خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خاگینه کیکی 

    مواد لازم:

    تخم مرغ 6 عدد 

    ماست شیرین 6 قاشق غذاخوری پر 

    بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری 

    آرد 6 قاشق غذاخوری پر

      

    مواد شربت 

    شکر 2 لیوان 

    آب 1.5 لیوان 

    زعفران کمی 

    تخم مرغ و ماست رو خوب با هم زن میزنیم و بعد آرد و بکینگ پودر رو که الک کردیم اضافه میکنیم .توی قابلمه تفلون 8 نفره 2 قاشق غذاخوری روغن میریزیم و مثل کوکو مواد رو میریزیم حتما شعله پخش کن بذارید و برا درب قابلمه هم دم کنی .زیر قابلمه رو خیلی کم کنید و تا نیم ساعت درش رو باز نکنید .وقتی یک طرفش سرخ شد  طرف دیگرش رو هم سرخ میکنیم .

    برای شیره

     2 لیوان شکر و آب و زعفران رو توی قابلمه میریزیم و میذاریم شکر خوب بجوشه .وقتی خاگینه هر دو طرفش سرخ شد شیره رو آروم آروم میریزیم و میذاریم یه کم با خاگینه بجوشه.بعد بذارین سرد بشه و شیره به خوردش بره

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شیرینی_گل_مینا

    مواد لازم:

    کره به دمای محیط رسیده 200 گرم

    پودر قند 100 گرم

    پودر کاسترد 4 قاشق غذاخوری

    نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر ½ قاشق چای خوری

    آرد 300 گرم

    رنده پوست لیمو 2 قاشق چای خوری

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    وانیل ¼ قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    کره و پودر قند را میزنیم تا کرم رنگ شود. وانیل و رنده پوست لیمو را هم اضافه کرده خوب میزنیم تا پوک شود. سپس زرده تخم مرغ و پودر کاسترد را اضافه کرده میزنیم تا مخلوط شود.. و در آخر مواد خشک الک شده را اضافه کرده با دست مخلوط میکنیم تا جایی که به دست نچسبد سپس مقداری از خمیر را بین دو کیسه پلاستیک با وردنه باز کرده با کاتر قالب میزنیم . میتوانید خمیر را رنگ کرده با کاتر گل مینا قالب بزنید. شیرینی ها را در سینی فر چیده در فر 180 درجه به مدت ده تا 15 دقیقه بپزید.

    نکته: برای راحت تر قالب زدن شیرینی ها میتوانید قبل از قالب زدن خمیر را کمی داخل یخچال قراردهید.

  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شیرینی زبون با طعم ژله

    تو یه ظرف پیرکس به ضخامت لایه اول که تیره است و کنجد روشه از ژله موزی یا ژله آناناس استفاده کنید و به جای آب سردش از دلستراستفاده کنید تا تیره تر بشه میشه کمی نوشابه هم زد بذارید تو یخچال خودش که گرفت یه لایه ژله آناناس یا موز با بستنی وقتی گرفت ژله موز یا آناناس ساده و پشت سر هم تکرار کنید تا تعداد لایه ها با لایه اول ۸لایه بشه بعد که کامل خودش گرفت با چاقو بیضی برش بدید تو ظرف بچینید روش کنجد بریزید

    نوش جان😋

  • ۱۵:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک نارگیلی

    مواد لازم:

    کره  ۱۱۰ گرم

    آرد  ۲ لیوان

    پودر نارگیل  ۱ لیوان

    شکر  ۱ لیوان

    بکینگ پودر  دو ق مربا خوری سرخالی

    شیر  ۱ لیوان

    تخم مرغ  ۲ عدد

    روش تهیه:

    کره و شکر رو مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید.  تخم مرغ ها رو هم یکی یکی به مواد اضافه کنین

     و کامل هم بزنید.

    شیر رو که از قبل گذاشتین تا به دمای اتاق برسه به مواد اضافه کنین و هم بزنید در حدی که مخلوط بشه کافیه.

    آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و سه بار الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید.  خیلی آروم هم میزنیم تا آرد کامل با مواد مخلوط بشه. 👈 نکته: اگر از پودر نارگیل های خشک موجود در بازار استفاده میکنید اون رو با کمی آب جوش (حدود یک چهارم لیوان) خوب مخلوط کنید تا کمی مرطوب بشه و رطوبت کیکتون رو به خودش جذب نکنه و باعث خشکی کیک نشه! بعد اون رو فشرده کنین تا آب اضافی خارج بشه.

    (این نکته رو من دفعات پیش رعایت نمیکردم، یه کمی کیکم به خشکی میزد. اما این دفعه عالی شد😀 ) 

    حالا پودر نارگیل رو به به سایر مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

    بعد مایه کیک رو توی قالبی که چرب و آردپاشی شده بریزید و در فری که با درجه حرارت ۱۶۵-۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار بدید.  بوسیله خلال دندون تست کنین که کیک پخته شده یا نه. 

    بعد از اتمام زمان پخت اگر روی کیک طلایی نشده بود می تونید روی کیک چند دقیقه گریل رو روشن کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رد ولوت كيك با خامه چيز كيك 

    آرد ٢ و ١/٢ پيمانه

    پودر كاكائو ٢ ق غ

    شكر ١ و ١/٢ پيمانه

    بيكينگ پودر ٢ ق چ

    نمك ٣/٤ ق چ

    روغن كانولا ١ و ١/٤ پيمانه

    تخم مرغ ٢ عدد

    باترميلك ١ پيمانه

    سركه سفيد ١ ق چ

    رنگ غذاي قرمز ٣٠ گرم

    وانيل

    آرد، شكر، كاكائو، نمك، بيكينگ پودر رو با هم مخلوط كنيد

    روغن، باترميلك، سركه، رنگ غذا، تخم مرغ و وانيل رو با همزن بزنيد و آرد رو كم كم اضافه كنيد 

    خمير رو تو قالب باندت چرب بريزين وبراي ٤٠ تا ٥٠ دقيقه تو فري كه با ١٨٠ درجه گرم شده بپزين

    وقتي كاملا خنك شد روشو با كرم (٢٠٠ گرم پنير خامه اي، ١٠٠ گرم كره نرم و يك پيمانه پودر قند رو با همزن ميزنيم تا پفي و سفيد بشه) تزئين كنيد

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۰۰:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک توپی گردو:

    کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

    امروز می خواهیم طرز تهیه یک نوع شیرینی خیلی راحت که سریع هم درست می شود را به شما آموزش دهیم. در این شیرینی یا کیک از گردو و پودر قند استفاده شده است.

     

    مواد اولیه:

     

    آرد کیک یا آرد همه کاره 1 فنجان

    گردوی خرد شده یک و نیم فنجان

    شکر 2 تا 3 قاشق غذاخوری

    عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

    کره 115 گرم

    نمک مقدار خیلی کم

    پودر قند حدود 1 فنجان

     

    طرز تهیه:

    1- فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.

    2- آرد، گردو، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. عصاره وانیل و کره را اضافه کرده و همه چیز را با دست هایتان ترکیب کنید. از خمیر توپ های کوچک درست کرده (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتیمتری از هم روی ظرف فر بچینید.

    3- کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم هستند (باید حرارتشان طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید. بعد آنها را روی توری فلزی گذاشته تا به طور کامل خنک شوند. بعد از خنک شدن دوباره روی آنها پودر قند بپاشید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #چیز_کیک_توت_فرنگی 

     

    مواد لازم برای۱۵ نفر

    آب سرد  1.5 پیمانه

    آب جوش  1.5 پیمانه

    پودر ژله توت فرنگی  ۱۶۰ گرم

    مواد لازم برای لایه ی ژله ای    0

    توت فرنگی تازه  ۱۲-۱۰ عدد

    عصاره وانیل   ۱ قاشق چای خوری

    شکر   ۲/۳ پیمانه

    آب جوش  ۱,۱/۴ پیمانه

    پودر ژلاتین   1.5 قاشق چای خوری

    پنیر خامه ای (دمای محیط)  ۵۰۰ گرم

    مواد لازم برای لایه پنیری

    کره ( ذوب شده )  ۱۵۰ گرم

    بیسکویت دایجستیو   ۳۰۰ گرم

    مواد لازم برای کراست 

    طرز تهیه

    ۱- 150 گرم کره را در ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید.

    ۲- روی آن کاور گذاشته و در بالاترین درجه به مدت 30-40 ثاتیه در ماکرو قرار داده تا کاملا ذوب شود.

    ۳- یک ظرف مستطیلی پیرکس را با کره کاملا چرب کنید.

    ۴- بیسکوئیت ها را در غذاساز ریخته تا کاملا خرد شوند.

    ۵- بیسکوئیت های خرد شده را در یک کاسه ی بزرگ ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.

    ۶- خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

    ۷- مخلوط را در کف ظرف پیرکس بریزید و خوب فشرده کنید.

    ۸- وقتی خوب فشرده و یکدست شد،ظرف را در چند ساعتی در یخچال قرار داده تا کراست آماده شود.

    ۹- پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.

    ۱۰- 1 و 1/4 پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید.

    ۱۱- خوب هم بزنید تا ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود سپس کنار بگذارید تا سرد شود.

    ۱۲- پنیر خامه ای را در یک کاسه ی بزرگ قرار دهید .2/3 پیمانه شکر را به آن اضافه کنید.

    ۱۳- با همزن پنیر خامه ای و شکر را آنقدر بزنید تا سبک و پفکی شود.(پنیر خامه ای باید در دمای محیط خوب نرم شده باشد،در غیر اینصورت زدن سخت میشود)

    ۱۴- عصاره وانیل را به مخلوط پنیری اضافه کنید

    ۱۵- ژلاتین سرد شده را نیز به مخلوط اضافه کنید خوب بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود

    ۱۶- کراست رو از یخچال خارج کرده و با چنگال سوراخ هایی روی سطح آن ایجاد میکنید

    ۱۷- مایع پنیری را روی کراست میریزید سپس ظرف را 10 دقیقه در دمای محیط کنار میگذارید

    ۱۸- در این مدت توت فرنگی ها را شکل قلب برش میزنیم. به این صورت که اول از وسط نصف کرده و یک v شکل مانند شکل زیر از آن جدا میکنیم.

    ۱۹- سپس هر نصف توت فرنگی را به این صورت روی لایه ی پنیری میچینید

    ۲۰- روی ظرف سلفون کشیده و حداقل 4 ساعت تا یک شب در یخچال میگذارید

    ۲۱- از ژله ی توت فرنگی برای لایه ی بالایی استفاده میکنید  160 گرم پودر ژله را در یک کاسه میریزید

    ۲۲- 1 و 1/2 پ آبجوش را به آن اضافه میکنید

    ۲۳- خوب هم میزنیم تا پودر ژله حل شود و مایه شفاف شود

    ۲۴- سپس 1 و 1/2 پ آب سرد را اضافه میکنید ژله را کنار میگذارید تا کاملا در دمای محیط سرد شود.سپس روی لایه ی پنیری میریزید.(حتما دقت کنید ژله کاملا خنک شده باشد)

    ۲۵- روی آن سلفون کشیده و دوباره برای حداقل 4 ساعت در یخچال قرار میدهید

    ۲۶- با چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید.(چاقو را بعد از هربار برش زدن در آبجوش زده و با حوله خشک کنید و بعد برش بزنید تا برش های شما زیباتر شود)

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شیرینی_خانگی  

    #مخصوص_عید_نوروز

    مواد لازم

    پودر قند250گرم

    کره آب شده250 گرم

    زرده تخم‌‌مرغ2 عدد 

    هل ساییده‌شده یک قاشق مرباخوری

    وانیل1/8 قاشق چایخوری

    زعفران آب کرده به میزان لازم

    سیاه‌دانه و پودرپسته به میزان لازم

    آرد گندم، برنج و نخودچی به میزان لازم

     

    طرز تهیه

    کره را در یک ظرف روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا دوغ کره از بین برود این کار باعث لطیف‌تر شدن شیرینی می‌گردد. بعد از خنک شدن کره پودرقند را به آن اضافه کرده و با همزن آن‌قدر می‌زنیم تا رنگ آن شکری شود و به طوری که پره‌های همزن روی مواد جا بیندازد. زرده تخم‌مرغ، وانیل و هل ساییده شده را اضافه کرده و باز با همزن آن‌قدر هم می‌زنیم که زرده محو گردد. سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کرده و به هر کدام جداگانه از آردهای ذکر شده می‌افزاییم.

    ابتدا با نوک انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط می‌کنیم تا جذب یکدیگر شود و خمیر به دست نچسبد. 15 دقیقه به خمیر استراحت می‌دهیم و بعد آن را روی سطحی صاف با وردنه باز کرده و با قالب‌های ریز، قالب می‌زنیم و در سینی گالوانیزه مخصوص فر چیده و در طبقه وسط فر به مدت 10 الی 15 دقیقه با حرارت 350 درجه سانتیگراد حرارت می‌دهیم.

    به خمیر گندم می‌توان زعفران آب‌کرده اضافه کرد تا شیرینی زعفرانی هم داشته باشیم.

    با زعفران آب‌کرده، سیاه‌دانه و پودرپسته روی شیرینی‌ها را تزئین می‌کنیم.

     

    نکته 

    با توجه به ظریف بودن این نوع شیرینی باید حتما آرد را از پارچه حریر رد کنیم تا سبوس و هرگونه زبری آرد گرفته شود و آرد بسیار نرمی به دست آید.

    شیرینی ریز را بعد از سردشدن از سینی جدا می‌کنیم تا له و خرد نشود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    باقلوا_سه_رنگ 

    #مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم

    پودر بادام یک کیلو 

    پودر قند  نیم کیلو

     پودر پسته وپودر قند   250گرم ( 200گرم پودر پسته و 50 گرم پودر قند) آرد سفید گندم  نیم کیلو 

    تخم مرغ   1 عدد

     هل  2 قاشق غذاخوری 

    آب نیم گرم   2 قاشق غذاخوری 

    روغن جامد  6 قاشق غذاخوری

     زعفران  نیم مثقال

    روش تهیه خمیر باقلوا

    2 قاشق غذاخوری روغن را آب کرده و در ظرف مناسبی بریزید. سپس تخم مرغ  و آب  را مخلوط کرده و به میزان مورد نیاز آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را 10 دقیقه استراحت دهید. سپس آن را به دو قسمت تقسیم نمایید. یک قسمت را با وردنه باز کنید. کف تابه ی مخصوص باقلوا را چرب کرده، خمیر نازک باز شده را در آن پهن کنید. قند بادام( مخلوط پودر قند و بادام) را با مقداری هل مخلوط کنید و آن را به3 قسمت تقسیم کنید.

    یک قسمت آن را در تابه روی خمیر بریزید. سپس روی خمیر راصاف کرده وبا دست فشار دهید. در این مرحله پودر زعفران  را با 4 قاشق غذاخوری قند بادام(مخلوط پودر قند و بادام) مخلوط کنید. این مخلوط را درتابه بریزید، صاف کنید و کمی با گوشت کوب بکوبید تا صاف شود.قمست دوم قند بادام(مخلوط پودر قند و بادام) را روی قسمت زعفرانی ریخته، صاف کنید و کمی بکوبید( یا با قاشق محکم فشار دهید) تا روی مواد کاملاً صاف و فشرده شود. سپس قند پسته(مخلوط پودر پسته و پودر قند) و کمی هل را مخلوط نمایید و در تابه پهن کنید و روی آن را بکوبید. درمرحله ی سوم، آخرین قسمت قند بادام( مخلوط پودر قند و بادام )را پهن کنید و خوب بکوبید تا قند بادام کاملاً فشار شود.سپس 2 قاشق روغن آب کرده روی باقلوا بریزید. نیمه ی دیگر خمیر را با وردنه باز کرده و روی مواد پهن کنید. بعد از اینکه خمیر را خوب صاف کردیم ،اضافه ی خمیر دور تابه را ِبِبُرید. سپس باقلوا را به صورت لوزی برش دهید. بقیه ی روغن( 2 قاشق غذا خوری روغن آب کرده) را روی آن بریزید. تابه را در فری که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده، در طبقه وسط قرار دهید. هنگامی که دور تابه رنگ انداخت، باقلوا آماده است. در این هنگام شربت باقلوا را (مواد لازم و روش تهیه آن در زیر آمده است) در 3-2 نوبت روی باقلوا بریزید. برای تزیین باقلوا روی هر لوزی خلال پسته قرار دهید.

    مواد لازم برای شربت باقلوا

    شکر  3 پیمانه 

    آب  1 پیمانه 

    گلاب  یک دوم پیمانه 

    جوهر لیمو  یک چهارم قاشق چای خوری

    روش تهیه شربت باقلوا

    شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار می دهیم تا شکر آب شود، و شربت کمی بجوشد (شربت نباید غلیظ شود).

    نکات

     اگر چاقو را به روغن آغشته کنید، خمیر باقلوا به آسانی بریده می شود.

     تابه ی مخصوص باقلوا به قطر 45 سانتی متر باشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    باقلوا سه رنگ 

    مخصوص عید نوروز 

    مواد لازم

    پودر بادام یک کیلو 

    پودر قند  نیم کیلو

     پودر پسته وپودر قند   250گرم ( 200گرم پودر پسته و 50 گرم پودر قند) آرد سفید گندم  نیم کیلو 

    تخم مرغ   1 عدد

     هل  2 قاشق غذاخوری 

    آب نیم گرم   2 قاشق غذاخوری 

    روغن جامد  6 قاشق غذاخوری

     زعفران  نیم مثقال

    روش تهیه خمیر باقلوا

    2 قاشق غذاخوری روغن را آب کرده و در ظرف مناسبی بریزید. سپس تخم مرغ  و آب  را مخلوط کرده و به میزان مورد نیاز آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را 10 دقیقه استراحت دهید. سپس آن را به دو قسمت تقسیم نمایید. یک قسمت را با وردنه باز کنید. کف تابه ی مخصوص باقلوا را چرب کرده، خمیر نازک باز شده را در آن پهن کنید. قند بادام( مخلوط پودر قند و بادام) را با مقداری هل مخلوط کنید و آن را به3 قسمت تقسیم کنید.

    یک قسمت آن را در تابه روی خمیر بریزید. سپس روی خمیر راصاف کرده وبا دست فشار دهید. در این مرحله پودر زعفران  را با 4 قاشق غذاخوری قند بادام(مخلوط پودر قند و بادام) مخلوط کنید. این مخلوط را درتابه بریزید، صاف کنید و کمی با گوشت کوب بکوبید تا صاف شود.قمست دوم قند بادام(مخلوط پودر قند و بادام) را روی قسمت زعفرانی ریخته، صاف کنید و کمی بکوبید( یا با قاشق محکم فشار دهید) تا روی مواد کاملاً صاف و فشرده شود. سپس قند پسته(مخلوط پودر پسته و پودر قند) و کمی هل را مخلوط نمایید و در تابه پهن کنید و روی آن را بکوبید. درمرحله ی سوم، آخرین قسمت قند بادام( مخلوط پودر قند و بادام )را پهن کنید و خوب بکوبید تا قند بادام کاملاً فشار شود.سپس 2 قاشق روغن آب کرده روی باقلوا بریزید. نیمه ی دیگر خمیر را با وردنه باز کرده و روی مواد پهن کنید. بعد از اینکه خمیر را خوب صاف کردیم ،اضافه ی خمیر دور تابه را ِبِبُرید. سپس باقلوا را به صورت لوزی برش دهید. بقیه ی روغن( 2 قاشق غذا خوری روغن آب کرده) را روی آن بریزید. تابه را در فری که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده، در طبقه وسط قرار دهید. هنگامی که دور تابه رنگ انداخت، باقلوا آماده است. در این هنگام شربت باقلوا را (مواد لازم و روش تهیه آن در زیر آمده است) در 3-2 نوبت روی باقلوا بریزید. برای تزیین باقلوا روی هر لوزی خلال پسته قرار دهید.

    مواد لازم برای شربت باقلوا

    شکر  3 پیمانه 

    آب  1 پیمانه 

    گلاب  یک دوم پیمانه 

    جوهر لیمو  یک چهارم قاشق چای خوری

    روش تهیه شربت باقلوا

    شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار می دهیم تا شکر آب شود، و شربت کمی بجوشد (شربت نباید غلیظ شود).

    نکات

     اگر چاقو را به روغن آغشته کنید، خمیر باقلوا به آسانی بریده می شود.

     تابه ی مخصوص باقلوا به قطر 45 سانتی متر باشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۴:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    آبنبات قیچی 

    مخصوص عید نوروز 

    مواد لازم

    شکر : 1 کیلو

    روغن : 100 گرم

    آب : 1 پیمانه

    زعفران : به مقدار دلخواه

     طرز تهیه

    شکر را در آب ریخته و حرارت داده تا آب آن تمام شود و خمیر بدست آید ، سپس زغفران را به آن اضافه کرده و با قاشق مرباخوری بر روی سینی چرب ریخته و کمی حرارت دهید تا در روی سینی خود را جمع کرده و بحالت آب نبات قیچی در آید 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی پاپیونی 

     مخصوص عید نوروز 

    مواد لازم برای۳۰ نفر

    تخم مرغ (سفیده)   ۲ عدد

    پودر پسته   ۱/۴ پیمانه

    پودر قند   ۱/۲ پیمانه

    خمیر هزارلا   ۱ کیلوگرم

    طرز تهیه

    ۱- خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید .وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

    ۲- سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

    ۳- بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

    سایر نکات

    طرز تهیه خمیر هزار لا در بخش نانو خویر موجود است 

    شربت بار همان مخلوط شکر و آب میباشد که روی حرارت میزاریم تا کمی غلیظ شود

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     طرز تهیه کیک پرتقال

    موادلازم:

    آرد 2 و نیم لیوان 

      شکر 1 و نیم لیوان 

      تخم مرغ 3 عدد  

     بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

    آب پرتقال 2/3 لیوان  

      روغن 2/3 لیوان 

      نمک 1/8 قاشق چایخوری  

      پوست پرتقال مقداری

    طرز تهیه : روغن و شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس مقدار کمی رنده پوست پرتقال نیز اضافه کنید.

    آرد ، نمک و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و چند بار الک نمایید سپس قاشق قاشق به مخلوط اضافه کنید ، اب پرتقال را نیز در این فاصله اضافه کنید ( به این صورت که کمی آرد و کمی اب پرتقال مجدد کمی ارد و کمی اب پرتقال و … تا تمام شوند ، یکنواخت و آرام مخلوط کنید ).

    ته قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب کیک را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 45 دقیقه قرار دهید ( 30 دقیقه اول پخت در فر را برای چک کردن باز نکنید ).

    پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید و روی ان پودر قند بپاشید ، برش بزنید و به همراه خامه و … سرو کنید.

    نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری کشمش یا گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید ، این کیک بسیار خوشمزه و تهیه ان بسیار آسان است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک نسکافه و گردو

     یکی از خوشمزه ترین کیک های پرطرفدار می باشد 

    مواد لازم

    ۱. نسکافه ۱ قاشق مرباخوری

    ۲. آب یک قاشق سوپخوری

    ۳. کره ۱۸۰ گرم

    ۴. شکر ۱۸۰ گرم

    ۵. تخم مرغ ۳ عدد

    ۶. آرد ۱۶۰ گرم

    ۷. نشاسته ۲۰ گرم

    ۸. بکینک پودر ۲ قاشق مرباخوری

     

    مواد لازم برای تهیه کرم کیک نسکافه و گردو

    ۱. کره ۱۲۰ گرم

    ۲. پودر قند ۲۵۰ گرم

    ۳. آب ۲ قاشق مرباخوری

    ۴. نسکافه ۴ قاشق مرباخوری

    ۵. گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم

    ۶. چند گردوی نصفه برای تزئین کیک

     

    طرز تهیه 

    ۱. کره و شکر را بزنید تا کرم رنگ شود.

    ۲. تخم مرغها را دانه دانه به آن افزوده و بهم بزنید.

    ۳. آرد الک شده - نشاسته و بکینک پودر را کم کم به آن اضافه نمائید.

    ۴. نسکافه را در یک قاشق سوپخوری آب حل کرده و به مایه اضافه کنید.

    ۵. مایه را در یک قالب چرب شده کیک بریزید.

    ۶. قالب کیک را در یک فر گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد روی طبقه وسط فر به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.

    ۷. پس از سرد شدن کیک را به سه قسمت از عرض تقسیم کنید.

     

    طرز تهیه کرم کیک نسکافه و گردو 

    ۱. کره و ۲۰۰ گرم پودر قند را خوب به هم بزنید و کم کم نسکافه حل شده در آب را به آن اضافه نمایید.

    ۲. نصف کرم را با گردوی خرد شده مخلوط کرده و روی نصف کیک مالیده و نصف دیگر کیک را روی آن قرار دهید.

    ۳. ۵۰ گرم پودر قند را روی کیک بپاشید و بقیه کرم را در خامه پاش ریخته و به دلخواه تزئین کنید و در آخر تکه های گردو را روی آن تزئین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی اسکار

    مخصوص عید نوروز 

    مواد لازم برای۵ نفر

    پودر قند   ۵۰ گرم

    آرد   ۱۷۵ گرم

    هل ساییده  ۱/۲ قاشق مربا خوری

    وانیل‏   ۱/۲ قاشق مربا خوری

    گردو ریز خرد شده  ۱۵۰ گرم

    تخم مرغ (زرده)   ۱ عدد

    تخم مرغ (زرده)   ۱ عدد

    کره   ۱۰۰ گرم

    طرز تهیه

    ۱- فر را روی درجه 170 درجه روشن کنید .

    ۲- کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن بزنید تا سبک کرم رنگ شود.

    ۳- بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید .

    ۴- بعد کم کم آرد رو اضافه می کنید و با لیسک هم می زنید باید خمیر کمی شل باشد نه سفت .

    ۵- از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنید .

    ۶- دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازید .گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .شیرینی در سفیده تخم مرغ نباید بماند .

    ۷- بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازید و با گردو خوب می پوشانید .

    ۸- می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .

    ۹- حدودا 35 - 40 دقیقه  و در دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار داده  .

    ۱۰- از فر درآورده و در حالت ولرم  ۱ ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده(اختیاری میباشد) تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .

    سایر نکات

    شیرینی اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .

    لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .

    برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .

    با این مقدار مواد ۵۰ عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     کیک وانیلی 

    مواد لازم

    آرد دو و نيم ليوان

    بيكيگ پودر دو و نيم ق چ

    جوش شيرين 1 ق چ

    تخم مرغ 4 عدد

    شكر يك و نيم ليوان

    وانيل دو و نيم ق چ

    روغن 1 ليوان

    باتر ميلك 1 ليوان

    طرز تهیه

    *فر رو روي 180 درجه سانتيگراد قرار ميديم

    *قالب رو آماده ميكنيم

    *آرد و بيكينگ پودر و جوش شيرين رو الك يا ويسك ميكنيم

    *تخم مرغ رو به خوبي هم ميزنيم تا كف كنه

    *شكر رو اضافه كرده و خوب هم ميزنيم تا سفيد رنگ شه (خيلي مهمه)

    *وانيل رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم

    *از وانيل با كيفيت خوب استفاده كنيد تا يك كيك وانيلي عالي و خوش بو داشته باشيد.

    * روغن رو اضافه كرده هم ميزنيم. در حدي كه مخلوط شه

    *نصف باتر ميلك رو ميريزيم و با حركت كند همزن هم ميزنيم

    *نصف آرد رو ريخته و كمي هم ميزنيم. در حدي كه مخلوط شه

    *بقيه باتر ميلك رو توش ميريزيم و باز با دور كند هم ميزنيم

    * باقي آرد رو اضافه كرده و هم ميزنيم تا زماني كه آرد كاملا مخلوط شه و نه بيشتر.

    *کف قالب رو قبل از شروع كار كاغذ انداخته و چرب ميكنيم

    *مخلوط كيك رو توي قالب يا قالبها ريخته و توي فر ميذاريم

    *هر قالب بهتره تا دو سوم پر بشه

    *براي كاپ كيك 25 دقيقه

    *براي دو عدد كيك 35 تا 40 دقيقه (حدود 23 سانت)

    *براي يك كيك بزرگ 50 تا 60 دقيقه (حدود 30 سانت)

    *اما هميشه به ياد داشته باشيد كه كيك رو بايد چك كنيد و به ساعت اعتماد نكنيد. يه سيخ چوبي يا خلال دندون به مركز كيك فرو ببريد اگر "تقريبا" چيزي بهش نچسبيد يعني كيك آماده است

    از قالب خارج كرده و روي توري بذاريد تا سرد شه

    *برای تهیه باتر میلک 1 لیوان شیر رو با یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو مخلوط میکنیم و میزاریم 15 دقیقه داخل دمای محیط بمونه

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بیسکویت دورنگ 

    پودر کاکائو   ۱ قاشق چای خوری

    آرد   2.5 پیمانه

    کره   ۱۸۰ گرم

    شکر (پودر شده)   ۱/۲ پیمانه

    بیکینگ پودر   ۱/۲ قاشق چای خوری

    تخم مرغ   ۱ عدد

    وانیل‏   ۱/۲ قاشق چای خوری

    طرز تهیه

    ۱- در ظرفی مناسب كره، پودر شكر و وانیل را اضافه كرده و با همزن می‌زنیم تا كاملا كرم رنگ و كشدار شود، سپس تخم‌مرغ ابتدا در ظرفی جدا كمی مخلوط میكنیم و سپس به مواد افزوده و هم می‌زنیم.

    ۲- بیكینگ‌پودر و آرد را با هم مخلوط كرده و كم‌كم اضافه كرده و هم می‌زنیم.

    ۳- پودر كاكائو را با نیمی از مواد مخلوط كرده، سپس خمیر را روی میز كار باز كرده، با قالب‌های مختلف قالب می‌زنیم.

    ۴- می‌توان به صورت دو رنگ خمیر كاكائویی و سفید را كنار هم باز نموده و قالب زد یا می‌توان جداگانه خمیرها را قالب‌گیری نمود.

    ۵- بیسكویت‌ها را در سینی فر چیده و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می‌دهیم. 

    ۶- در صورت داشتن دستگاه  بیسكویت‌زن از مواد (دو رنگ) داخل دستگاه گذاشته و آنها را به اشكال مختلف تهیه می‌كنیم.

    سایر نکات

    1)میتوانید بیسكویت ها را با اشكال بسیار متفاوت و مارپیچی تهیه كنید و اگر قالب خاصی ندارید با سر لیوان به صورت دایره ای آنها را درست كنید. 

    2)بعد از پخت بیسكویت ها در صورت تمایل روی قیمت های سفیر پودر قند و روی قسمت های كاكائویی كاكائو آب شده بریز

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک ناپلئونی شکلاتی 

     

    تخم مرغ 1 عدد  .  شکر 1 لیوان  .  کره 4 قاشق غذاخوری  .  شیر ولرم 1/3 لیوان

    بیکینگ پودر یا جوش شیرین 1 قاشق چایخوری  .  آرد 2 لیوان  .  پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

     

    کرم مخصوص کیک ناپلئونی شکلاتی

     

    کره 100 گرم . خامه عسلی 1 لیوان . پنیر ماسکارپونه 200 گرم . خامه 3/4 لیوان . پودر قند 2 قاشق غذاخوری

     

    کیک شکلاتی

     

    طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

     تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن 5 دقیقه بزنید سپس جوش شیرین ، کره و شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن 3 دقیقه بزنید تا مخلوط یکدست شود ( در هم زدن از دور تند همزن باید استفاده کنید ).

     قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس کاسه مخلوطی که اماده کرده اید را روی حرارت بخار آب قرار دهید و 10 دقیقه هم بزنید تا با حرارت بخار مواد داغ شوند.

     پس از این مدت زمان کاسه را از روی حرارت بخار بردارید و بلافاصله مخلوط آرد و پودر کاکائو را که الک کرده اید اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و خمیر نرمی بدست بیاید ( سرعت عمل تان بالا باشد چون در صورت سرد شدن مواد خمیر ترک خواهد خورد ).

     خمیر را در حالی که هنوز گرم است شکل دهید ، خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی کاغذ روغنی با وردنه خوب پهن و نازک کنید ( هر تکه خمیر باید به اندازه یک بشقاب معمولی پهن شود ).

     ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را به نوبت روی ان قرار دهید سپس داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 دقیقه بپزید ( تمام خمیرها را به نوبت اماده کنید ) ، کیک های اماده را کناری قرار دهید تا خنک شوند.

     در مدت زمانی که کیک ها خنک میشوند میتوانید کرم مخصوص را اماده کنید ، خامه عسلی را داخل کاسه ای بریزید و کره نرم شده را به ان اضافه کنید و 7 دقیقه با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر بزنید.

     داخل کاسه ای دیگر خامه سرد و پودر قند را مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد سپس به مخلوط کرم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند

     پس از اینکه کیک ها خنک شدند به ترتیب با لایه های کرم کیک ها را پوشش دهید و روی هم بگذارید و کمی فشار دهید ، با بقیه کرم روی کیک را بپوشانید و با پودر کاکائو روی کیک را پوشش دهید سپس به مدت 8 – 10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

     

    نکته ها : این کیک بسیار خوش طعم و لذیذ است و مناسب برای مهمانی های خانوادگی میباشد ، میتوانید به جای پنیر ماسکارپونه از همان مقدار پنیر خامه ای استفاده کنید ، روی کیک را میتوانید به سلیقه خودتان تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت مخملی

    مواد لازم: 

    تخم مرغ :۴ عدد

     ارد: ۳/۴ پیمانه

     شکر:۳/۴ پیمانه

     وانیل: یک قاشق چایخوری

     بیکینگ پودر:۱/۲ قاشق چای خوری

     رنگ خوراکی قرمز

     اسانس توت فرنگی و یا بادام و یا رازبری خامه فرم گرفته

     طرز تهیه: فر رو روی ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید . سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید سفیده تخم مرغ راباهمزن بادور تند میزنیم تا کا ملا سفید و سفت بشه به حدی که وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه شکر اسانس – وانیل و زرده تخم مرغ ها رو خوب با همزن برقی میزنیم تا حجمشون ۲ برابر بشه و رنگش کرمی بشه ارد و بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم تا یکدست بشه و به آرامی آرد را داخل مواد مخلوط شده الک میکنیم و به آرامی همه مواد رو مخلوط میکنیم نباید زیاد هم بزنیم همین که ارد قاطی مواد بشه کافیه . بعد رنگ خوراکی قرمز رو اضافه و مخلوط میکنیم . نصف سفیده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم همزن رو میزاریم کنار نصف دیگه ی سفیده رو اضافه میکنیم و با یک لیسک دورانی و اروم مخلوط میکنیم . کف سینی شیرینی پزی رو کاغذ روغنی پهن میکنیم وهمه جاش رو با برس روغن میمالیم روش بعد مایه کیک را توی سینی به سایز ۳۱ در ۳۱ سانتی میریزیم . روش رو با لیسک صاف میکنیم وداخل فر میزاریم به مدت ۵-۷ دقیقه یا تا وقتی روی اسفنجمون طلایی بشه بعداز پختن آنرا بیرون میاریم و یک کاغذ روغنی پهن میکنیم و سینی رو برمیگردونیم روی کاغذ روغنی و کاغذ اسفنج راجدا میکنیم و با همون کاغذ رولش میکنیم و و روش یک حوله میندازیم میذاریم تا خوب خنک بشه بعد رول رو باز میکنیم توش خامه میزنیم و اگر دوست داشتید یک ردیف از برشهای خرد شده توت فرنگی یا رازبری رو هم میتونید بچینید توش و دوباره رولش میکنیم بعد بزارید داخل یخچال به مدت ۱-۲ ساعت تا خودش رو خوب بگیره و بعد برش بزنید .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک به شکل لانه پرنده

    کیک گرد باترکریم شکلاتی یا خامه شکلاتی شکلات رنگی میوه و مغز گردو در صورت تمایل روش تزیین کیک به شکل لانه پرنده  ابتدا کیک مورد نظر را در یک قالب گرد تهیه کنید. (می توانید هر نوع کیکی را برای این تزیین درست کنید) بعد از اینکه کیک سرد شد به ۳ لایه برش بزنید و لایه های کیک را با خامه یا باتر کریم بپوشانید مراحل تزیین کیک به شکل لانه پرنده بعد از اینکه آخرین لایه کیک را گذاشتید یک دایره از روی لایه بالایی کیک برش بزنید و داخل کیک را به اندازه ضخامت یک لایه خالی کنید مراحل تزیین کیک به شکل لانه پرنده بعد روی کیک و داخل لایه خالی شده را با کرم شکلاتی بپوشانید و سپس در یخچال قرار دهید مراحل تزیین کیک به شکل لانه پرنده بعد از یکی دو ساعت کیک را از یخچال خارج کنید و یک لایه دیگر روی ان را کاور کنید سپس برای درست کردن چوب های لانه پرنده کرم شکلاتی را در قیف بریزید و مطابق عکس به صورت نامرتب روی کیک به صورت چوب های نازک قیف بزنید ابتدا قیف زدن را از قسمت خالی کیک شروع کنید و بعد اطراف کیک را با قیف بپوشانید مراحل تزیین کیک به شکل لانه پرنده مراحل تزیین کیک به شکل لانه پرنده حالا در مرحله آخر تزیین کیک مدل لانه پرنده برای تخم های پرنده می توانید از شکلات های رنگی استفاده کنید و در قسمت خالی کیک قرار دهید برای درست کردن پرنده نیز می توانید از خمیر فوندانت استفاده کنید و یا از پرنده تزیینی برای روی کیک استفاده نمایید کیک مدل لانه پرنده اماده است شما می توانید برای تولد کودکان خود این کیک را درست کنید نوش جان ….

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان