#چیز_کیک_توت_فرنگی
مواد لازم برای۱۵ نفر
آب سرد 1.5 پیمانه
آب جوش 1.5 پیمانه
پودر ژله توت فرنگی ۱۶۰ گرم
مواد لازم برای لایه ی ژله ای 0
توت فرنگی تازه ۱۲-۱۰ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
شکر ۲/۳ پیمانه
آب جوش ۱,۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین 1.5 قاشق چای خوری
پنیر خامه ای (دمای محیط) ۵۰۰ گرم
مواد لازم برای لایه پنیری
کره ( ذوب شده ) ۱۵۰ گرم
بیسکویت دایجستیو ۳۰۰ گرم
مواد لازم برای کراست
طرز تهیه
۱- 150 گرم کره را در ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید.
۲- روی آن کاور گذاشته و در بالاترین درجه به مدت 30-40 ثاتیه در ماکرو قرار داده تا کاملا ذوب شود.
۳- یک ظرف مستطیلی پیرکس را با کره کاملا چرب کنید.
۴- بیسکوئیت ها را در غذاساز ریخته تا کاملا خرد شوند.
۵- بیسکوئیت های خرد شده را در یک کاسه ی بزرگ ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.
۶- خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۷- مخلوط را در کف ظرف پیرکس بریزید و خوب فشرده کنید.
۸- وقتی خوب فشرده و یکدست شد،ظرف را در چند ساعتی در یخچال قرار داده تا کراست آماده شود.
۹- پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.
۱۰- 1 و 1/4 پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید.
۱۱- خوب هم بزنید تا ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود سپس کنار بگذارید تا سرد شود.
۱۲- پنیر خامه ای را در یک کاسه ی بزرگ قرار دهید .2/3 پیمانه شکر را به آن اضافه کنید.
۱۳- با همزن پنیر خامه ای و شکر را آنقدر بزنید تا سبک و پفکی شود.(پنیر خامه ای باید در دمای محیط خوب نرم شده باشد،در غیر اینصورت زدن سخت میشود)
۱۴- عصاره وانیل را به مخلوط پنیری اضافه کنید
۱۵- ژلاتین سرد شده را نیز به مخلوط اضافه کنید خوب بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود
۱۶- کراست رو از یخچال خارج کرده و با چنگال سوراخ هایی روی سطح آن ایجاد میکنید
۱۷- مایع پنیری را روی کراست میریزید سپس ظرف را 10 دقیقه در دمای محیط کنار میگذارید
۱۸- در این مدت توت فرنگی ها را شکل قلب برش میزنیم. به این صورت که اول از وسط نصف کرده و یک v شکل مانند شکل زیر از آن جدا میکنیم.
۱۹- سپس هر نصف توت فرنگی را به این صورت روی لایه ی پنیری میچینید
۲۰- روی ظرف سلفون کشیده و حداقل 4 ساعت تا یک شب در یخچال میگذارید
۲۱- از ژله ی توت فرنگی برای لایه ی بالایی استفاده میکنید 160 گرم پودر ژله را در یک کاسه میریزید
۲۲- 1 و 1/2 پ آبجوش را به آن اضافه میکنید
۲۳- خوب هم میزنیم تا پودر ژله حل شود و مایه شفاف شود
۲۴- سپس 1 و 1/2 پ آب سرد را اضافه میکنید ژله را کنار میگذارید تا کاملا در دمای محیط سرد شود.سپس روی لایه ی پنیری میریزید.(حتما دقت کنید ژله کاملا خنک شده باشد)
۲۵- روی آن سلفون کشیده و دوباره برای حداقل 4 ساعت در یخچال قرار میدهید
۲۶- با چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید.(چاقو را بعد از هربار برش زدن در آبجوش زده و با حوله خشک کنید و بعد برش بزنید تا برش های شما زیباتر شود)