خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی نخودی

    موادلازم

    آردنخوداعلاالک شده   250 گرم

    آرد   50 گرم

    آردبرنج    دوقاشق غذاخوری

    پودرقند    150گرم

    روغن جامدقنادی    150گرم

    پودرهل       یک قاشق مرباخوری

    روغن رابادورتندهمزن میزنیم تاکرم رنگ بشه.

    پودرقندرابه روغن افزوده وباهمزن میزنیم تاسفیدبشه.پودرهل رااضافه وسپس آردهاراکم کم اضافه وتاجایی که باهمزن زده شدهم میزنیم.اگه نشدبادست مخلوط 

    میکنیم.اگرخمیرسفت بودوانسجام نداشت خمیرراازچرخ گوشت ردمیکنیم تانرم ویک دست بشه.وسپس درکیسه پلاستیکی گذاشته ودرمحیط آشپزخانه 12الی24ساعت استراحت میدیم.استراحت دادن خمیرباعث راحترقالب زدن شیرینی وتسریع درپیشروی کارداره.

    بعدازاستراحت تکه ازخمیررابرداشته وبین نایلون بازکرده وقالب میزنیم.دردمای 175درجه فرازقبل گرم شده به مدت15 دقیقه.درحین پخت اگردست به شیرینی بزنید ازهم می پاشد همچنین بعدازاتمام 15دقیقه پخت.بعدازتمام شدن مدت پخت بدون دست زدن به شیرینی بگذارید شیرینی کاملا سردشده سپس اگرسینی دریخچال جاشدسینی رودریخچال قراردهید ویک ربع بعدسینی روخارج کنید.وگرنه دریک جای خنک چندساعتی فرصت بدین تاسردبشه بعدازسینی خارج ودرظرف موردنظربریزید.نوش جان

  • ۱۶:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خمير_فوندانت_با_مارشمالو

    بهترین و راحت ترین و خوشمزه ترین خمیر فوندانت ، استفاده از مارشمالو هست .

    مواد لازم :

    مارشمالو ( ترجیحا” سفید ) ۳۰۰ گرم

    پودر قند ۴۵۰ – ۶۰۰ گرم

    آب ۲ ق س

    طرز تهیه :

    فوت کوزه گری : لزومی نداره این اندازه ها رو حفظ کنید بلکه هر چقدر مارشمالو استفاده کنید ، ۵/۱ ( یک و نیم ) تا ۲ ( دو ) برابر پودر قند نیاز خواهید داشت.

    بهتره از رنگ سفید مارشمالواستفاده کنید ولی از آنجایی که این محصول در کشور ما خیلی کم پیدا می شه هرنوع و رنگی رو پیدا کردید غنیمته ،معمولا مارشمالوهای موجود در بازار دو رنگ سفید و صورتی در کنار هم هست . اگه بخواید مارشمالو صورتی یا بنفش درست کنید ، مشکلی پیش نمی آد و می تونید از این مارشمالو دو رنگ ها هم استفاده کنید ولی اگه بخواید مارشمالوتون سفید باشه پس باید رنگهای سفید اونو جدا کنید .

    مارشمالو ها رو داخل یه کاسه بلور بریزید ( من دو تا مارشمالو ۱۵۰ گرمی استفاده کردم ) .

    بعد روش ۲ ق س آب بریزید .

    و بعد در مکروفر قرار بدین .

    به دستگاه قدرت ۱۰۰ و زمان ۳۰ ثانیه بدید . بعد از ۳۰ ثانیه با قاشق هم بزنید . 

    دوباره ۳۰ ثانیه توی مکروفر بذارید و بعد هم بزنید …

    باز هم همین مراحل رو تکرار کنید 

    نکته : باز هم لزومی نداره این زمان رو حفظ بفرمایید بلکه کافیه مارشمالو ها آب بشن  و اثری از دونه مارشمالو دیده نشه .

    نکته : اگه بخواید کل مارشمالو رو رنگ کنید می شه در این قسمت بهش رنگ اضافه کرد .

    کمی پودر قند داخل ظرفمون می ریزیم .

    بعد مارشمالو رو به ظرفمون منتقل می کنیم ( اگه ظرف بلورتون گنجایش پودر قند رو داشته باشه نیازی به تعویض ظرف نیست ) .

    و اما مرحله بعد اضافه کردن پودر قند هست . من پودر قند رو به دو قسمت ۴۵۰ گرم و ۱۵۰ گرم تقسیم کردم . در مرحله اول تمام ۴۵۰ گرم رو اضافه کردم و پودر قند رو به خورد مارشمالو دادم .

    @chefM

    نکته : برای اینکه خمیرتون لطیف باشه حتما پودر قند مرغوب استفاده کنید یعنی دانه های پودر قند کاملا ریز باشه و دونه هاش بین دو انگشت حس نشه .

    نکته: یادتون نره پودر قند رو الک کنید تا اگه دونه درشتی در پودر قندتون باشه ازش جدا بشه .

    تا حالا فقط ۴۵۰ گرم پودر قند اضافه شده ولی حس کردم خمیرم کمی چسبنده هست ( می بینید که انگشتم بهش می چسبه ) بخاطر همین مجددا ۲ ق س  پودر قند ( از ۱۵۰ گرم مانده ) اضافه کردم .

    نکته : البته لازم به یاداوری هست که خمیر فوندانت با ورز دادن مجددا کمی چسبنده خواهد شد پس لزومی نداره بیش از اندازه پودر قند بریزید .

    وزنش هم تقریبا با مقدار فوندانت و پودر قند می خونه ( البته موقع انتقال مارشمالو کمی به ظرف می چسبه و باعث می شه از وزنش کم بشه ) .

    این مارشمالو عین برف سفیده و می تونید انواع رنگهای خوراکی رو بهش اضافه کنید .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    كيك شكلاتى با رويه موكا

    موادلازم  :

    آرد 2لیوان 

    شکر 1و1سوم لیوان 

    کره 185گرم 

    شیر شیر 1لیوان 

    نسکافه 1قاشق چایخوری (پودر) 

    پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری 

    تخم مرغ تخم مرغ 3عدد 

    بکینگ پودر 2قاشق چایخوری 

    نمک 1هشتم قاشق چایخوری 

    مواد کرم موکا :

    کره 200گرم 

    آرد 5قاشق غذاخوری 

    خامه نصف لیوان 

    شیر شیر نصف لیوان 

    پودر قند 2لیوان 

    نسکافه 4قاشق غذاخوری (پودر) 

    پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری 

    توت فرنگی به میزان لازم (برای تزیین) 

    شکلات به میزان لازم (برای تزیین(تخته ای)) 

    طرز تهیه : ابتدا فر را روشن کنید تا گاملا داغ شود(دمای 180تا200درجه سانتی گراد).کره و تخم مرغ را نیز در دمای اتاق قرار دهید تا گرم شوند.داخل ظرفی کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن یکنواخت کنید و یک عدد تخم مرغ را افزوده و 1دقیقه با همزن به خوبی بزنید و بعد تخم مرغهای بعدی را اضافه کنید و به همین ترتیب به ازای اضافه کردن هر تخم مرغ 1دقیقه مخلوط را بزنید تا یکنواخت شود.

    آرد،بیکینگ پودر،نمک،پودر کاکائو و پودر نسکافه را با هم مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا یکنواخت شده و هوا بخورند.شیر را بجوشانید و اجازه دهید کاملا ولرم شود سپس آن را کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.مخلوط آرد را نیز کم کم روی مایه الک کنید (هر بار کمی آرد ریخته و مخلوط کنید و بعد کمی شیر اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید).

    داخل قالب مورد نظر کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل آن بریزید و به مدت یک ساعت داخل فر بپزید.وقتی کیک کاملا پخت آن را داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود.

    طرز تهیه کرم موکا:ابتدا آرد را 2بار الک کنید و بعد شیر را کم کم به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.خامه و پودر کاکائو را نیز به مواد افزوده و آنها را با همزن یکنواخت کنید.مواد را داخل ظرفی مناسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود(نیازی به جوش آمدن نیست).وقتی مایه غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.

    کره نرم شده در دمای اتاق را 2 دقیقه با همزن بزنید سپس پودر قند و پودر نسکافه را اضافه کنید و مجدد بزنید تا سبک شود ، مخلوط کره را به مخلوط خامه ای که خنک شده است اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم موکا یکدست شود.کرم را به مدت 15تا20دقیقه داخل یخچال قرار دهید.شکلات تخته ای را آب کرده و تعدادی توت فرنگی را به آن آغشته کنید.بعد از خنک شدن کرم و کیک،کیک را به 2قسمت تقسیم کرده و داخل و روی آن را با کرم موکا . شکلات تخته ای آب شده پوشش دهید و بعد با توت فرنگی شکلاتی تزیین کنید.نوش جان مهنازبانو 

    نکات:

    1)در صورت تمایل به جای پودر نسکافه از پودر قهوه فوری استفاده کنید.

    2)میتوانید بین کیک هم از کرم و هم از توت فرنگی استفاده کنید.

    3)میتوانید کیک را به صورت چند لایه تهیه کرده و یک لایه در میان از خامه زده شده و کرم موکا استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک پنبه ای 

    مواد مورد نیاز :

    سفیده تخم مرغ                              ۱۲ عدد

    آرد                                            ۱ لیوان

    پودر قند                                      ۱ و ۱/۲ لیوان

    نمک                                         ۴/۱ قاشق چایخوری

    کرم تارتار                                   ۱ و ۱/۲   قاشق چایخوری

    اسانس وانیل                                 ۱ قاشق چایخوری

    آب ولرم                                     ۳/۱ لیوان

    روش پخت:

    سفیده تخم مرغ را در داخل کاسه ای ریخته و و حدود ۱۰ دقیقه روی بخار آب قرار دهید.این عمل باعث می شود تا سفیده تخم مرغ گرم شود و نتیجه بهتری را ارایه دهد. سفیده های تخم مرغ ، آب ولرم ، کرم تارتار و اسانس وانیل با هم زن برقی خوب هم بزنید.اگر این کار را با هم زن دستی انجام دهید ممکن است زود خسته شوید و نتیجه لازم را به دست نیاورید.آنقدر به هم زدن ادامه می دهیم تا این مایه از داخل کاسه ما نریزد و باید یکدست و بدون هیچ نا خالصی باشد.

    سفیده تخم مرغ بعد از آن که خوب فرم گرفت پودر قند را به آن اضافه می کنیم. اما این کار باید آهسته انجام شود تا تخم مرغ ها به صورت خامه ای در بیایند.بعد مجددا خوب هم بزنید.

    در مرحله بعدی آرد  را به خوبی الک می کنیم.سپس به آن نمک میافزاییم.بعد از آن آرد الک شده همراه نمک را به مایه خود آرام آرام اضافه می کنیم.

    برای مخلوط کردن از لیسک استفاده می کنیم .برای این کار در یک جهت و به آرامی به حالت دورانی  شروع به هم زدن می کنیم جوری که هوا وارد آن شود .اینقدر این کار را ادامه می دهیم تا به صورت یکدست مایه ما آماده شود.

    توجه :وقتی این کار را بیشتر انجام دهید کیک پنبه ای شما بیشتر پف می کند و بزرگتر و اسفنجی تر می شود.

    در مرحله بعد برای استفاده از قالب از ورقه های روغنی استفاده کنید.چون این کیک فاقد روغن ونیز کره می باشد اگر از ورقه های روغنی استفاده نشود کیک به قالب شما میچسبد.

    توجه داشته باشید که تنها ۳/۲ قالب از مایه مورد نظر پر گردد.به دلیل حالت اسفنجی که دارد باعث پف زیادی می شود.اگر قالب شما کوچک بود می توانید از دو قالب جدا گانه به صورت هم زمان استفاده کنید.

    فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گذاشته و بگذارید خوب گرم شود.سپس قالب را درون آن قرار دهید و روی ۴۰ دقیقه زمان بگذارید.اما بعد از ۳۰ دقیقه کیک را تست کنید تا نسوزد.برای اطمینان از پخت آن می توانید خلال دندان یا چوب کبریت را داخل کیک فرو کنید اگر مایع کیک به آن نچسبد کیک آماده می باشد و باید از فر خارج شود.

    بعد از خنک شدن کیک می توانید آن را با پودر قند و یا خامه تزئین نمایید.برای استفاده کیک در میهمانی ها میتوان از مربا و  تکه های میوه نیزبرای روی آن استفاده نمود.

    این کیک به دلیل بافت اسفنجی خود کیکی مناسب برای اعیاد و میهمانی همراهبا بستنی  می باشد.کیک پنبه ای به دلیل عدم وجود روغن یک نوع کیک رژیمی مناسب برای هر فرد با هر سنی می باشد .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت_هندوانه 

     ⭕️با این رولت هندوانه از عزیزان تان در شب یلدا پذیرایی کنید.

    درست کردن این رولت هندوانه برای شب یلدا شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، ولی با دستور تهیه ای که در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد، میتوانید با کمی دقت در اندازه مواد و ترتیب آنها، به راحتی رولت را تهیه کرده و از عزیزانتان در شب یلدا پذیرایی کنید.

    🍀 مواد لازم:

    تخم مرغ 4 عدد 

    شکر 80 گرم

    آرد 90 گرم

    وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    رنگ های مجاز خوراکی سبز و قرمز

    🍀 طرز تهیه:

    زرده تخم مرغ را از سفیده جدا كنید و زرده را با نصفی از شكر و وانیل بزنید تا كرم رنگ شود .

    سفیده تخم مرغ را زده تا فرم بگیرد و بعد شكر را بصورت بارانی به آن اضافه كنید .

    زرده و سفیده را مخلوط كرده و بعد آرد را روی آن الک می كنیم .

    بعد در سینی 40×30 ریخته و این نكته خیلی مهم است كه سینی فر آخرین طبقه از بالا باشد و درجه فر 220 درجه فقط 8 تا 10 دقیقه قبل از اضاقه کردن آرد، مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده؛ به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید.

    بعد آرد را به آرامی با مایه مخلوط کنید.

    کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید بطوریکه دو رنگ در یک خط به هم متصل شوند.

    دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. ( تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشد که خودش را بیشتر نشان بدهد )

    این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید. این خطوط موازی سطح بیرونی رولت ( پوست هندوانه) را تشکیل خواهد داد.

    برای ادامه کار و مراحل بعدی، مانند رولت معمولی عمل کنید. به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی ) که رولت را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که سطح روی رولت کنده نشود.

    بعد از خامه کشی و چند ساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد برای تخم هندوانه شکلات آبکرده را داخل قیف ریخته و روی برش ها میریزیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۲۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_شکلاتی_نرم

    مواد لازم:

    آرد 2 و ¼ پیمانه

    جوش شیرین 2 قاشق چای خوری

    نمک ½ قاشق چای خوری

    کره 120 گرم

    شکر قهوه ای 2 و ½ پیمانه

    تخم مرغ 3 عدد

    وانیل 1 و ½ قاشق چای خوری

    شکلات 50 گرم

    باترمیلک 1 پیمانه

    آب جوش 1 پیمانه

    طرز تهیه: فر را روی 170 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب را چرب و آرد پاشی کنید.

    ارد، جوش شیرین و نمک را الک کنید. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.

    کره نرم شده را با شکر قهوه ای بزنید تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده پس از هر تخم مرغ مواد را خوب بزنید. وانیل را اضافه کنید. شکلات مذاب خنک شده را نیز اضافه کنید. نیمی از باترمیلک را اضافه کرده مخلوط کنید. نیمی از مواد خشک را اضافه کرده مخلوط کنید و در آخر بقیه باترمیلک و مواد خشک را اضافه کرده مواد را در حد مخلوط شدن بزنید. در آخر آب جوش را اضافه کنید. کیک را داخل قالب به مدت 35 دقیقه بپزید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی چرخی

     

    مواد لازم برای۴۰ عدد

    آرد برنج   ۷۵۰ گرم

    آرد سفید   ۷۵۰ گرم

    روغن جامد  ۷۵۰ گرم

    پودر قند   ۳۷۵ گرم

    تخم مرغ (زرده)   ۵ عدد

    ماست‏   ۱ لیوان

    بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری

    پودر هل   ۱ قاشق چای خوری

    پودر پسته برای تزئین   به مقدار لازم

    🔴طرز تهیه🔴 🍰

    ۱- روغن ،پودر قند رو با همزن میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن.

    ۲- بعد زرده های تخم مرغ رو همراه با پودر هل اضافه و دوباره با همزن میزنیم.

    ۳- حالا بکینگ پودر رو به ماست اضافه  و مخلوط میکنیم بعد به مواد دیگه مون اضافه میکنیم.

    ۴- بعد از اینکه موادمون خوب با هم مخلوط و یکدست شدن همزن رو کنار میذاریم و آرد برنج ،آرد سفید رو یکمرتبه اضافه میکنیم با دست شروع میکیم به مخلوط کردن و ورز دادن (البته نباید خیلی ورز بدیم چون خمیر به روغن میافته و سفت میشه)

    ۵- خمیر رو به شکل گلوله در میاریم و روشو با کیسه فریزر میپوشونیم و در جای خنک قرار میدیم تا به مدت 12ساعت خمیرمون استراحت کنه.

    ۶- قالب نون چرخی رو به چرخگوشت نصب میکنیم.

    ۷- خمیر رو بعد از استراحت دوباره کمی ورز میدیم تا نرم بشه حالاداخل چرخگوشت میریزیم و از چرخ رد میکنیم بعد به اندازه دلخواهمون خمیر رو برش میدیم.

    ۸- در سینی فر میچینیم روش مقداری پودر پسته میریزیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت 175درجه سانتی گراد به مدت 15تا20دقیقه قرار میدیم(البته بازم مثل همیشه این زمان بستگی به دمای فرتون داره)

    🔴سایر نکات🔴 🚦

    ۱. یکربع قبل فر رو روشن کنید تا گرم بشه.

    ۲. برای تزیین روی شیرینی ها به جای پودر پسته از خرفه هم میتونین استفاده کنید.

    ۳. آرد برنج و پودر قند رو از حریر رد کنید.

    ۴. آرد سفید رو از الک رد کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ترافل خامه ای شکلاتی

    مواد لازم 

    چیپس شکلات یا شکلات تخته ای  1.5 لیوان

    اسانس وانیل    چند قطره

    پودر کاکائو   ۱/۴ لیوان

    گردو خرد شده  ۱/۲ لیوان

    پودر قند   1.5 لیوان

    پنیر خامه ای یا ماسکارپونه  ۲۲۰ گرم

    طرز تهیه

    ۱- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس پودر قند و اسانس وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مایه ترافل خودش را بگیرد.

    ۲- شکلات های چیپسی را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید ( روش بن ماری ) تا ذوب شود سپس به مایه ترافل اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید سپس این مخلوط را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

    ۳- مقداری پودر قند ، پودر کاکائو و گردوی خرد شده را داخل کاسه های جداگانه بریزید ، با قاشق چایخوری از مایه ترافل بردارید ، دست تان را چرب کنید و ترافل را به شکل توپ حالت دهید سپس داخل پودر قند یا پودر کاکائو یا گردو و … بغلطانید سپس ترافل های آماده را سرو کنید.

    سایر نکات

    برای نگهداری ترافل ها آنها را داخل بسته های کاغذی یا نایلونی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا سرد بمانند ( گرما موجب شل شدن ترافل میشود ).

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک شکلاتی

    کیک شکلاتی زیر حاوی خامه شکلات، گردو وبستنی و سس کارامل و نارگیل می باشد.

    زمان لازم برای آماده کردن مواد اولیه : 25 دقیقه

    1 ساعت برای سرد شدن مواد

    4 ساعت یا یک شبانه روزبرای فریز کردن مواد

    مواد لازم : برای 12 نفر

     آرد سفید 1 پیمانه

    جوش شیرین  نصف قاشق چای خوری

     نمک یک چهارم قاشق چای خوری

     شکلات شیرین ذوب شده 2 گرم

    آب یک چهارم فنجان

     کره ی ذوب شده یک دوم پیمانه

     شکر یک دوم پیمانه

     تخم مرغ 2 عدد  وانیل یک دوم قاشق چای خوری

    شیر یک دوم پیمانه

    کارامل مقداری

    نارگیل مقداری

    طرز تهیه :

    1 - در ابتدا بستنی شکلاتی را در یک ظرف سفالی کوچک درست کرده و آن را در فریزر می گذاریم تا ببندد. اگر هم نخواستید می توانید از بستنی شکلاتی آماده استفاده کنید.

    2 - از قبل فر را در درجه ی 350 فارنهایت گذاشته و آرد و نمک را جداگانه در ظرفی تفت می دهیم.

    3 - در یک قابلمه کوچک شکلات و آب را با یکدیگر ترکیب می کنیم. حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود. 

    4 - در یک کاسه نسبتا بزرگ کره را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و 30 ثانیه این کار را ادامه می دهیم. تخم مرغ و وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه با همزن برقی آن را هم می زنیم. مخلوط آرد و شیر را هم  کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر آماده شده را با قاشق در فنجان هایی می ریزیم .

    5 - خمیر آماده شده را به مدت 25 دقیقه در حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم تا پخته شده می توانید یک خلال دندان را در آن فرو کرد تا ببینیم پخته شده است یا خیر.

    6 - کیک آماده شده را در یک ظرف خاص ریخته و بستنی و کارامل  را هم روی آن قرار داده و گردو و نارگیل های برشته شده را هم روی آن اضافه می کنیم .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شيريني_کنجدی 🎈⛱ (بدون فر )

    مخصوص_عید_نوروز 🎐

    🔴مواد لازم🔴 🍙

    كنجد: يك ونيم پيمانه 

    شكر: يك پيمانه 

    عسل: سه قاشق غذاخوري 

    روغن: دو قاشق غذاخوري 

    زعفران حل‌شده در آب: يك قاشق غذاخوري

    🔴طرز تهیه🔴 🍪

    1. شكر، عسل و روغن را در ظرف كوچكي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد كاملا حل شده و طلايي رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه كنيد و در آخر كنجد را داخل ظرف بريزيد و هم بزنيد تا كنجدها كمي طلايي شوند. 

    2. يك سيني را چرب كنيد، حرارت را ملايم كنيد تا حدي كه سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سيني بريزيد و بعد از سرد شدن برش دهيد. سوهان كنجدي را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید كنيد. 

    🔴فوت كوزه‌گري🔴 🍴

    قبل از ريختن سوهان در سيني يك قاشق از آن را در سيني بريزيد، اگر زود بست و زير زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهيد كمي بيشتر روي حرارت بماند. 

    ------------------------------

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۳:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    باقلوا لانه پرنده ای باقلوا لبنانی

    مواد لازم

    رشته کادایف ۲۵۰گرم

    کره آب شده ۱۲۵گرم

    پسته خرد شده ۱۰۰ گرم

    شکر ۲۵گرم

    پودر هل به میزان لازم

    مواد شربت

    شکر ۱ پیمانه

    آب نصف پیمانه

    عسل ۱/۴پیمانه

    زعفران غلیظ ۱ق غ

    مواد شربت را بن ماری کرده و وقتی یکدست شد روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید ۵دقیقه که جوشید از روی حرارت بردارید و زغفران را اضافه کنید و اجازه دهید خنک شود.

    طرز تهیه باقلوا

    رشته کادایف را داخل کاسه ای با چنگال از هم باز کنید و کره را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.از مخلوط داخل قالب مافین چرب شده قرار داده و با دست فشار دهید و شبیه لانه پرنده وسط آنرا گود کنید،در مرکز آن مقداری شکر،خلال پسته و هل مخلوط شده میریزیم و از مغز بادام،پسته و فندق برای تزیین روی باقلوا استفاده میکنیم.

    سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت بیست دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار میدهیم و تا داغ است شربت خنک شده را رپی آن میریزیم،یک ربع صبر کنید و بعد باقلوارو از داخل قالب جداکنید،نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شکلات_نارگیلی

    پودر نارگیل 150 گرم (تقریبا یک و نیم لیوان)

    شیر عسلی حدودا 200 گرم

    شکلات تلخ 150 گرم

    ما میخوایم خمیری داشته باشیم كه بیشتر نارگیلی باشد و در حدی شیر عسلی لازم داریم كه خمیریش كنه و توجه داشته باشید كه بهتر اینه كه میزان شیر عسلی كم باشه كه زیادی شیرینش نكنه.

    قالبتون رو دو لایه سلفون بندازید. اینطوری كار تمیز تر و ساده تر میشه

    (برای قالب هم زیاد خودتون رو اذیت نكنید هر ظرفی میتونه باشه

    مخلوط رو توی قالب بریزید و پهنش كنید و سطحش رو صاف كنید و بذارید توی یخچال تا سفت شه.

    شیر عسلی وقتی توی یخچال بمونه سفت میشه و خودش رو میگیره 

    برای كاور كردن به شكلات نیاز داریم. توصیه میكنم از شكلات تلخ استفاده كنید درصدش هم با خودتون. هرچی تلختر بهتر!

    همیشه بهترین كار اینه كه شكلات رو خورد کنید

    اینطوری راحت تر ذوب میشه.

    به این موضوع توجه داشته باشید كه میزان شكلاتی كه شما استفاده میكنید ممكنه بیشتر یا كمتر از این میزان بشه. هرچی میزان شكلاتی كه ذوب كردید بیشتر باشه كار كاور كردن واسه خودتون راحت تره.

    قالب رو از یخچال خارج كنید و سلفون رو بكشید بیرون و بعد با كارد بزرگ نارگیل ها رو به سایز دلخواه برش بدید 

    حالا دونه دونه توی شكلات فرو میبریم و كاور میكنیم. اجازه میدیم اضافی شكلات خوب گرفته بشه و

    روی كاغذ روغنی قرارشون میدیم.

    میزان كاورش هم دست خودتونه. میتونید یه كاور نازك شكلاتی داشته باشید و یا اینكه چند بار توی شكلات فرو ببرید تا كاور ضخیمی از شكلات داشته باشید

    حالا اجازه بدید شكلات ببنده.

    برای تزئینشم شکلات رو در کاغذ قیفی بریزید و بعد روی شکلات ها را تزئین کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تارت با کرم دانمارکی 

    یک شیرینی ساده و خوشمزه که میتونه دسر هم بشمار بره 

    طرز نان تارت :

    تخم مرغ ٣عدد, شكر ساييده يك ليوان سر خالى

    روغن مايع نصف ليوان, بكنيگ پودر نصف قاشق مربا خورى, هل يك قاشق جايخوري, آرد به ميزان لازم :

    همه مواد را باهم مخلوط ميكنيم تا خمير لطيفى بدست آيد بعد داخل سينى فر پهن كرده داخل فر مى گذاريم تا بپزد وقتى سرد شد روى آنرا باكرم دانماركي پوشش ميدهيم و برش ميزنيم.

    مواد کرم:

    گلاب نصف پیمانه, آرد ٧ق غ, شکر١ پیمانه, شیر ١پیمانه, هل ١ ق چ .

    شیر و گلاب رو میزاریم بجوشه...بعد شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و ارد رو کم کم میریزیم و تند هم میزنیم تا گلوله نشه... میزاریم کنار تا سرد شه.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خوراک_بادمجان 🍆

    🔴 مواد لازم 🔴

    ۹۰۰ گرم گوشت گاو 

    ۲ عدد پياز

    ۲ عدد گوجه

    ۳۰ گرم کره

    ۳ عدد بادمجان متوسط

    ۶۰ گرم کره

    ۱ ليوان آب

    مواد لازم روى خوراک

    ۱ عدد گوجه

    ۲ عدد فلفل سبز تند

    نمک،  فلفل سياه

    🔵 طرز تهیه 🔵

    بادمجان ها  را  پوست  گرفته  به  دو  نيم  تقسيم  کنيد.  بوسيله  قاشق چايخورى  شکم  بادمجان  را  خالى کنيد.  مراقب باشيد  سوراخ نشود.  بادمجان ها  را  ۱۵  دقيقه  در  آب نمک  خيس داده  سپس  بوسيله  حوله کاغذى  خشک کرده،  با ۳۰ گرم کره نيم سرخ کنيد.

    گوشت را  مکعبى  خرد  کرده  همراه  ۶۰  گرم  کره  تفت  دهيد.  پياز  را  پوست گرفته  ريز  خرد  کنيد.  همراه  گوشت  تفت  دهيد  وقتى  رنگ  پياز  و گوشت عوض شد. گوجه را پوست گرفته درشت کرده  به مخلوط گوشتى بيفزاييد.

    نمک و فلفل، آب  را  اضافه  کرده  زير ظرف  را کم کنيد  بگذاريد  دوساعت آهسته آهسته بپزد.

    بادمجان ها را  در  ظرف  پيرکس  کنار  هم  بچينيد.  وسط  هر  بادمجان دو الى سه  قاشق غذاخورى از  مخلوط  گوشتى  ريخته،  رويش گوجه  حلقه شده  و فلفل  خرد شده  بگذاريد.  اگر  از  سس گوشت  چيزى  مانده بود  آنرا  هم لابه لاى بادمجانها  پخش کنيد.در غير  اينصورت يک  قاشق غذاخورى رب گوجه فرنگى را  با  نصف  استکان  آب  مخلوط  کرده  روى بادمجان ها  بريزيد.  ظرف را در فر داغ با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت  بيست  الى  سى  دقيقه  قرار دهيد  تا  خوراک آماده  شود.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۸:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_موکا_شکلاتی

    مواد لازم:

    آرد 2 پیمانه

    شکر سفید 2 پیمانه

    پودر کاکائو 2/3 پیمانه

    روغن مایع ½ پیمانه

    تخم مرغ 2 عدد

    باترمیلک 1پیمانه

    جوش شیرین  2 قاشق چای خوری

    نمک ½ قاشق چای خوری

    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

    پودر قهوه فوری 1 قاشق غذاخوری

    آب گرم 1 پیمانه

    طرز تهیه: 

    فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. دو عدد قالب گرد 23 سانتی متری را چرب و آرد پاشی کنید. (برای مواقعی که قصد درست کردن دو لایه کیک دارید از دو قالب هم اندازه استفاده کنید که بعدا زحمت برش کیک را نداشته باشید). 

    پودر قهوه فوری را داخل 1 پیمانه آب گرم حل کنید. همه مواد را داخل ظرفی ریخته با همزن بزنید تا یک دست شود. مواد کمی شل تر از کیک های دیگر خواهد بود. مواد را داخل قالب ها ریخته داخل فر به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که بپزد قرار دهید. این کیک بسیار ساده و راحت آماده میشود.

    نکته: چون در ایران باتر میلک پیدا نمیشود میتوانید خودتان به راحتی باتر میلک تهیه کنید. یک قاشق غذاخوری سرکه سفید را داخل لیوان ریخته روی آن یک لیوان شیر بریزید و ده دقیقه به حال خود رها کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    برانیز_شکلاتی

    مواد لازم: 

    آرد:150 گرم 

    شكلات تخته اي:150 گ 

    پودر كاكايو:2 ق س 

    كره:10 گ 

    تخم مرغ: 4 تا

    شكر: 200 گ

    بیکینگ پودر : 1 ق چ

    وانيل: 4/1 ق چ

    گردوي خرد شده : 50 گ 

    مواد لازم براي تهيه كرم پنير:

    كره نرم شده: 50 گرم 

    پنير خامه اي: 250 گرم

    پودر قند 100 گرم

    تخم مرغ : 2 عدد

    آرد : 50 گرم 

    وانيل: 4/1 ق چ 

    طرز تهيه: 

    ابتدا فر روشن 175 درجه سانتي يا 350 درجه فارنهايت يا شماره 4 

    كف وديواره قالب 25 در 35 چرب كرده كاغذ روغني بندازيد 

    100 گرم كره +پ كاكايو + شكلات تخته اي روي حرارت ملايم يا بن ماري تا آب شن 

    تخم مرغ +شكر + وانيل 5 دقيقه با همزن و سپس مواد خشك (آرد+پ پ ) كم كم به مخلوط تخم مرغ اضافه كرده و سپس مايه شكلات خنك شده را اضافه و هم بزنيد 

    مقدار كمي از مواد را برداشته و بقيه را در قالب بريزيد و گردوي خرد شده را روي آن پخش كنيد سپس كرم پنير آماده شده را روي مواد بريزيد 

    باقي مانده مواد را كه كنار گذاشته بوديد در جاهاي مختلف قالب بريزيد و با يك وسيله نوك تيز خطوط نامنظم روي كيك ايجاد كنيد و سپس قالب را 45 دقيقه در فر قرار دهيد. 

    طرز تهيه كرم پنير: 

    ابتدا كره و شكر را با همزن بزنيد. 

    بعد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كنيد 

    سپس پنير را اضافه (يكجا)كنيد و خوب با همزن بزنيد. 

    در آخر آرد و وانيل را به مواد اضافه كنيد. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    آشپزی بارلین

    کلوچه_کرم_دار_با_طعم_گلاب

    مواد لازم:

    40 گرم  شکر 

    1 پیمانه  آب ولرم 

    1 ق س  پودر خمیر مایه  

    1 عدد  تخم مرغ 

    40 گرم  روغن مایع   

    400 گرم  آرد 

    مواد لازم جهت کرم نان 

    4 عدد  زرده تخم مرغ 

    100 گرم  شکر 

    40 گرم  آرد 

    2 /1 1  پیمانه  شیر 

    2 /1 پیمانه  گلاب 

    پودر پسته و پودر نارگیل  برای تزیین 

    شربت  برای رومال نان ها 

    طرزتهیه:

    1 یک قاشق مربا خوری شکر را با آب ولرم و پود خمیر مایه مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید. در یک ظرف همه مواد خمیر را باهم مخلوط کنید، سپس  مایه خمیر به عمل آمده را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. البته آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را به مدت 2ساعت در جای گرم بگذارید. 

    2 در یک قابلمه زرده ها را با نیمی از شکر مخلوط کنید، آرد را به مخلوط اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. در انتها  شیر و بقیه شکر را اضافه کنید و هم بزنید. حالا قابلمه را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. وقتی غلظت مواد به غلظت ماست شل رسید، گلاب را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. 

    3    خمیر کلوچه را ورز دهید تا پف آن بخوابد، سپس آن را به ضخامت یک سانت باز کنید و  خمیر را به‌صورت دایره های یکسان برش دهید. مقداری از کرم را روی یک قسمت از هر کدام از خمیرها گذاشته و لبه روبه‌رویی را روی لبه دیگر آن قرار دهید. به کمک چنگال لبه ها را به‌هم فشار دهید. 20 دقیقه به کلوچه ها استراحت دهید، سپس با زره تخم مرغ و کمی زعفران آنها را رومال کنید. کلوچه ها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. بلافاصله بعد از اینکه کلوچه ها را از فر خارج کردید، مقداری از شربت  روی نان ها بریزید و آنها را با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دونات سيب ....

    مواد لازم :

    آرد : ١ پيمانه 

    شكر قهوه اي : ٢ قاشق غذاخوري 

    تخم مرغ : ٢ عدد 

    روغن زيتون : ١ قاشق غذاخوري 

    رنده پوست ليمو ترش : كمي 

    سيب : ٤ عدد 

    آب ليمو ترش : كمي ( براي اينكه رنگ سيب ها تغيير نكنه ) 

    پودر قند و دارچين : براي تزيين 

    توي يك ظرف گود ، آرد ، زرده هاي تخم مرغ ، وانيل ، روغن زيتون ، رنده پوست ليمو ترش و شكرو مي ريزيم و با همزن هم مي زنيم ، در حين اين كار دو قاشق غذاخوري آب به مايه اضافه مي كنيم ....

    در يك ظرف جداگانه سفيده ها رو مي زنيم تا كاملا سفيد بشه و پف كنه ....

    سپس سفيده هارو به مايه اصلي اضافه مي كنيم و خيلي آروم هم مي زنيم ...

    سيب هارو پوست مي گيريم ، حلقه حلقه برش مي زنيم ، و آب ليمو ترش رو روشون مي ريزيم تا سياه نشن ....

    روغن رو داغ مي كنيم ، سيب هارو توي مايه دونات مي ريزيم و تك تك توي روغن سرخ مي كنيم ...

    در انتها روشون شكر و دارچين مي ريزيم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كيك اسفنجى شكلاتى 

    مواد لازم:

    آرد 130گرم

    شکر150گرم

    تخم مرغ 6عدد

    وانیل نصف ق چ

    بيکینک پودر 1ق چ

    پودر کاکاءو 20گرم

     آب جوش یک استكان

    طرز تهیه:

    تخم مرغها رو از قبل بیرون میگذاریم تا به دمای محیط برسن،بعد زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.سفیده رو میزنیم تا کف کنه و اگه ظرفو برعکس کردیم نریزه،نصف شکرو بهش اضافه میکنیم و بازم میزنیم تا یه بافت خامه ای پیدا کنه،زرده رو هم با وانیل و نصف دیگه شکر میزنیم تا پوک و کرمی رنگ بشه،بعد به سفیده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم میزنیم،آرد و پودر کاکاءو و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده و اروم اروم با تخم مرغا مخلوط میکنیم و با لیسک در یک جهت هم میزنیم که پفش نخوابه،یک استکان اب جوش هم کم کم اضافه میکنیم،در نهایت یک بافت پوک و پر از حباب باید داشته باشیم،داخل قالب رو چرب کرده یا کاغذ روغنی میندازیم،فر رو از قبل گرم میکنیم و مواد رو که داخل قالب ریختیم در دمای 180درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه می پزیم،بهتره این میزان مواد در دو قالب جداگانه پخته شه،اینطوری بهتر پف میکنه،در طول مدت پخت هم در فر رو باز نکنید،فقط بعد از اتمام پخت با خلال دندون چک کنید که اگه مواد بهش نچسبید یعنی پخته مدت زمان پخت بستگی به قالب و دمای فر شما داره ولی قبل از 20 دقیقه به هیچ وجه نباید در فر رو باز کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيرينى الماسى 

     مواد لازم :

    آرد2-1/2پ

    پودركاكاىو3ق غ

    تخم مرغ1عدد

    كره200g

    وانيل 1/8ق چ

    پودر قهوه فورى 1ق م

    پودرشكر 1پ(آرناميس:من3/4پ ريختم )

    شكر براى غلتاندن شيرينى ها به مقدار لازم 

     طرز تهیه : 

    ابتدا كره و پودرشكر رو با همزن ميزنيم تا كرم رنگ شود سپس تخم مرغ  و وانيل را اضافه كرده مخلوط ميكنيم بعد پودر قهوه را اضافه ميكنيم و آرد و پودركاكاىو را كه الك كرده ايم به موادمون اضافه ميكنيم و كامل مخلوط ميكنيم و بعد به اندازه گردو توپكهايى درست ميكنيم و بعد در شكر ميغلتانيم و در فر 170به مدت 15-20طبقه وسط فر وقتى از فر درمياريم همونجورى كه داغ هست با انگشت روش رو فشار ميديم تا گود بشه بعد كه سرد شد داخلش رو نوتلا يا شكلات صبحانه ميريزيم (آرناميس:كه من با قيف يكبار مصرف اينكار رو انجام دادم و از نوتلا هم استفاده كردم )

    تركهاى شيرينى هم وقتى وسطش رو بعد از پخت فشار دادم ايجاد شد.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان