آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 206426
آخرین پست تاپیک : ۰۰:۲۷   ۱۳۹۶/۹/۷
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
صفحه مورد نظر

ببین چی پختم!!!

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
دوستان عکس " دست پختهای خوشمزه تون "  را اینجا بذارید.

5  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
زرشک پلو با زرشک تازه



شام امشب زیباکده
13  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
کیک هویج



کیک هویج
10  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
خورش بامیه و بادنجون با روغن کم ، تقریبا آبپز

من توی خورشهام پیازها را هم سرخ نمیکنم

عکسش تار شد!!!


ببین چی پختم!!!
ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۵/۸/۱۳۹۳   ۱۰:۱۲
12  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
ببین چی پختم!!!
20  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :206
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 472
آفرین نازنین جون منم سعی میکنم تو تاپیکت فعال باشم
5  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1740
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 2928
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :206
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 472
کشک بادمجون



                               
ببین چی پختم!!!
13  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2209
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 4519
منم خیلی دوس داشتم عکس بزارم حیف شد دوربینم کیفیتش خوب نیست
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7291
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 13809
نازنین جون دستور کیک دومی رو میگید لطفا
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر جديدتعداد پست :93
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 128
کیک هویجت منو کشته
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
زیباکده
سارا صار  : 

منم خیلی دوس داشتم عکس بزارم حیف شد دوربینم کیفیتش خوب نیست
زیباکده
اشکال نداره عزیزم ،عکساتو بذار مهم هنر آشپزیته
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
میرزا قاسمی


ببین چی پختم!!!
12  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230
واي نازنين جون چه ظاهر جالبي داره؟
چجوري پختيش گلم؟؟؟
ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۵/۸/۱۳۹۳   ۱۴:۰۰
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
خورش کرفس 


ببین چی پختم!!!
8  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
زیباکده
mona mona : 

واي نازنين جون چه ظاهر جالب داره؟

چجوري پختيش گلم؟؟؟
زیباکده
ممنون عزیزم

غذاهای من مخصوص توئه که کم روغن دوس داری

میرزاقاسمی: بادنجون کبابی ساطوری شده ، گوجه رنده شده، سیر خرد شده و کمی نمک و زردچوبه  روی حرارت ملایم میذاری تا آب

گوجه ها تموم بشه

آخر تخم مرغ داخلش میریزی میذاری کامل ببنده بعد هم میزنی یا میتونی از اول تخم مرغ ریختی کاملا هم بزنی تا یکدست بشه.
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230
عاشق ميرزا اقاسميم
ولي من تو ميزا قاسمي تخم مرغ نميريزم كوجه هم در حد 1دونه
اما اين ظاهرش خيلي خوشمزس
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230
نازنينم انگار امروز قصد داري منو بكشي
من خورشت كرفس ميخوام
خيلي دوس دارم بيشتر از قورمه سبزي
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
زیباکده
آزِِِِیـــــــــــنــاسادات : 

نازنین جون دستور کیک دومی رو میگید لطفا
زیباکده


آرد 2.5 پیمانه - روغن 3/4 پیمانه - شیر 1 پیمانه - شکر 1 پیمانه - تخم مرغ 2 عدد - بکینگ پودر 2 ق چ - وانیل 1/4 ق چ 

نمک نوک ق چ - گلاب مقدار کم - هل نوک قاشق چ -

شکر را به شیر اضافه کرده وهم میزنیم بعد روغن اضافه شده و هم میزنیم بعد تخم مرغها را با وانیل در ظرف جدا هم زده وبا گلاب اضافه میشه به مواد و کمی هم زده تا مخلوط بشه

و در آخر آرد 3 بار الک شده و بکینگ پودر و هل و نمک رو کم کم اضافه و در یک جهت هم بزنید تا یکدست بشه اگه بخواهیم کیک دورنگ بشه کمی مواد را جدا کرده و با پودر کاکائو هم زده تا قهوه ای بشه

قالب را چرب و یک لایه مواد ساده ، یک لایه مواد کاکائویی و لایه بعدی مواد ساده میریزیم ودر فر از قبل گرم شده  حرارت 180 درجه و مدت 45 درجه قرار میدیم 



آزینا جون پختی عکسشو بذار کیف کنیم
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
مونا مونای عزیزم پیشم بودی حتما برات میپختم
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده