سلام من اومدم با شام خوشمزه

میگو پلو با رزماری به شیوه ی اختراعی مامان شوشوم

خیلی خوشمزس شما هم امتحان کنید
روش پخت میگو پلو به روش پخت مامان شوشوی عزیز :
جوشاندن میگوها با دوبندانگشت رزماری که در توری حبس کرده اید بصورتی که وارد میگوها نشود (من خودم توی صافی چای که بسته میشه ، از رزماری پر کردم و بد توی آب گذاشتم میگوهارا هم اضافه کردم)
سپس آّب کش می کنید و به برنج خیس شده تان اضافه میکنید
نمک و روغن به مقدار کافی
ادویه دلخواه به مقدار کافی ( زعفران فراموش نشود)
ودر انتها دم کنید.
به همین راحتی .
بهترین غذا برای شاغل ها
نوش جان



