خانه
62.2K

توصیه هایی کوتاه و مفید وکاربردی براي هر كدبانو

  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    دانستن این نکات برای تمامی خانم های خانه دار لازم است. با اجرای این تکنیک‌ها خواهید دید چگونه کنترل خانه و آشپزخانه تان را به بهترین نحو به دست خواهید گرفت.

  • leftPublish
  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آب جوش قل بزند. حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آب‌ليمو  قرار دهید.

  • ۱۱:۵۷   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     

    ** برای گرفتن بوی کلم در غذا می‌توانید از تکه‌ای نان خشک یا یک قاشق سوپ‌خوری آرد استفاده کنید.

  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** برای نگهداری سبزي ‌ها بعد از شستشو، آن‌ها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستيكي، در یخچال قرار دهید.

  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** اگر می‌خواهید رنگ و بوی ادویه‌های قرمزرنگ حفظ شود، آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

  • ۱۱:۵۹   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     

    ** اگر گوجه‌فرنگی‌ای خریده‌اید که هنوز کاملاً قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.

  • leftPublish
  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.

  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** برای اینکه برنج سفید شود، می‌توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.

     

    ** اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آب‌لیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

  • ۱۲:۰۱   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.

  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    **  برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سركه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سركه بریزید. بعد از مدت کمی آن‌ها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.

  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چاي‌خوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهند کرد.

  • leftPublish
  • ۱۲:۰۳   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ** به جای شکستن تخم‌مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم‌مرغ وارد غذا نمی‌شود.

  • ۱۲:۰۴   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    چگونه سبزی‌ها را خوشمزه‌تر کنیم؟

    1- بهتر است برخی از سبزی‌ها مانند هویج، گل کلم، پیاز و گوجه فرنگی را اصلاً نپزید. چون این سبزی‌ها به صورت خام خوشمزه‌تر هستند. شما می‌توانید آن‌ها را قطعه قطعه و با کمی آب‌لیمو طعم‌دار کنید و کنار ظرف غذایتان بچینید.

    اگر سفت و سختی هویج برای شما یا کودکتان قابل تحمل نیست، می‌توانید آن را رنده کنید تا خوردنش آسان‌تر شود.

     

    2- معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند، اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک بهسبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهید، البته کمی تفت دادن این سبزی‌ها طعم بهتری به آن‌ها خواهد داد.

     

    3- طعم دهنده‌هایی نظیر پودر سیر، فلفل سیاه و مقدار بسیار کمی نمک می‌تواند سبزی‌های شما را خوش طعم کند.

     

    4- افزودن کمی روغن زیتون یا روغن کنجد به سبزی‌های پخته هم می‌تواند طعم فوق‌العاده‌ای به آن‌ها ببخشد.

     

    5- هرگز به سبزی‌هایی که قرار است پخته شوند، آب‌لیمو یا سرکه اضافه نکنید. این کار باعث تلخ و بدبو شدن آن‌ها می‌شود. شما می‌توانید آب‌لیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی‌ها اضافه کنید.

    ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیاسبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید

    تا پوست رویی آن‌ها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند

    6- برای این که ویتامین‌ها، شکل و بافت سبزی‌ها از دست نروند و بی‌طعم نشوند، بهتر است به جای آب‌پز کردن یا جوشاندن آن‌ها، از روش بخارپز استفاده کنید.

     

    7- ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیاسبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آن‌ها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. در ضمن، افزودن کمی کره، نمک و آویشن می‌تواند طعم این سبزی‌ها را بسیار مطلوب‌تر کند.

     

    8- اضافه کردن کمی نمک، گردوی آسیاب شده، کره و پونه خشک به سیب‌زمینی پخته شده، طعم فوق‌العاده جدیدی را به این خوراکی مفید می‌دهد.

     

    9- پختن ساقه کرفس، کنگر و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت کم چربی باعث خوش طعم شدن این سبزی‌ها می‌شود، البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی سرکه بالزامیک به آن‌ها اضافه شود!

  • ۱۲:۰۵   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوش طعم کردن سبزی‌ها

    کلم بروکلی

    اگر مشکل اضافه وزن ندارید، می‌توانید از مخلوط کره، لیموترش و فلفل سیاه برای مزه‌دار کردن این سبزی استفاده کنید. البته از روغن زیتون و پودر سیر نیز می‌توان برای طعم‌دار کردن بروکلی استفاده کرد.

  • ۱۲:۰۶   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوش طعم کردن سبزی‌ها

     

    بادمجان

    بادمجان چه به صورت بخارپز و چه سرخ‌شده یا کباب شده به همراه پنیر پارمیزان طعم منحصر به فردی پیدا می‌کند، بنابراین پس از پخت این سبزی، روی آن پودر پنیر پارمیزان بپاشید.

  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوش طعم کردن سبزی‌ها

     

    گوجه‌فرنگی

    اگر گوجه‌فرنگی را تفت می‌دهید، بهتر است به آن کمی سرکه بالزامیک و شوید خشک اضافه کنید در غیر این صورت گوجه‌فرنگی با ریحان ساطوری شده و پنیر موتزارلا می‌تواند بهترین طعم را داشته باشد.

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوش طعم کردن سبزی‌ها

     

    نخودفرنگی

    این سبزی به اندازه کافی طعم دارد بنابراین لازم نیست به آن ادویه‌ای خاص بزنید.

    گل‌کلم

    بهتر است گل‌کلم را در مخلوط تخم‌مرغ و آرد غوطه‌ور و سپس در کمی روغن سرخ کرد.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۵/۵/۱۳۹۵   ۱۲:۰۸
  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوش طعم کردن سبزی‌ها

     

    کدو سبز

    مخلوط روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه و کمی هم پنیر فتا برای مزه‌دار کردن این سبزی بهترین انتخاب است.

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوش طعم کردن سبزی‌ها

    هویج

    تنها طعم‌دهنده‌ای که برای این سبزی پیشنهاد می‌کنیم، عسل است. به این ترتیب هم طعم و هم بوی خاصی پیدا می‌کند.

    هرگز به سبزی‌هایی که قرار است پخته شوند، آب‌لیمو یا سرکه اضافه نکنید. این کار باعث تلخ و بدبو شدن آن‌ها می‌شود. شما می‌توانید آب‌لیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی‌ها اضافه کنید

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوش طعم کردن سبزی‌ها

    قارچ

    این سبزی به اندازه کافی خوشمزه است و لزومی ندارد آن را با ادویه یا چاشنی مزه‌دار کرد اما سوخاری یا کباب شده مصرف کنید.

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۵/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوش طعم کردن سبزی‌ها

     

    ذرت

    بهترین طعم‌دهنده ذرت، کمی کره است که با مقداری نمک طعم شوری پیدا کرده باشد. این روش مزه‌دار کردن ذرت،مکزیکی است و با محصولی به نام کره شور انجام می‌شود.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان