خانه
1.56M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۱۹:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    📍7 علامت برای تشخیص زودهنگام آلزایمر

    🔻تغییر ذائقه ، حس بو و چشایی
    🔻تغییرات شخصیتی
    🔻بروز رفتارهای غیراجتماعی
    🔻کاهش حافظه
    🔻ناتوانی در تصمیم گیری
    🔻کاهش بهره وری در عملکرد
    🔻کم توانی در حل مشکلات
    📚منبع: انجمن آلزایمر آمریکا

  • ۱۹:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    7⃣ امان از بوي بد دهان
    بوي بد دهان يا ناشي از دندان پوسيده است يا مواد غذايي مانده و فاسد شده در معده. غذاهايي با فيبر بالا هم عادت دارند جاي خود را در سيستم گوارش خوش كنند، تخمير شوند و بوي بد ايجاد كنند. افرادي با سيستم گوارش ضعيف كه نمي توانند اين نوع غذاهارا به خوبي هضم كنند بايد با نظر پزشك از آنزيم هاي هضم كننده مثل آنزيم پاپايا و ... استفاده كنند.

    8⃣ معده هم بايد نفس بكشد
    اگر اثري از كمر شلوار و قرمزي روي پوست بدن شما ديده مي شود آگاه باشيد كه حتما معده شما تحت فشار بي امان است. اين كار باعث مي شود اسيد معده بيشتري ترشح ، آروغ و سوزش سر دل ايجاد كند.

  • ۱۹:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    5⃣ قار و قور شكم درد بي درمان
    اين صداهاي گله مند و شاكي، ضربان قلب دستگاه گوارش شما هستند. اين صداها چيزي نيست جز انقباضات عضلات سيستم گوارش كه گه گاه با صداي بلندشان آبرو بر هم هستند آن هم وقتي گرسنگي بيداد مي كند. اين سروصداها درماني ندارد. فقط سعي كنيد وقتي جلسه مهمي داريد يا مهماني مي رويد كمي بيسكوئيت ميل كنيد.


    6⃣ مسمومیت غذایی شوخی ندارد
    اسهال و استفراغ دو جزء جدايي ناپذير مسمويت هاي غذايي هستند. يكي از علل آن هم مصرف غذاهايي است كه چند ساعت بيرون يخچال باقي مانده اند. اگر مدام دچار اين مشكليد چاره اي نيست جز آنكه غذاهاي خود را به خوبي گرم و سپس مصرف كنيد. غذاهاي سرد اغذيه فروشي ها را هم بي زحمت فراموش كنيد.

    📚 منبع: بخش گوارش و کبد دانشگاه کارولینای شمالی
  • ۱۹:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    3⃣بيرون غذا خوردن مشكل اصلي است

    شايع ترين شكايت در بانوان جوان سندرم روده تحريك پذير (IBS) است. خوردن غذاهاي چرب و چيلي آن هم در رستوران ها منجر به عدم هضم درست غذا، اسهال و نهايتا سوء هضم مي شود.

    4⃣ راجع به ارتباط گلودرد با معده درد چه فكري مي كنيد؟

    اگردر طي روز سوزش گلو، سرفه يا سر و صداي عجيب از گوش و بيني داريد راجع به ريفلاكس فكر كنيد چون اسيد معده خزنده است و خود را به راه هاي هوايي مي رساند. اين حالت وقتي پس از صرف غذا دراز مي كشيد شدت پيدا مي كند پس شب ها موقع خواب بالش خود را كمي بلندتر انتخاب كنيد.
  • ۲۰:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    📍 8 موردي كه متخصصين گوارش به دوستان خود مي گويند.

    1⃣ آيا شما هم جزء كساني هستيد كه زياد نفخ مي كنيد؟
    اگر در خصوص گاز و نفخ معده شاكي هستيد اول بايد ميزان نوشيدن قهوه و نوشابه هاي گازدار را تعيين كنيد. قهوه و شيرين كننده هاي مصنوعي با تحريك روده بزرگ اين مشكل شما را بد تر مي كنند. پس در مصرف اين موارد تعادل را رعايت كنيد.

    2⃣ مگر نمي دانيد كه استرس هم نفخ آور است؟
    بايد بدانيد كه بين معده، روده و مغز يك رابطه كاملا مستقيم وجود دارد. اگر سوزش سر دل يا ريفلاكس داريد بهترين درمان استراحت فكري و بدني است. ذهن خود را از هرگونه بهم ريختگي غربال كنيد.هيپنوتيزم، مديتيشن و تنفس عميق به بهبود شما كمك مي كنند.

  • leftPublish
  • ۲۰:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🔸بیشتر بدانیم:
    چربی های امگا 3 و کاهش التهاب مفاصل

    محققان می گویند آنزیم COX 2 که یک ضد التهاب قوی است که با مصرف اسیدهای چرب امگا 3 فعال تر می شود. امگا 3 را می توان در ذرت، گوشت، روغن آفتابگردان یافت.

    🚩توجه: آنزیم COX2 در مواد غذایی طبیعی همچون : زردچوبه، پوست انگور ( با داشتن Resveratrol که یک فیتوکمیکال است) وجود دارد.

    منابع:
    • FoodScience
    • Knowzo

  • ۲۰:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🔺آیا از اسرار ناخن ها چیزی می دانید؟

    لکه های سفید، ناهمواری، شکستگی های متعدد همه و همه نشان از مشکلی در بدن شما دارند. مشکلاتی که می تواند در کبد، ریه ها و قلب باشند و خود را در ناخن ها نشان دهند.
    🔸ناخن رنگ پریده : نشان کم خونی، نارسایی احتقانی قلب، بیماری کبد، سوء تغذیه
    🔸 ناخن های سفید نشان مشکلات کبد.
    🔸 یکی از شایع ترین علل زرد بودن ناخن عفونت های قارچی است. در موارد نادر، ناخن های زرد می تواند یک بیماری جدی تر مانند بیماری شدید تیروئید، بیماری های ریوی، دیابت یا پسوریازیس باشد.
    🔸 کبودی ناخن ها نشان اکسیژن ناکافی و در مواردی آمفیزیم ریوی
    🔸 ناخن های موّاج یا دانه دانه و چال رفته نشانه اولیه پسوریازیس و یا آرتریت های التهابی
    🔸 ناخن های خشک و شکننده: بیماری های تیروئیدی
    🔸 ناخن های ورم کرده با قرمزی بافت اطراف ناخن نشان التهاب ناخن
    🔸 خطوط تیره زیر ناخن نشانی از ملانوم ( نوعی سرطان)
    🔸 ناخن های جویده شده: اضطراب و وسواس
    این نشانه های نیاز به بررسی بیشتر دارند. اگر هر یک از نشانه های زیر در شما وجود دارد بهتر است به یک متخصص پوست مراجعه کنید.
    منبع: WebMd
  • ۲۰:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    معمای سیب در از بین بردن بوی سیر
    🔸🔸🔸 🔸🔸🔸
    محققان آمریکایی می گویند: مصرف سیب، آب لیمو و نعناع در از بین بردن بوی ناخوشایند سیر موثر هستند. چای سبز، جعفری و اسفناج نیز به از بین بردن بوی بد سیر کمک می کنند. بوی بد سیر ناشی از یکی از ترکیبات سیر به نام آلیل متیل سولفید است که در بدن بیشترین زمان را برای تجزیه نیاز دارد و در تنفس و عرق و ادرار آزاد می شود.
    در یک مطالعه محققان متوجه شدند که از میان تمام مواد خوراکی، مصرف سیب خام بیشترین تاثیر را در از بین بردن بوی بد دهان دارد. پروفسور بارینجر استاد دانشگاه دولتی اوهایوی آمریکا می گوید: سیب با انتشار آنزیم هایی به از بین بردن بوی بد سیر کمک می کند.
    نتیجه این مطالعه همچنین حاکی از آن است که تمام مواد خوراکی که به از بین بردن بوی بد سیر کمک می کنند مملو از «پلی فنول» هستند ضمن آنکه اسیدتیه آب لیمو نیز موثر است، با این وجود برای گرفتن بیشترین تاثیر بهتر است که با سیر ترکیب شوند. پیش از این نیز ثابت شده است که مصرف یک لیوان شیر قادر است آلیل متیل سولفید را به میزان 50% کاهش دهد.
    منبع: Food Science

  • ۲۰:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🔸امان سینوزیت اونم تو این فصل🚩

    درد پیشونی، درد دندون های بالایی، درد صورت، گرفتگی و احتقان بینی، یه شکایت شایع است: سینوزیت. با شروع سرما، حمله های آلرژیک و یا التهاب شروع می شه امّا به این سادگی ها مگه رهاتون میکنه.
    علائمش چیه؟: سردرد موقع خم کردن سر به پائین، دندون درد، ترشحات بیرنگ، زرد یا سبز بینی، خستگی، کاهش بویایی و چشایی، سرفه، بوی بد دهان و گاه تب
    💊درمان: اگه ترشحات بینی رنگی شد و تنبلی کردین و 14 روز دکتر نرفتین دیگه وقتشه حتما به پزشک مراجعه کنید. علاج شما اسپری های استروئیدی بینی و آنتی بیوتیک در مراحل اولیه است.
    پیشگیری: مرطوب نگه داشتن سینوس، شستشوی بینی با نرمال سالین، اجتناب از مواد محرک مثل دود سیگار، مواد شیمایی مثل وایتکس و ...
  • ۲۰:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    📍نون و پنیر و سردرد❗️

    دوستداران پنیر، توجه توجه. گاهی مواد غذایی مورد علاقه شما سبب سردرهای شما می شوند. پنیرهای کهنه، پنیر چدار، پارمزان و پنیرهای سوئیسی حاوی مقادیر بالایی از ماده ای بنام تیرامین هستند . این ماده بداخلاق و بدقلق در بعضی از گوشت ها و فراورده های گوشتی فراوری شده مثل سوسیس و کالباس به وفور دیده می شود، پس اگر سرتون را برای روی تنتون میخواهید باید مراقب باشید.
    📝 راه حل: یک تکه کاغذ و یک مداد است. درسته، بشینید و یادداشت کنید اون روزی که سردرد گرفتید چی خوردید؟ بعد از یه مدت این یادداشت ها را مقایسه و علت سردرتون را کشف و اونو برای همیشه ببوسین و بزارین کنار. به همین راحتی!🔸
    منبع: WebMD
  • leftPublish
  • ۲۰:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🔻🔸آقايان بخوانند!!🔸🔻
    كيف پول خود را هنگام نشستن در ماشين از جيب پشت شلوار خود بيرون آوريد. نتايج تحقيقات نشان دهنده آن است كه نشستن روي صندلي با جيبي حاوي يك كيف پول منجر به فشار آمدن برعصب سياتيك ، التهاب آن، تنش عضلات و همچنين انحراف تدريجي ستون فقرات و دردهاي تدريجي در كمر مي شود.
    راه حل: قبل از نشستن بر روي صندلي به خصوص در ماشين، كيفتان را جيبتان خارج كنيد.
    منبع : WebMD

  • ۲۰:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    تنها یک مشت آجیل قلب شما را کوک می کند

    تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خوردن روزانه تنها یک مشت آجیل به سرعت سلامت قلب را دربرابر بیماری‌های خطرناک حفظ می‌کند.
    مصرف منظم آجیل‌ها این حفاظت سلامتی را طولانی و قوی‌تر می‌کند. همچنین محققان بر این باورند که این خوراکی تاثیرات شگفت‌انگیزی را بر روی سطح کلسترول و انعطاف پذیری رگهای خونی دارد. تنها 4 ساعت پس از مصرف آجیل و یا روغن گردو به سلامت جریان خون کمک می‌کند.
  • ۲۰:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    چاشني هاي شور و سكته مغزي


    محققان آمریکایی بر این باورند که هر فرد بالغ می تواند تنها روزی 2400 میلی گرم سدیم دریافت کند و کسانی که فشار خون بالایی دارند، مجاز به مصرف 1500 میلی گرم سدیم در طول روز خواهند بود. زیاده روی در مصرف سدیم، می تواند شانس افزایش فشار خون و ابتلا به سکته مغزی را بالا ببرد.

    متاسفانه، خیلی از افراد عادت به مصرف مداوم خیارشور و زیتون شور دارند و نمی دانند این عادت غذایی، خطر سکته مغزی را در آنها به شدت افزایش می دهد. بهتر است بدانید هر 1 فنجان زیتون یا خیار شور، حدود 1872 میلی گرم سدیم دارد.

  • ۲۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کشف دلیل علمی ضعف‌ در تصمیم‌گیری
    🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
    دانشمندان سوییسی دریافتند، دشواری در تصمیم‌گیری افراد به دلیل قطع جریان اطلاعات بین دو ناحیه از مغز است. این دو ناحیه مغز نمایانگر ترجیحات فرد بوده یا در برنامه‌ریزی برای انجام فعالیت‌ها دخیل‌اند. محققان دانشگاه زوریخ دریافتند، فرآیند تصمیم‌گیری مبنی بر ترجیحات با مختل‌شدن جریان اطلاعات بین دو ناحیه مغز، ثبات کمتری داشت.
    دانشمندان از تحریک ترانس کرانیال با جریان متناوب که نوعی تحریک غیرتهاجمی مغز است، استفاده کردند؛ این نوع تحریک موجب تولید نوسانات هماهنگ در فعالیت نواحی مغزی خاص می‌شود. سوژه‌های حاضر در این مطالعه متوجه نبودند که مغزشان تحریک می‌شود. محققان با استفاده از این تکنیک، جریان اطلاعات بین قشر جلوی مغز واقع در زیر پیشانی و قشر جداری واقع در بالای گوش‌ها را تشدید کرده یا کاهش دادند. شرکت‌کنندگان مجاب بودند تصمیمات ترجیح‌محور یا کاملا سنجشی را درباره غذا بگیرند.
    محققان دریافتند زمانی که جریان اطلاعات بین دو ناحیه مغز مختل می‌شد، شرکت‌کنندگان اعلام ترجیحاتشان را دشوارتر یافتند. هیچ مدرکی درباره اثرات جنسیت بر روی یافته‌های این آزمایش وجود نداشت
  • ۲۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    سیر، این بدبوی پر خاصیت را جدّی بگیرید.

    مطالعه ای در 10 کشور اروپائی نشان می دهد که خوردن سیر و پیاز منجر به کاهش سرطان روده در بین مردم شده است. همچنین تحقیقات نشان داده است که سیر مانع تصلب شرائین و در نتجه کاهش فشار خون این افراد شده است.
    بسیاری از مزایای سیر ناشی از آلیسین است که مسئولیت بوی تند و عطر و طعم سیر را بعهده دارد. هنگامی که سیر خورد می شود آنزیمی به نام آلیناز باعث فعالیت آلیسین می شود که بعنوان شکارچی سلول های سرطانی و کرم های روده شناخته می شود.
    منبع: WebMD
  • ۲۰:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    پیش‌بینی زمان مرگ با کاهش قدرت بویایی
    🔸🔸🔸🔸🔸
    کاهش قدرت بویایی در سالمندان بیش از هر عامل دیگری از احتمال مرگ آن‌ها در پنج سال آینده خبر می‌دهد. متخصصان دانشگاه شیکاگو در تحقیقی که روی ۳۰۰۰ فرد ۵۷ تا ۸۵ ساله انجام دادند، به این نتیجه رسیدند که کاهش قدرت بویایی از احتمال مرگ افراد در پنج سال آینده خبر می‌دهد. در این پژوهش، محققان پنج بوی نعنا، ماهی، پرتقال، گل سرخ و چرم را در اختیار شرکت‌کنندگان قرار دادند تا قدرت بویایی افراد را بسنجند. پنج سال بعد، ۳۹ درصد کسانی که در این تست بویایی‌سنجی پایین‌ترین نمره را گرفته بودند، زنده نبودند. از این بین تنها ۱۰ درصد کسانی که بویایی سالمی داشتند، زنده نبودند. پژوهشگران معتقدند ضعف بویایی، از دست دادن اشتها، نوشیدن الکل و استعمال دخانیات، ابتلا به سرطان، ضعف عمومی و مشکلات قلبی، نزدیک شدن زمان مرگ را آشکار می‌کند.
  • ۲۰:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    معرفی نوشیدنی های ضد سرطان شماره 2

    گوجه فرنگی
    گوجه فرنگی حاوی لیکوپن یک آنتی اکسیدان مهم است. با توجه به مطالعات مختلف ، افرادی که مقدار زیادی از گوجه فرنگی می خورند در معرض خطر کاهش ابتلا به سرطان های خاص مانند معده، پروستات و سرطان ریه.قرار دارند لیکوپن نیز کمک می کند تاخطرات بیماری های قلبی، بیماری های دژنراتیو ماکولا والتهاب در سراسر بدن کاهش یابد.
    نوشیدنی با گوجه فرنگی:
    • گوجه فرنگی ۴ عدد
    • پیازچه ۴ عدد
    • فلفل سبز نیم عدد
    • هویج ۲ عدد یک مشت
    • جعفری یک مشت
    • لیمو ترش ۲ عدد
    • کرفس دو شاخه
    • گشنیز
    در صورت تمایل می توان زنجبیل و سیر هم به آن اضافه کرد
    سایر غذاهایی که غنی از لیکوپن هستند عبارتند از: پاپایا، هندوانه، خربزه، گریپ فروت قرمز و زردآلو.

    تهیه و ترجمه از سایت: انجمن سرطان آمریکا

  • ۲۰:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    اگر از آن دسته افرادی هستید که چیپس‌تان را در خانه درست می‌کنید، یا نان سوخاری دوست دارید و آن را با دستگاه‌های سوخاری خانگی درست می‌کنید، باید حواستان به میزان سرخ شدن سیب زمینی یا سیاهی نان سوخاری باشد.
    تحقیق تازه‌ای که توسط آژانس تعیین کیفیت غذای بریتانیا، منتشر شده، می‌گوید که میزان آکریل آمید، سمی که موجب بروز سرطان می‌شود، در سیب‌زمینی‌های سرخ شده و نان‌های سوخاری خانگی بالاست.
    توصیه پزشکان این است که سیب‌زمینی یا نان باید تا زمانی سرخ یا تست شوند که به «رنگ طلایی روشن» در آیند. هر چه سیب‌زمینی‌ها سرخ‌تر و تردتر یا نان سوخاری‌تر شود، میزان آکرل آمید آن بیشتر می‌شود.
    نکته: آکریل آمید در اثر ترکیب آمینو اسید، شکر و آب موجود در سیب‌زمینی و نان در دمای بالاتر از ۱۲۰ درجه سانتیگراد شکل می‌گیرد.
    راجع به خوراکی مورد علاقه تون یعنی ته دیگ نون و ته دیگ سیب زمینی بیشتر فکر کنید.

  • ۲۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    سرنخ‌هایی در مورد زمان حمله بیماری سرطان برای هر فرد به دست آمد

    پژوهشگران بریتانیایی به دو الگوی متمایز از جهش در DNA رسيده ااند که با روند ثابتی مشابه با تیک تاک ساعت در طول زندگی فرد عمل می‌کند.
    دانشمندان گفته‌اند که با بررسی این روند می‌توان بروز سرطان را در هر شخص پیش‌بینی کرد. پژوهشگران متوجه شده‌اند که هر سلول در بدن انسان دارای یک «ساعت مرگ» است که می توان از آن برای محاسبه سرعت پیر شدن فرد و احتمال بروز سرطان در وی استفاده کرد.
    سریع‌ترین تیک تاک «ساعت» جهش در سلول‌های معده و روده بزرگ اتفاق می‌افتد که حدود 23 جهش به ازای هر سلول در هر سال در آنها اتفاق می‌افتد و آهسته‌ترین نرخ حرکت این «ساعت» مربوط به بافت‌های پستان و سلول‌های تخمدان است که 3 تا 4 جهش به ازای هر سلول در سال وجود دارد.
    منبع: Nature Genetics

  • ۲۰:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شستن دستها یا موها در فهرست فعالیتهای مضر نیست ، اما تحقیق تازه ای در موشها نشان می دهد تماس طولانی با صابونهای مایع ضد باکتری ، شامپوها و سایر محصولات بهداشتی حاوی تری کلوزان (Triclosan) می تواند موجب سرطان و فیبروز کبد شود.

    چرا تری کلوزان موجب چنین اثراتی می شود؟

    این ماده شیمیایی موجب تخریب پروتئینی بنام گیرنده آندروستان (CAR) در بدن می شود. با تخریب CAR فعالیت تکثیری سلولهای کبد افزایش پیدا می کند و ایجاد فیبروز می نماید.
    که در صورت تداوم تماس با تری کلوزان و تخریب بیشتر پروتئین CAR ، فیبروز می تواند به سرطان کبد تبدیل شود.

    منبع: medicalnewstoday
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان