خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۴/۶/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۶/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شام چی درست کنیم؟
  • ۲۱:۵۶   ۱۳۹۴/۶/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شام چی درست کنیم؟
  • ۲۱:۵۸   ۱۳۹۴/۶/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شام چی درست کنیم؟
  • ۲۲:۰۰   ۱۳۹۴/۶/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۲۲:۰۵   ۱۳۹۴/۶/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۶:۵۷   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    نان شکم پر

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۴/۶/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    طرز تهيه پن كيك پيازچه يك غذاى ساده 

    مواد لازم (برای۴ نفر) :

     پیازچه ۲ لیوان  

     هویج ۱ لیوان  

     فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ لیوان 

     کدو سبز ۱ لیوان  

     پیاز قرمز نصف لیوان 

    آرد برنج ۳ قاشق غذاخوری 

    آرد گندم ۶ قاشق غذاخوری 

    تخم مرغ ۳ عدد 

    روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری 

    طرز تهیه :

    برای شروع پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های ریزی در آورید سپس فلفل دلمه‌ای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه‌ای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابه‌ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۰۰   ۱۳۹۴/۶/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    " كيك سيب زمينى "

    " "

    مواد لازم:

    سيب زمينى آب پز  ٧ عدد

    مرغ ريش شده   يك پيمانه

    نخود فرنگى و هويج آب پز  نصف پيمانه

    خيارشور   ٤ عدد

    سس مايونز  ٣ ق غ

    كره   ٥٠ گرم

    نمك و فلفل  به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    ابتدا سيب زمينى آب پز را نمك و فلفل زده و خوب نرم ميكنيم، كره تقريبا آب شده را هم اضافه ميكنيم.

    قالب را چرب كرده و تمام كف و ديواره آن را از سيب زمينى ها پر ميكنيم.

    مرغ پخته و ريش شده ، خيارشور نگينى خورد شده ، نخود فرنگى و هويج خورد شده را مخلوط كرده و سس مايونز ميزنيم.

    مواد را درون قالب ميريزيم و كمى فشار ميدهيم، بعد روى آن را با باقيمانده سيب زمينى پر ميكنيم.

    قالب را به مدت ١٥ دقيقه در فر قرار ميدهيم.

    پس از كمى سرد شدن آن را در ظرف سرو برميگردانيم و به دلخواه تزيين ميكنيم.

    نكات:

    هنگام سرو كردن با سس مايونز خوش طعمتر ميشود.

    ميتوان به دلخواه سبزيجات ديگرى را اضافه كرد.

    قبل از برگرداندن با چاقو كناره ها را آزاد كنيد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۴۰   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سر گنجشکی تهرانی

    یکی از غذاهای محلی استان تهران است.

    مواد اولیه:

    گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و گوجه فرنگی هر کدام ۵۰۰ گرم

    پیاز بزرگ دو عدد

    سیر یک حبه

    برنج یک قاشق غذاخوری

    آب نیم لیتر

    پیاز داغ دو قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

    طرز تهیه:

    ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز ریز رنده شده مخلوط می‌کنیم. برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم آسیاب کرده و به این مواد اضافه می‌نماییم. یک سیب‌زمینی متوسط را چرخ کرده به این مواد می‌افزاییم. نمک، فلفل و زردچوبه زده و آنقدر ورز می‌دهیم تا دیگر مواد به دستمان نچسبد. سپس سیب‌زمینی‌ها را به صورت مکعب‌های سه سانتی‌متری خرد کرده. پیازداغ را داخل قابلمه ریخته، آب، نمک و زردچوبه همراه را هم اضافه می‌کنیم. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و پوره کرده داخل قابلمه می‌ریزیم. پس از این‌که چند جوش زد گلوله‌های کوچک از مواد گوشت برداشته به اندازه سرگنجشک به قابلمه اضافه می‌نماییم. سیب‌زمینی‌های خرد شده را هم افزوده سیر و روغن هم می‌ریزیم. در ظرف را می‌ببندیم تا به مدت ۴۵ دقیقه بجوشد، غذای ما آماده است.

    نکته:

    استفاده از سیب‌زمینی چرخ شده و برنج آسیاب شده در مواد گوشت به خاطر پف کردن کله گنجشکی‌ها پس از پختن است. به جای گوجه‌فرنگی می‌توانید از دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    کژالکاپ آشپزی 
    یک ستاره ⋆|3760 |1786 پست
    زیباکده
    E L H A M . Z : 
    شام چی درست کنیم؟
    زیباکده

    این غذا رو درست کردم واقعا عالی شد!!! پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید

  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خوراک سبزیجات

    موادلازم:

    2 عدد بادمجان

    2 عدد کدوی متوسط

    2 عدد سیب زمینی متوسط

    400 گرم گوشت قرمز چرخ کرده

    1 عدد پیاز

    1 ق.غ رب گوجه فرنگی

    نمک، فلفل، ادویه جات دلخواه و جعفری درشت خرد شده به مقدار لازم

    طرزتهیه:

    پیازها را درشت خرد کرده به همراه گوشت تفت دهید تا پخته شوند. رب و ادویه های دلخواه را اضافه کرده هم بزنید.جعفری و تمامی سبزیجات را به گوشت اضافه کرده هم بزنید سپس داخل ظرف مخصوص فر بریزید.روی خوراک فلفل و گوجه ها را خرد کرده قرار دهید. با 1 ق.م و کمی آب سس درست کنید و روی خوراک بریزید.خوراک را داخل فر با دمای 180درجه تا زمانیکه کمی آب خوراک کشیده شود قرار دهید تا بپزد.نوش جون

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سمبوسه خوزستان

    مواد لازم

    نان لواش 3 عدد

    سیب زمینی پخته 10 عدد

    جعفری ساطوری شده 100 گرم

    گوشت چرخ کرده 300 گرم

    گشنیز 100 گرم

    مرزه 100 گرم

    پیاز داغ عسلی 3 عدد

    روغن 0.5 فنجان

    ادویه قدری

    تمبر هندی 100 گرم

    زرد چوبه قدری

    فلفل قدری

    نمک قدری

    نان لواش باشد و به قطعات 30 در 10 سانتیمتری برش خرده باشد , سیب زمینی پخته شده و خرد شده باشد , جعفری , گشنیز و مرزه خرد شده باشند , گوشت چرخ کرده باشد , پیاز سرخ شده باشد , ادویه ها تند باشند .گوشت چرخ کرده را با روغن سرخ می کنیم پیاز سرخ شده را با سیب زمینی پخته و خرد شده بهمراه سبزیجات خرد شده اضافه کرده و کمی بهم می زنیم بعد نمک و زرد چوبه و فلفل تند را در مواد ریخته بهم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم ( سبزیجات نباید زیاد سرخ شود ) تمبر هندی را در مقداری آب حل کرده و از صافی رد می کنیم مقداری از آب و تمبر صاف شده به مایه سمبویه اضافه می کنیم و از مواد در نان مثلث شکل ریخته و بسته بندی می کنیم روغن را در تابه ریخته اما نباید خیلی داغ شود که دود کند اکنون سمبوسه ها را با حرارت ملایم سرخ می کنیم و در دیس می چینیم در پایان آنها را با سس مخلوط از تمبر هندی و آب میل می کنیم .

    نکته :

    نانها را چنان بسته بندی کنیم که مواد از لای آنها بیرون نریزد .

    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای 4 تا 6 نفر کافیست👆👆👆👆

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    نوعى همبرگر

     توصيه ميكنم حتما درست كنيد خيلى خوشمزه بود مايه لازنيا رو اماده كردم همون گوشت وبياز وفلفل دلمه رنگى وقارچ ورب وپيازچه ونمك وفلفل وزردچوبه وسير وزنجبيل وقتى زيرش رو خاموش كردم توش مقدارى گشنيز وجعفرى خرد شده ريختم ويك پيركس رو چرب كردم ونون همبرگرى گرد لقمه اى رو دوتكه كردم وچيدم تو ظرف واز مواد گوشتى روش ريختم وروى اون پنير پيتزا ريختم ولى اگر پنير ورقه اى گودا داشته باشيد بهتره وبعد لاى ديگه نون روروش گذاشتم ويك سس داره كه يك قالب كره رو اب كردم وبا دوقاشق سس سويا ودو قاشق سس فلفل ودو قاشق سس مايونز يا هزار جزيره ويا سس خردل وكمى شكر قهوه اى كه من نريختم تو سس واين سس رو روى نونها ريختم ودر فر ١٧٠وزمان ٢٠-٢٥ دقيقه گذاشتم شما به جاى نون همبرگر ميتونيد نون تست استفاده كنيد واين غذا روش تيره ميشه فكر نكنيد سوخته 😉.نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۴۲   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    *کباب ضیافتی با یوفکا*

    گوشت چرخکرده 500 گرم

    یکی دوقاشق پودر نان

    پیاز 1 عدد متوسط

    گوجه فرنگی 1عدد

    نمک 1 قاشق مربا خوری

    فلفل سیاه و زیره و آویشن 1 قاشق چایخوری

    تخم مرغ 1 عدد

    یوفکا دو سه ورق

    پیاز و بعد گوجه رو روی گوشت رنده کرده پودر نان تخم مرغ و ادویه هارو اضافه میکنیم وحسابی ورز میدیم.بعد به شکل رول در میاریم.

    ورق های یوفکارو از وسط بریده وهرکدومو تا میکنیم روش روغن مالیده و گوشت رو میذاریم روی یوفکا بعد میپیچیم.

    به فاصله ی دوسانتی برش داده و به سیخ چوبی میزنیم

    اول دوطرف سیخ هارو تو تابه چرب و داغ سرخ کرده بعد تو فر 200 درجه 10-15دقیقه میپزیم

    ( این یه غذای ترکی هستش و تو دستور قدیمیش 300گرم گوشت چرخکرده و 200گرم مرغ چرخکرده ست ولی من فقط گوشت استفاده میکنم)

    تنوع جالبیه درست کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خوراک قفقازی: 

    مواد لازم :

    هویج 5 عدد

    کدو 5 عدد

    بادمجان 5 عدد

    قارچ 12 عدد

    پیاز 4-5 عدد

    لوبیا سبز  200 گرم

    سیر چند حبه

    فیله یا سینه مرغ به مقدار لازم

    ماست چکیده 2 لیوان

    روغن مایع به مقدار لازم

    گردوی خرد شده به مقدارلازم

    نمک وفلفل  وکمی زعفران

    طرز تهیه:

    ابتدا تمام سبزیجات وپیاز و مرغ را بصورت خلال باریک اماده می کنیم وهر کدام راجداگانه درروغن مایع تفت می دهیم وبعد روی صافی می گذاریم تا روغن اضافی ان گرفته شود

    پیاز داغ را هم اماده می کنیم ،مقداری از ان را برای تزئین کنار می گذاریم و بقیه را با مواد دیگر مخلوط می کنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم،کمی نمک و فلفل وزعفران دمکرده وحدود نصف استکان اب اضافه می کنیم وهمه مواد را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط می گذاریم،در این غذا سبزیجات نباید له شود و شکل خود را از دست بدهد

    ماست چکیده را با اب سیر مخلوط می کنیم ودر ظرف مناسبی میریزیم ،غذای اماده شده را روی ان میریزیم ورویش را با ماست مخلوط با زعفران وپیاز داغ و گردوی خرد شده تزئین می کنیم.البته مقداری هم سس مایونز به ماست اضافه کنید خیلی خوشمزه تر میشه 

    نوش جان.پیشنهاد میکنم حتما این غذای خوشمزه رو درست کنید .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کوفته مرغ

    مواد لازم

    سینه مرغ

    یک کیلو

    100 گرم 

    پیاز

    2 عدد متوسط

    کره

    100 گرم

    تخم مرغ

    3-2 عدد

    زعفران ساییده

    نصف قاشق چایخوری

    آب لیمو

    نصف استکان کوچک

    پودر سوخاری

    به میزان دلخواه

    پیاز داغ

    3 قاشق سوپخوری

    زرشک

    نصف فنجان

    رب گوجه فرنگی

    یک قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل

    به مقدار دلخواه 

    طرز تهیه کوفته مرغ : *. سینه مرغ را دو بار چرخ کنید. سپس با پیاز پخته شده ، کره ، پودر سوخاری ، تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کنید.

    *. خوب مالش دهید تا چسبندگی پیدا کند. رب را با کمی روغن تفت دهید و 4-3 لیوان آب و زعفران را اضافه کنید تا جوش بیاید.

    *. سپس مخلوط گوشت را 6-5 قسمت کرده و هر یک را به صورت کوفته در دست فرم دهید.

    *. وسط کوفته ها را با دست گود کرده و به اندازه یک قاشق سوپخوری مقداری زرشک و پیاز داغ در میان آنها قرار داده.

    *. مجدداً به صورت کوفته در آورید. بعد در آبی که به طور ملایم می جوشد، قرار دهید تا کوفته ها آماده شود.

    *. این نوع کوفته باید کم آب باشد.در انتهای پخت رب گوجه فرنگی و آب لیمو را به آن اضافه کنید. *. آنها را در ظرف گودی کشیده و سرمیز ببرید یا می توانید قبل از قرار دادن کوفته در آب جوش، آنها را در روغن کمی سرخ کرده و سپس در آب جوش قرار دهید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۰۶   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    رولت پنجره اى يوفكا

    موادلازم 

    گوشت يا مرغ چرخ شده سيصد گرم 

    پياز داغ بسيار ريز دو سوم پيمانه

    خمير يوفكا سايز مربع كوچك

    پنير پيتزارنگى ورقه اى

    كنجد سفيد و مشكى به دلخواه

    زيره سبز يك پينچ

    آويشن يك پينچ

    زردچوبه يك ق م خ

    جوز هندي يك قاشق چ خ 

    رب گوجه دو ق س خ پر

    نمك و فلفل كمى

    طرز تهيه

    گوشت رو با پياز داغ و تمام ادويه و رب گوجه بغير از كنجد و پنير پيتزاخوب سرخ ميكنيد تا آبي نداشته باشه 

    خمير يوفكايي كه تو يخچال باشه و تاريخ تازه تري داره بخريد از فريزر نباشه 

    دونه دونه دربياريد و تو نايلون باشه چون زود خشك ميشه مايه گوشت رو بند انكشتي بذاريد تو خمير و لوله كنيد و و ميتونيد رديف اول رو سه يا چهار تا لوله بذاريد و به ترتيب 

    طبقه بعدى يك لوله كمتر و همينطورى تا انتها دست ا كمي مرطوب باشه خمير كمتر خشك ميش در آخر كل خمير لوله شده رو ميتونيد با سه يا چهار لايه خمير مثلثى شكل كاور كنيد و بعد به دلخواه روشو زرده تخم مرغ بمالين و كنجد بريزيد روش

    يا پنير ورقه اي بذاريد و آروم بذاريد تو پيركس يا ماهيتابه اي كه كمي چرب باشه در داشته باشه و بمدت يك ربع تا بيست دقيقه تو دماي دويست درجه روي شعله مستقيم نباشه طبقه وسط 

    فر باشه،در آوردين كمي كه خنك شد آروم با چاقو هر دفعه خيس ميكنيد و برش ميدهيد 

    و در ظرف مخصوص ميچينيد و سرو ميكنيد

    ميتونيد چندين پنجره درست با كنجد يا پنير پيتزا به دلخواه درست كنيد ،

    و يا روشو با هرچي دوست داريد تزئين كنيد .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۵۹   ۱۳۹۴/۶/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراک گوشت چرخ کرده و سیب زمینی

    مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت چرخ کرده و سیب زمینی

    نمك و فلفل به اندازه نیاز

    پنیر پیتزا رنده شده به اندازه نیاز

    تخم مرغ سه عدد

    سیب زمینی سه عدد

    گشنیز خرد شده نصف لیوان

    زردچوبه یک قاشق مرباخوری

    پودر فلفل قرمز مقدار کمی

    سیر له شده یک قاشق چایخوری

    پیاز یک عدد
    گوشت چرخ شده پانصد گرم

    طرز تهیه خوراک گوشت چرخ کرده و سیب زمینی

    ۱٫ پیازها را به صورت خلالی خرد كرده در كمی روغن سرخ كنید سپس گوشت چرخ كرده را به پیاز اضافه كرده و در روغن تفت دهید تا زمانیكه آب آن كاملا بخار شود سپس گشنیر خرد شده،سیر،نمك و فلفل و ادویه را به مواد اضافه كرده هم بزنید. به گوشت كمی آب اضافه كرده،سر ظرف را گذاشته،بگذارید گوشت با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد و آب آن تمام شود.
    ۲٫ سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد كرده در روغن فراوان سرخ كنید و كنار بگذارید.
    ۳٫ نصف از گوشت چرخ كرده را در ظرف پیركسی ریخته سپس روی آن را با سیب زمینی سرخ كرده بپوشانید سپس نصف باقیمانده از گوشت را روی سیب زمینی ها بریزید.
    ۴٫ تخم مرغ را در ظرفی شكسته با چنگال هم بزنید سپس روی تمام سطح گوشت بریزید.
    ۵٫ روی تخم مرغ را با پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید.
    ۶٫ ظرف را در فر گاز قرار دهید اول با حرارت پایین و درجه حرارت صد و هشتاد درجه سانتیگراد به مدت ربع ساعت بپزد. بعد بگذارید با حرارت زیاد و تا وقتی که پنیرها آب شوند و روی آن طلایی رنگ شود بپزد.

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۴/۶/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سینه مرغ سوخاری کبابی

    سینه مرغ 4 عدد . سس خردل 1/2 لیوان . سس مایونز 1/2 لیوان . سیر 2 حبه

    آرد سوخاری یا خرده نان 1 لیوان . عسل 4 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
    طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ نصف سس مایونز ، نصف سس خردل ، سیرهای رنده شده و مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سینه های مرغ را به چند قسمت برش بزنید و به مخلوط سس اضافه کنید و پس از اینکه تمام سطح مرغ ها به سس آغشته شد خارج کنید و داخل آرد سوخاری یا خرده نان بزنید ، مرغ ها را داخل سینی فر بچینید سپس به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا مرغ ها بپزند و طلایی شوند. نصف باقی مانده سس خردل و سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید ، عسل را گرم کنید و به سس اضافه نمایید ؛ با همزن بزنید تا سس یکدست شود سپس مرغ سوخاری را همراه با این سس سرو کنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان