خانه
3.78K

خورش به آلو

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۱/۹/۱۴
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    مواد لازم
     آلو خیس شده 250 گرم
     لپه 75 گرم

     پیاز 1 عدد
     گوشت خورشی 400 گرم
     زعفران ساییده و دم شده 1 قاشق سوپخوری
     به خرد شده 550 گرم
     رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
     شکر 3 قاشق سوپخوری
     آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
     فلفل و نمک و زردچوبه و روغن به میزان لازم
     
    طرز تهیه
     آلو رو به مدت 1 ساعت خیس کنید.
     لپه رو هم جداگانه به خیس کنید.
     توی یه قابلمه پیاز رو با روغن تفت بدید و گوشت ر اضافه کنید و حسابی تفت بدید. لپه رو هم آبکش کنید و با گوشت و پیاز تفت بدید و زردچوبه بزنید و روش آب بریزید و زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدید تا گوشت بپزه.
     به و رب گوجه رو جدا تفت بدید و در نیم ساعت آخر پخت به همراه آلو به خورش اضافه کنید.
     شکر، آب لیمو و نمک وفلفل رو هم اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته.
     
    ****نکات
     *لپه رو حتما تفت بدید تا از وارفتن اون جلوگیری کنید!
     *رب گوجه اگر از همون اول به خورش اضافه بشه، رنگ خورش رو تیره میکنه!
     *برای اینکه رب توی غذا خوشرنگ بشه، حتما باید تفت داده بشه.
     *این خورش مزه ملس باید داشته باشه، در صورت تمایل میتونید بسته به ذائقه تغییرش بدید.
     *این غذا، یکی از غذاهای رسمی فصل پاییزه!

     

  • leftPublish
  • ۰۵:۵۱   ۱۳۹۱/۹/۱۶
    avatar
    **ملیح**
    کاربر فعال|25 |278 پست
  • ۱۱:۰۶   ۱۳۹۱/۹/۱۸
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    ؟
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
www.echterporno.com www.nubepornogratis.com www.javpornxhd.com desi sex videos brasil porno xxx gratis pornofilme porno raketaporno film bokep desi porn
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2020 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان