خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_فلفلی_شکلاتی

    پودر قند 130 گرم

    روغن جامد 100 گرم

    آب یا شیر یک قاشق سوپخوری

    تخم مرغ یک عدد 

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    آرد 235 گرم

    پودر کاکائو 10 گرم

    بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

    نمک کمی

    فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

    شکلات مقداری برای تزیین

    پودر قند و روغن را با هم مخلوط کنید و چند دقیقه بزنید تا سبک شود. سپس آب را اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کنید و خوب بزنید. در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر و نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و روی خمیر را با نایلون پوشانده و خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک برداشته و در دست گلوله کنید و در سینی فر با فاصله بچینید. شیرینی ها را در فر گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 12 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از سرد شدن نیمی از شیرینی ها را در شکلات ذوب شده فرو ببرید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی عید خونگی ،شیرینی اسکار_گردو

    مواد لازم ؛

    زرده تخم مرغ ؛ یکعدد

    سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد

    کره نرم ؛ 75 گرم

    آرد ؛ 125 گرم ؛یک پیمانه

    پودر قند ؛ 50 گرم

    هل ؛ 1/2 ق چ 

    گردو خورد شده ؛ 100 گرم

    پودر قند را بهمراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه و در آخر آرد ؛ خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه کم کم آرد اضافه کنید میتونید با دست خیلی کم ورز بدید من با سر پدال استند میکسر مخلوط میکنم.

    از خمیر گلوله هایی اندازه فندق بردارید میتونید وزن کنید تا همه یه سایز باشه بعد سفیده را با چنگال بزنید تا از لخته دربیاد و گردوها رو هم خورد کنید نه خیلی ریز ؛ خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم کرده با دمای 175 درجه بمدت 20 دقیقه بپزید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دستور شیرینی مرنگ مخصوص نوروز

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_توئيل 

    نازک و ترد فرانسوی است.که علت نامگذاری آن شباهت به سفالهای منحنی است.

    سفیده تخم مرغ 2 عدد

    شکر 60 گرم

    کره 35 گرم

    آرد 35 گرم

    شکلات ذوب شده

    شکلات را ذوب کرده و طرح مارپیچ را روی کاغذ روغنی با شکلات میکشیم.میگذاریم تا سفت شود.

    کره را ذوب کرده میگذاریم تا خنک شود.سفیده و شکر را با همزن میزنیم.کره و آرد را اضافه میکنیم. 1 ق م از مواد روی مارپیچ شکلاتی ریخته و پشت قاشق صاف میکنیم.ضخامت مواد نباید زیاد باشد.

    فر 170 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه

    بعد از پخت بلافاصله با همون حالت داغ روی وردنه گذاشته تا شکل منحنی بگیرد.پس از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا میکنیم.

    برای اینکه توئيل به کاغذ نچسبه یا از کاغذ روغنی مرغوب و خارجی استفاده کنید یا کاغذ روغنی را با کره چرب کنید بعد طرح مارپیچ را بکشید. 

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۵/۱۲/۱۳۹۴   ۱۲:۰۸
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مارشمالو ساده خانگی(پُف پُفی)

    آماده سازی: 2 ساعت

    مدت انتظار: 1 ساعت

    مجموعاً: 3 ساعت

    مواد اولیه :

    برای 4 نفر

    پودر ژله (الوئه ورا یا موز) 1بسته

    شکر 3پیمانه

    وانیل (شکری) نصف قاشق مرباخوری

    آبلیمو 2قاشق سوپخوری

    آب (نصف پیمانه سرد و 2ونیم پیمانه جوش) 3پیمانه

    پودر ژلاتین 2قاشق سوپخوری

    شاید تا الان نمیدونستید که پُف پُفی خوشمزه تو بازار همون مارشمالو معروفی هست که برای تهیه انواع خمیر تزیینی کیک و شیرینی و حتی مصرف برای غذا و به صورت ساده خیلی استفاده میشه. برای تهیه مارشمالو تا به حال چند روش در سایت آموزش داده شده اما این روش بسیار راحت هست و مواد اولیه اون کاملا در دسترس همه خانم های ایرانیست!!!

    طرز تهیه:

    پودر ژله که به نظر من بهتره آلوئه ورا باشه رو با یک پیمانه آب جوش حل می کنم طوری که دانه های ژله کاملا حل بشن.میتونید اون رو 30ثانیه داخل مایکروویو بذارید یا اینکه با بخار کتری آب کنید.بعد پودر ژلاتین رابا نصف پیمانه آب سرد مخلوط میکنیم و کاملا حل میکنیم دقیقا مثل روش بالا یعنی یا مایکروویو یا کتری یا حتی روش بن ماری. یک و نیم پیمانه آب و شکرمون رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاملا حل بشه . اگر شکر حل نشد به اون آب اضافه نکنید چون با یکی دوبار همزدن با قاشق مشکل حل میشه. محلول ژلاتین و ژله آلوئه ورا رو در محلول آب و شکر بریزید و 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشه(میتونید داخل مایکروویو هم بذارید) . بعد از 20 دقیقه شعله گاز رو خاموش کنید و فرصت بدید محلول کاملا ولرم بشه .

    حالا مواد رو داخل یک ظرف بزرگ میریزیم چون بعد از هم زدن مواد شما 4برابر میشن و اگر ظرف کوچیک باشه کار خراب میشه.بعد مواد رو با دور تند همزن میزنید تا کم کم سفید بشه و حجمش هی بیشتر بشه و پف کنه.

    همزدن مارشمالو تقریبا 20دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه!

    وقتی مارشمالو در پره های همزن به این حالت شد یعنی کم کم مارشمالو داره آماده میشه .بعد از این مرحله تقریبا 5 دقیقه هم میزنیم.

    بعد از شکل گرفتن مارشمالو وانیل و آبلیمو رو اضافه می کنیم .

    بعد از اون کاغذ فویل رو با روغن کمی چرب میکنیم و فویل رو داخل قالب دلخواه قرار میدیم و مایع رو داخلش میریزیم .

    بعد داخل یخچال قرار میدیم و حدود 2ساعت بعد اون رو از قالب خارج میکنیم و روی سطح کمی چرب قرار میدیم و با چاقو چرب شده برش میزنیم یا قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و اون رو قالب میزنیم.

    نکات:

    1)بهتره نهایت ارتفاع مواد در قالب 2سانت باشه.

    2) می تونید از مغزهای آجیل بصورت پودر شده یا پودر نارگیل که کمی تفت داده شده برای کف قالب استفاده کنید و بعد مارشمالو رو داخل قالب بریزید.

    3)مارشمالو تا 1 ماه قابل نگهداری در یخچال هست!

    4)میتونید مارشمالو رو با ژله های مختلف تهیه کنید تا رنگی بشه یا اینکه بهش رنگ خوراکی اضافه کنید.

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۲۲:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    چیز کیک آلبالو با دایجستیو👇

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ:

    ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺩﺍﯾﺠﺴﺘﯿﻮ (ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﺳﺎﻗﻪ ﻃﻼﯾﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ) ۲ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ

    ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ۶۰۰ ﮔﺮﻡ

    ﮐﺮﻩ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ۶۰ ﮔﺮﻡ

    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ (ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﺷﻮﺩ) ۵ ﻋﺪﺩ

    ﺷﮑﺮ ۱ ﻟﯿﻮﺍﻥ

    ﺧﺎﻣﻪ ۱/۳ ﻟﯿﻮﺍﻥ

    ﺭﻧﺪﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﻟﯿﻤﻮﺗﺮﺵ ۱/۳ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ

    ﻣﺮﺑﺎﯼ ﺁﻟﺒﺎﻟﻮ ۱ ﺷﯿﺸﻪ

    ﻭﺍﻧﯿﻞ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:

    1- ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ, ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻭ ﮐﺮﻩ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮﺗﺎﻥ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ. ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۶ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ۱۷۵ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﻫﺎ ﮐﻤﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﻨﺪ.

    2- ﺣﺎﻻ ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ, ﺭﻧﺪﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮﺵ, ﺷﮑﺮ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﮐﺮﻡ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﯾﻨﺪ ﺣﺎﻻ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﻭ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﻫﻢ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﻟﯽ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﻮﺑﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻓﺘﺎﻥ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﻟﻮﻣﯿﻨﯿﻮﻡ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﻇﺮﻑ ﺧﻨﮏ ﺷﺪ, ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۳ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ.

    3- ﺣﺎﻻ ﭼﯿﺰ ﮐﯿﮏ ﺷﻤﺎ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ ﺗﻨﻬﺎ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﺮﺑﺎﯼ ﺁﻟﺒﺎﻟﻮ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ.

    4- ﺍﮔﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮ ﺩﺳﺮ ﺭﺍ ﻣﯿﻞ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺳﺮﻭ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻣﯿﻨﯽ ﭼﯿﺰ ﮐﯿﮏ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ!

    5- ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﭼﯿﺰ ﮐﯿﮏ ﻫﻢ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﻗﺎﻟﺐ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮑﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﭘﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻼ ﻗﺴﻤﺖ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺘﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺮ ﺧﻮﺩ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺁﻟﺒﺎﻟﻮ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻭﺳﻂ ﻣﻮﺍﺩ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﺰﯾد

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_ناپلئونی_توت_فرنگی_و_شکلات

    🔸 سطح سختی

    پیشرفته

    🌿 مواد لازم:

    شکلات ساده خرد شده 30 گرم

    پاستری پاف سریع یا فوری

    شکر گرانوله 60 گرم

    آرد چند منظوره (ساده) 2 قاشق سوپخوری

    نمک 1/8 قاشق چایخوری

    خامه ی سبک 240 میلی لیتر

    زرده تخم مرغ زده شده 2 عدد

    عصاره یا اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    خامه ی زده شده 60 میلی لیتر

    شکر شیرینی پزی 240 گرم

    عصاره یا اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری

    آب جوش 2 تا 3 قاشق سوپخوری

    توت فرنگی 105 گرم

    شکلات ساده ذوب شده 1 و 1/2 قاشق سوپخوری

    🌺 می توانید خمیر پفکی این شیرینی خوشمزه را در خانه حاضر کنید و یا آن را به صورت آماده خریداری کنید. شیرینی ناپلئونی بافت بسیار نرم و خوشمزه ای دارد و سرو آن با میوه هایی چون تمشک و توت فرنگی بسیار لذت بخش است.

    🌿 دستورالعمل ها:

    فر را از قبل تا دمای 210 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید و کنار بگذارید.

    روی سطحی که کمی آرد پاشی شده است خمیر را رول کنید تا به شکل یک مربع 25 سانتی متری درآید. با استفاده از یک چاقوی تیز، 1 سانتی متر از چهار طرف آن را ببرید تا یک مربع 23 سانتی متری حاصل شود. پاستری را به شکل نه مربع 5/7 سانتی متری ببرید. پاستری ها را به روی سینی فر منتقل کنید. آنها را 18 تا 23 دقیقه بپزید یا تا زمانی که طلایی شوند. با دقت پاستری ها را از روی سینی فر بردارید. آنها را روی رصفحه فلزی خنک کنید.

    دراین زمان برای تهیه کرم پاستری شکلاتی در یک قابلمه ی ضخیم و متوسط شکر گرانوله، آرد و نمک را مخلوط کنید. به آرامی خامه و شکلات را به آن بیفزایید. آن را روی شعله ی ملایم بگذارید تا مخلوط غلیظ و حباب دار شود. آن را به مدت یک دقیقه هم زده و بپزید. به آرامی هم بزنید.

    حدود نیمی از مخلوط داغ را در زرده های تخم مرغ زده شده بریزید. همه ی آن را به قابلمه برگردانید. ظرف را از روی شعله بردارید. مواد را به مدت 2 دقیقه هم زده و بپزید. آن را از روی حرارت بردارید.

    وانیل را با آن مخلوط کنید. مخلوط را به کاسه ای منتقل کنید. سطح آن را با کیسه فریزر بپوشانید تا گرم بماند. در کاسه ای کوچک خامه ی زده شده را بزنید تا زمانی که نرم شود. آن را به کرم پاستری شکلاتیِ گرم اضافه کنید.

    برای تهیه لعاب روی آن، در یک کاسه ی متوسط شکر شیرینی پزی و وانیل را مخلوط کنید. آن را با مقدار کافی آب جوش هم بزنید تا لعاب قوام داری تهیه شود. آن را کنار بگذارید. جهت همگذاری، از دنده های چنگال برای جدا کردن هر پاستری استفاده کرده وسه عدد از آنها را به شکل افقی روی هم بگذارید.

    . یک قاشق از توت فرنگی را روی هر کدام از لایه های زیرین بمالید. حدود 12 قاشق سوپخوری از کرم پاستری را روی توت فرنگی ها بمالید. روی آن را یک لایه پاستری بگذارید. 12 قاشق سوپخوری دیگر را روی سطح لایه های میانی بمالید. در نهایت لایه های باقی مانده ی پاستری را روی آن ها قرار دهید. لعاب و سپس کمی شکلات ذوب شده را روی لایه ها ی فوقانی بریزید. قبل از سرو باید یک ساعت آنها را سرد کنید.

    🍀 برای: 9 نفر

    🍀 وعده: عصرانه

    🍀 دسته بندی دستور آشپزی : #شیرینی_خشک و #شیرینی_تر

    🍀 مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شکر, شکلات, وانیل

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه کیک یزدی 

    🌿 مواد لازم:

    آرد 1 و 1/2 لیوان

    شکر 2/3 لیوان 

    روغن مایع 2/3 لیوان

    ماست یا شیر ولرم 1/2 لیوان

    گلاب 2 قاشق غذاخوری 

    تخم مرغ 2 عدد  

    بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  

    پودر هل مقداری

    🌿 طرز تهیه:

    تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 2 دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کیک یکدست شود.

    ماست ، روغن مایع و گلاب را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی پودر هل ) را کم کم به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.

    داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.

    کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_عید_بدون_فر

    #شیرینی_میکادو

    مواد لازم

    آرد : 250 گرم

    روغن مایع :یک پیمانه (160گرم )

    کره :صد گرم

    پودر شکر :300گرم

    پودر کاکائو :دو قاشق غذاخوری سرپر

    نان میکادو :پنج ورق

    مواد لازم برای روی میکادو:

    شکلات رنده شده :100گرم 

    کره :30گرم

    پودر پسته برای تزیین

    طرز تهیه

    ابتدا آرد را روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت می دهیم تا بوی آرد بو داده شده بلند بشه.

    در این مرحله روغن مایع را اضافه می کنیم و خوب آرد وروغن را مخلوط می کنیم تا یکنواخت بشه .

    سپس مخلوط آرد وروغن را از روی حرارت برمی داریم و و کره وپودر کاکائو را به آن اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم.

    در آخر پودرشکر را به مواد اضافه می کنیم،اگر مخلوط شما کمی سفت بود می تونید کمی کره به آن اضافه کنید تا مخلوط روان تر بشه .ولی معمولا نیازی نیست.

    حالا در این مرحله مواد رو که هنوز گرم هست را به چهار قسمت تقسیم می کنیم و یک قسمت مواد را روی نان میکادو کاملا صاف می کنیم تا همه قسمت های نان کاملا با مواد پوشیده بشه و سپس نان بعدی را کاملا روی آن فشار می دهیم (البته با احتیاط تا نان خرد نشه ) تا کاملا به نان زیری بچسبد

    این روش را ادامه می دهیم تا ورقه آخر را که کاملا روی مواد فشار می دهیم و آن را حدود دو ساعت در یخچال می گذاریم .می تونیدیک سلفون روی آن بکشید و یک شی سنگین روی میکادو قرار دهید تا مطمئن باشید میکادو کاملا منسجم بشه .

    شکلات رنده شده وکره را روی بخار کتری می گذاریم تا به روش بن ماری آب بشه .سپس شکلات آب شده را روی میکادو می ریزیم وسریع روی ان پودر پسته می پاشیم.

    حدود یک ربع صبر می کنیم و سپس به هر شکلی دوست داشتیم آن را برش می زنیم.

    اگر دوست داشتید می تونید نصف آن را با شکلات سفید آب شده پوشش بدهید و به صورت یک درمیان در شیرینی خوری بچینیم.

    نکته ها:

    تا مواد شما گرمه باید روی نونها بکشید والّا کارتون سخت میشه،سرعت عمل مهمه.

    میتونید بجای پودر شکر از پودر قند هم استفاده کنید.

    میتونید دو سه قاشق از پودر قندتون رو کم کنید و بجاش از قوتو که مال کرمانه استفاده کنید که مزه جدیدی میشه.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۱:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پای سیب کیکی با طعم بسیار عالی

    🌺شیرینی پای سیب یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها بین مردم است، این شیرینی با طعم خوشمزه هر کسی را وسوسه می کند

    🌿 مواد لازم:

    نمک یک چهارم قاشق چای خوری

    بکینگ پودر یک قاشق چایخوری کمی سر خالی

    آرد قنادی 200 گرم

    کره 110 گرم

    مارگارین 100 گرم

    وانیل مایع یک دوم قاشق چای خوری

    مخلوط پودر قند و دارچین برای تزئین

    شیر ( یا آب سیب یا شربت) 20 گرم

    پودر شیر خشک قنادی 4 گرم

    شکر 160 گرم

    تخم مرغ 200 گرم

     

    🌿 مواد لایه میانی :

    کشمش سیاه پلویی ( یا مربای گل محمدی بدون شیره) 25 گرم

    شکر 50 گرم

    گردو (ریز خورد شده) 30 تا 50 گرم

    سیب شیرین (بدون پوست و هسته،ریز خورد شده) 300 گرم

    دارچین ( یا رنده پوست لیمو ترش یا هر دو) 1 قاشق چای خوری

    کره 20 گرم

    آب  (یا گلاب) 1 قاشق غذا خوری

    پودر بیسکوییت (ترجیحا سبوس دار) 3قاشق سوپخوری

    🌿 دستور این پای سیب خوشمزه و نامبر وان از استاد عزیزم صالحه دردایی نقل میشه: طرز تهیه مواد میانی:

    * سیب و شکر و یک قاشق غذاخوری آب (یا گلاب) را در قابلمه کوچک تفلون ریخته و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا سیب آب انداخته و آب آن نسبتا (نه کاملا) خشک شود.

    اگر تمایل دارید می توانید در این مرحله، سیب را کاملا له و پوره کنید.

    * کره را افزوده و و اجازه دهید کمی سیب ها تفت بخورند.

    * کشمش، گردو و دارچین را نیز افزوده بهد از یک تفت مختصر، شعله را خاموش کنید.

    * پودر بیسکویت را بیفزایید.

    * مواد آماده را کنار بگذارید تا سرد شوند و تا هنگام مصرف روی آن را بپوشانید.

    - در صورتی که طعم دارچین را دوست ندارید، آن را حذف و از گلاب، وانیل، پوست لیمو استفاده کنید.

    - در این روش سیب ها کاملا پخته می شوند. اگر دوست دارید سیب ها در کیک بیشتر حس شوند، آن ها را ریز خرد کنید و به جای پختن، یک تفت مختصر به همراه کره، شکر و ادویه دهید و در آخر گردو، کشمش و پودر بیسکویت را اضافه کنید.

     🌿  طرز تهیه کیک:

    * تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سبک و سفید و روبانی شوند.

    * مواد را کنار بگذارید

    * بدون شستن مفتول همزن، کره و مارگارین نرم را با همزن بزنید تا یکدست شوند.

    * شیر، نمک و وانیل مایع را اضاف کرده و کاملا هم بزنید تا یکدست و کرمی و روشن شوند.

    * مخلوط از پیش الک شده آرد، بیکینگ پودر و شیرخشک را اضفه کرده و هم بزنید تا از حالت خرده نان درآمده و یکدست و خمیری شود.

    * مایه تخم مرغی کنار گذاشته شده را، در سه مرحله به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.

    * داخل 15 - 17 عدد قالب پای سیب را کاغذ مخصوص انداخته و کمی از مواد خمیر کیک، کف آنها بریزید.

    * سپس کمی از مخلوط سیب در مرکز هر کدام قرار داده و با خمیر کیک روی آنها را بپوشانید. به طوری که از مجموع حجم سیب و کیک تا نصف قالب را پر کند.

    * به مدت تقریبا 25 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد برای فرهای معمولی و 160 درجه برای فرهای دارای کانوکشن طبخ کنید تا کیک ها پف کرده و روی آنها طلایی شود.

    * پس از سرد شدن کیک با مخلوط پودر قند و دارجین به دلخواه تزیین کرده و ترجیحا در یخچال نگهداری کنید.

    🍀 نکته:

    - در صورت عدم دسترسی به وانیل مایع لطفا یک چهارم قاشق چایخوری وانیل پودری + یک چهارم قاشق چایخوری آب استفاده کرد

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی گردویی سه مغز

    مواد لازم

    کره (خردشده) - 225 گرم

    شکر (نرم و دانه ريز) - 100 گرم

    پنير خامه اي - 90 گرم

    وانيل شکري - 1 قاشق چايخوري

    آرد نول (الک شده) - 300 گرم

    نمک – 4/1 قاشق چايخوري

    مغز گردو (خردشده) - 200 گرم

    مغز پسته (خردشده) - 100 گرم

    مغز بادام (خردشده) - 100 گرم

    شکلات (ذوب شده) - مقداري براي تزيين

    روش تهیه:

    1. در ظرفي، کره، شکر، پنير خامه اي و وانيل را با همزن برقي، هم بزنيد تا تغييررنگ دهد؛

    2. در ظرفي ديگر، آرد نول و نمک را مخلوط و الک کنيد، سپس آن را به مخلوط پنير بيفزاييد و مجدداً با همزن برقي، هم بزنيد. نيمي از گردو را به مخلوط بالا اضافه کرده و هم بزنيد تا خمير يکدستي حاصل شود. خمير را در ظرف درداري گذاشته و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد؛

    3. فر را از 15 دقيقه قبل، روي حرارت 180 درجه سانتيگراد تنظيم و گرم کنيد. خمير آماده شده را با وردنه روي سطح آردپاشي شده باز کنيد؛

    4. پسته، بادام و بقيه گردو را روي خمير ريخته و آن را رول کنيد. رول آماده شده را به مدت يک ساعت در فريزر قرار دهيد تا کاملاً خود را بگيرد؛

    5. پس از اين مدت، رول را از فريزر خارج کرده و آن را با فاصله يک سانتيمتر از يکديگر برش دهيد، سپس آنها را در سيني فر چيده و به مدت تقريبي 15 دقيقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهيد تا بپزند. پس از پخت، شيرينيها را از فر خارج کرده، روي آنها را با شکلات ذوب شده تزيين و سرو کنيد

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بیسکویت_کدو_حلوایی 

    مواد لازم برای۴ نفر

    روغن کانولا   ۱/۴ پیمانه

    نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری

    جوش شیرین   ۱/۴ قاشق مربا خوری

    بیکینگ پودر   ۱ قاشق غذا خوری

    آرد   ۲ پیمانه

    سرکه سیب   ۱ قاشق مربا خوری

    شیر   ۳/۴ پیمانه

    پوره کدو حلوایی   ۱/۲ پیمانه

    کره نرم شده  ۵ قاشق غذا خوری

    شکر   ۳/۴ پیمانه

    دارچین   ۱ قاشق مربا خوری

    هل پودر شده  ۱/۲ قاشق مربا خوری

    مواد اولیه برای رویه    0

    پودر شکر   ۱/۲ پیمانه

    دارچین   ۱/۲ قاشق مربا خوری

    وانیل‏    به مقدار لازم

    شیر   ۲ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه

    ۱- در ابتدا فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب را کمی چرب کنید.

    ۲-  سه چهارم پیمانه شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا ببُـرد. سه چهارم پیمانه شکر، دارچین و هل را با هم مخلوط کنید.

    ۳- در کاسه بزرگی، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.

    ۴-  در کاسه ای، مخلوط شیر، پوره کدوحلوایی، روغن و ۲قاشق مرباخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید.

    ۵-  مواد خیس شده را با مواد خشک مخلوط کنید. سپس با دست های کمی آغشته به آرد، خمیر را ورز دهید به حدی که به دست نچسبد.

    ۶- آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر حالت چسبندگی خود را از دست بدهد. کمی آرد روی سطح میز بپاشید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید.

    ۷- کره نرم را به تمامی سطح خمیر بمالید، مخلوط شکر را روی آن بپاشید و خمیر را لوله کنید.

    ۸-  لوله را به ۱۲قسمت برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۱۸دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی بپزد.

    ۹- مخلوط شیر، پودر دارچین و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی شیرینی داغ بریزید و سرو کنید.

    سایر نکات

    1)میتوانید از پوره به همراه عسل در بین مواد استفاده كنید

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ‌ شیرینی_بدون_فر 

    مغز این سجوق ها یا رول ها گردوست .

    مواد لازم:

     1لیوان آرد.

     نصف لیوان شکر. 

    3لیوان آب. 

    نیم کیلو شیره انگور

    گلاب و زعفرون و هل به مقدار لازم . 

    طرز تهیه:

    شکر و آرد را با یک لیوان آب حل میکنیم بعد از صافی ردمیکنیم .بعد دوتا لیوان آب دیگه را میزاریم جوش بیاد (تا اول بجوش اومدن بود) موادحل شده را اضافه میکنیم حدود یک ساعت مدام هم میزنیم روس شعله بعد شیره را اضافه تا نیم ساعت یک ربع آخر هل و زعفرون و گلابا اضافه میکنیم . سپس گردوهایی رو که به نخ کشیدید رو درون مواد میزنیم.چندین بار این کار را انجام میدهیم تا به غلظتی که میخواهیم برسد سپس نخ ها رو در بالکلن یا حیاط یا هر جای خنک دیگری آویز میکنیم . بعد از چند روز که خنک شد برش داده و قسمت های برش داده را به مدت دو یا سه رو دوباره میگذاریم در جای خنکی که بودند تا خوب خشک شوند وبعد فریز میکنیم

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۴:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت خرما و گردو

    • تعداد: 4 نفر  

    • زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه  

    مواد لازم :

     تخم مرغ  3 عدد

    آرد 5 قاشق غذاخوری

     ماست  2.5 قاشق غذا خوری

     شکر 2 قاشق غذاخوری

     خرما  20 عدد

     گردو 5 عدد

    عسل  2 قاشق غذاخوری

    کنجد به مقدار لازم

     زعفران یک قاشق غذاخوری

    @banouy_sharghee

    طرز تهیه :

    1. تخم مرغ ها در یک ظرف بزنید تا سفیده و زرده یک دست مخلوط شوند.

    2. ماست را به تخم مرغ اضافه و هم بزنید.

    3. شکر اضافه کنید و هم بزنید.

    4. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله زعفران را بیفزایید.

    5. مخلوط بدست آمده را در تابه که قبلا 3 قاشق روغن در آن داغ شده است در اندازه های دایره به قطر 10 سانتی بریزید تا دو طرف آن سرخ شود.

    6. خرما را پوست بکنید و با گردو های خرد شده و کنجد و عسل مخلوط کنید.

    7. مواد را داخل سرخ شده ها بریزید و مانند رولت بپیچید.

    8. رولت ها را در اندازه های 3 سانتی برش بزنید و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین نیز بریزید.

     

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کاپ کیک دبل چاکلت 

    کاپ کیک را این بار به صورت دبل چاکلت درست کنید

    کاپ کیک یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی و کیک است که طرفداران زیادی دارد. یکی از خوشمزه ترین انواع کاپ کیک، کاپ کیک شکلاتی است.

     

    مواد لازم برای کاپ کیک دبل چاکلت :

     آرد 150 گرم

    پودر کاکائو  160 گرم

     شکر  125 گرم

     شیر  350 میلی‌لیتر

    تخم‌مرغ زده شده 2 عدد

    کره آب شده 150 گرم

    بکینگ پودر 4 قاشق چایخوری سرصاف

    وانیل 1/8 قاشق چایخوری

    شکلات چیپسی به میزان لازم (حدودا 150 گرم)

    خمیر فوندانت جهت تزیین به میزان لازم

    روش تهیه کاپ کیک دبل چاکلت :

    آرد، بکینگ‌پودر، وانیل و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. شکر را به آن اضافه کرده، در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. شیر، تخم‌مرغ و کره ذوب شده را هم بیفزایید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

    بعد چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را درون قالب‌های کاغذی مخصوص کاپ‌کیک بریزید. سه چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و در فر 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید.

    5 دقیقه بعد از خارج کردن کاپ کیک‌ها از فر می‌توانید از کاغذ جدا کنید و در کاپ‌های تزیینی بچینید یا به دلخواه با فوندانت و گل‌های شکری روی کاپ‌ کیک‌های شکلاتی را تزیین کنید. از خامه فرم گرفته شکلاتی یا پودرقند هم می‌توانید برای تزیین استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، کاپ‌کیک‌ها باید کاملا خنک شوند و سپس تزیین کنید.

    نکته:

    به دلخواه می‌توانید علاوه بر چیپس شکلات از گردوی خردشده یا فندق تست شده نیز برای درون کاپ‌کیک‌ها استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی پیچ

    تخم مرغ        1عدد

    پودر شکر        نصف پیمانه

    کره                 125گرم

    ارد گندم          1پیمانه

    نشاسته ذرت    1پیمانه

    پکین پودر        1ق چ

    وانیل               نصف ق چ

    پودرکاکایو       3ق غ       

    تخم مرغ و شکر را با چنگال زده و وانیل و کره را به اضافه کرده و هم میزنیم .

    ارد وپکین پودر را ریخته و هم میزنیم ودر اخر نشاسته ذرت را ریخته وبا دست ورز میدهیم تا خمیر یکدستی به دست آید . ابتدا له صورت پودری میشود ولی کمی که ورز دادید خمیری با بافت نرم به دست می آید.

    🔔وقتی خمیر نرمی به دست آمد ورز دادن کافی است زیرا ورز زیاد باعث روغن انداختن خمیر میشود. 

    میتوانید خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده وبه یک قسمت کاکایو بزنید .

    از خمیر به اندازه نخود برداشته و گرد کرده وبه شکل یک در میان  در دست بگیرید و مثل تصویر در کف دست گرد کنید. 

    🔔سینی شیرینی هارا داخل فر گرم شده با درجه  170درجه به مدت 10دقیقه قرار میدهیم تا زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ دهد کافی است. فر را خاموش کرده و میزاریم شیرینی ها داخل فر خنک شوند وبعد از کاغذروغنی جدا کرده ونوش جان کنید.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کاپ کیک شکلات سفید

    مواد لازم :

    نمک 1/8 ق چ

    پوست رنده شده پرتقال 1 ق چ

    تخم مرغ 2عدد

    پوست رنده شده لیمو ترش 1 ق چ

    ماست معمولی 60میلی لیتر

    وانیل 1/2 ق چ

    شکر 150گرم

    شیر 60میلی لیتر

    کره 125گرم

    شکلات سفید 100گرم

    آرد سفید 150گرم

     مواد لازم مایه شکلات سفید روی کاپ کیک :

    کره نرم شده ۶۰ گرم

    شکلات سفید ۱۵۰ گرم

    آب لیمو ۱ ق غ

    آب پرتقال ۱ ق غ

    طرز تهیه مایه کاپ کیک:

    فر را در دمای ۱۷۰ در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود 

    قالب ۱۲ تایی مافین خود را با کاغذ های مافین پر کنید 

    آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید و شکلات سفید را روی بخار آب غیر مستقیم آب کنید 

    کره ، شکر ، پوست پرتقال و پوست لیموی رنده شده را با همزن برقی هم زده تا به حالت کرم در آید و شکلات سفید آب شده و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید 

    تخم مرغ ها را یکی یکی به مایه اضافه کنید و هم بزنید سپس ماست و شیر را به مایه اضافه کنید 

    کرم به دست آمده را به مخلوط آب و نمک اضافه کنید و با همزن هم بزنید 

    3/4 کاغذ های مافین را با مایه پر کنید و بگذارید به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در فر بپزد 

    طرز تهیه مایه شکلات سفید روی کاپ کیک:

    شکلات سفید را به روش بن ماری ( درون کاسه و روی بخار غیر مستقیم ) آب کنید 

    شکلات آب شده ، کره ، شکر ، آب پرتقال و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و روی کاپ کیک های خنک شده بریزید و تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکی میکر یا کیک سه دقیقه ای 

    آردسفید یک و نیم  پیمانه

    شکر       یک و نیم پیمانه

    روغن     سه چهارم پیمانه 

    شیر        سه چهارم پیمانه

    تخم مرغ.   سه  عدد

    بکینگ پودر   یک قاشق مربا خوری

    وانیل یک یا نصف قاشق چای خوری

    پودر کاکائو     یک دوم پیمانه

     (رنگ های مجاز و اسانس به مقدار لازم و دلخواه)

    طرز تهیه :

    اول مواد خشک (آرد ،شکر ،بکینگ پودر و وانیل )رو باهم مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها و شیر رو اضافه میکنیم.اول سینی اسنک ساز رو چرب میکنیم بعد  میزازیم داغ بشه بعد توی هر قسمت سه گوش به اندازه ی یک قاشق پر مواد میریزیم در اون رو‌میبندیم تا پخت بشه بشن.میتونید  موادرو به چند قسمت تقسیم کنید و رنگ واصافه کنید و کوکی های رنگی داشته باشید .زمان پخت بستگی ب نوع و برند دستگاه تون بین سه تا ده دقیقه پخته میشه.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    چیزکیک پشمک 

    مواد لازم : بیسکوییت سبوسدار 200 گرم 

    کره 100 گرم 

    پنیر خامه ای 200 گرم 

    خامه 200 میلی لیتر

    شکلات سفید 100 گرم 

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 

    آب 3 قاشق سوپخوری 

    پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری 

    شیر 2 قاشق سوپخوری 

    مواد لازم رویه :

    پشمک 1 بسته 

    پسته و توت فرنگی 

    طرز تهیه : 

    بیسکوییت را پودر کرده و با کره ذوب مخلوط کنید و کف قالب کمربندی 20 سانتی پرس کنید . 

    آب و ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید . خامه , پنیر خامه ای , وانیل را هم زده سپس شکلات ذوب شده را افزوده مخلوط کنید . شیر را گرم کرده و همراه ژلاتین ذوب شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید . مواد را روی بیسکوییت ریخته و 2 ساعت دریخچال قرار دهید سپس روی آنرا را پشمک و پسته و توت فرنگی تزیین کنید

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک_رنگین_کمانی 

    با پــلــوپــز

    🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

    مواد لازم:

    آرد یک و نیم پیمانه

    شکر یک پیمانه

    روغن مایع (مخصوص پخت و پز)نصف پیمانه

    تخم مرغ 4 عدد

    بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

    وانیل 1 قاشق چایخوری

    رنگ خوراکی(صورتی،بنفش،آبی،سبز،زرد،نارنجی،قرمز)از هر کدام 4قطره

    طرز تهیه:ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی میشکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا یک دست شود،سپس شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم.آرد و بکینگ پودر را در ظرفی دیگر مخلوط کرده و در مایه کیک الک میکنیم و با همزن هم میزنیم سپس روغن مایع و وانیل را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط شود.پس از آماده شدن مایه آن را به هفت قسمت تقسیم میکنیم و در هر ظرف یک رنگ میریزیم.

    داخل پلوپز یک قاشق غذاخوری روغن مایع میریزیم و کف و یک بند انگشت از دیواره ی پلوپز را چرب میکنیم،مایه ی آماده را به ترتیب رنگ های گفته شده در مواد لازم،در مرکز پلوپز میریزیم مواد خود به خود پخش میشود و به صورت لایه های پشت سر هم در می آید با خلال دندان از طرف دیواره ی پلوپز به سمت مرکزمیکشیم و شکل گل در میاوریم. پلوپز را روی 20 دقیقه تنظیم میکنیم و روشن میکنیم.هنگام پخت در پلوپز باز نشود چون مانع از پف کردن کیک میشود.و بعد با استفاده از قالب مورد نظر قالب زده و با خامه و میوه تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان