خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_تبریزی 

    مواد لازم:

    کره نصف پیمانه (80gr)

    پودر قند 1/4پیمانه

    هل آسیاب شده نصف قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر 1/4قاشق چایخوری 

    آرد 1پیمانه(105gr)

    پودر پسته برای تزیین

    فر را روی 300fتا گرم شود کره و پودر قند را با همزن بزنید تا لطیف شود هل ,بیکینگ پودر و آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدست شود خمیر را بصورت توپ های کوچک درآورید وروی آنها را با کارد طرح دهید کمی پودر پسته بپاشید 

    ته سینی شیرینی پزی را بدون اینکه چرب کنید ,کمی آرد بپاشید و شیرینی ها را روی سینی فر چیده ودر طبقه وسط فر قرار دهید تا به مدت 10_12دقیقه بماند سینی را از فر بیرون آورید بعد از 2دقیقه شیرینی ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شود. 

    نکته 

    در صورتی که خمیر به دستتان چسبید مقداری آرد اضافه کنید

    دقت کنید شیرینی ها در زمان پخت تغییر رنگ ندهد بنابر این به حرارت وزمان پخت توجه لازم را داشته باشید 

    شیرینی را در ظرف در بسته و در جای خشک نگهداری کنید 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کاپ کیک توپی بخارپز

    مواد لازم:

    تخم‌مرغ: 3 عدد

    شکر: 150 گرم

    شیر: 150 میلی لیتر

    آرد: 300 گرم

    بکینگ‌پودر: 3 قاشق چایخوری

    پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری

    مارمالاد یا شکلات نوتلا: 4 قاشق غذاخوری

    وانیل: نصف قاشق چایخوری

    رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری

    شیر: 2 تا 3 قاشق سوپخوری

    تعدادی کاسه کوچک مقاوم در برابر حرارت

    روش تهیه:

    1 - یک قابلمه را تا ارتفاع نصف کاسه‌های کوچک آب کرده و روی حرارت اجاق داغ کنید. 

    2 - تخم مرغ‌ها را به اندازه‌ای که به خوبی سبک شود و کف کند،‌ بزنید. شکر، وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و همچنان به زدن ادامه دهید تا سبک شود. شیر را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس مخلوط آرد و بکینگ‌پودر را داخل مایه ریخته و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یک‌دست شود.

    3 - خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و پودر کاکائو را با یک قسمت مخلوط کنید. به خمیر کاکائویی 3 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا غلظت هر دو خمیر یکی شود. خمیرها را در قیف بریزید. کاپ کیک‌ها را در کاسه‌های کوچک گذاشته و یک‌سوم آن را با خمیر پر کنید. یک قاشق مرباخوری از مارمالاد یا نوتلا را روی آن ریخته و دوباره روی آن خمیر بریزید تا سه چهارم آن پر شود. با خمیر شکلاتی نقطه‌هایی روی کاپ‌کیک ایجاد کرده و کاسه‌ها را داخل آب جوش قرار دهید. در قابلمه را بسته و کیک‌ها را 12 تا 15 دقیقه بپزید.

    نکته: بهتر است به جای آرد سفید معمولی از آرد قنادی استفاده شود.

  • ۱۸:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باسلوق ژله ای

     پودر ژله یک بسته نشاسته یک چهارم لیوان آب سرد یک چهارم لیوان آبجوش یک دوم لیوان ژله رو با آبجوش شفاف میکنم میذارم سرد شه با نشاسته رو داخل آب سرد حل میکنم و شکر یک پیمانه اسانس پرتغال سه قطره همه مواد و با هم روی حرارت ملایم میذاریم تا غلیظ غلیظ شه بعد یکمی که خنک شد داخل ظرف پیرکس مستطیلی که کمی با روغن مایع چربش کردم میریزم و داخل یخچال 6 ساعت تا سفت بشه بعد با چاقو لوزی برشش میدیم و داخل پودر نارگیل میغلطانیم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کيک نعناع و کاکائو

    1/2پ نعنا ریز ساطوري شده را با 2ق غ عرق نعنا در مخلوط کن ریخته تا کاملا نعنا ريز و پوره شود،

    3تخم مرغ را اضافه هم زدن را ادامه بعد 3/4پ روغن ،1و1/2پ شکر،1ق چ وانیل می ریزیم سپس 2پ ارد،1ق غ پکينگ پودر الک شده را کم کم اضافه در صورت نیاز 1/3پ شیر اضافه میکنیم،قالب را چرب وارد پاشی میکنیم به مقداری از مواد 1ق غ کاکائو اضافه و ته قالب ریخته و سپس باقی مواد را،در فر گرم با حرارت 180به مدت 50_60دقيقه ميپزبم،نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی پسته ای  ویژه نوروز

    مواد لازم:

    آرد 3 لیوان

    کره 150 گرم

    تخم مرغ 2 عدد

    بکینگ پودر 1 پاکت

    وانیل 1 پاکت

    شکر 1 لیوان

    پودر فندق 2 قاشق غذاخوری

    مواد رویی:

    شکلات شیری 100 گرم

    پسته خرد شده

    طرز تهیه:

    در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم  در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده  و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم  تا خمیر شود وقتی خمیرشد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیدشکلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و  خنک شد شکلات ذوب شده و  پسته خرد شده  را می ریزید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۲۲:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_گره_ای

    آب 2 لیوان

    شکر به میزان لازم برای شربت

    وانیل نصف ق م

    آرد به مقداری که خمیر به دست نچسبد

    روغن مایع یک چهارم پیمانه

    بیکینگ پودر 1 ق س

    نمک 1 پنسه

    تخم مرغ 2 عدد

    ماست نصف پیمانه

    گلاب به میزان دلخواه

    ماست و نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها و روغن مایع را اضافه کرده  و مخلوط می کنیم. سپس آرد را اضافه میکنیم تا مقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر را استراحت دهید سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن کرده و نوارهای باریکی به طول 10 سانت و عرض 1 سانت برش می زنیم. و خمیرهای برش زده را گره می زنیم و در روغن داغ سرخ می کینیم. بعد شیرینی های داغ را داخل شربت ولرم ریخته تا شربت به خورد آن رفته و بعد از زمان کمی آنها را روی صافی قرار می دهیم تا شربتی اضافی آن خارج شود.

    برای شربت آب و گلاب و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شود یه کم از عسل رقیق تر.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    حلوا ارده خانگى 

    مواد لازم : 

    گردو (پودر شده) به میزان لازم

    شیره (انگور یا سایر میوه ها) 3قاشق سوپخوری

    پسته (پودر و خلال) به میزان لازم

    کنجد (سرپر و خام و دو قاشق بوداده) 1فنجان+2قاشق سوپخوری

    پودر نارگیل به میزان لازم

    طرز تهیه :ابتدا کنجد خام را داخل آسیاب برقی آسیاب کنید و بعد آن را در یک کاسه بزرگ تر ریخته و با شهد میوه مخلوط کنید . اگر مخلوط بدست آمده سفت شده باشد آن را با کمی شیر رقیق تر کنید .

    حالا در ظرفی مناسب مقداری از مواد را ریخته و روی آن پودر نارگیل،مغز پسته،مغز گردو و کنجد بوداده بریزید و دوباره تا انتها ادامه دهید و روی لایه آخر تنها خلال پسته و بادام قرار دهید.

    حالا مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار دهید و یک ساعت اجازه دهید تا آماده شوند.نوش جان 

    نکات:

    1)حتما پودر پسته و گردو و بادام را خودتان تهیه کنید و گردو و پسته آن را از شب قبل داخل گلاب،شکر و آب بخوابانید تا خوشمزه تر شوند.

    2)اگر دوست دارید از عسل به جای شیره استفاده کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کیک_ماست_و_زعفران

    کیکی ساده و خوشمزه با طعم اصیل ایرانی 

    مواد لازم: 

    شکر دانه ریز 1 پیمانه

    تخم مرغ 4 عدد

    روغن مایع 1 پیمانه

    ماست ¾ پیمانه

    آرد سفید قنادی الک شده 2 پیمانه

    بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

    زعفران دم کرده 4 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    فر را روی 180 درجه یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید. قالب گرد 23 سانتی یا هر قالب دیگری را چرب و آرد پاشی کنید.

    تخم مرغ ها را همراه شکر بزنید تا حجم آن دو برابر شده غلیظ و کشدار شود. روغن، ماست و زعفران را اضافه کرده چند ثانیه بزنید تا مخلوط شود. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کرده کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا کفگیر به صورت دورانی مخلوط کنید. کیک را داخل فراز پیش گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان از وسط یک تمیز بیرون بیاید بپزید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    چوب شور شکلاتی  

    مواد لازم 

    شکلات سفید   ۴۰۰ گرم

    کره   ۱ قاشق غذا خوری

    چوب شور   ۲۸۰ گرم

    ترافل    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- سینی مسطحی را با کاغذ روغنی (کاغذ شیرینی‎پزی) بپوشانید و آن را کنار بگذارید.

    ۲- شکلات سفید را با حرارت غیرمستقیم، آب کنید : آن را در کاسه‎ای ضد حرارت و روی قابلمه‎ای پر از آب جوش قرار دهید. 

    ۳- کره را اضافه کنید. گهگاهی آن را هم بزنید تا نرم شده و کاملاً آب شود.

    ۴- چوب شور‌ها را در شکلات فرو کنید و با کمک قاشق ¾ آن‌ها را به شکلات آغشته کنید

    ۵- با دقت چوب شور‌ها را روی کاغذ روغنی بگذارید

    ۶- بلافاصله شکلات سفید را با پودر خوراکی و تزئینی سبز رنگ بپوشانید. برای باقی چوب شور‌ها هم همین کار را کنید. 

    ۷- قبل از اینکه آن‌ها را از روی کاغذ پارشمان بردارید، اجازه دهید شکلات چوب شور‌هایتان کاملاً سفت شود. 

    سایر نکات

    چوب شورهای آغشته به شکلات سفید، اسنک‎های شیرین هستند که درست کردنشان هم سریع و آسان است و هم بچه‎‌ها از خوردن این چوب شور‌ها استقبال می‌کنند

    چوب شورهای آغشته به شکلات سفید خیلی طرفدار دارند.

     این چوب شور‌ها که می‌‎توانید روی آن‌ها ترایفل‎های رنگی هم بپاشید، به عنوان دسری برای پذیرایی از دوستان و خانواده عالی هستند.

    از شکلات تیره هم می توان استفاده کرد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک قاشقی

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شیرینی_صدفی

    کانال بزرگ دسر و شيريني

    مواد لازم:

    تخم مرغ 1عدد

    شیر 3/4پیمانه

    ماست3/4پیمانه

    روغن مایع 3/4پیمانه

    سرکه 1قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری

    آرد به مقداری که بدست نچسبد

    گردو یا هر مغز دیگه 1پیمانه 

    دارچین 1قاشق چایخوری

    نشاسته مقداری

    کره آب شده 100گرم

    مواد برای شربت:

    شکر 3پیمانه،آب 3پیمانه،آبلینو ترش 1قاشق،گلاب نصف پیمانه

    طرز تهیه:

    تخم مرغ وشیر وماست رو مخلوط کنید بعد سرکه وروغن رو اضافه کنید وبعد آرد وبیکینگ پودر رو کم کم به خورد مایع بدید وهم بزنید تا جاییکه خمیر بدست نچسبد وکمی ورز بدید بعد از خمیر گوله هایی اندازه نارنگی درست کنید حدودا13 تا میشه روی سطح کارتون نشاسته بریزید وخمیرها رو به اندازه بشقاب باز کنید وبین هر خمیر نشاسته بپاشید وخمیر بعدی رو هم همون اندازه باز کنید وروی قبلی بزارید وحسابی نشاسته بپاشید البته زیاد نه ،بعد همه خمیرها رو روی هم بزارید وبه کمک وردنه تبدیل کنید به یک خمیر بزرگ ونازک وبعد خمیر رو از یک طرف رول کنید وبا چاقوی تیز به اندازه 1سانتیمتر بر ش بدید وکف دستتون بزارید وکمی فشار بدید که سطحش باز بشه وبعد گردو ودارچین وسطش بزارید وخمیر رو ببندید وروی سینی فر بچینید .حالا از کره آب شده روی شیرینها بمالید چون کره باعث لایه لایه شدن شیرینی هاتون میشه در اواسط پخت هم یکبار دیگه همین کار رو بکنید.شیرینی ها رو داخل فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.برای درست کردن شربت شکر وآب رو بزارید روی حرارت تا قوام بیاد بعد در آخر گلاب وزعفرون وآبلیمو ترش رو اضافه کنید وبزارید تا سرد بشه وقتی شیرینی ها پخت شربت باید سرد باشه وشیرینی ها داغ وروی شیرینی بریزید ودر ظرف سرو بچینید.

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی پاپیونی شکلاتی

    مخصوص عید

    مواد لازم برای  50 دانه شیرینی 

    همه مواد در دمای محیط باشند

    پودر قند: 120 گرم

    کره: 225 گرم یا 1 پیمانه

    وانیل: 1/2 ق چ

    زرده تخم مرغ: 2 عدد

    آرد سفید: 360-380 گرم

    نمک: 1/4 ق چ

    پودر کاکائو: 1.5 ق غ

    شکلات آب شده برای تزیین: 1/3 پیمانه

    طرز تهیه :

    کره، پودر قند و وانیل رو با دور پایین همزن برقی یک ربع می زنیم تا پوک و سبک شود . زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و با دور متوسط همزن برقی 4 دقیقه می زنیم، آرد و نمک را کم کم روی مواد الک می کنیم و با دست به آرامی و بدون هیچ فشاری مخلوط میکنیم تا وقتی خمیر ایده آل که نرم، درخشان و کمی چسبنده است به دست آید، لازم نیست ورز بدهید همین که خوب مخلوط شد کافیست چرا که زمان باز کردن با وردنه خود به خود جا میفتد .

    یک تکه از خمیر (1/7) را برای بند پاپیون ها جدا میکنیم و پودر کاکائو را به آن میافزاییم . روی سطح کار که مقدار خیلی کمی آرد الک کرده ایم خمیر را بدون فشار وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و با چاقو یا کاتر شیرینی پزی برش میزنیم تا مستطیل هایی با ابعاد 6 در 3 سانتیمتر به دست آید . فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود .خمیر قهوه ای را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و به شکل نوار های باریکی با طول 5 و پهنای 1.5 سانتیمتر برش میزنیم .

    قسمت میانی مستطیل ها را جمع میکنیم تا کمی چروک بیفتد، سپس نوار قهوه ای را به دور قسمت چروک میبندیم تا شکل پاپیون بگیرد . شیرینی ها را در سینی میچینیم و در طبقه وسط فر قرار میدهیم به مدت 15 دقیقه بپزد تا دورش طلایی شود . سینی را از فرخارج میکنیم و دقایقی بعد شیرینی ها را روی توری منتقل میکنیم تا خنک شوند . شکلات را روی حرارت غیرمستقیم یا بن ماری  آب میکنیم، لبه پاپیون ها را در آن فرو میکنیم و صبر میکنیم تا خشک شوند .

    نکته ها: اگر بیش از اندازه آرد اضافه کنید خمیر هنگام رول کردن و شکل دادن، از هم گسیخته میشود، ترک میخورد و شیرینی خشک و کم کیفیتی خواهید داشت، حالت ایده آل این شیرینی باید به راحتی و بدون صدایی در دهان خرد شود، این حالت تنها زمانی حاصل میشود که برای تهیه خمیر مواد به آرامی مخلوط شوند و آرد بیش از اندازه اضافه نشود .اگر تصمیم بر نگهداری طولانی مدت دارید پس از اینکه شکلات خشک شد در ظرف در بسته در جای خشک، خنک و تاریک (جز یخچال) دست کم تا 2 هفته نگهداری کنید .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_لطیفه

    ارد صد گرم 

    شکر صد گرم

    تخم مرغ چهار عدد

    وانیل یک چهارم ق چ

    بکینگ پودر یک  ق چ

    خامه فرم گرفته 250گرم

    زرده وسفیده را ازهم جدا کرده سفید را انقدر میزنیم تا کاملا سفید وسفت شود شکر را کم کم اضافه میکنیم زرده ها را هم اضافه میکنیم وارام میزنیم تا پف سفیده نخوابد وانیل را هم اضافه میکنیم ارد وبکینگ پودر را سه بار الک میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم وبا قاشق دریک جهت هم میزنیم.کاغذ روغنی را کف سینی فر پهن میکنیم واز مواد قاشق قاشق با فاصله روی کاغذ ریخته وبه مدت ده دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت 200قرارداده تا طلایی شود از فر خارج کرده کمی که خنک شد خامه را با قیف روی شیرینی زده ویک لایه دیگه شیرینی روی ان قرار میدهیم......

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    کژالکاپ آشپزی 
    یک ستاره ⋆|3760 |1786 پست
    زیباکده
    مامان رهام جون : 

    کیک قاشقی

    انواع کیک و شیرینی

    زیباکده

    آقا این خعـــــیلی باحاله و ساده...

    میشه روش شربتم ریخت 4

  • ۱۴:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_نان_قندی 

     #مخصوص_عید_نوروز 🎐 

    🔴مواد لازم🔴 🍙

    آرد سفید ۵۰۰ گرم

    پودر قند ۲۵۰ گرم

    روغن جامد ۲۵۰ گرم

    بیکینگ پودر ۱ ق م

    پودر هل ۱ ق م

    🔴طرز تهیه🔴 🍪

    روغن جامد و پودر هل را با دست مالش می دهیم تا یکدست شود. پودر قند را کم کم اضافه کرده مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم . خمیر آماده شده را ۴ ساعت در محیط اتاق استراحت می دهیم بعد از استراحت کمی ورز می دهیم بعد به اندازه یک فندق از خمیر برداشته در دست گرد می کنیم و در سینی فر دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم تا زیر شیرینی ها طلایی شود.

    سینی فر نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی ندارد.

    فر را از ۲۰ دقیقه قبل روشن می کنیم.

    روغن جامد را آب نکنید باید جامد باشد.

    می توانید نصف خمیر را پودر کاکائو بزنید.

    قبل از این که شیرینی ها را داخل فر بگذارید روی آنها با چاقو یک بعلاوه بزنید تا بعد از پخت شکفته شوند

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک_آتشفشان

    چاکلت_لاوا_کیک Chocolate Lava Cake

    این کیک در ایران به کیک آتشفشان معروفه. نوعی کیک شکلاتی که توی 

    موادش یا آرد به کار نرفته یا در حد خیلی کمی آرد داره. 

    ویژگی این کیک اینه که بعد از پخت وسط کیک حالت مذاب داره. 

    برای تهیه این کیک به قالب های یک نفره مخصوص این کیک یا فنجان یا کاسه احتیاج دارید. یعنی این کیک به صورت یک نفره تهیه و سرو میشه.

    مواد لازم:

    کره برای چرب کردن قالب 

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    تخم مرغ 2 عدد

    شکر سفید 3 قاشق غذاخوری

    شکلات سیاه 90 گرم خرد شده

    کره 70 گرم

    پودر کاکائو 3 قاشق چای خوری

    آرد 3 قاشق غذاخوری

    نمک یک پنسه

    وانیل 1/8 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    قالب ها را کاملا با کره چرب کنید. 

    تخم مرغ ها، زرده ها و شکر را با همزن خوب بزنید تا رنگ آن روشن شده کاملا پوک و سبک شوند.

    شکلات را به روش بن_ماری ذوب کنید. کره را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت شکلات ذوب شود.

    مخلوط شکلات مذاب خنک شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید. پودر کاکائو را داخل مواد الک کرده مخلوط کنید. آرد الک شده و نمک را هم اضافه کنید در انتها وانیل را اضافه کنید. مواد را به طور مساوی بین قالب ها تقسیم کنید. قالب ها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرارر دهید. فر را روی 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.

    قالب ها را داخل ظرفی قرار داده تا نیمه قالب ها داخل ظرف بزرگتر آب بریزید. کیک ها را داخل فر به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید. دقت کنید این کیک را نباید زیاد پخت وگرنه دیگر مواد داخل آن حالت مذاب نخواهد داشت.

    پس از سرد شدن با چاقو دور کیک ها را از قالب جددا کنید و لاوا کیک را داخل ظرفی برگردانید. روی لاوا کیک را با پوددر قند تزئین کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_نان_چایی

    بیکینگ پودر 1 ق م

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    آرد 375 گرم

    ماست شیرین 50 گرم

    روغن جامد یا کره نرم شده در دمای محیط 180 گرم

    هل ساییده 1 ق س

    پودر قند 120 گرم

    مواد برای رویه 

    تخم مرغ یک عدد

    زعفران دم کرده 1 ق چ

    ماست 1 ق غ

    کنجد 50 گرم

    آرد 1 ق چ

    ابتدا کره را در ظرفی ریخته و پودر قند را اضافه کرده و با هم زن میزنیم تا کرم رنگ شود  بعد زرده ها را اضافه می کنیم و با هم زن هم میزنیم . آرد و مواد خشک را اضافه می کنیم و بعد ماست را اضافه کنیم و با دست ورز می دهیم. 3 تا 4 ساعت در یخچال گذاشته و بعد به ضخامت نیم سانت باز می کنیم و به شکل دلخواه قالب می زنیم و سپس از مواد رو مال با قلمو روی شیرینی ها می مالیم و در فر با دمای 175 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار می دهیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    موس شکلاتی

    🌿 مواد لازم:

    شکلات (ترجیحا کم شیرین) 200 گرم

    آب 6 قاشق غذاخوری

    وانیل 2 قاشق چای خوری

    کرم یا خامه زده شده 2 فنجان

    شکر 1/4 فنجان

    🌿 طرزتهیه:

    شکلات را در حرارت غیر مستقیم و وانیل را اضافه کرده و با همزن دستی خوب می زنیم. سپس خامه زده شده را اضافه میکنیم و باز به هم میزنیم. سپس شکر را اضافه و خوب مخلوط می کنیم. موس را در ظرف مورد نظر ریخته و با تراشه های شکلات و تکه های میوه تزئین می کنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باندت کیک شکلاتی 

    🌿 مواد لازم:

    کره نرم شده 240 گرم

    شکر دانه ریز 210 گرم

    تخم مرغ متوسط 4 عدد، زده شده

    آردِ آماده 150 گرم (همراه با بیکینگ پودر)

    پودر کاکائوی شیرین نشده 45 گرم

    شکلات نیمه شیرین (ساده) یا تلخ و شیرین (ساده) 150 گرم

    کره ی بدون نمک 3 قاشق سوپخوری

    گیلاس جهت سرو (اختیاری)

    🌿 دستورالعمل ها:

    فر را از قبل تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب بانت حلقوی 23 سانتی متری را چرب کنید و در کف آن کاغذ پوستی (مخصوص شیرینی پزی) قرار دهید.

    برای تهیه کیک، کره و شکر را بزنید تا نرم و یکدست شود. به آرامی تخم مرغ ها را در آن بریزید سپس آرد و کاکائو را با آن مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا به خورد هم بروند. آن را درون قالب کیک آماده شده بریزید.

    کیک را به مدت 50 دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر سیخ چوبی در آن فرو کنید کاملا تمیز بیرون بیاید.

    کیک را در همان قالب به مدت چند دقیقه خنک کنید و سپس آن را روی یک رک سیمی برگردانید تا خنک شود

    برای تهیه مواد تزئین، در یک بخارپز دو طبقه یا در کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار گرفته (تماس پیدا نکند)، به آرامی شکلات را ذوب کنید. کره را با آن مخلوط کنید. آن را روی سطح کیک ریخته و اجازه دهید از کناره های کیک پایین رود. در صورت تمایل آن را با گیلاس تزئین کنید.

    🍀 برای: 8 نفر

    🍀 زمان پخت : 70 دقیقه

    🍀 دسته بندی دستور آشپزی : کیک | کاپ کیک | مافین

    🍀 مواد لازم : آرد, بیکینگ پودر, تخم مرغ, شکر, شکلات, کره

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شیرینی_نعلی

    این شیرینی از اون شیرینی های پر طرفدار،ساده،خوشمزه و همه پسنده من بارها خودم تهیش کردم و به جرات میتونم بگم احتمال خراب شدنش زیر 5درصده و خیلی فوت و فن نداره پس اگر تا حالا شیرینی درست نکردید این شیرینی بهترین انتخابه!

     مواد لازم:

     آرد:120گرم

    پودر هل:نصف قاشق چایخوری

    تخم مرغ:1عدد

    پودر شکر:50گرم

    سفیده تخم مرغ:1عدد

    کره:70گرم

    شکلات تخته ای و پدر پسته به میزان لازم برای تزیین

     

    طرز تهیه:

    1. اول اجازه بدید کره کمی نرم بشه و بعد اون رو با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکدست بشن.بهتره 5تا 7 دقیقه این کار رو انجام بدید تا پودر شکر کامل حل بشه.تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید و بازم چند دقیقه ای بزنید.

    2. آرد رو حتما 3بار الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و هر بار با همزن خوب هم بزنید تا گلوله نشه.اواخر اضافه کردن آرد همزن رو کنار بذارید و با دست خمیر رو هم بزنید.وقتی آرد کامل اضافه شد اون رو داخل نایلون قرار بدید و اجازه بدید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه.

    3. وقتی زمان گذشت خمیر رو خارج کنید و ازش مقداری بردارید ور وی سطح کار رول کنید و بعد به شکل نعل خمش کنید.داخل سینی قر کاغذ روغنی بندازید یا چربش کنید و شیرینی ها رو روش بچینید.سفیده تخم مرغ رو کامل بزنید و بعد با برس روی شیرینی ها بکشید و اگر دوست دارید روی اونها خلال پسته یا بادام قرار بدید.

    4. حالا سینی رو داخل فری که از قبل با دمای 175درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید و صبر کنید تا زیر شیرینی کاملا طلایی بشه ولی روش نیازی نیست خیلی تغییر رنگ بده.وقتی شیرینی پخت اون رو خارج کنید و نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا سرد بشه.مقداری شکلات رو آب کنید و نوک نعلها رو داخل شکلات قرار بدید و دوباره بذاریدش یخچال تا شکلات ببنده. 

    ✅نکات:

    به جای کره میشه روغن جامد استفاده کرد.

    اگر دوست دارید روی شیرینی رو کامل با کاکائو بپوشونید.

    میتونید این شیرینی رو کاکائویی هم تهیه کنید و به ازای هر قاشق 1ودر کاکائویی که اضافه میکنید 1قاشق آرد از مواد کم کنید.

    این خمیر خیلی راحت تهیه میشه میتونید با قالبها و شکلهای مختلف باهاش شیرینی تهیه کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان