خانه
691K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۹:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رزت_دارچینی

    شیرینی_ویژه_عید_نوروز

     مواد لازم

    آرد 150 گرم

    دارچین نصف قاشق چایخوری

    کره نرم شده 100 گرم 

    پنیر خامه ای 50 گرم

    شکر 90 گرم

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    طرز تهیه

    شکلات چیپسی به مقدار لازم

    کره و پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا به شکل کرم در آید. زرده تخم مرغ و وانیل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. آرد و دارچین را با هم مخلوط و به مواد فوق اضافه کنید.

    مواد آماده شده را داخل قیف با ماسوره شکوفه ریخته و با فاصله 2 سانت از هم روی سینی چرب شده ریخته و روی آنها را با شکلات چیپسی تزیین کرده و داخل فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بپزد و زیر شیرینیها کمی طلایی شود.

    رزت به معنای گل سرخ کوچک میباشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بیسکویت  پنیری

    📝موادلازم:

    150 گرم آرد گندم

    ١٠٠گرم کره

     ۵٠ گرم پنیرمثلثی کاممبر

     ۵٠ گرم پنیر گودا

     10 گرم پسته ریزخرد شده

     ١٠ گرم کنجد

     ١٠ گرم بادام زمینی ریزخرد شده

     20 میلی لیترخامه 

     ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سفید شیرین 

     ¼ قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز  

    ¼ گرم جوزرنده شده 

     ١ عدد تخم مرغ 

     ٢ گرم بکینگ پودر 

    🍴طرز تهیه:

     فررا با حرارت حدود 180-200 درجه سانتی گراد و۴٠٠تا٣۵٠ درجه فارنهایت روشن کنید.

    تخم مرغ را در ظرفی جداگانه زده وپسته ، بادام زمینی، کنجد را هم درظرفی بریزید.هردوپنیررا به قطعات کوچک خرد کنید. 

    آرد گندم ، پودرپخت ،کمی پودر فلفل سفید وفلفل قرمزرا باهم ترکیب کرده وبا هردو کره ونیمی از تخم مرغ را درمیکسربریزید وترکیب کنید.تا خمیری نرم وصاف شود.خامه را درباقی تخم مرغ زده ومخلوط کنید. خمبررا نیم ساعت در یخچال قراردهید. خمیر را از یخچال خارج کرده با دست کمی ورز دهید.، تا زمانی که خمیرنرم  شود. خمیر راروی کاغذ پوستی به ضخامت 3-4 میلی متربازکنیدوبه شکلهای دلخواه برش بزنید. 

    روی کاغذ پوستی  با فاصله قرار داده وروی آن را با یک برس از تخم مرغ زده شده روی خمیرها را پوشش دهید.کمی از آجیل های خرد شده را برای تزیین روی خمیرها بپاشید.سینی را توی فرقرارداده تا طلایی شود

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی مربایی فندق_و_بادام  مخصوص نوروز

    📝مواد لازم

    •    نصف پیمانه کره

    •    4/1 پیمانه پودر قند

    •    3- 2 قاشق چایخوری مربای میوه (به طعم دلخواه)

    •    4/1 قاشق چای‌خوری پودر وانیل

    •    ‌8/1 قاشق چای‌خوری نمک

    •    یک پیمانه آرد

    •    3/1 پیمانه مغز و آجیل کوبیده

    🍴طرز تهیه

    1⃣.    آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

    2⃣.    در یک کاسه متوسط،‌ پودر قند و کره را تا حدی که کف کند هم بزنید (حدود 5- 3 دقیقه)، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

    3⃣.    آرد و نمک را کم‌کم به مواد فوق اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

    4⃣.    مغزها را با ترکیب فوق، مخلوط کنید و روی مواد را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درون یخچال قرار دهید.

    5⃣.    فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، از پیش گرم کنید.

    6⃣.    روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید .

    7⃣.    به اندازه چند توپ 2.5 سانتی‌متری از خمیر بردارید، ‌آن‌ها را به فاصله 5 سانتی‌متر از هم روی کاغذ مخصوص، بچینید و با دست ضربه آرامی روی آن‌ها بزنید تا کمی تخت شوند.

    8⃣.    با استفاده از انگشت یا هر وسیله مشابه دیگر، در وسط هر کدام از شیرینی‌ها یک گودال کوچک نزدیک به لبه، ایجاد کنید و درون آن را با مربا پر کنید.

    9⃣.    شیرینی‌ها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_لقمه ای  مخصوص_عید_نوروز 

    🔴مواد لازم برای۱۰ نفر🔴 🍫 

    آرد قنادی  ۲۵۰ گرم

    کره   ۱۵۰ گرم

    پودر قند   ۱۰۰ گرم

    آب سرد  ۱/۴ پیمانه

    نمک   ۱/۸ قاشق چای خوری

    وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری

    پودر کاکائو   ۳ قاشق غذا خوری

    🔴طرز تهیه🔴 🍪

    ۱-  اول پودر قند و کاکائو و آرد رو الک کنید.

    ۲- در کاسه ای بریزید و کره سرد مکعبی خرد شده را بهش اضافه کنید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدیدش.

    ۳- ورز ندید و چنگ نزنید که شیرینی خشک و سفت می شود. فقط با نوک انگشت در حدی که مثل خرده های نان بشود.

    حالا بهش آب سرد رو اضافه کنید و خمیر رو جمع کنید.

    ۴- نیازی به استراحت نداره. با یک قاشق چایخوری دونه دونه از خمیر قدر فندق بردارید و توی دست گرد کنید و توی سینی بگذارید. نیازی به کاغذ روغنی نیست. می توانید خیلی کم ته سینی رو چرب کنید. با کره با روغن جامد یا اسپری.

    ۵- با کمی فاصله توی سینی بچینید و یکی یکی رویشان با چنگال طرح بندازید.توی فری که با دمای 160 درجه از 15 دقیقه جلوتر روشنش کرده اید به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید و حواستون باشه که ممکنه زمان متغیر باشه برای یکی از فرهای من که درست کردم 7 دقیقه کافی بود.

    🔴سایر نکات🔴 🚦 

    نکته مهم شیرینی های نوروز این است که حتما باید با ترازو و دقیق  اندازه گیری بشود تا نتیجه خوب باشد

    این شیرینی را می توانید هم وانیلی و هم شکلاتی درست کنید

    اگه وانیلی بود که هیچ. طبق دستور پیش برید

    اما اگه خواستید شکلاتی یا با طعم قهوه درست کنید باید 3 قاشق از آرد دستور کم کنید و جایش 3 قاشق پودر کاکائو بزنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    برانیز 

    برانیز یه جور کیک شکلاتی با بافت فشرده و سنگین هست یعنی حالت اسفنجی نداره. قبلا دو مدل آموزش داده بودیم.

    امروز یه مدل دیگه رو براتون آماده کردیم.

    برای درست کردن برانیز به قالب مربعی یا مستطیلی احتیاج دارید.

    مواد لازم:

    کره 200 گرم

    شکر 2 پیمانه

    اسانس وانیل 2 قاشق چای خوری

    تخم مرغ 4 عدد

    پودر کاکائو مرغوب ¾ پیمانه

    آرد 1 پیمانه

    بیکینگ پودر ½ قاشق چای خوری

    نمک ¼ قاشق چای خوری

    گردوی خرد شده در صورت تمایل ½ پیمانه

    طرز تهیه:

    قالب مستطیل 20 در 30 سانتی متری را چرب و آرد پاشی کنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید.

    کره را روی حرارت غیر مستقیم یا داخل مایکروفر ذوب کنید. شکر و وانیل را به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ مواد را خوب مخلوط کنید. پودر کاکائو الک شده را هم اضافه کرده بزنید. آرد الک شده، نمک و بیکینگ پودر را هم اضافه کنید و مواد را در حدی که کاملا مخلوط شوند بزنید. در صورت تمیل گردوی خرد شده را هم اضافه کرده مواد را داخل قالب پهن کنید.

    قالب را به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر 180 درجه قرار دهید. یکی از نشانه های پخت برانیز جدا شدن کناره های آن از قالب است. اجازه دهید برانیز داخل قالب سرد شود سپس روی آن را با کرمی که آموزش داده میشود بپوشانید

    مواد لازم کرم رویه

    کره نرم و به دمای محیط رسیده 70 گرم

    پودر کاکائو 6 قاشق غذاخوری

    عسل 2 قاشق غذاخوری

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    پودر قند 2 پیمانه

    شیر حدود 4 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    کره، پودر کاکائو عسل و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شوند. پودر قند و شیر را اضافه کنید و بزنید اگر خیلی سفت بود  میتوانید کمی شیر اضافه کنید. با این کرم روی برانیز را بپوشانید و در انتها برانیز را برش بزنید.

  • leftPublish
  • ۱۰:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شیرینی_کنجدی 

    مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم

     زرده تخم مرغ   1 عدد 

    پودر شکر   2 ق غ 

     کنجد  5 ق غ 

     وانیل 1 ق چ  

    طرز تهیه

    زرده و پودر شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و بعد کنجد رو اضافه میکنیم. من مخلوط این شیرینی رو گاها سفت تر درست میکنم یعنی کنجدش رو باز هم بیشتر میریزم چون خیلی کنجد دوست دارم. و ترجیح میدم که پفکش بیشتر طعم کنجد بده .

    حالا مایه شیرینی رو توی کاغذهای کوچولوی شکلات میریزیم . کاغذ رو فقط تا نصف پر کنید چون پفکش پف میکنه و دو برابر میشه. بعد در فر 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار میدیم

    یه مقطع عرضی هم از این شیرینی ها نشونتون دادم که ببینید که در اثر پف کردن تو خالی شده. پفکش خیلی ترد و خوشمزه است و اگه کنجد دوست دارید مثل من مشتری دائمش میشید.

  • ۱۰:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    بیسکوییت_شکری

    کره 250 گرم

    پودر قند 1 پیمانه

    وانیل یک چهارم ق چ

    تخم مرغ 2 عدد

    آرد 500 گرم

    بیکینگ پودر 1 ق چ

    شکر به مقدار لازم

    پودر پسته به مقدار لازم

    کره، پودر قند و وانیل را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود.

    سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.

    آرد و بیکینگ پودر را نیز کم کم بیفزایید تا حدی که خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی به دست آید.

    خمیر را روی سطح صافی به قطر نیم سانت پهن کنید و سپس برش های 6×3 سانتیمتری بدهید.

    روی خمیر بیسکوییت ها شکر و پودر پسته بپاشید و در سینی بچینید.

    سینی را در فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت(180 درجه سانتی گراد) گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها بپزند.

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کره گردو 

    🔵 طرز تهیه 🔵

    ابتدا گردو را كمي تفت مي دهيم يا در فر تست ميكنيم بعد گردو ها را در مخلوط كن(ميكسر)ريخته هر ١دقيقه خاموش روشن ميكنيم تا اصطكاك موجود باعث بيرون آمدن روغن گردو شود بعد إز اينكه له شدند روغن پس مَي دهند و كره روان ميشود أكنون به دلخواه وانيل يا پودر هل و ب دلخواه پودر قند يا شكر را افزوده باز چند دقيقه آي دستگاه را روشن كنيد.همين كا رو ميشود با بادام زميني پسته و فندق هم انجام داد. توجه اگر روغن گردو در نيومد و احساس كردين ب دستگاه داره فشار مياد يك قاشق روغن مايع ترجیحا زیتون یا کنجد به مخلوط مورد نظر اضافه كنيد تا روان شوند.البته اين قسمت كاملا اختياري است و در حد امكان اگر انجام نشود بهتر است.  

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی گل مینا

    مواد لازم:

    کره به دمای محیط رسیده 200 گرم

    پودر قند 100 گرم

    پودر کاسترد 4 قاشق غذاخوری

    نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر ½ قاشق چای خوری

    آرد 300 گرم

    رنده پوست لیمو 2 قاشق چای خوری

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    وانیل ¼ قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    کره و پودر قند را میزنیم تا کرم رنگ شود. وانیل و رنده پوست لیمو را هم اضافه کرده خوب میزنیم تا پوک شود. سپس زرده تخم مرغ و پودر کاسترد را اضافه کرده میزنیم تا مخلوط شود.. و در آخر مواد خشک الک شده را اضافه کرده با دست مخلوط میکنیم تا جایی که به دست نچسبد سپس مقداری از خمیر را بین دو کیسه پلاستیک با وردنه باز کرده با کاتر قالب میزنیم . میتوانید خمیر را رنگ کرده با کاتر گل مینا قالب بزنید. شیرینی ها را در سینی فر چیده در فر 180 درجه به مدت ده تا 15 دقیقه بپزید.

    نکته: برای راحت تر قالب زدن شیرینی ها میتوانید قبل از قالب زدن خمیر را کمی داخل یخچال قراردهید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پشمک_حاج_عبداله 

    مواد لازم:

    کاکائو سیاه 200 گرم (اگر کم شیرین دوست دارید میتونید از کاکائو 75 درصد یا تلخ استفاده کنید )

    پشمک آماده به میزان لازم

    روغن مایع نصف قاشق چایخوری 

    طرز تهیه : 

    ابتدا کاکائو بصورت بن ماری یا با ماکرو آب کنید و بعد روغن مایع اضافه کنید (اگر با ماکرو آب کنید چون بخار آب وارد کاکائو نمیشه نیازی به روغن مایع ندارید) وقتی کاکائو روان شد هم میتونید داخل قیف بریزید و هم با قاشق کوچیک توی قالبهای سیلیکونی بریزید ( برای اینکه کاکائو ته نشین نشه اصلا قالب چرب نکنید ) از زیر قالب با نیشگون گرفتن حفره ها کاری کنید که دیواره های قالب کاکائویی بشه و کاکائو بالا بیاد بعد بزارید توی یخچال تا خودشو بگیره ،اگر دیواره نازک باشه موقع خارج کردن از قالب میشکنه پس به اندازه بزرگی و کوچیکی قالب دقت کنید و کاکائو کم نریزید.

    بعد از سرد شدن کاکائو ها پشمک با دست وارد حفره وسط کاکائو کنید و کمی فشرده کنید، بقیه کاکائو آب شده رو روش بریزید و دوباره بزارید یخچال تا سفت بشه، براحتی با فشار دادن قالبها از زیر کاکائو مغزدار شما بیرون میاد و آماده میل کردن ست.

    نوش جان 😋 😘

    من روغن مایع نریختم

  • leftPublish
  • ۱۰:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #شیرینی_پاپیونی

    #مخصوص_عید_نوروز 

    مواد لازم برای۳۰ نفر

    تخم مرغ (سفیده)   ۲ عدد

    پودر پسته   ۱/۴ پیمانه

    پودر قند   ۱/۲ پیمانه

    خمیر هزارلا   ۱ کیلوگرم

    طرز تهیه

    ۱- خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید .وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

    ۲- سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

    ۳- بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

    سایر نکات

    طرز تهیه خمیر هزار لا در بخش نانو خویر موجود است 

    شربت بار همان مخلوط شکر و آب میباشد که روی حرارت میزاریم تا کمی غلیظ شود

  • ۱۱:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شیرینی توت 

     

    بادام 2 لیوان

    پودر قند 2 لیوان

    گلاب 8 قاشق غذاخوری

    شکر 1 لیوان

    خلال پسته مقداری

     

    طرز تهیه : بادام شیرین ها را 2 ساعت در آب ولرم خیس دهید سپس پوست بادام ها را بگیرید و با پودر قند و گلاب داخل میکسر بریزید و بزنید تا خمیری نرم بدست بیاید.

     

    تکه هایی از خمیر بگیرید و کف دست تان مانند توت شکل دهید سپس در شکر بغلطانید و خلال پسته ای در سر آن وارد کنید.

     

    این شیرینی خوشمزه را میتوانید با رنگ های خوراکی به رنگ های متنوعی آماده کنید ، این شیرینی مناسب عید نوروز و شب یلداست. 

  • ۱۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #کرم_کره ای یا #باترکریم

    ما ایرانی ها تنها پوششی که برای کیک میشناسیم خامه هست. البته خامه خوشمزه و سبک تر از کره هست. ولی مقاومت گرمایی کره خیلی بیشتره. برای همین برخی مواقع لازمه برای تزئین کیک از کرم کره ای یا همون باتر کریم استفاده بشه. مخصوصا اگه قصد تزئین کیک با خمیر فوندانت رو دارید حتما باید از کرم کره ای استفاده کنید. چون فوندانت در مجاورت خامه آب میشه و همه زحمتاتون هدر میره. امروز ساده ترین شیوه تهیه باتر کریم رو بهتون آموزش میدم.تنها عیب این کرم اینه که خیلی شیرینه پس حتما باید در کنار یک کیک کم شیرین استفاده بشه.

    #باترکریم_آمریکایی

    مواد لازم:

    کره 200 گرم

    پودر قند الک شده 500 گرم

    وانیل 

    شیر

    تهیه این باتر کریم خیلی آسونه. اول کره رو از یخچال بیرون بزارید تا کاملا نرم بشه و به دمای محیط برسه. بعد کره رو با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. پودر قند رو یواش یواش اضافه کنید و هم بزنید تا کره سفت بشه و فرم بگیره. اگه دیدید خیلی سفت شده میتونید بقیه پودر قند رو اضافه نکنید. حالا یکی دو قاشق شیر بهش اضافه کنید تا کمی روان تر بشه. مقدار شیر دست خودتونه باید طوری شیر رو اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسید. هرچی که باترکریم سفت تر باشه برای تزئیناتی مثل گل و شکوفه زدن مناسب تره و هرچی روان تر باشه برای پوشش کیک مناسب تره.  در آخر وانیل یا اسانس مورد نظرتون رو اضافه کنید. تا زمان مصرف باید در ظرف دردار داخل یخچال نگه داری بشه.

    نکته: پودر قند باید کاملا نرم باشه پس پودر قند رو چند بار آسیاب و الک کنید تا هیچ زبری احساس نکنید.

    نکته: این باترکریم خیلی شیرینه پس اگه با شیرینی زیاد مشکل دارید درستش نکنید. 

  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شیرینی سپه سالاری

    مواد لازم

    آرد نول400 گرم

    بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری

    پودر قند120 گرم

    کره100 گرم

    روغن قنادی100 گرم

    هل (پودرشده)1 قاشق چایخوری

    زرده تخم مرغ2 عدد

    زنجبیل (پودرشده)1 قاشق چایخوری

    ماست60 گرم

    زعفران1 قاشق چایخوری

    پسته (پودرشده)مقداری برای تزیین

    طرز تهیه

    در ظرفی، آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط و دو بار الک کنید.

    در ظرفی جداگانه، پودر قند را دو بار الک کنید؛

    سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

    1. در ظرفی، کره، روغن قنادی، پودر قند و هل را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ شود.

    2. زرده تخم مرغ و زنجبیل را به مخلوط بالا اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس ماست را به آن بیافزایید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛

    3. مخلوط آرد را به تدریج به مایه بالا اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر نرمی بهدست آید سپس آن را با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی بهدست آید. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند؛

    4. پس از این مدت، از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید سپس روی آنها مهر بزنید و نقش بیاندازید. شیرینیها را در سینی فر بچینید.

    مراحل پایانی

    با قلم موی مخصوص آشپزی، روی شیرینیها را به زعفران آغشته کنید و روی آن پودر پسته بپاشید. سینی را بهمدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا شیرینیها بپزند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بمانند تا شیرینیها خنک شود. شیرینی سپهسالاری آماده سرو است.

  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ♨️ شیرینی گردویی اتریشی :

    مواد لازم:

     کره نرم شده   1 فنجان

    شکر قهوه ای  یک دوم فنجان

    آرد  2 و نیم فنجان

    کمپوت زردآلو  2 سوم فنجان

    تخم مرغ  4 عدد

    شکر قهوه ای  1 و نیم فنجان

    پودر کاکائو ( بدون شکر)  1 چهارم فنجان

    وانیل  2 قاشق چای خوری

    نمک

    1 قاشق چای خوری

    گردوی تفت داده شده  3 فنجان

    شکلات تلخ و شیرین (خردشده)  8 اونس

    کره

    3 قاشق غذاخوری

    شربت ذرت  1 قاشق غذاخوری

    رُم  1 قاشق غذاخوری

    گردو (دلخواه)  حدود 40 نصفه

     

    طرز تهیه :

    1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد 13 در 9 در 2 را چرب کنید؛ و آماده بگذراید. 1 فنجان کره را را درکاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط تا سریع در حدود 30 ثانیه بزنید. 1 دوم فنجان شکر قهوه ای را اضافه کنید. این دو را در داخل کاسه با هم بزنید تا ترکیب شوند. کم کم آرد را اضافه کنید و به آهستگی آن را بزنید تا مخلوط شوند (مخلوط کمی خشک به نظر می رسد). مخلوط را داخل تابه که از قبل آماده کرده اید بریزید، و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود.

    2. در کاسه بزرگ دیگری، تخم مرغ ها را با سرعت متوسط_ سریع به مدت 3 دقیقه بزنید. نصف فنجان شکر قهوه ای، پودر کاکائو، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید. این مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت کم بزنید. به تدیج گردوی تفت داده شده را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

    3. در آخر ترکیب شکلات را به دقت بر روی مخلوطی که از فر خارج کرده اید، پهن کنید و حدود 30 دقیقه آنها را بپزیرد. سپس در طبقه خنک کننده یخچال قرار دهید تا خنک شود.

    4. برای تزیین: شکلات تلخ و شیرین و 3 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه فلزی متوسط بریزید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب شود. شربت ذرت و رم را هم اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را بروی شیرینی بریده نشده بریزید. اگر تمایل دارید می توانید نیمه گردوها را نیز روی آن بریزید. به شکلات 1 یا 2 ساعت زمان دهید تا به خوبی پهن شود. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، لبه های شیرینی را از تابه جدا کنید و آن را ببرید؛ حدود 40 تکه خواهد شد.

    5. برای جلوگیری از خرد شدن مغزها و تبدیل به خمیر شدنشان، از قبل آسیابشان کنید.( 20 دقیقه زمان برای این کار کافیست.)

    6. نگه داری: تکه های شکلات را در یک ظرف یک لایه بدون منفذ قرار دهید؛ می توانید این شکلات را در دمای اتاق نهایتا 3 و در فریزر تا 3 ماه نگه دارید.     

  • ۱۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ♨️ شیرینی نخودچی،شیرینی عید نوروز 

    مواد لازم:

     

    روغن جامد 

    125 گرم

    آرد نخودچی

    250 گرم

    پودر قند

    125 گرم

    پودر هل نرم 

    1 قاشق غذاخوری

    خلال پسته

    به میزان لازم برای تزیین

     

    طرز تهیه :

    ابتدا روغن جامد، پودر قند و پودر هل را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خمیر صاف، نرم و یکدستی درست شود.

     آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا به هم بچسبد.

    سپس اجازه دهید خمیر24 ساعت داخل فضای آشپزخانه بماند. در این مرحله می توانید به دو روش عمل کنید: یا خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و زمان دهید یا اینکه شیرینی را به شکل دلخواه فرم دهید و قالب بزنید، روی سینی فر بچینید و بعد از 24 ساعت سینی را داخل فر بگذارید.

     

    برای درست کردن شیرینی می توانید خمیر را به قطر یک سانت روی سطح صافی پهن کنید و به صورت سنتی قالب بزنید یا اینکه به اندازه یک فندق از خمیر بردارید، داخل دست گرد کنید و روی آن را با نوک چاقو شکل دهید. همچنین می توانید با ماسوره شیرینی روی خمیرها را مانند گُل شکل دهید.

     

    شیرینی های آماده را با فاصله روی سینی فری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید، بچینید و روی هر کدام یک خلال پسته بگذارید.

     

    سپس سینی شیرینی را 20 دقیقه در طبقه وسط با حرارت 150 درجه سانتیگراد فر بگذارید تا شیرینی ها بپزند.

     

    برای اینکه آرد نخودچی بهتری داشته باشید می توانید خودتان از نخودچی گل (خام) آرد نخودچی تهیه کنید. نخودچی را آسیاب کرده و الک کنید. بدین ترتیب آرد نخودچی خالص دارید و در نتیجه شیرینی شما طعم بهتری خواهد داشت.

  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ♨️ شیرینی گردویی خانگی مخصوص عید :

    #شیرینی_گردویی_خانگی

    مواد لازم :

     

    زرده ی تخم مرغ 

    3 عدد

    روغن مایع

    1 قاشق مربا خوری

    گردوی خورد شده

    150 گرم

    شکر آسیاب شده 

    1 پیمانه

    آرد سفید  1 قاشق غذاخوری

    هل و وانیل  از هرکدام نصف قاشق چایخوری

    پودر پسته برای تزیین  به میزان لازم

     

    طرز تهیه :

     

    ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را .در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.

     

    داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت10تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.

  • ۱۱:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ♨️ طرز تهیه نان همبرگر خانگی :

    مواد لازم :

    شیر ولرم یک و نیم فنجان . آرد 4 فنجان . خمیر مایه  2 قاشق چایخوری . تخم مرغ 1 عدد

     کره نصف فنجان . شکر 3 قاشق غذاخوری . نمک 1 قاشق چایخوری . زرده تخم مرغ 1 عدد . کنجد برای تزئین

    طرز تهیه : 

    شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه کناری بگذارید ؛ پس از این مدت کره ، نمک و 1 عدد تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید.

    آردی را که چند بار الک کرده اید قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید ( دقت داشته باشید که فقط تا حدی باید آرد بریزید که خمیر لطیفی داشته باشید که به دست نچسبد ).

    خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت 1-2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود ، وقتی حجم خمیر 2 برابر شد یعنی آماده قسمت کردن و قرار دادن در فر است.

    خمیرها را به قسمت های 50 یا 100 گرمی تقسیم کنید ، ته سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیاندازید و خمیرها را گرد کنید و درون سینی فر قرار دهید سپس 1 زرده تخم مرغ را روی خمیرها بزنید و مقداری کنجد روی آنها بپاشید و 15 دقیقه استراحت دهید.

    نان ها را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای 180 سانتیگراد روشن کرده اید تا گرم شود به مدت 15 – 30 دقیقه قرار دهید ( این زمان بستگی به درجه حرارت و نوع فر دارد ) ، بهتر است هر از 10 دقیقه نان ها را چک کنید.

     

    نکته : اگر میخواهید اندازه نان ها بزرگتر یا کوچکتر باشد میتوانید برای هر نان خمیر بیشتر یا کمتری در نظر بگیرید ، خمیر هر چه نرم تر باشد کیفیت نان بیشتر میگردد.

     

    هنگام درست کردن خمیر وقتی خمیر به دست می چسبد دست ها را بشویید تا با اضافه کردن آرد بیشتر سبب سنگین شدن خمیر و سفت شدن نان نشوید ، در مراحل اول مخلوط کردن ارد از قاشق استفاده کنید و در مراحل آخر خمیر را با دست ورز دهید.

  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    باقلوای_استانبولی  🎈⛱

    مخصوص_عید_نوروز 🎐 

    🔴مواد لازم برای مغز باقلوا🔴 🧀

    •2 فنجان بادام خرد شده 

    •1 فنجان گردوی خرد شده 

    •ربع فنجان شکر ریزدانه 

    •2 قاشق دارچین آسیاب شده 

    •یک هشتم قاشق چایخوری میخک آسیاب شده

    🔴مواد لازم برای شربت باقلوا🔴 🍾

    •2 فنجان شکر 

    •2 فنجان آب 

    •1 تکه دارچین 

    •1 قاشق آب لیمو

    🔴مواد خمیر🔴 🍞

    •یک بسته خمیر نازک باقلوا

    🔴طرز تهیه🔴 🍪

    1. مواد لازم برای مغز باقلوا را داخل کاسه ای بریزید.

    2. خوب هم بزنید. مواد لازم برای شربت را نیز داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد. در این حین آن را هم بزنید تا شکر در آن حل شود. 10 دقیقه بگذارید بجوشد، سپس زیرش را خاموش کنید تا سرد شود.

    3. ظرف پیرکسی را با کره چرب کنید. با قلم مو به 10 لایه از خمیر نازک، کره آب شده بمالید. 

    4. سپس آنها را یکی یکی داخل ظرف پیرکس روی هم پهن کنید. 

    5. مواد مغز باقلوا را در ظرف پیرکس روی خمیرها بریزید و یکنواخت کنید.

    6. حالا 10 تا 12 لایه دیگر از خمیر نازک را روی مواد مغز بگذارید و بین لایه ها کره بمالید. قسمت های کناری و بیرون زده خمیر از پیرکس را ببرید. حالا روی کل آن کمی دیگر کره بمالید. 

    7. با چاقوی تیزی، لایه های فوقانی را به شکل لوزی ببرید. 

    8. حالا آن را در فر (که از قبل گذاشته بودید با دمای 325 درجه فارنهایت داغ شود) بگذارید تا یک ساعت بماند و لایه فوقانی آن طلایی قهوه ای شود. اگر دیدید لایه فوقانی زود تغییر رنگ می دهد، روی آن فویل بکشید.

    9. سپس از فر درآورید و آرام آرام شربت را رویش بریزید. 

    10. حالا نوبت به سخت ترین مرحله می رسد. باید 5 تا 6 ساعت بگذارید بماند تا شربت جذب آن شود!

  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک پرتقال

     

    آرد 2 و نیم لیوان  .  شکر 1 و نیم لیوان  .  تخم مرغ 3 عدد   .  بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

    آب پرتقال 2/3 لیوان  .  روغن 2/3 لیوان .  نمک 1/8 قاشق چایخوری  .  پوست پرتقال مقداری

     

    کیک پرتقالی

     

    طرز تهیه : روغن و شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس مقدار کمی رنده پوست پرتقال نیز اضافه کنید.

     

    آرد ، نمک و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و چند بار الک نمایید سپس قاشق قاشق به مخلوط اضافه کنید ، اب پرتقال را نیز در این فاصله اضافه کنید ( به این صورت که کمی آرد و کمی اب پرتقال مجدد کمی ارد و کمی اب پرتقال و … تا تمام شوند ، یکنواخت و آرام مخلوط کنید ).

     

    کیک پرتقالی

     

    ته قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب کیک را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 45 دقیقه قرار دهید ( 30 دقیقه اول پخت در فر را برای چک کردن باز نکنید ).

     

    پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید و روی ان پودر قند بپاشید ، برش بزنید و به همراه خامه و … سرو کنید.

     

    نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری کشمش یا گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید ، این کیک بسیار خوشمزه و تهیه ان بسیار آسان است.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان