آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 206425
آخرین پست تاپیک : ۰۰:۲۷   ۱۳۹۶/۹/۷
صفحه مورد نظر

ببین چی پختم!!!

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :5289
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 9712
ممنون نازنین جون مهربون
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1653
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 2816
نازنین جون مثل همیشه باسلیقه وکدبانو
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
زیباکده
نرگس z : 
نازنین جون مثل همیشه باسلیقه وکدبانو
زیباکده

سلام نرگس جون ،ممنون گلم8

چقد خوشحالم میبینمت6

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1653
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 2816
قربونت عمین طورآدم دوستای قدیمی و می بینه دلش باز میشه
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088

کیک یخچالی با پودینگ شکلات33

ببین چی پختم!!!
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088

بفرمایید   دمنوش دارچین _زنجبیل 30

ببین چی پختم!!!
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088

قطاب

تصمیم دارم برا عید قطاب  درست کنم  دیشب دست به کار شدم برا اولین بار درست کردم ببینم چطوری میشه بعد که آماده شد دیدم همه جوره عالیه، خیلیم استقبال شد3 پس یکی از شیرینیهای عید حتما قطابه17

ببین چی پختم!!!

3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر سه ستاره ⋆⋆⋆تعداد پست :3453
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 5563
رسپی قطاب رو با تمام نکاتش بزار نازنین جان 🙏🙏🙏🙏
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :14724
ارسال پیام خصوصیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
avatar
سپاس شده  : 25197
به به چه قطاب های خوشگلی! یه کمی برای سلیقه من پودر قند ایناش زیاده اما خوب حتما خیلی خوشمزه ست. مواد داخلش چیه نازنین خانم؟
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
زیباکده
ASEMAN : 
رسپی قطاب رو با تمام نکاتش بزار نازنین جان 🙏🙏🙏🙏
زیباکده

آسمان جون  رسپی کامل و فوت و فنشو اینجا https://t.me/joinchat/AAAAAEEc7vFEAlziJkG0_g  

گذاشتم یه سر بزن  

هرسوالی هم داشتی بپرس برات بیشتر توضیح میدم71

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
زیباکده
بهزاد لابی : 
به به چه قطاب های خوشگلی! یه کمی برای سلیقه من پودر قند ایناش زیاده اما خوب حتما خیلی خوشمزه ست. مواد داخلش چیه نازنین خانم؟
زیباکده

ممنووونم

خیلی شیرین نیست  چون موادش شیرینی کمی داره روش پودر قند ریختم تا شیرینیش به اندازه بشه 

مواد داخلش هم  پودر گردو ،پودر پسته ،پودر نارگیل، هل ، دارچین 

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر جديدتعداد پست :46
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 46
عزیزان کسی میدونه تو شیرین پلو چیا میریزن؟
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230
زیباکده
سمانه 25 : 
عزیزان کسی میدونه تو شیرین پلو چیا میریزن؟
زیباکده

مواد لازم شیرین پلو برای 4 نفر :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

برنج

5/0 کیلو

100 گرم / 360 کالری

مرغ

800 گرم

100 گرم / 200 کالری

کره

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 737 کالری

بادام

50 گرم

100 گرم / 612 کالری

پسته

50 گرم

100 گرم / 680 کالری

پوست پرتقال

100 گرم

100 گرم / 0 کالری

شکر

4 قاشق غذاخوری

100 گرم / 400 کالری

پیاز متوسط

2 عدد

100 گرم / 5 کالری

زعفران

نصف قاشق چایخوری

100 گرم / 310 کالری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری

 

طرز تهیه شیرین پلو :

*. به نقل از آکاایران : برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و تکه تکه کنید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود. سپس مرغ را در پیاز  سرخ شده کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. نمک ، فلفل و یک لیوان آب داغ به مرغ اضافه کنید.

*. روی شعله متوسط برای 20 دقیقه حرارت دهید. در صورت نیاز می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا مواد نسوزد. بعد از 20 دقیقه حرارت، باید نصف لیوان آب مرغ در ظرف باقی بماند.سپس استخوان های مرغ پخته را جدا کنید.

*. مقداری شکر را با یک لیوان آب بجوشانید و 3-2 قاشق کره ، زعفران  و مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.پسته و بادام  را از قبل در آب خیس کنید. بعد از خیس خوردن، پوست آنها را بکنید و ریز خرد کنید.

*. پوست پرتقال را نیز خلال کرده و چند دقیقه در آب داغ بجوشانید. سپس آب تلخ آن را خالی کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال  گرفته شود. سپس آن ها را یک ساعت در آب سرد قرار دهید. این کار را نیز چند بار تکرار کنید.

*. در نهایت پوست پرتقال را با 3 قاشق شکر بپزید و در پایان کار آب آن را خالی کنید.برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید.

*. سپس مقدار دیگری برنج روی مرغ بریزید. در این مرحله نیمی از پوست پرتقال، بادام و پسته  را روی برنج بریزید و روی آنها را با بقیه برنج بپوشانید. آب مرغ و شکر را که قبلاً تهیه کرده بودید، روی تمام برنج بریزید. سپس در قابلمه را با دم کنی بپوشانید.

*. روی قابلمه قرار دهید و نیم ساعت روی شعله کم حرارت دهید.غذا آماده سرو است.شیرین پلو را در دیس بکشید. سپس باقیمانده بادام، پسته و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی شیرین پلو را با آنها بپوشانید.

*. یا اینکه می توانید آنها را با هم مخلوط نکنید و بطور جداگانه روی شیرین پلو را با آنها تزئین کنید. در صورت دلخواه می توانید از کمی زرشک و هویج پخته خلال شده هم برای تزئین شیرین پلو استفاده کنید.

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230
مواد لازم

برنج 1 کیلو
مرغ 1.5 کیلو
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته 50 گرم
خلال پرتقال 500 گرم
شکر 1 کیلو
زعفران سائیده 1 قاشق مرباخوری
روغن 150 گرم
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
نمک و زردچوبه


شیرین پلو با مرغ


طرز تهیه: پوست پرتقال ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و هربار آب آن را عوض کنید.در یک قابلمه 3 لیوان آب را همرا با شکر بجوشانید. سپس خلال های پرتقال را درون آبجوش بریزید و بجوانید تا شیرین شوند.

برنج را خیس کنید. 3 قاشق روغن در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیازها را درون روغن کمی تفت داده و سرخ کنید. تکه های مرغ را درون پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس کمی نمک و زرد چوبه و 1 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا مرغ بپزد.

آب مرغ را صاف کنید و نصف لیوان از آن را با 2 قاشق روغن، یک ملاقه از آب خلال و زعفران سائیده شده مخلوط کنید. استخوانهای مرغ را بگیرید و گوشت آن را قطعه قطعه کنید.

برنج را آبکشی کنید. قابلمه پخت شیرین پلو را حاضر کنید و کف آن را 3 قاشق روغن و 1/2 لیوان آب بریزید. نصف برنج را داخل قابلمه ریخته و به ترتیب خلال پرتقال و نصف خلال بادام را روی برزنج بریزید. کمی برنج روی خلالها ریخته و قطعات مرغ را روی آن قرار دهید. برنج باقی مانده را روی مرغها بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

هنگامی که برنج عرق کرد مخلوط اب مرغ آماده شده از قبل را روی برنج بدهید و برنج را دم کنید. برای تزئین برنج هنگامی که برنج را در دیس کشیدید، کمی خلال پسته روی آن بریزید و کمی کره ذوب شده روی آن قرار دهید تا طعم بهتری داشته باشد.
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
برای شیرین پلو
خلال بادام خلال پسته خلال هویج خلال پوست پرتقال یا نارنج کمی شکر برا گوشتش بعضیا مرغ استفاده میکنن بعضیا قلقلی
مامانم همیشه قلقلی میریزی خیلی خوشمزه میشه
کاربر جديدتعداد پست :46
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 46
دستتون درد نکنه امروز من یک شیرین پلویی خوردم فکر کردم هویج ولی هویج نبود پوست پرتقال بوده اما خوشمزه بود خیلی شیرین بود اما بد نبود این با مرغ بود خودم بخوام درست کنم با کودومش بهتره گوشت یا مرغ؟
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
زیباکده
سمانه 25 : 
دستتون درد نکنه امروز من یک شیرین پلویی خوردم فکر کردم هویج ولی هویج نبود پوست پرتقال بوده اما خوشمزه بود خیلی شیرین بود اما بد نبود این با مرغ بود خودم بخوام درست کنم با کودومش بهتره گوشت یا مرغ؟
زیباکده

نوش جانت  سمانه جون

اگه خیلی شیرین دوس نداری میتونی مقدار شکرشو کمتر کنی  یا حتی شکر نریزی چون هویج شیرینش میکنه 

بستگی با ذائقت داره من با قلقلی رو بیشتر دوست دارم ، یه بار با قلقلی درست کن  بعد ببین کدومو بیشتر میپسندی  دفعات بعدی با همون درست کن

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088

شیرینی گل پاپاتیا

هم خوشگله هم خوشمزه ، این شیرینیو که درست کردم  خیلیییی ذوق کردم17

یکی از شیرینیهای عیدم همینه 5

رسپی کاملش با تمام فوت و فنش اینجا گذاشتم https://t.me/joinchat/AAAAAEEc7vFEAlziJkG0_g

ببین چی پختم!!!

کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088

جامبو 1 (پاستا صدفی شکم پر)17

بزودی منتظر جامبو 2 باشین؛خیلی خوشم اومد  قراره به روش دیگه هم درست کنم

ببین چی پختم!!!

کاربر جديدتعداد پست :4
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 0
زیباکده
نازنین جون : 
دوستان عکس " دست پختهای خوشمزه تون "  را اینجا بذارید.

زیباکده

خیلی جالبه حتما نازنین جون

صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده