خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    فنوني براي آشپزي آســــــان






    🎂چرا کیک به اندازه کافی پف نکرده است ؟

    » مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است

    » میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است

    » دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است» هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است» کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است» بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است» میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است» اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است» فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر


    🎂چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟

    » روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است» مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است» کیک به اندازه کافی نپخته است


    🎂چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟

    » کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است» شکر ، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است» کیک داخل قالب مانده و سرد شده است


    🎂چرا کیک حالت چروکیده و بهم فشرده دارد ؟

    » قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است» قالب بیش از حد چرب شده است» مواد بیش از حد مخلوط شده است» مقدار مایعات زیاد بوده است» کیک بیش از حد پخته است


    🎂چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟

    » دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است» پخت کیک کافی نبوده است» میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است» قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است» کیک در هنگام پخت تکان داده شده است» در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است» زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است» بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است» مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است» مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است


    🎂چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط ان فرو رفته است ؟

    » فر قبل از پخت کیک گرم نشده است» شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است» مواد اندازه کافی مخلوط نشده است» میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است» میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است» از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است» مواد به درستی در قالب پخش نشده است» کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است


    🎂چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟

    » مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است» سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است» مدت پخت کیک طولانی بوده است» قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است» کیک در معرض جریان هوا سرد شده است» مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است» مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است» میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است


    🎂چرا کیک خمیری و سنگین است ؟

    » مواد کیک خوب مخلوط نشده است» تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است» مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است» دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است


    🎂چرا کیک به قالب چسبیده است ؟

    » قالب ه درستی چرب نشده است» قالب به درستی اردپاشی نشده است» کیک به اندازه کافی نپخته است» کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است


    🎂چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟

    » مقدارچربی کیک کم بوده است»مقدار شکر کیک کم بوده است» مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است» بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است» مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است» بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است» مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است» کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است

  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خامه زده شده

    مواد اوليه :
    خامه پر چرب .................. 1 ليتر پودر شكر ...................... 250 گرم وانيل ............................ نصف قاشق چايخوري

    دستور پخت :
    خامه و پودر شكر را جدا از هم داخل فريزر گذاشته تا كاملا سرد شود ولي يخ نزد . سپس خامه و را داخل ميكثر مي ريزيم و پودر شكر را اضافه مي كنيم بعد وانيل را اضافه مي كنيم ، ميكثر را از درجه ( سرعت ) پايين شروع كرده و تا درجه آخر ادامه مي دهيم تا كاملا سفت شود . اگر مي خواهيد براي مدت نگهداري كنيد كوتاه نگهداري كنيد داخل يخچال بگذاريد و اگر مدت طولاني بخواهيد بايد داخل فريزر بگذاريد.
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    شكلات خلال نارنج

    مواد اوليه :
    500 گرم خلال نارنج يا پرتقال
    500 گرم شكر
    300 گرم شكلات تخته اي قهوه اي
    40 گرم روغن جامد

    دستور پخت :
    خلال نارنج را يك بار مي جوشانيم تا پخته شود. بعد به مدت 24 ساعت در آب سرد مي ريزيم، در اين مدت 4 بار آب خلال را عوض مي كنيم تا تلخي آن كاملا گرفته شود.
    نيم كيلو شكر را در 300 گرم آب ريخته، روي حرارت مي گذاريم و هم مي زنيم تا شكر حل شود و چند جوش بزند. سپس خلال نارنج را به آن افزوده و حدود 20 دقيقه روي حرارت ملايم مي گذاريم تا شيره آن قوام بيايد پس ار سرد شدن مربا آن را در صافي مي ريزيم تا شربت آن گرفته شود. سپس كم كم به شكلات ذوب شده* افزوده و بعد با چنگال بر مي داريم. اين مواد را روي كاغذ روغني چرب شده قرار مي دهيم و روي آن پودر پسته مي پاشيم و در يخچال مي گذاريم تا كاملا ببندد.
    *شكلات تخته اي را در كاسه اي فلزي رنده كرده و با روغن جامد مخلوط مي كنيم و هم مي زنيم. سپس روي بخار آب سماور يا كتري مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا شكلات روان شود.
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    كيك اسفنجي

    مواد اوليه :
    تخم مرغ........................... 5 عدد
    شكر ...............................200 گرم
    آرد ...............................210 گرم
    آب ولرم.........................20 گرم
    پكينگ پودر.................... 1 قاشق سوپخوري
    وانيل ............................ نصف قاشق چايخوري

    دستور پخت :
    زرده ها را از سفيده جدا كنيد سپس سفيده را داخل ميكثر بزنيد و شكر را كم كم اضافه كنيد تا كاملا فرم بگيرد و بعد زرده رابه مخلوط اضافه كرده و يك دقيقه با ميكثر بزنيد و سپس از ميكثر خارج كرده و داخل يك ظرف بزرگتر بريزيد و آرد و پكينگ پودر و وانيل را مخلوط كنيد و كم كم به مخلوط زرده و سفيده اضافه كنيد و بعد از آن آب را اضافه كنيد و زياد به هم نزنيد چون كيك سفت مي شود بعد از آماده شدن مايع سيني فر را چرب كرده و يك ورقه كاغذ در كف سيني بگذاريد و مايع را تا نصف ظرف پر كنيد و دقت كنيد بطور يكنواخت در ظرف پخش شود .
    درجه فر200 درجه سانتيگراد
    مدت پخت 25 الي 30 دقيقه
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    شيريني كشمشي

    مواد اوليه :
    آرد............ .....................300 گرم
    پودر شكر... .....................350 گرم
    روغن جامد.. ....................200 گرم
    روغن مايع.. ..................... 2 قاشق غذا خوري
    تخم مرغ .... .................... 3 عدد
    كشمش ريز پلويي............. 100 گرم
    وانيل............................. نصف قاشق چايخوري

    دستور پخت :
    روغن جامد و پودر شكررا با ميكثر مي زنيم تا كاملا سفيد شود تخم مرغها را دانه به دانه اضافه مي كنيم با هر بار اضافه كردن يك تخم مرغ مجددا با ميكثر مخلوط مي كنيمسپس روغن مايع را اضافه مي كنيم و بعد كشمش و وانيل . و در آخر هم آرد را اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا خمير كش پيدا كند.
    ديس را چرب كرده و خمير را داخل قيف با ماسوره ساده ريخته و با فاصله رو ديس مي ريزم .
    درجه فر 190 درجه سانتيگراد
    مدت پخت 15 دقيقه
    * اگر از فرهاي خانگي استفاده مي كنيد مدت پخت كم يا زياد مي شود بنابراين مراقب شيريني داخل فر باشيد . بايد درجه فر به دماي 190 برسد و سپس شيريني را داخل فر بگذاريد.
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    شكلات مغزدار شربتي

    مواد اوليه :
    شكر ..............500 گرم
    آب ..............300گرم
    شربت پرتغال...50گرم
    شكلات .........به مقدار لازم

    دستور پخت :
    آب را با شكر مخلوط مي كنيم و روي حرارت به جوش مي آوريم تا قوام بيايد و شربت را اضافه مي كنيم سريع از روي حرارت بر مي داريم آرد را داخل سيني مي ريزيم و آنرا صاف مي كنيم و با هر مدل قالبي كه دوست داشته باشيم داخل آرد فرو مي كنيم تا شكل دلخواه روي آرد نقش ببندد و حالت گودي بخود بگيرد سپس شربت را به آرامي داخل گودي هاي روي آرد ريخته و روي آن آرد مي پاشيم و مي گذاريم تا دوتادور شربت را آرد بگيرد و سفت شود تا شربت از آن خارج نشود براي اين كار 24 ساعت لازم است .
    شكلات را روي حرارت آب مي كنيم و بعد شربت ها را از آرد خارج كرده آرد اضافه را پاك مي كنيم سپس آنها را داخل شكلات مي اندازيم كمي غلط مي دهيم و با كمك چنگال از شكلات خارج كرده داخل ظرفي كه كاغذ روغني روي آن باشد مي گذاريم و درون يخچال قرار مي دهيم
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    سوهان عسلي با خلال بادام

    مواد اوليه :
    شكر ......................... 200 گرم
    آب .........................50 گرم
    كره ........................ 2 قاشق چايخوري
    عسل ..................... 4 قاشق چايخوري
    زعفران آب شده ...... 1 قاشق غذاخوري
    خلال بادام ..............100 گرم

    دستور پخت :
    شكر و آب را روي گاز با حرارت تند گذاشته وقتي كه جوش آمد كره و عسل را اضافه نموده و بگذاريد بجوشد تا جاييكه آب سوهان بخار شده و قوام بيايد بطوريكه اگر كمي از ان را زير دندان بگذاريد خورد شود و بعد خلال بادام را اضافه كرده آنرا هم بزنيد تا خلال ها كمي طلايي شوند سپس زعفران را اضافه كرده پس از لحظه اي از روي اجاق برداشته و به وسيله قاشق و نوك كارد آنرا روي سيني چرب شده به اندازه هاي كوچك ريخته و خلال پسته روي آن بريزيد پس از سرد شدن به وسيله كارتك لز سيني جدا كرد در ظرف هاي در بسته نگهداري كنيد.
    توجه داشته باشد كه سوهان را نبايد زياد هم بزنيد چون در نتيجه اين عمل سوهان رس مي كنيد يعني شكرك مي بندد. و اگر شعله گاز كم يا زياد شود و در حرارت نوسان ايجاد شود سوهان رس مي كنيد.
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    كيك يزدي

    مواد اوليه :
    تخم مرغ ............................6 عدد
    آرد .................................600 گرم
    شكر ...............................400 گرم
    ماست ............................300 گرم
    روغن مايع ......................350 گرم
    بكينگ پودر ...................30 گرم
    هل ............................... 1 قاشق چايخوري
    وانيل ............................ نصف قاشق چايخوري

    دستور پخت :
    تخم مرغها را درون ظرف مي شكنيم و به مدت 10 دقيقه با مفتول دستي يا ميكثر مي زنيم تا تخم مرغ ها يكدست شوند و به ترتيب شكر ، ماست ، هل و وانيل را اضافه مي كنيم . سپس آرد را با الك كم كم اضافه نموده تا خمير نرمي بدست آيد . خمير را در قيف با ماسوره ساده ريخته و در قالب مي ريزيم بطوريكه نصف قالب از مواد پر شود. قالب ها را داخل سيني فر گذاشته و با قاشق چرب داخل مواد به صورت بعلاوه (+) مي زنيم و سپس داخل فر قرار مي دهيم .
    درجه فر 230 درجه سانتيگراد
    مدت پخت 20 دقيقه
  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی قهوه

    روغن مایع 110 گرم

    کره  125 گرم

     تخم مرغ درشت یک عدد

    پودر قند نصف پیمانه

    نشاسته ذرت یک پیمانه

    قهوه ترک یک ق غ

    سرکه یک ق غ

      بکینگ پودر 2 ق چ

     آرد بمیزان لازم

    انواع مغزها برای تزئین،

    نوتلا یا بریلیو بین بیسکوئیت ها

    ابتدا کره و پودرقند رو با هم زن میزنیم

    تا پوک بشه و بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و میزنیم تا تخم مرغ جذب مواد بشه در اخر روغن مایع و سرکه رو اضافه میکنیم

    دو سه ق غ ارد رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و داخل مواد میریزیم

    بقیه ارد رو تا زمانی که خمیر لطیفی بدست بیاد اضافه میکنیم (از ریختن ارد زیاد خودداری کنید)

    خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم

    یک قسمت رو قهوه میزنین، و بقیه ساده

    قالب میزنیم روی کاغذ روغنی در سینی فر میچینیم و در طبقه ی وسط بمدت ده تا 15  دقیقه در دمای 175 درجه میپذیم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شکلات نارگیلی

    پودر نارگیل 150 گرم (تقریبا یک و نیم لیوان)

    شیر عسلی حدودا 200 گرم

    شکلات تلخ 150 گرم

    ما میخوایم خمیری داشته باشیم كه بیشتر نارگیلی باشد و در حدی شیر عسلی لازم داریم كه خمیریش كنه و توجه داشته باشید كه بهتر اینه كه میزان شیر عسلی كم باشه كه زیادی شیرینش نكنه.

    قالبتون رو دو لایه سلفون بندازید. اینطوری كار تمیز تر و ساده تر میشه

    (برای قالب هم زیاد خودتون رو اذیت نكنید هر ظرفی میتونه باشه

    مخلوط رو توی قالب بریزید و پهنش كنید و سطحش رو صاف كنید و بذارید توی یخچال تا سفت شه.

    شیر عسلی وقتی توی یخچال بمونه سفت میشه و خودش رو میگیره 

    برای كاور كردن به شكلات نیاز داریم. توصیه میكنم از شكلات تلخ استفاده كنید درصدش هم با خودتون. هرچی تلختر بهتر!

    همیشه بهترین كار اینه كه شكلات رو خورد کنید

    اینطوری راحت تر ذوب میشه.

    به این موضوع توجه داشته باشید كه میزان شكلاتی كه شما استفاده میكنید ممكنه بیشتر یا كمتر از این میزان بشه. هرچی میزان شكلاتی كه ذوب كردید بیشتر باشه كار كاور كردن واسه خودتون راحت تره.

    قالب رو از یخچال خارج كنید و سلفون رو بكشید بیرون و بعد با كارد بزرگ نارگیل ها رو به سایز دلخواه برش بدید 

    حالا دونه دونه توی شكلات فرو میبریم و كاور میكنیم. اجازه میدیم اضافی شكلات خوب گرفته بشه و

    روی كاغذ روغنی قرارشون میدیم.

    میزان كاورش هم دست خودتونه. میتونید یه كاور نازك شكلاتی داشته باشید و یا اینكه چند بار توی شكلات فرو ببرید تا كاور ضخیمی از شكلات داشته باشید

    حالا اجازه بدید شكلات ببنده.

    برای تزئینشم شکلات رو در کاغذ قیفی بریزید و بعد روی شکلات ها را تزئین کنید

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۸:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی صدفی یا #باقلوای صدفی

    تخم مرغ 1عدد

    شیر 3/4پیمانه

    ماست3/4پیمانه

    روغن مایع 3/4پیمانه

    سرکه 1قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری

    آرد به مقداری که بدست نچسبد

    گردو یا هر مغز دیگه 1پیمانه 

    دارچین 1قاشق چایخوری

    نشاسته مقداری

    کره آب شده 100گرم

    مواد برای شربت:

    شکر 3پیمانه،آب 3پیمانه،آبلینو ترش 1قاشق،گلاب نصف پیمانه

    طرز تهیه:

    تخم مرغ وشیر وماست رو مخلوط کنید بعد سرکه وروغن رو اضافه کنید وبعد آرد وبیکینگ پودر رو کم کم به خورد مایع بدید وهم بزنید تا جاییکه خمیر بدست نچسبد وکمی ورز بدید بعد از خمیر گوله هایی اندازه نارنگی درست کنید حدودا13 تا میشه روی سطح کارتون نشاسته بریزید وخمیرها رو به اندازه بشقاب باز کنید وبین هر خمیر نشاسته بپاشید وخمیر بعدی رو هم همون اندازه باز کنید وروی قبلی بزارید وحسابی نشاسته بپاشید البته زیاد نه ،بعد همه خمیرها رو روی هم بزارید وبه کمک وردنه تبدیل کنید به یک خمیر بزرگ ونازک وبعد خمیر رو از یک طرف رول کنید وبا چاقوی تیز به اندازه 1سانتیمتر بر ش بدید وکف دستتون بزارید وکمی فشار بدید که سطحش باز بشه وبعد گردو ودارچین وسطش بزارید وخمیر رو ببندید وروی سینی فر بچینید .حالا از کره آب شده روی شیرینها بمالید چون کره باعث لایه لایه شدن شیرینی هاتون میشه در اواسط پخت هم یکبار دیگه همین کار رو بکنید.شیرینی ها رو داخل فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.برای درست کردن شربت شکر وآب رو بزارید روی حرارت تا قوام بیاد بعد در آخر گلاب وزعفرون وآبلیمو ترش رو اضافه کنید وبزارید تا سرد بشه وقتی شیرینی ها پخت شربت باید سرد باشه وشیرینی ها داغ وروی شیرینی بریزید ودر ظرف سرو بچینید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کلمپه کرمان 

     مواد لازم 

    روغن جامد: ۲ پیمانه

    آرد سفید گندم: ۵ پیمانه

    زرده تخم مرغ: ۲ عدد

    شیر پاستوریزه: ۱ پیمانه

    بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری

    کنجد: مقداری برای تزیین

     مواد لازم برای مخلوط خرما:

    خرما: ۵۰۰ گرم

    روغن جامد: یک دوم پیمانه

    گلاب: مقداری

     طرز تهیه 

    ابتدا خرما را پوست گرفته، هسته آن را جدا کنید و در غذا سازه پوره کنید. روغن و گلاب را نیز به خرما اضافه کنید (گلاب به حدی باشد که مایه شل نشود).

    روغن را ذوب کرده و با آرد مخلوط کنید. زرده تخم مرغ ها  را با همزن بزنید. سپس همراه با شیر  و بیکینگ پودر به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. در صورتی که خمیر شل بود، کمی آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. به مدت ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید. بعد خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید، با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد قالب بزنید.

    روی یکی از لایه ها به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط خرما قرار دهید. دایره دیگری از خمیر را روی آن قرار دهید. لبه های خمیر را به هم فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبد و با دست خمیر را پیچ دهید و با مهر شیرینی پزی روی آن را نقش بزنید. کمی کنجد روی آن بپاشید. شیرینی ها را داخل سینی شیرینی پزی قرار داده و در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه قرار دهید، تا پخته و کمی طلایی شود. سپس از فر خارج کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان انجیری با خمیرجادویی

    مواد خمیر،500گرم

    ارد سفید،100گرم

    روغن جامد یا کره

    ،یک لیوان شیر ولرم

    ،یک ق س مایع خمیر ترش خشک

    ،یک عدد تخم مرغ،یک ق م شکر

    ،یک ق چ نمک،  

          تهیه خمیر ،شیر ولرم،شکر ومایع خمیر ترش را با هم مخلوط کرده ده دقیقه اجازه میدهیم تا عمل بیاید،همه مواد را با هم خمیر میکنیم خمیر نباید به دست بچسبد حدود ده دقیقه ورز می دهیم وبعد از یک ساعت استراحت استفاده میکنیم.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_کاسترد_بی_تخم_مرغ 

    🌺 شیرینی کاسترد در طرز تهیه اش تخم مرغ ندارد و بسیار مناسب است برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند و عاشق شیرینی هستند .

    🔸 آماده سازی : 30 دقیقه  

    🔸 پخت : 20 دقیقه  

    🌿 مواد لازم جهت تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ برای 5 نفر :

     کره  300 گرم

    شکر  1 پیمانه

     وانیل  1 قاشق چای خوری

     پودر کاستارد   1 پیمانه

    آرد  2 و 1/2 پیمانه

    🌿 طرز تهیه شیرینی کاسترد بی تخم مرغ :

    فر را روی حرارت 180 درجه قرار می دهیم و سینی فر را چرب می کنیم.

    آرد و کاسترد و شکر پودری را الک می کنیم ، کره و وانیل را اضافه و خمیر را با دست مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و مناسب بدست بیاد.

    مراقب باشید خمیر و زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد که شیرینی شما خراب می شود .

    به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال گذاشته و بعد قالب زده (می توانید با دست توپی درست کرده و در سینی فر چرب شده قرار داده و با چنگال روی آن فشار داده تا شیار دار شود ) در فر به مدت 15-20 دقیقه قرار می دهیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کاپ_کیک_پنیری_آسان 

    🔸 زمان آماده سازی

    5 دقیقه

     

    🔸 زمان پخت

    15 دقیقه

     

    🔸 سطح سختی

    آسان

    🌿 مواد لازم:

    پنیر خامه ای 450 گرم

    شکر 1/2 فنجان

    آب لیمو ترش 1 قاشق چایخوری

    تخم مرغ 2 عدد

    کوکی ساده وانیلی

    کمپوت گیلاس

    🌿 دستورالعمل ها:

    یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و همه مواد را به جز کوکی وانیلی و کمپوت گیلاس در آن بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.

    درون قالبهای کاپ کیک کاغذ بیندازید یک عدد کوکی کف هر کدام از کاغذها خرد کنید. مخلوط پنیری را روی کاپ کیک ها بریزید و روی هر کدام 1 عدد گیلاس قرار دهید.

    قالبها را در به مدت 15 دقیقه در فر 175 درجه سلسیوس قرار دهید و سپس از کاپ کیکهای لذیذ لذت ببرید.

    🍀 برای: 6 نفر

    🍀 حاضر است در : 20 دقیقه

    🍀 وعده: صبحانه, عصرانه, میان وعده

    🍀 دسته بندی دستور آشپزی : #کیک | #کاپ_کیک | #مافین

    🍀 مواد لازم : پنیر, تخم مرغ, شکر, میوه

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی روسی🍘

    📢مواد لازم

    ارد دو پیمانه

    کره نصف پيمانه...

    تخم مرغ.یک عدد..

    پودر قند ی چهارم پيمانه...

    وانيل ی چهارم چ...

    مواد لازم داخل...

    گردو..دوپيمانه

    پودر قند ی پيمانه

    عسل سه چهارم پيمانه ...هل

    کره پودر قند...تخم مرغ وانيل..خوب هم بزنيد.. ...اردو کم کم بريزيد...خمیری نرم بدي بیاد..

    مواد داخل و قاطی کرده خميرشو داخل قالب اندازه ی گردو کوچک  گره ميکنيم...رو اجاق گاز درس ميکنيم...بعد سرد شد مواد را گرد کرده..داخل قرار داده

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رولت_زردآلو_و_پرتقال

    مناسب برای 6 نفر

    سفیده تخم مرغ : 4 عدد

    پودر شکر : یک دوم پیمانه

    آرد سفید : یک دوم پیمانه

    رنده پوست : یک عدد پرتقال کوچک

    آب پرتقال : 3 قاشق غذاخوری

    مواد میانی رولت:

    آب پرتقال : دوسوم پیمانه

    زردآلو : یک دوم پیمانه

    دو طعم عالی زردآلو و آب پرتقال

    این رولت زیبا می تواند یک دسر خوشمزه و کم چربی برای شما باشد. این رولت را می توانید با نوشیدنی دلخواه سرو کنید.

    طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال :

    * سفیده های تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته، با همزن بزنید و پودر شکر را طی دو بار به آن اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند.

    * آرد را الک کرده و همراه با رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده ها اضافه کرده، به آرامی هم زده و سپس مخلوط آماده شده را در سینی ریخته و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از پخت آن را رول کرده و اجازه دهید تا سرد شود.

    * برای آماده کردن مایه ی وسط رولت، زردآلو ها را در شیرجوشی ریخته و آب پرتقال را اضافه کرده، با حرارت ملایم بگذارید تا آب پرتقال جذب شود، سپس مایه را در غذاساز ریخته تا پوره ی نرمی به دست آید.

    * نان رولت را باز کرده و پوره آماده شده را روی آن پخش کرده، سپس نان را رول کرده و روی آن را با پودر شکر یا خلال هایی از پرتقال تزئین کنید و سپس سرو نمائید.

    * فر را با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر به ابعاد ۲۳ در ۳۳ سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را کمی چرب کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_جادویی (کیک خود به خود سه لایه شونده)

    این کیک هنگام پخت تبدیل به سه لایه میشه:لایه زیرین که منسجمه لایه وسطی که حالت کرمی به خودش میگیره و لایه رویی که بافت نرم و کیک شکل داره که علت اون اینه که نسبت شیر به آرد زیاده و خمیر بدست اومده مثل خمیر کرپ توی قالب پخش میشه ولی بعد پخت معجزه ش رو میتونین ببینین

    📝مواد لازم:

    🍳4 عدد تخم مرغ هم دما با محیط،زرده و سفیده جدا

    🍵1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

    🍚150 گرم (3/4 پیمانه) شکر

    🍿125 گرم کره ذوب شده

    🍚115 گرم (3/4 فنجان) آرد

    🍶500 میلی لیتر (2 پیمانه) شیر ولرم

    🍚پودر قند برای روی کیک

    ✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️

    روش تهیه:

    فر رو با دمای 160 درجه روشن کنید

    یه قالب 20 در 20 رو چرب کنید

    سفیده تخم مرغ رو اینقدر بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه و با برگردوندن ظرف ازش جدا نشه و بذارین کنار زرده و شکر رو بزنین تا کاملا کرمی بشه

    بعد کره ذوب شده و عصاره وانیل رو اضافه و برای یک یا دو دقیقه هم بزنین

    آرد رو اضافه و هم بزنین تا یکنواخت ترکیب بشه حالا شیر رو کم کم اضافه و هم بزنین همزن رو کنار بذارین و با لیسک ادامه بدین

    یک سوم سفیده رو به مواد اضافه و هم بزنین در حدی که فقط مخلوط بشه ولی پف سفیده از بین نره

    حالا روند معکوس میشه،یعنی مایع کیک رو به سفیده اضافه و هم بزنین

    و بعد مواد رو در قالب ریخته و به مدت 40 تا 70 دقیقه در فر بذارین

    زمان پخت این کیک ممکنه خیلی بیشتر هم بشه که بستگی به فر داره

    بعد از پخت اجازه بدین دست کم کیک 3 ساعت در قالب بمونه و کاملا خنک بشه بعد روش پودر قند ریخته برش بزنین و سرو کنین

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باقلوا_پسته

    📝مواد لازم:

    ☘پسته  :  ۵۰۰ گرم

    🍚خاک قند  :  ۲۵۰ گرم

    🌱هل  :  ۱ قاشق سوپخوری

    🍳زرده تخم مرغ  :  ۲ عدد

    🍶شیر  :  ۱ فنجان

    🍾روغن  :  ۲ قاشق سوپخوری

    🍚آرد سفید  :  ۱۷۵ گرم

    🍥بکینگ پودر  : .یک دوم قاشق مربا خوری

    🍺آب  :  ۱.۵ فنجان

    🍚شکر  :  ۵۰۰ گرم

    🍾گلاب  :  ۰.۵ فنجان

    قبل از هر کاری پسته‌ها را پوست بگیرید و خوب چرخ کنید

    ● #خمیر_لواش باقلوای پسته را به طریق ذیل آماده می‌کنیم: 

    شیر، بکینگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می‌کنیم و کم کم آرد می‌ریزیم و مرتب به‌هم می‌زنیم تا مایه خمیر شده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود، بعد خمیر را خوب مالش می‌دهیم و می‌گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه پسته سبز و قند و هل کوبیده را مخلوط می‌کنیم، آنگاه روی میز کمی آرد می‌پاشیم (باقلوا را می‌توان در سینی و یا در جعبه کوچک نیم کیلوئی و یا یک کیلوئی تهیه کرد، البته خیلی راحت‌تر است که باقلوا را در جعبه تهیه نمائیم) در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله‌ای به اندازه یک گردو بر می‌داریم روی میز را کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدی که ممکن است باز می‌کنیم و دقت می‌کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی لواش را پاک می‌نمائیم جعبه را روی لواش قرار می‌دهیم لواش را به حدی که تقریبا اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود می‌بریم و این لواش را در جعبه می‌اندازیم و به همین طریق داخل جعبه را میتوان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت ، بعد جعبه را با مایه پسته سبز و قند آماده شده پر می‌کنیم و با پشت قاشق مایه را فشار می‌دهیم تا کاملاً سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی پسته سبز و قند می‌پاشیم و دو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه می‌اندازیم و باقلوا را با کارد به‌صورت لوزی یا چهار گوش می‌بریم، بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ می‌کنیم و بتناسب روی جعبه می‌دهیم و جعبه‌ها را داخل سینی فر می‌چنیم و سینی را روی پنجره اول فر به‌طرف پائین با حرارت ۳۰۰ درجه می‌گذاریم تا یک ربع الی ۲۰ دقیقه بماند، بعد سینی را روی پنجره آخر فر به‌طرف بالا می‌گذاریم تا یک ربع بماند و روی باقلوا کمی طلائی رنگ شود، سینی را بیرون می‌آوریم کمی که سرد شد روی جعبه‌ها را به تناسب از شربت آماده شده می‌ریزیم (شربت باقلوا را یک مرتبه روی باقلوا نمی‌دهیم بهتر است شربت را به دفعات روی باقلوا داد تا باقلوا زیاد خمیر نشود.

    ● #شربت_باقلوا را به طریق ذیل آماده می‌کنیم: 

    شکر را با یک و نیم فنجان آب مخلوط می‌ کنیم و روی آتش می‌گذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود گلاب را می‌ریزیم چند جوش که زد شربت را از صافی رد می‌کنیم، در صورتی‌که باقلوا مدتی ماند و خشک شد کمی شربت رقیق و گرم روی باقلوا می‌دهیم. در صورتی‌که باقلوا را در سینی تهیه کردیم باید لواش را بزرگ به اندازه سینی باز کرده و به طریق فوق عمل نمود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی توت

    بادام 2 لیوان  .  پودر قند 2 لیوان  .  گلاب 8 قاشق غذاخوری  .  شکر 1 لیوان  .  خلال پسته مقدار

     

    طرز تهیه :

     بادام شیرین ها را 2 ساعت در آب ولرم خیس دهید سپس پوست بادام ها را بگیرید و با پودر قند و گلاب داخل میکسر بریزید و بزنید تا خمیری نرم بدست بیاید.

    تکه هایی از خمیر بگیرید و کف دست تان مانند توت شکل دهید سپس در شکر بغلطانید و خلال پسته ای در سر آن وارد کنید.

    این شیرینی خوشمزه را میتوانید با رنگ های خوراکی به رنگ های متنوعی آماده کنید ، این شیرینی مناسب عید نوروز و شب یلداست.

    🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

    انواع کیک و شیرینی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان