خانه
4.54K

خورش به آلو

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۱/۹/۱۴
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    مواد لازم
     آلو خیس شده 250 گرم
     لپه 75 گرم

     پیاز 1 عدد
     گوشت خورشی 400 گرم
     زعفران ساییده و دم شده 1 قاشق سوپخوری
     به خرد شده 550 گرم
     رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
     شکر 3 قاشق سوپخوری
     آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
     فلفل و نمک و زردچوبه و روغن به میزان لازم
     
    طرز تهیه
     آلو رو به مدت 1 ساعت خیس کنید.
     لپه رو هم جداگانه به خیس کنید.
     توی یه قابلمه پیاز رو با روغن تفت بدید و گوشت ر اضافه کنید و حسابی تفت بدید. لپه رو هم آبکش کنید و با گوشت و پیاز تفت بدید و زردچوبه بزنید و روش آب بریزید و زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدید تا گوشت بپزه.
     به و رب گوجه رو جدا تفت بدید و در نیم ساعت آخر پخت به همراه آلو به خورش اضافه کنید.
     شکر، آب لیمو و نمک وفلفل رو هم اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته.
     
    ****نکات
     *لپه رو حتما تفت بدید تا از وارفتن اون جلوگیری کنید!
     *رب گوجه اگر از همون اول به خورش اضافه بشه، رنگ خورش رو تیره میکنه!
     *برای اینکه رب توی غذا خوشرنگ بشه، حتما باید تفت داده بشه.
     *این خورش مزه ملس باید داشته باشه، در صورت تمایل میتونید بسته به ذائقه تغییرش بدید.
     *این غذا، یکی از غذاهای رسمی فصل پاییزه!

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان