور تند میزنیم تا کا ملا سفید و سفت بشه به حدی که وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه

    شکر اسانس – وانیل و زرده تخم مرغ ها رو خوب با همزن برقی میزنیم تا حجمشون ۲ برابر بشه و رنگش کرمی بشه

    ارد و بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم تا یکدست بشه و به آرامی آرد را داخل مواد مخلوط شده الک میکنیم و به آرامی همه مواد رو مخلوط میکنیم نباید زیاد هم بزنیم همین که ارد قاطی مواد بشه کافیه . بعد رنگ خوراکی قرمز رو اضافه و مخلوط میکنیم .

    نصف سفیده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم همزن رو میزاریم کنار

    نصف دیگه ی سفیده رو اضافه میکنیم و با یک لیسک دورانی و اروم مخلوط میکنیم .

    کف سینی شیرینی پزی رو کاغذ روغنی پهن میکنیم وهمه جاش رو با برس روغن میمالیم روش

    بعد مایه کیک را توی سینی به سایز ۳۱ در ۳۱ سانتی میریزیم .

    روش رو با لیسک صاف میکنیم وداخل فر میزاریم به مدت ۵-۷ دقیقه یا تا وقتی روی اسفنجمون طلایی بشه بعداز پختن آنرا بیرون میاریم و یک کاغذ روغنی پهن میکنیم و سینی رو برمیگردونیم روی کاغذ روغنی و کاغذ اسفنج راجدا میکنیم و با همون کاغذ رولش میکنیم و و روش یک حوله میندازیم میذاریم تا خوب خنک بشه

    بعد رول رو باز میکنیم توش خامه میزنیم و اگر دوست داشتید یک ردیف از برشهای خرد شده توت فرنگی یا رازبری رو هم میتونید بچینید توش و دوباره رولش میکنیم

    بعد بزارید داخل یخچال به مدت ۱-۲ ساعت تا خودش رو خوب بگیره و بعد برش بزنید .نوش جون 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    تی تاپ خانگی ****

    سه عدد تخم مرغ 

    ارد یک لیوان

    شیر سه چهارم لیوان

    روغن مایع سه چهارم لیوان

    شکر سه چهارم لیوان

    بکینگ.پودر یک ق چ

    پودر کاکاءو یک ق سر پر غذا

    تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر  کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید .. (میتونید بجای خامه شکر و پودر کاکاءو را کمی رو گاز بزارید تا حالت کاراملی پیدا کنه من چون کیکم قهوه ای بود از خامه سفید استفاده کردم تا خودش رو نشون بده)

  • ۱۵:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی ناپلئونی با_خمیرهزارلا

     

    خمیر هزارلا 1 ورقه  

    خامه فرم گرفته یا خامه قنادی 1 لیوان  

    پودر قند و پودر پسته مقدار لازم

     

    طرز تهیه : 

    روی سطح کار آرد بپاشید ، خمیر را بخرید یا خودتان آماده کنید ، خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به صورت مربع های 10 سانتیمتر در 10 سانتیمتر برش بزنید ( میتوانید اندازه مربع ها را کمتر یا بیشتر کنید ).

     

    ته قالب کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بگذارید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 50 – 60 دقیقه قرار دهید تا خمیرها برشته و طلایی شوند.

     

    پس از پخت سینی را از فر خارج کنید ، هر خمیر را از وسط با چاقو به دو قسمت برش بزنید و بخش خشک رویی خمیرها را با نوک چاقو بتراشید و داخل کاسه ای بریزید ( این تکه های خشک برای روی شیرینی استفاده میشود ).

     

    در صورتی که فکر میکنید تکه های خشک برای روی شیرینی ناپلئونی کم است میتوانید اضافی خمیر را پس از برش زدن مربع ها درون سینی فر قرار دهید تا همراه با بقیه خمیرها برشته شود سپس با دست آن را خرد و استفاده کنید.

     

    یک لایه از خمیر شیرینی را روی سطح کار قرار دهید و مقداری خامه روی آن بزنید سپس لایه بعدی را قرار دهید ( میتوانید روی خامه کمی پودر قند و خرده های خمیر برشته بریزید ).

     

    روی لایه دوم مقداری خامه بزنید ( در صورت تمایل مجدد کمی پودر قند و خرده خمیر برشته ) و به همین صورت هر تعداد لایه ای که میخواهید روی هم قرار دهید ( بین لایه ها پودر قند کمی اضافه کنید تا شیرینی اش زیاد نشود ).

     

    پس از اینکه لایه ها را روی هم قرار دادید برای لایه آخر باقی مانده خامه را روی شیرینی بریزید و روی آن را با خرده های برشته شده بپوشانید و در پایان با پودر قند و کمی پودر پسته تزیین کنید سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود.

     

    نکته ها : دقت کنید درجه حرارت فر بیشتر از مقدار گفته شده نباشد تا تمام لایه های داخلی خمیر به خوبی بپزد ، استفاده از خرده های خمیر برشته داخل لایه ها به انسجام بهتر شیرینی کمک میکند.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۵:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک فنجانی  

    کیک فنجانی یا همان کاپ کیک داخل فنجان و قابلمه آب جوش تهیه میشود .که هم آسان است و هم سریع آماده میشود و عصرانه ای دلچسب برای خانواده است . 

    آرد   .....   4  قاشق غذا خوری 

    شکر  ......   4  قاشق غذا خوری 

    پودر کاکائو  .....   2 قاشق مربا خوری 

    بکینگ پودر   .....   1  قاشق مربا خوری 

    شیر   ......  4  قاشق غذا خوری 

    روغن  ......  3 قاشق غذا خوری 

    آرد و شکر و پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ و شیر و روغن را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . 

    داخل فنجان ها را چرب کرده و از مواد تا نصفه فنجان ها را از مواد کیک میریزیم . 

    داخل قابلمه به اندازه نصف فنجان آب ریخته و بعد از جوش آمدن فنجان ها را داخل قابلمه گذاشته و در آنرا دمکنی میگذاریم . 

    زمان پخت کیک 15 دقیقه میباشد و در این مدت در قابلمه را بر ندارید و بعد از 15 دقیقه گاز را خاموش کرده و 5 دقیقه فرصت دهید و بعد در قابلمه را برداشته و فنجان ها را در ظرف برگردانید  و با ترافل رنگی یا هر چیزی که دوست دارید تزیین نموده و میل کنید .

    البته من مدلهای مختلف درست کردم .

    وانیلی 

    کاکائویی 

    وانیلی و کاکائویی مخلوط 

    زنجبیلی 

    کشمش هم میتوانید داخل مواد بریزید . 

    حتما امتحان کنید . برای عصرانه همراه عسل و مربا عالی میشود . 

    البته این مقدار مواد 4 عدد کیک فنجانی میدهد و بدیهی ست برای تعداد بیشتر باید مواد را چند برابر کنید . 

  • ۱۵:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيرينى_ميكادو  ویژه نوروز

    موادلازم

    نان میکادو: به مقدار لازم

    شیر: سه قاشق غذاخوری

    پودر بیسکوییت: یک پیمانه

    شکلات تخته‌ای (کاکائویی) : ۲۰۰ گرم

    پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری

    پودر بادام: ۱ پیمانه

    شکر (پودر قند) : یک سوم پیمانه

    کره: یک دوم پیمانه

    وانیل: ۵۰ گرم

    دارچین: به مقدار لازم

    طرزتهیه:ابتدا در ظرفی کره، وانیل، دارچین و شکر را ریخته و به خوبی هم بزنید تا یک دست شود. حال بر روی بخار آب جوش شکلات تخته‌ای را حرارت دهید تا ذوب شود و پس از آن شکلات مایع را به شیر افزوده و پودر کاکائو را هم به شیر اضافه نمایید و روی حرارت خیلی خیلی کم نگه دارید.

    اکنون وقت آن رسیده تا موادی را که در ابتدا تهیه کردیم به بیسکوییت های میکادو اضافه کنیم. بدین منظور یک ورقه نان میکادو را برداشته و یک لایه مواد روی آن بگذارید و به همین شکل ۳ لایه دیگر نان و مواد نیز اضافه نمایید تا تکمیل شود.

    شیرینی‌ های دیگر را آماده کنید و تمامی آن‌ها را در یک سینی بچینید. حال به واسطه یک جسم سنگین و مسطح همانند تخته آشپزخانه سطوح میکادو ها را به سمت پایین فشار دهید تا به خوبی فشرده شوند و پس از آن نیز بهتر است تخته روی میکادو ها بماند.

    حال سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید. پس از گذشت این مدت سینی را خارج کرده و شکلات مایع، شیر و کاکائو را که در ابتدا تهیه کرده بودیم را روی میکادوها بریزید و مجدد آن‌ها را به یخچال برای مدت ۱۵ دقیقه منتقل کنید.

     پس از گذشت این مدت شیرینی میکادوی شما آماده شده است و می‌توانید آن‌ها را به شکل‌های دلخواه برش بزنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيرينى برنجی

    ارد برنج یک ونیم پیمانه

    گلاب یک ق غذاخوری

    کره.        150گرم

    پودر شکر یا پودر قند سه چهارم پیمانه

    وانیل نصف ق چای خوری

    پودرهل یک ق چای خوری

    زرده تخم مرغ یک عدد

    تخم خرفه به میزان لازم

    زعفران به مقدار لازم

    کره که به دمای محیط رسید با پودر قند با نوک انگشت دست اروم مخلوط کردم جوری که کره نباید اب بشه فقط درحد مخلوط کردن تا شکل خمیریشه بعد یه قاشق گلاب اضافه کردم وکمی با پشت قاشق مخلوطش کردم بعد زرده تخم مرغو اضافه کردم و با قاشق بهمش زدم،در اخر ارد و هل و واتیل اضافه کردم و با دست ورز دادم زیاد ورز ندین وگرنه ترک میخوره و کره اب بشه شیرینی خراب میشه درحدی که خمیر به دست بیاد،من خمیر نصف کردم یه قسمت سفید و قسمت دیگه زعفرون زدم،

    خمیر به شکل گلوله های کوچک دربیرین و روی سینی که کاغذ روغنی انداختین بزارین و انگشت توی خرفه زده و اروم روی گلوله ها یه کوچولو فشار بدین تا هم خرف بچسبه هم کمی شبزرینی شکل بگیریه،دقت کنین شیرینی زیاد فشار ندین تا پهن بشه،باید به شکل گلوله بره تو فر تا خودش باز بشه،

    شیرینی به مدت یه ربع تو فر170 درجه میذاریم تا جایی که زیر شیرینی طلایی بشه،بعد که اماده شد تو یه سینی میزاریم تا سرد بشن بعد تو طرف مورد نظر میچینیم،

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شیرینی گردویی

    زرده تخم مرغ 6 عدد 

      پودر قند 1 لیوان 

     گردو خرد شده 1 لیوان  

     وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    طرز تهیه : فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس نصف پودر قند را اضافه و مخلوط کنید.

    پس از اینکه مخلوط شد باقی مانده پودر قند را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس اسانس وانیل و گردوهای خرد شده را اضافه کنید.

    ته سینی کاغذ روغنی بیندازید ، با قاشق از مواد بردارید و ته سینی بریزید ، اینکار را با فاصله انجام دهید تا در صورت پهن شدن شیرینی ها به هم نچسبند.

    سینی را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها آماده شوند ، شیرینی آماده را از فر خارج کنید و پس اینکه خنک شد با پودر قند تزئین و سرو کنید ( این شیرینی در ظرف دربسته تا چند روز قابل نگهداری است ).

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نکته_های_کیکی 

    1,برای تست کردن اینکه کیک پخته یا نه,یک چنگال به آرامی در کیک فرو کنید.

    2,بعد از قرار دادن کیک در فر,به هیچ وجه قالب تکان ندهید,چون به اصطلاح باعث شوک کیک شده و پف نمیکند.

    3,یکی از دلایل پف کردن وسط کیک اینه که دمای فر بیش از حد گرم بوده.

    4,اگر روی کیک حباب های بزرگ افتاده دلیلش اینه که قبل از رفتن تو فر مایه به مدت طولانی به حال خودش رها شده.

    5,مناسب ترین دما برای پخت کیک طبقه وسط است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    قطاب_عسلی

    زرده تخم مرغ 3 عدد

    ماست 150 گرم

    آرد سفید الک شده 250 گرم

    روغن 150 گرم

    بیکینگ پودر نصف ق چ

    مواد لازم جهت مغز قطاب

    مغز گردوی پودر شده 150 گرم

    پودر شکر 150 گرم

    عسل 2 ق غ

    گلاب نصف استکان

    هل آسیاب شده 1 ق غ

    پودر دارچین 1 ق غ

    پودر میخک 1 ق چ

    عسل اضافه جهت غلطاندن قطابها

    این شیرینی سنتی سوغات شهر خلخال است به نام بالا باتماز

    - ابتدا تمام مواد خمیر (زرده تخم مرغ، ماست، روغن و بیکینگ‌پودر) به جز آرد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آرد الک شده را آهسته آهسته به مخلوط اضافه می‌کنیم تا زمانی که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد.

    - خمیر را با وردنه پهن می‌کنیم (به ضخامت حدود 3 میلیمتر) و با یک قالب گرد به قطر 7 سانتی‌متر آن را برش می‌دهیم.

    - اکنون مواد لازم جهت مغز قطاب ( پودر شکر،2 قاشق غذاخوری عسل ، مغز گردوی پودر شده، گلاب، هل آسیاب شده، پودر دارچین و پودر میخک) را با هم خوب مخلوط کرده و بر روی خمیر برش خورده قرار می‌دهیم. سپس آن را از وسط تا کرده و لبه‌های خمیر را به صورت دالبر دالبر شکل می‌دهیم تا مواد کاملا درون خمیر قرار گیرد و مواد درون آن بیرون نریزد.

    - اکنون سینی فر را خوب چرب کرده و شیرینی‌ها را درون آن می‌چینیم. سپس در طبقه بالای فر با حرارت 220درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه (تا زمانی که روی شیرینی‌ها به رنگ طلایی در آید) قرار می دهیم.

    - سپس 500 گرم عسل را درون ظرفی ریخته و روی شعله قرار می‌دهیم. دقت کنید عسل نباید بجوشد. سپس قطاب‌ها را درون آن به مدت 2 دقیقه  غوطه‌ور می‌نماییم تا عسل به خورد قطاب برود.

    -  سپس قطاب ها را از عسل خارج کرده و در آبکش قرار می‌دهیم تا عسل اضافی آنها برود.

    پس از سرد شدن برای سرو کردن آماده است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی دو_رنگ 

     

    آرد  2 و 1/2 لیوان  .  کره 150 گرم  .  پودر قند 1 لیوان

    تخم مرغ 1 عدد  .  پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری  .  نمک و وانیل مقداری

    طرز تهیه : پودر قند ، کره نرم شده و نوک قاشق نمک را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ ، آرد و وانیل را اضافه نمائید و مجدد مخلوط کنید.

     پس از اینکه مواد تقریبا مخلوط شدند و خمیر لطیفی بدست آمد کمی با دست ورز دهید تا خمیر یکدست شود ، پس از ان خمیر را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.

     پس از مدت زمان لازم خمیر را از یخچال خارج کرده و به 2 قسمت تقسیم کنید ، به یک قسمت 2 قاشق ارد و 1 قاشق پودر قند بزنید و به یک قسمت دیگر 5 قاشق پودر کاکائو و 1 قاشق پودر قند بزنید و جداگانه هر تکه را کمی وزر دهید تا مواد ترکیب شوند.

     خمیر ساده را روی کاغذ روغنی یا نایلون باز کنید ، خمیر کاکائویی را نیز به همین صورت پهن کنید ، سپس خمیر کاکائویی را روی خمیر ساده قرار دهید و رول کنید ( لوله کنید ) ، خمیر را به مدت 30 – 60 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خمیر سفت شده و بتوانید به ان شکل دهید ( گاهی زمان بیشتری برای سفت شدن خمیر نیاز است ).

     خمیر را از فریزر خارج کنید و خمیر را به صورت رول برش دهید ، میتوانید با نوع پیچیدن خمیرها شکل های متنوعی از شیرینی ایجاد کنید.

     شیرینی های برش خورده را در کف سینی قرار دهید و درون فری که از قبل روشن کرده اید با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه بپزید.

     

     نکته ها : در زمان قرار دادن شیرینی در فر دقت کنید که فر گرم باشد ( 30 دقیقه پیش از قرار دادن شیرینی ها فر را روشن کنید ).

     

    در تمام مراحل کار دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید و فقط در حدی که مواد مخلوط شوند کافی میباشد ( ورز دادن زیاد موجب میشود شیرینی به روغن بیافتد و در زمان پخت بسوزد ) ، در زمان پخت سینی فر را چرب نکنید چون کره موجود در شیرینی ها کافی بوده و روغن بیش از حد شیرینی را میسوزاند..

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی لوز_نارگیل_خانگی شیرینی مخصوص عید 🌸

    مواد لازم برای لوز نارگیل خانگی :

    شکر : 2 پیمانه یا 200 گرم

    آب : 1 پیمانه یا 100 گرم

    پودر نارگیل : 2 پیمانه یا 200 گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد)

    طرز تهیه لوز نارگیل خانگی :

    ابتدا برای تهیه شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود. 

    سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید .

    پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا پخته شود .

    بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با چای نوش جان کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاناکوتای_وانیلی_با_سس_انبه

    خامه صبحانه 400 گرم 

    شیر 1 لیوان 

    پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری 

    شکر 1/2 لیوان

    انبه 2 عدد 

    پودر هل 1/2 قاشق چایخوری  

    وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    پاناکوتا وانیلی با سس انبه

    طرز تهیه: 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن چند قاشق آب بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار اب قرار دهید و پس از 10 دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

    انبه ها را پوست بکنید و گوشت انبه را جدا کنید و همراه با پودر هل داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا انبه گرم شود ، انبه را با پشت چنگال خوب له کنید سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    پوره انبه را به ارتفاع 1 بند انگشت داخل لیوان های سرو بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.

    2 قاشق چایخوری باقی مانده پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن چند قاشق آب بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار اب قرار دهید و پس از 10 دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

    برای تهیه پاناکوتا خامه ، شیر ، شکر و اسانس وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا مواد داغ شوند ( دقت کنید داغ شود اما نجوشد ) سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید ، لیوان ها را از یخچال خارج کنید و پاناکوتا را کم کم روی لایه قبلی که بسته شده است بریزید.

    پاناکوتاها را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس روی آنها را با تکه های انبه تزئین کنید.

    نکته: 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر با 1 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 2 ورقه ژلاتینی کوچک است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی نوقا 

    #مخصوص_عید_نوروز

    نوقا یا لوکا نوعی شیرینی محلی است که در شهر تبریز محبوبیت دارد.

    مواد لازم

     نان میکادو  2 ورق 

    شکر  450 گرم 

    گلوکز مایع  250 میلی لیتر 

    عسل یا شیره 125 میلی لیتر 

    وانیل  یک هشتم قاشق چایخوری 

    سفیده تخم مرغ  2 عدد 

    کره نرم  75 گرم 

    فندق بدون پوست و پسته 250 گرم 

     

    روش تهیه

    قالب مستطیل شکل 20×30 سانتی متری را چرب کنید و یک ورق از نان میکادو را کف قالب قرار داده کنار بگذارید .

    شکر ، گلوکز مایع، شیره و یا عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود . بعد از آن حرارت را کمی بالا برده تا مواد به جوش آید .

    این مواد باید حدود 5 دقیقه بدون اینکه هم بخورد بجوشد تا زمانی که درجه حرارت سنج شما عدد 130 درجه سانتی گراد را نشان دهد.

    قبل از اینکه مایع کاملا آماده شود سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد . سپس شیره آماده را از روی حرارت برداشته به صورت یک نوار باریک به آرامی به سفیده اضافه کنید . همچنان با همزن به زدن ادامه دهید تا شیره کاملا جذب شده و مواد غلیظ شود. به طوری که شکل خود را حفظ کند.

    بعد از جذب شیره با سفیده ، کره نرم شده را اضافه کنید و در نهایت فندق و پسته را مخلوط کنید و در قالب آماده بریزید و با سرعت مواد را با کاردک چرب داخل قالب ، پهن کنید.

    تکه دیگر نان میکادو را روی مواد قرار داده کاملا فشار دهید تا نان به مواد بچسبد . قالب را در دمای محیط قرار دهید تا نوقا کاملا خنک شود. سپس شیرینی را با استفاده از یک چاقوی چرب برش دهید و در ظرف بچینید.

    دقت و سرعت عمل در کار ، نکته اصلی در تهیه این شیرینی است. همین طور بهتر است در تهیه این شیرینی از همزن کاسه دار استفاده کنید. در صورت در دسترس نبودن دماسنج می توانید بعد از 5 دقیقه جوشیدن مایع به اندازه یک قطره از آن را داخل آب سرد بریزید چنانچه بلافاصله فرم گرفت و شکننده شد مایع آماده است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کیک_آتشفشان  

    #چاکلت_لاوا_کیک 

    این کیک در ایران به کیک آتشفشان معروفه. نوعی کیک شکلاتی که توی 

    موادش یا آرد به کار نرفته یا در حد خیلی کمی آرد داره. 

    ویژگی این کیک اینه که بعد از پخت وسط کیک حالت مذاب داره. 

    برای تهیه این کیک به قالب های یک نفره مخصوص این کیک یا فنجان یا کاسه احتیاج دارید. یعنی این کیک به صورت یک نفره تهیه و سرو میشه.

    مواد لازم: 

    کره برای چرب کردن قالب 

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    تخم مرغ 2 عدد

    شکر سفید 3 قاشق غذاخوری

    شکلات سیاه 90 گرم خرد شده

    کره 70 گرم

    پودر کاکائو 3 قاشق چای خوری

    آرد 3 قاشق غذاخوری

    نمک یک پنسه

    وانیل 1/8 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    قالب ها را کاملا با کره چرب کنید. 

    تخم مرغ ها، زرده ها و شکر را با همزن خوب بزنید تا رنگ آن روشن شده کاملا پوک و سبک شوند.

    شکلات را به روش #بن_ماری ذوب کنید. کره را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت شکلات ذوب شود.

    مخلوط شکلات مذاب خنک شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید. پودر کاکائو را داخل مواد الک کرده مخلوط کنید. آرد الک شده و نمک را هم اضافه کنید در انتها وانیل را اضافه کنید. مواد را به طور مساوی بین قالب ها تقسیم کنید. قالب ها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرارر دهید. فر را روی 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.

    قالب ها را داخل ظرفی قرار داده تا نیمه قالب ها داخل ظرف بزرگتر آب بریزید. کیک ها را داخل فر به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید. دقت کنید این کیک را نباید زیاد پخت وگرنه دیگر مواد داخل آن حالت مذاب نخواهد داشت.

    پس از سرد شدن با چاقو دور کیک ها را از قالب جددا کنید و لاوا کیک را داخل ظرفی برگردانید. روی لاوا کیک را با پوددر قند تزئین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ویفر توت فرنگی یخی 

    مواد لازم برای۴ نفر

    بیسکویت یا نان ویفر بستنی   به تعداد لازم

    توت فرنگی (نگینی خردشده)  ۱۰۰ گرم

    بستنی وانیلی (نرم شده)  ۵۰۰ میلی لیتر

    ماست‏ توت فرنگی  ۵۰ گرم

    شکر   ۷۵ گرم

    ژلاتین (3 ورقه)  ۶ گرم

    توت فرنگی (پوره شده)  ۲۰۰ گرم

    طرز تهیه

    ۱- ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و دو تا سه دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم بزنید تا شکر حل شود،

    ۲- بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید، هم زده تا ژلاتین نیز حل شود. 

    ۳- پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید بریزید

    ۴- به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود.

    ۵- پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید.

    ۶- هر تکه از مخلوط یخ زده را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان