خانه
62.2K

توصیه هایی کوتاه و مفید وکاربردی براي هر كدبانو

  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    دانستن این نکات برای تمامی خانم های خانه دار لازم است. با اجرای این تکنیک‌ها خواهید دید چگونه کنترل خانه و آشپزخانه تان را به بهترین نحو به دست خواهید گرفت.

  • leftPublish
  • ۱۷:۴۴   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    روشهای از بین بردن بوی بد سرویس بهداشتی

    چگونه می توان بوی سرویس های بهداشتی و دستشویی را از بین برد؟ سرویس های بهداشتی یک منبع برای تولید بو های نامطبوع هستند که مطمئنا بارها در صدد از بین بردن این بوی آزمایشات و کارهای مختلفی را انجام داده اید، گاها بر آن مشکل غلبه کرده اید و گاها هم نتوانستید آنطور که باید و شاید آن را بر طرف کنید.

    راه های مختلفی برای از بین بردن بوی نامطبوع سرویس های بهداشتی وجود دارد که امروز به برخی از بهترین و کم هزینه ترین این روش ها می پردازیم. با چندین روش پیشنهادی زیر شما خواهید توانست تا حدودی تقریبا این بوی نامطبوع را در کمترین زمان با تکنیک ها و مواد خانگی از بین برید. با ما همراه باشید.

    بوی نشات گرفته از سرویس های بهداشتی گاهی به خاطر عملکرد ضعیف شما در تمییز و پاکیزه نگه داشتن سرویس های بهداشتی تشدید می شود که این موضوع نشان از اهمیت بهداشت و نظافت این مکان های آلوده می دهد.

    مواد و وسایل مورد نیاز برای از بین بردن بوی بد سرویس بهداشتی

    عطر یا روغن خوشبو کننده
    الکل
    سرکه
    آبلیمو
    جوش شیرین
    اسپری آب
    دستکش

     

    مراحل از بین بردن بوی بد سرویس بهداشتی

    1 - استفاده از ترکیب مطبوع کننده

    شما برای این روش احتیاج به سه مواد برای ترکیب و سپس تمیز کردن و از بین بردن بو دارید. شما میبایست در ابتدا مقدار مساوی از جوش شیرین و آب لیمو را با یکدیگر ترکیب کنید. این ترکیب شبیه به خمیر بسیار لطیف و البته کمی شبیه به مایع خواهد داشت که پس از خوب بر هم زدن به دست می آید، و باید انسجام داشته باشد، سپس با استفاده از یک وسیله مناسب این ترکیب را در مکان ها و درز های مختلف دستشویی مخصوصا مکانهایی که دسترسی و دید ندارد قرار دهید.

    15 دقیقه تایم دهید و مقداری سرکه را در یک اسپری کننده آب ریخته و شروع به اسپری کردن سرکه بر روی قسمت هایی کنید که از ترکیب استفاده کرده اید، پس از مدتی با آب و وسایل تمییز کننده شروع به تمییز کردن و ضد عفونی کردن مکان های مورد نظر بکنید. این کار علاوه بر اینکه باعث تمییز شدن و از بین رفتن باکتری های ساطع کننده بو می شود بلکه تا مدت ها سرویس بهداشتی شما از بوی بسیار خوشایند این ترکیب بهره خواهد برد.

    اما یک مورد دیگر که میتواند کار شما را به خوبی به پایان برساند اضافه کردن چند قطره عطر به الکل است که توسط اسپری در محیط اسپری شده است. این کار تا مدت ها بوی بسیار مطبوع را جانشین آن مشکل همیشگی می کند.

     

    2 - از تهویه های مناسب استفاده کنید

    اگر سرویس های بهداشتی شما این قابلیت را دارد، بهتر است از یک فن یا وسیله ای شبیه به آن برای تهویه هوای داخل سرویس ها کمک بگیرید. بسیار از باکتری ها با مجاورت با هوای تازه از بین خواهند رفت که این کار علاوه بر تهویه هوای نامطبوع بر سلامتی شما هم تاثیر مثبتی خواهد داشت. اگر به تهویه کننده مناسب دسترسی ندارید و یا امکانش را ندارید، سعی کنید در شرایط مناسب درب سرویس های بهداشتی را برا گردش هوا در داخل آن ها باز بگذارید.

     

    3 - نظافت را جدی بگیرید

    شاید نیمی از بوی سرویس های بهداشتی منبعی فاضلابی داشته باشد و نیمی دیگر به نظافت ناصحیح و یا بلند مدت شما مربوط می شود. دقت کنید که سرویس های بهداشتی به صورت معمول هر هفته دوبار باید نظافت شوند.

    از ضد عفونی کردن تمام محیط با مواد شوینده مناسب گرفته تا ترمیم شکستگی ها و درز ها در دیوار یا کف سرویس های بهداشتی، دقت در ترمیم بندکشی های سرویس های بهداشتی در اسرع وقت بکنید چرا که علاوه بر گسترش این مشکل تا حدود زیادی در زیبایی و البته پاکیزگی سرویس بهداشتی شما تاثیر گذار خواهد بود.

     

    4 - تمییز کردن دستشویی

    معمولا خود دست شویی ها به صورت منظم نظافت نمی شوند که خود نقش بسازیی در تولید بوهای نامطبوع دارند، یکی از بهترین مایعات خانگی برای تمییز کردن این قطعه از سرویس های بهداشتی سرکه سفید است. یک دستکش مناسب استفاده کنید و سپس ۴ پیمانه سرکه سفید را داخل دستشویی ریخته و یا دست و سیله ای مناسب خوب آن را ضد عفونی و تمییز کنید. اگر نیاز بود عملیات را تکرار کنید.

     

    5 - برای از بین بردن جرم دستشویی از نوشابه می توانید استفاده کنید

    یکی از روش های از بین بردن جرم ها در دستشویی استفاده از اسید است که در دسترس ترین نوع آن استفاده از نوشیدنی های گازدار است که تا حدود بسیار زیادی می تواند جرم ها را با خاصیتی اسیدیشان از بین ببرد.

     

    6 - درب چاه و کفشویی ها را تمییز کنید

    بسیاری از مواقع اگر از کفشویی در داخل سرویس های بهداشتی استفاده می کنید از تمییز کردنشان قافل می شوید در حالی که این مورد هم برای از بین بردن بوی نامناسب بسیار مهم است. یک فرچه در دست گرفته و کف شویی را جدا کنید و سپس با مواد تمییز کننده مناسب ضمن از بین بردن تمام جرم ها به تمییز کردن آن ها بپردازید.

     

    7 - از خوشبو کننده های خانگی استفاده کنید

    شاید یکی از سر راست ترین و راحت ترین روش ها برای مطبوع کردن سرویس های بهداشتی استفاده از ترکیبات خانگی خشبو کننده باشد. برای این کار شما می توانید از مقداری عطر یا روغن های خوشبو کنند + آب و کمی الکل استفاده کنید، اگر محلول کمی بوی مایل به الکل منتشر کرد از مقداری سرکه هم می توانید استفاده کنید. این ترکیب همچون افشانه های خوشبو کننده می توانند در محیط اسپری شوند. ضمن اینکه افشانه های خوشبو کننده آماده را هم می توانید در لیست خرید خود داشته باشید.

     

    8 - از مقداری عطر در داخل رول دستمال استفاده کنید

    اگر تنها چند قطره را مقداری عطر به داخل روی های دستمال کاغذی اضافه کنید با توجه به خاصیت حجذب کننده این رول ها با هر بار استفاده و چرخوانده شدن آن تا مدت ها بوی بسیار مطبوع عطر منتشر می شود که یک ترفند بسیار جالب و مناسب برای استفاده داخل سرویس های بهداشتی است. 

     

    9 - استفاده از عطر بر روی حباب

    در نهایت روش مبتکرانه و البته جالب دیگر استفاده از مقداری عطر یا ادکلن بر روی حباب چراغاست که هر بار با روشن شدن والبته کمی داغ شدن شروع به ساطع کردن عطر خوش می کند که بسیار کارامد خواهد بود.

     

     

  • ۱۷:۴۵   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     نکته هایی مهم در خرید گوشت قرمز

     

    گوشت‌های تازه و باز

    گوشت‌های تازه و گرم که معمولا کشتار روز هستند، بیشتر مورد توجه و پسند مردم ما قرار دارند زیرا عطر و طعم این گوشت‌ها نسبت به گوشت‌های یخی بهتر است و به همین دلیل هم با استقبال تعداد بیشتری از مردم روبرو می‌شوند.
    ضمن اینکه بافت گوشت تازه و گرم به خوبی حفظ می‌شود و خوردن آن حس خوبی را به مصرف‌کننده می‌دهد. گوشت‌های تازه و گرم در بیشتر میادین میوه و تره‌بار یا قصابی‌های سطح شهر عرضه می‌شوند. اگر مغازه‌ قصابی که قرار است گوشت را از آنجا تهیه کنید، تمام مجوزهای لازم بهداشتی و کاری را دارد و تحت‌نظر سازمان‌های دامپزشکی و بهداشتی کشور قرار داشته باشد، مشکلی از نظر خرید محصول از آنجا وجود نخواهد داشت.

     

    گوشت‌های یخی

    نکته مهمی که درباره گوشت‌های یخی وجود دارد، این است که متاسفانه در کشور ما شرایط مناسب برای نگهداری از این گوشت‌ها تا زمان مصرف و رسیدن به دست مصرف‌کننده رعایت نمی‌شود. یعنی پس از اینکه این گوشت‌ها در دمای منفی 45 درجه فریز می‌شوند، باید تا لحظه رسیدن به دست مصرف‌کننده در دمای 18- درجه سانتی‌گراد نگهداری شوند. گاهی این شرایط دمایی هنگام حمل و نقل یا حتی در سردخانه‌ها به دلیل خرابی ماشین‌های حمل و نقل یا قطع و وصل برق در سردخانه‌ها حفظ نمی‌شود.
    یعنی ممکن است دمای گوشت‌های یخی که باید به طور ثابت 18- درجه بماند، در زمان‌هایی از نگهداری در سردخانه یا هنگام حمل و نقل به 8- یا 10- درجه برسد و این دما مدام در نوسان باشد. همین امر باعث می‌شود که کیفیت چشایی و عطر و طعم گوشت‌های یخ‌زده نسبت به گوشت‌های تازه کمتر باشد. از طرف دیگر نوسان دمای انجماد در گوشت‌های یخی امکان رشد میکروارگانیسم‌ها را در این گوشت‌ها افزایش می‌دهد و همین مساله امکان فساد گوشت را بالا می‌برد.

    ضمن اینکه قطره های خونابه‌ای که به دلیل نوسان دما از گوشت خارج می‌شود، می‌تواند باعث از بین رفتن مقداری از مواد مغذی محلول در آب گوشت شود. اصلا به همین دلیل است که ما توصیه می‌کنیم به هیچ عنوان برای باز کردن یخ گوشت آن را داخل آب داغ یا سرد قرار ندهید تا بخشی از ویتامین‌ها و پروتیئن گوشت از طریق هدر رفتن خونابه‌اش از بین نرود. البته ناگفته نماند که نوسان دما در زمان نگهداری گوشت یخی تا پیش از رسیدن آن به دست مصرف‌کننده به معنای از بین رفتن کامل مواد مغذی موجود در گوشت‌های یخی نیست.

    به هر حال این گوشت‌ها هم می‌توانند با قیمت پایین‌تری که دارند، نیاز خیلی از خانواده‌های کم‌درآمد به گوشت قرمز را برآورده کنند. یکی از تفاوت‌های گوشت‌های یخی با گوشت‌های تازه هم این است که به دلیل نگهداری آنها به صورت فریزشده، انگل‌های احتمالی موجود در این گوشت‌ها که به‌طور احتمالی از دید بازرس‌های دامپزشکی دور مانده‌اند در شرایط انجماد از بین بروند.

     

    گوشت‌های تکه‌ای بسته‌بندی

    گوشت‌های تکه‌ای بسته‌بندی تازه و با قابلیت نگهداری 72 ساعت در یخچال، بیشتر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه می‌شوند و مزایای آنها نسبت به گوشت‌های شقه‌ای موجود در قصابی‌ها این است که هر خانواده با توجه به نیاز خود (برای تهیه خورش، آبگوشت، سوپ یا ...) گوشتی که می‌خواهد را خریداری می‌کند. گوشت‌های بسته‌بندی که علامت استاندارد و مجوزهای لازم بهداشتی را دارند و در مکان‌های مجاز به فروش می‌رسند، مشکلی را برای مصرف‌کننده پیش نمی‌آورند.

    متاسفانه گاهی برخی از خریدارها از متفاوت بودن کیفیت گوشت‌های بسته‌بندی شکایت دارند. مثلا می‌گویند که قسمت بالایی گوشتی که خریده‌اند، بسیار خوب و باکیفیت بوده اما قسمت‌های زیرین گوشت از کیفیت لازم برخوردار نبوده است. یکسان‌ نبودن کیفیت گوشت‌های بسته‌بندی می‌تواند نوعی تقلب در صنعت گوشت محسوب شود و راه رهایی از آن هم ساده است.
    شما می‌توانید با خرید گوشت‌های بسته‌بندی از مارک‌های مختلف و البته مجاز و معتبر، به این نکته پی ببرید که کیفیت گوشت کدام کارخانه بهتر است و همیشه از آن برند خاص، محصولات پروتئینی خود را تهیه کنید. ضمن اینکه بهتر است بدانید این گوشت‌ها یک مرتبه در کشتارگاه، یک مرتبه در قسمت بسته‌بندی و یک مرتبه هم هنگام تحویل به فروشگاه‌های زنجیره‌ای به وسیله دکتر دامپزشک بررسی می‌شوند و به همین دلیل می‌توان آنها را جزو سالم‌ترین و باکیفیت‌ترین گوشت‌ها محسوب كرد.

     

    گوشت‌های چرخ‌کرده

    بسیاری از مردم از سلامت گوشت‌های چرخ‌کرده موجود در بازار مطمئن نیستند و همیشه برایشان این سوال مطرح است که چرا قیمت یک کیلو گوشت چرخ‌کرده از یک کیلو گوشت گوساله تازه هم کمتر است. با این حال ادعا می‌شود که از گوشت گوسفند و گوساله برای تهیه این گوشت‌ها کمک گرفته شده است.
    در واقع بیشتر مردم تصور می‌کنند که گوشت‌های چرخ‌کرده صنعتی از سلامت و کیفیت لازم برخوردار نیستند در صورتی که اصلا اینطور نیست. به عبارت ساده‌تر ما سلامت گوشت‌های چرخ‌کرده باز موجود در قصابی‌ها را به هیچ عنوان تایید و مصرف آنها را توصیه نمی‌کنیم اما در مورد گوشت‌های چرخ‌کرده صنعتی، بسته‌بندی‌شده و دارای مجوزهای لازم بهداشتی موضوع متفاوت است.
    در واقع کارخانه‌های تولید این محصولات، گوشت تازه را به طور مستقیم از کشتارگاه‌ها و به قیمت بسیار کمتری (نسبت به خرید و مصرف خانگی) خریداری می‌کنند و از طرف دیگر هم وقتی محصولی مانند گوشت‌کرده یا روغن در اشل صنعتی تولید می‌شود، هزینه‌های تولید آن به مراتب پایین‌تر می‌آید و نتیجه‌اش هم این می‌شود که ما یک کیلو گوشت چرخ‌کرده را با قیمتی پایین‌تر از یک کیلو گوشت گوسفند یا گوساله در فروشگاه‌ها می‌بینیم. ضمن اینکه کیفیت و سلامت این گوشت‌ها هم توسط دامپزشک موردتایید قرار می‌گیرد.

     

    گوشت‌های طعم‌دار

    متاسفانه باید در مورد گوشت‌های طعم‌داری که به صورت جوجه‌کباب یا انواع کباب (بختیاری، بلغاری، مكزیكی و...) در بازار موجود هستند بگویم که معمولا گوشت‌هایی با کیفیت پایین‌تر را طعم‌دار می‌کنند تا بتوانند کیفیت پایین گوشت را پشت پرده ادویه‌ها و افزودنی‌های مختلف پنهان کنند.
    با این حساب بنده شخصا استفاده از گوشت‌های طعم‌دار را توصیه نمی‌کنم. بهتر است خانواده‌ها خودشان گوشت تازه و طعم‌دار نشده را خریداری و سپس آن را با مواد اولیه سالمی که در اختیار دارند، مزه‌دار کنند. حالا اگر مجبور به خرید گوشت‌های طعم‌دار شدید، بهتر است انواعی از آنها را که کارخانه‌ای و دارای مجوزهای لازم بهداشتی هستند، بخرید.
    بد نیست این نکته را هم بدانید که فروشگاه‌های فرآورده‌های پروتئینی فقط اجازه عرضه این نوع گوشت را دارند و تنها کارخانه‌های دارای دامپزشک می‌توانند عملیات فرآوری را روی گوشت‌ها انجام دهند. از طرف دیگر تحقیقات داخلی که توسط سازمان دامپزشکی انجام شده، نشان می‌دهند که حدود 20 درصد از جوجه‌کباب‌های موجود در بازار از رنگ به جای زعفران استفاده شده است.

     

     

  • ۱۷:۴۶   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ریزنکته هایی برای یک کدبانوی تمام عیار ایرانی

    روغن کمکی

    پیش از سرخ کردن میگو و ماهی درون ماهیتابه از داغ شدن روغن مطمئن شوید و سپس مقدار اندکی نمک درون روغن بریزید. این کار مانع چسبیدن گوشت ماهی یا میگو به ظرف می شود.

     

    گوجه در آب

    اگر در خانه گوجه فرنگی ای دارید که نرم و پلاسیده شده، بهترین کار برای بانشاط کردن آن این است که به مدت ۱۰ ساعت گوجه فرنگی را درون یک ظرف آب سرد در یخچال قرار دهید.

     

    بازگشت

    اگر پس از آبکش کردن ماکارونی یا اسپاگتی رشته های آن به هم چسبید، دوباره آن را درون آب جوش بازگردانید و اجازه دهید یک دقیقه روی حرارت بماند. سپس آن را آبکشی کنید.

     

    سرکه ضد شیرینی

    اگر غذایی تهیه کردید که بیش از اندازه شیرین شده است، بهترین کار برای از بین بردن شیرینی آن این است که ذره ذره به آن سرکه اضافه کنید تا این طعم متعادل شود.

     

    نان اره ای

    برای بریدن نان بهتر است از کارد اره ای استفاده کنید و پیش از برش، کارد را برای مدت کوتاهی درون آب جوش فرو کنید.

     

    در تاریکی

    برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی ها آنها را در جای تاریک، خشک و به دور از رطوبت قرار دهید.

     

    هویج ضد بو

    افرادی که پس از خرد کردن پیاز و شستن کارد هنوز نسبت به بوی پیاز روی کارد حساسند، برای برطرف کردن این بو کافی است یک هویج را با کمک کارد حلقه حلقه کنند.

     

    پیاز در برنج

    برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج بهترین کار، پوست کندن یک پیاز و قرار دادن آن در قابلمه است. بعد از ۱۰ دقیقه پیاز بوی دود را از برنج می گیرد.

     

    کیک شکری

    اگر در خانه کیک می پزید و برای جدا کردن کیک از ظرف دچار مشکل می شوید، پیش از ریختن مایه کیک درون ظرف مقداری شکر ته ظرف بپاشید. این کار کمک می کند تا کیک به ته ظرف نچسبد.

     

    نرم کننده پر فایده

    بهترین روش برای نرم و ترد کردن گوشت آن است که گوشت را در مخلوطی از روغن زیتون خوراکی بدون بو و سرکه قرار داده و اجازه دهید به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آن خیس بخورد.

     

    موزآلومینیومی

    یکی از بهترین روش های نگهداری درازمدت از موز و پیشگیری از سیاه شدن و تغییر رنگ دادن این میوه، آن است که موز را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و درون جا میوه ای یخچال قرار دهید.

     

    لیموترش روی دستان شما

    گاهی ممکن است برای تهیه غذا دائم با پیاز سر و کار داشته باشید. در این حالت دستتان به بوی پیاز آغشته می شود. برای از بین بردن این بو کافی است پوست دستتان را با کمک برشی از لیموترش تازه ماساژ دهید.

     

     

  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    استفاده بهینه از سبزی خشک

     

    چناچه قصد استفاده از سبزی خشک در غذاها را دارید ، توصیه می کنیم حدود سه –چهار ساعت قبل سبزیها را درون آب سرذ خیس کنید تا بتدریج نرم شده وبه صورت سبزی تازه در آیند ..

    قابلمه های  های صحرایی

     

    چنانچه در پیک نیک قصد کردید در فابلمه ، ماهیتابه یا کتری خود ، روی زغالهای صحرایی غذا درست کنید اما نگران سیاه شدن بیرون ظرف خود هستید ، توصیه می کنیم به پشت ظروف خود کمی خمیر ریش تراشی بمالید .با این تدبیر سیاهی ناشی از دود زغال واجاق به راحتی پاک خواهد شد ، بدون آنکه خراشی به ظروف شما وارد شود .

    سرکه ونمک در فنجان چایی

     

    برای شستن لیوانها وفنجانهای شیشه ای خود که براثر خوردن چایی ، کدر وبد منظره شده اند می توانید هفته ای یکبار همه لیوان ها را در محلول سرکه ونمک خیسانده ، بعد شسته وآبکشی نمایید تا درخشندگی روز اول خود را پیدا کنند .

    قند ادکلنی

     

    برای خوشبو شدن فضا ومحیط خانه می توانید به روش زیر عمل کنید :

    در یک نعلبکی کمی ادکلن خوشبو ریخته ویک حبه قند چهار گوش در آن بیندازید ، طوری که ادکلن را خوب جذب کرده وقند خیس شود ، سپس قند را آتش بزنید ووقتی ادکلن تمام شد قند را خاموش کنید . با این تدبیر فضای خانه بسیار معطر خواهد شد .

    فساد میوه ها

     

    لابد برای شما هم پیش آمده که وقتی میوه ها را در قسمت جا میوه ای پایین یخچال قرار می دهید بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده وخراب می شوند .علت آن هم آبی است که بتدریج در جا میوه ای جمع می شود ونیز رطوبت دائمی یخچال .

     

    چنانچه یک قطعه اسفنج (چه طبیعی وچه مصنوعی) را در جامیوه ای قرار دهید رطوبت وآبها را جذب کرده ومانع کپک زدگی میشود .

     

    سماور

     

    برای زود جوش آمدن آب سماور،ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنیدو پس از گرم شدن،بقیه آب را به آن اضافه کنید.

  • ۱۸:۰۴   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كاربردهاي سركه 


    سركه همچون جوش شيرين يك بوزداي خيلي خوب ميباشد. آن رابا جوش شيرين مخلوط كرده و در هوا اسپري كنيد. و يا مخلوط آب و سركه را روي شعله  و يا منبع حرارتي ديگر قرار دهيد تا بخارات آن وارد فضا شود

    سرکه در :

    - در درمان آرتريت و ديگر دردهاي مفاصل، آسم، چاقي، مسموميتهاي غذايي، گلودرد، بوي بد دهان، دل درد و سلامتي ناخنها 2 قاشق چايخوري سركه را با آب مخلوط كردده وميل كنيد.

    2- مخلوط سركه سيب و آب تشنگي را برطرف ميكند.

    3- براي تسكين سوختگيهاي خفيف پوست از سركه استفاده كنيد. سركه از تاول زدن پوست جلوگيري ميكند.

    4- براي نگه داري پنير آن را ميان يك دستمال تميز آغشته به سركه بپيچيد و در يخچال نگهداري كنيد.

    5- لكه هاي ظروف استيل زنگ نزن و كروم را با دستمال آغشته به سركه تميز وصيقلي كنيد.

    6- براي براق كردن، زدودن بو و جرم از ظروف آشپزخانه آنها را با سركه و آب بشوييد.

    7- براي پاك كردن روغنهاي تجمع يافته روي اجاق گاز از سركه كمك بگيريد.

    8- بوي بد، زنگ، كپك ديوارها را با دستمال آغشته به سركه تميز كنيد.

    9- پنجره ها را با آب و سركه تميز كنيد تا برق بيافتند.

    10- براي تميز كردن چاهك ها و باز كردن گرفتگي آنها درونشان سركه در حال جوش بريزيد.

    11- مخلوط نمك و سركه يك پاك كننده همه كاره است.

    12- براي رفع احتقان تنفسي چند قاشق سركه در ظرف آب در حال جوش و يا دستگاه بخور بريزيد و بخار آن را استنشاق كنيد.

    13- سركه از تجمع چربي و چاقي در بدن جلوگيري ميكند.

    14- پيش از پختن ماهي آن را درون مخلوط آب و سركه بخيسانيد تا ترد وشيرين تر شود.

    15- به روغن سرخ كردني سركه اضافه كنيد تا غذاها طعم روغن نگيرند.

    16- براي حذف رسوبات آهكي كتري آن را از آب و سركه پر كنيد و 24 ساعت به حال خود رها كنيد.

    17- سركه التيام بخش پوست ترك خورده و پوسته پوسته است.

    18- براي كاهش رسوبات در لوله ها و راديوتورها درون آنها سركه بريزيد.

    19- براي زدودن بوي بطريهاي  دهان گشاد شيشه اي از آب و سركه استفاده كنيد.

    20- پيش از رنگ كردن سطوح فلزي آنها را با سركه تميز كنيد.

    21- به ظرف آب حيوانات خانگي كمي سركه اضافه كنيد تا حيوانات خانگي شما خوشبو شده و موي آنها براق گردد.

    22- با اضافه كردن يك قاشق چايخوري سركه به گچ، گچ دير تر خود را گرفته و سخت ميشود.

    23- سيب زميني هاي پوست كنده را در ظرف آب حاوي چند قطره سركه در يخچال نگه داري كنيد. با اين كار سيب زمينها هم تغيير رنگ نمي دهند و تا چند روز هم تازه ميمانند.

    24- هنگام پختن برنج به آب آن يك قاشق چايخوري سركه اضافه كنيد تا برنج شما بيشتر ري كرده و درشت تر شود.

    25- پس از شامپو كردن، موهاي سر خود را با مخلوط 30 گرم سركه در يك ليتر آب شستشو دهيد تا باقيمانده شامپو از موهايتان پاك شده و موها براق تر شوند.

    26- سركه سرد آفتاب سوختگي را تسكين ميبخشد.

    27- گوشت را يك 24 ساعت درون سركه بخيسانيد تا هم ميكروبهاي آن از بين رود و هم ترد تر شود.

    28- سركه را با مقدار مساوي گليسرين مخلوط كرده و روي زگيل  بماليد تا زگيل به تدريج محو گردد.

    29- روي لكه هاي لباس مستقيما سركه بماليد و سپس آب بكشيد.

    30- براي كشتن علف هاي هرز ميان درزها و ميان آجرها سركه بريزيد.

    31- ماهي يك مرتبه درون ماشين لباسشويي خود سركه بريزيد و بدون لباس آن را روشن كنيد تا رسوبات آن زدوده شود.

    32- سطوح دستشويي و حمام را با سركه بشوييد.

    33- سركه همچون جوش شيرين يك بوزداي خيلي خوب ميباشد. آن رابا جوش شيرين مخلوط كرده و در هوا اسپري كنيد. و يا مخلوط آب و سركه را روي شعله  و يا منبع حرارتي ديگر قرار دهيد تا بخارات آن وارد فضا شود.

    34- سركه نيش پشه و ديگر حشرات را تسكين ميدهد.

    35- به منظور جلوگيري از رنگ پريدگي لباسهاي با رنگ روشن آنها را به مدت 10 دقيقه در سركه سفيد بخيسانيد.

    36- براي افزايش ماندگاري گلها به آب آنها 2 قاشق غذاخوري سركه و يك قاشق غذاخوري شكر اضافه كنيد.

    37- براي زدودن رسوبات درون اتوي بخار درون مخزن آب آن را از سركه پر كنيد و اتو را به برق بزنيد و بخار آن را فعال كنيد.

    38- براي جدا كردن برچسبها آنها را با سركه مرطوب كنيد.

    39- به منظور جلوگيري از يخ زدن شيشه اتومبيل در فصول سرد سال شيشه اتومبيل را با دستمال آغشته به مخلوط آب و سركه و يا آب و نمك  پاك كنيد.

    40- هنگام پختن سبزيجات به آنها كمي سركه اضافه كنيد تا  رنگ طبيعي سبزيجات حفظ گردد.

  • leftPublish
  • ۱۸:۰۷   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ساتوري كردن گوشت

    با رعایت این نکته ریز و جالب می توانید از پاشیدن آب گوشت به اطراف , هنگام ساتوری کردن , جلوگیری کنید ...

     


    وقتی می‌خواهید گوشت را با زدن چكش یا كارد نرم كنید ، روی آن آرد بپاشید ،‌این كار از خارج شدن آب گوشت جلوگیری خواهد كرد .

  • ۱۸:۰۸   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن باز شده و خشک شود. سپس سینه مرغ را از سمتی که پوست دارد روی تخته برش قرار دهید.

     

    فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری) ۲ ) با استفاده از یک چاقوی سرآشپز برش را از ضخیم ترین قسمت سینه مرغ شروع کنید. 
    فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری) ۳) جایی که استخوان شروع می شود را پیدا کنید. استخوان سینه یک تکه و در وسط سینه به حالت عمود قرار دارد. وقتی سینه و کمر مرغ را از هم جدا می کنید ممکن است قسمت هایی از استخوان های دنده مرغ را نیز از کمر آن جدا کنید؛ در این صورت استخوان های دنده را هم باید از سینه جدا کنید. اما اگر فقط قسمت قلب شکل سینه را از کمر جدا کنید سینه تنها همان استخوان تخت وسط سینه را خواهد داشت. 

     

    فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری)

     ۴ ) بریدن گوشت را تا نزدیکی استخوان سینه ادامه دهید و بعد بریدن را در نزدیکی استخوان کم کرده و با فشار دست به آرامی گوشت را کنار بزنید.

    فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری)

     ۵ ) تمام استخوان را به همین روش از گوشت جدا کنید سپس در سمت دیگر سینه نیز بقیه استخوان را جدا کنید.

     

    فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری)

     ۶ ) در آخر هم پوست، چربی ها و غضروف را از گوشت جدا کنید.

     

    فیله کردن سینه مرغ(آموزش تصویری)

     

     

    نکات:

    ۱)بهتر است اگر میخواهید فیله مرغ تهیه کنید از همان ابتدا تنها سینه مرغ را تهیه کنید.
    ۲)اگر فیله مرغ را برای تهیه جوجه کباب نیاز دارید آن را از درازا چند برش بزنید.
    ۳)بهتر است فیله مرغ را بعد از آماده شدن با گوشت کوب کمی بکوبید و بعد مورد استفاده قرار دهید.

  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سیب‌ زمینی‌ با نمک‌

    اگر مایلید یک‌ سیب‌زمینی‌ سرخ‌ شده‌ وخوشمزه‌ و با نمک‌ داشته‌ باشید، قطعات‌سیب‌زمینی‌ را پس‌ از سرخ‌ شدن‌، داخل‌ یک‌ پاکت‌ کاغذی‌ تمیز بریزید و به‌ آن‌ نمک‌ اضافه‌کنید. با اندکی‌ تکان‌ دادن‌ پاکت‌، چربی‌ اضافی‌ به‌کاغذ جذب‌ شده‌ و سیب‌زمینی‌ها نمک‌ را به‌ خودخواهند گرفت‌.

  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    قارچ‌ تازه‌


    برای‌ آنکه‌ قارچ‌ شما هنگام‌ نگهداری‌ دریخچال‌، پلاسیده‌ و کوچک‌ نشود، هیچ‌گاه‌ آنها رادرون‌ کیسه‌های‌ پلاستیکی‌ بدون‌ منفذ قرارندهید، بلکه‌ داخل‌ پاکت‌ کاغذی‌ گذاشته‌ و دریخچال‌ نگهداری‌ نمایید. کاغذ باعث‌ خواهد شدکه‌ قارچ‌ها نفس‌ کشیده‌ و در هوای‌ مرطوب‌یخچال‌، تازه‌ و شاداب‌ بمانند.

  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    نگهداری‌ کاهو و کرفس‌


    کاهو و کرفس‌ را اگر داخل‌ پاکت‌ کاغذی‌گذاشته‌ و درون‌ یخچال‌ قرار دهید، برای‌ مدت‌بیشتری‌ تروتازه‌ خواهند ماند. کیسه‌های‌پلاستیکی‌ برای‌ نگهداری‌ اینگونه‌ سبزیجات‌ جالب‌نیستند. توجه‌ داشته‌ باشید که‌ برگ‌های‌ خارجی‌کاهو یا کرفس‌ را تا لحظه‌ استفاده‌ از آنها جدانکنید.

  • leftPublish
  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    گرفتن‌ چربی‌ غذا

    برای‌ گرفتن‌ چربی‌ اضافی‌ از غذا، دو پاکت‌کاغذی‌ را با یک‌ ورقه‌ دستمال‌ یا حوله‌ کاغذی‌پوشانده‌ و روی‌ غذا بگذارید. برای‌ این‌ منظور روزنامه‌ نیز موثر است‌.

    راهی جالب برای حذف چربی زیادی از سوپ و خورش

    اگر خورش یا سوپ شما خیلی چرب شده، می‌توانید چند قطعه یخ را در کیسه فریزر انداخته، در آن را محکم گره بزنید و داخل سوپ بیندازید. یخ‌ها چربی‌های اضافی را به‌خود جذب کرده و شما می‌توانید براحتی کیسه یخ‌ها را بیرون آورده، کنار بگذارید؛ با این کار هم یک فوت و فن خانه‌داری و کدبانوگری را اجرا کرده‌اید، هم چربی غذا را براحتی و آسانی گرفته‌اید! 

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شوری و چربی غذا

    اگر غذا شور است نگران نباشید، حتی وقتی سیب زمینی در اختیار ندارید تا در غذا بریزید و نمک آن را بگیرید، به راحتی می توانید این مشکل را از بین ببرید.

    کافی است یک قاشق غذا خوری آب لیمو ترش را با روغن زیتون به غذا اضافه کنید. این کار علاوه بر از بین بردن شوری، چربی غذاهایی را که خیلی چرب شده اند، کنترل می کند.

  • ۱۱:۵۰   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** اگر کاهو تلخ است، می‌توانید آن را چند دقیقه‌ای (حدوداً 15 دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.

  • ۱۱:۵۱   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** میوه‌های قرمزرنگ را قبل از شستن حتماً چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.

  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** همیشه سیب را داخل نایلون پلاستيكي درباز در یخچال قرار دهید. سیب گازی از خود متصاعد می‌کند که به بهتر رسیدن سایر میوه‌ها و سبزي ‌ها کمک خواهد کرد، بنابراین اگر میوه نرسیده‌ای دارید،‌ از سیب برای رسیدن سریع‌تر آن استفاده کنید.

  • ۱۱:۵۳   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** هنگام سرخ کردن مواد غذایی، حرارت را از 180 درجه سانتی‌گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و مواد غذایی را سرخ کنید اما بعد از 8 بار حتماً ظرف را بشویید. مواد غذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود.

  • ۱۱:۵۳   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** برای خوش‌طعم شدن ماهی سرخ‌شده، چند دقیقه‌ای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آب‌ليمو اضافه کنید.

  • ۱۱:۵۴   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سركه یا آب‌ ليمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** برای جلوگیری از وا رفتن كوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** اگر به غذا بیش از حد فلفل زده‌اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عددليمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان