خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۲۲:۱۱   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    چه خوب منم هستم
  • ۱۵:۰۴   ۱۳۹۲/۳/۲
    avatar
    نسیم جوون
    یک ستاره ⋆|544 |1149 پست
    ما امشب شام ته چین داریم نمی دونم اصلیتش مال کجاست اما خیلی دوست دارم. من اینجوری درست می کنم اول مرغ رو می پزم بعد تکه تکه با قیچی آشپزخونه میبرم. بعد زغفرون دم کرده+نمک+فلفل+ماست میریزم روی مرغا و یک زرده تخم مرغ و حسابی هم میزنم.میزارم توی یخچال 2-3 ساعت. بعد برنج رو آبکش می کنم. کف قابلمه چودنی رو و دیواره هاش رو چرب میکنم.3 قاشق از ماستی که مرغها رو توش خوابونده بودیم را با 2 قاشق روغن و دو تا زرده تخم مرغ هم میزنم میریزم کف قابلمه یه لایه برنج یه لایه مرغ دوبار اینکار رو میکنم روی آخرین لایه برنج بقیه مایه که روی مرغ ریخته بودیم رو میریم روی قابلمه فویل می کشم با دمای 175 درجه 1.30 میذارم دم بکشه بعد فویل رو برمیدارم و گریل فر رو روش می کنم تا روش هم طلایی شه 6-7 دقیقه کافیه. تموم شد. نوش جان
  • ۲۰:۵۵   ۱۳۹۲/۳/۲
    avatar
    نازلی
    یک ستاره ⋆|336 |1067 پست
    مرسی نسیم جون . منم خیلی ته چین دوس دارم ...
  • ۲۳:۵۲   ۱۳۹۲/۳/۲
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    چقدر خوب میشه اینطوری. منم موافقم
  • ۱۹:۳۸   ۱۳۹۲/۳/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    موســـــاکا . . . گراتـــن یونانی

    یه غذای پر انرژی

    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
    سیب زمینی ۴ عدد
    بادمجون ۱ عدد بزرگ
    پیاز ۱ عدد
    سیر ۴ حبه
    اگر فلفل دلمه ای هم داشته باشید خیلی عالی میشه ۱ عدد
    گوجه فرنگی ۳ عدد بزرگ
    رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل به مقدار کافی
    مواد لازم برای سوس سفید (یا سوس پنیر)
    شیر ۱ لیتر
    ارد ۴ قاشق غذا خوری
    کره یا روغن ۱۰۰ گرم
    پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم

    این هم طرز تهیه:

    بادمجون ها رو پوست کنده و میبریم و نمک روی انها زده و میگذاریم کنار به مدت ۲۰ عقیقه تا عرق کنن و آبشون در بیاد

    سیب زمینیها رو هم پوست کنده و به چند قسمت بریده و میگذاریم کنار

    حالا پیاز رو خورد کرده به همراه سیرها کامی سرخ میکنیم و گوشت رو به اون اضافه کرده و دوباره سرخ میکنیم

    بعد از اینکه گوشت سرخ شد و آبش خشک شد گوجه های خورد شده و رب رو به گوشت اضافه کرده و نمک و فلفل زده .....

    ... و اگر ادویه و فلفل دلمه ای دارید اضافه کرده و میگذاریم به مدت ۲۰ دقیقه قل بزنه.

    حالا توی این مدت سوس پنیر رو درست میکنیم :
    به این طریق که کره رو توی قابلمه کوچکی روی اجاق میگذاریم تا آب بشه و آرد رو به اون اضافه کرده و مرتب هم میزنیم که ته نگیره و نسوزه
    وقتی ارد و کره کاملا مخلوط شد و کمی سرخ شد شیر رو کم کم به اون اضافه کرده و مرتب هم میزنیم و میگذاریم که چند دقیقه ای قل بزنه
    بعدقابلمه رو از روی اجاق بردارید و نصف پنیر پیتزا رو به اون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه
    حالا گوشت و سوس ما آماده است

    و میریم سراغ بادمجون به به
    بادمجون ها رو که از شوری نمک حسابی عرق کردن با دستمال یا کاغذ حسابی خشک کرده و با کره سرخ میکنیم

    بعد ته ظرف گراتن رو کمی کره مالیده و سیب زمینی ها رو کف ظرف میچینیم و یک لای از گوشت رو روی انها میریزیم
    و روی گوشت مقداری از سوس پنیر رو اضافه میکنیم
    حالا بادمجون ها رو روی اون چیده و بقیه گوشت رو روی بادمجون ها پهن میکنیم
    و در آخر بقیه سوس پنیر رو روی گوشت میریزیم و داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد میپزیم

    در نهایت ظرف رو از فر بیرون آورده و بقیه پنیر پیتزا که داشتیم روی اون پهن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگه میپزیم تا رنگ بگیره

    گراتن بسیار خوش مزه و پر انرژی آماده است

    نوش جان
  • leftPublish
  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۲/۳/۳
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
    به نظر خوشمزه می آد مرسی
  • ۲۰:۴۵   ۱۳۹۲/۳/۳
    avatar
    سولماز
    یک ستاره ⋆|836 |1199 پست
    اشکنه ساده و خوشمزه
    پياز را خرد کرده با کره سرخ مي ‌کنيم.
    وقتي پياز طلايي شد، آرد را در آن ريخته و تفت مي ‌دهيم.
    سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و هم مي‌ زنيم تا همه مواد مخلوط شود و سپس آب را به آن اضافه مي‌ کنيم و حرارت را کم مي کنيم تا جوش بيايد و غليظ شود.
    بعد از چند جوش تخم ‌مرغ‌ ها را درسته در آن مي ‌شکنيم. بعد از اين‌ که تخم‌ مرغ ‌ها خودش را گرفت و سفت شد، اُجِز يا اشکنه ي ما آماده است.
    غلظت آن مانند سوپ غليظ است و مدت زمان پخت آن نيم ‌ساعت مي باشد.
    اشکنه ‌را مي ‌توانيد با ترشي يا پياز ميل کنيد.
    اگر دوست داشته باشيد، مي‌ توانيد داخل آن نان هم تريد کنيد.
  • ۱۴:۱۵   ۱۳۹۲/۳/۴
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    وووووووووووووووووووای ب درد ما مجردها میخوره
  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۲/۳/۴
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    سولماز جونم چقدرم راحت درست میشه
  • ۱۶:۳۲   ۱۳۹۲/۳/۴
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    اااااااااااااااااااااااااااااا نمی دونم حوصله هم ندارم اااااااااااااااااااااااااااااااا
  • leftPublish
  • ۰۳:۴۶   ۱۳۹۲/۳/۲۴
    avatar
    یاس
    کاربر فعال|218 |388 پست
     پلو مخلوط  برای 4 نفر
    برنج ابکش شده 4  پیمانه
    سینه مرغ حدودا 500 گرم
    جعفری ریز خرد شده 500 گرم
    پیاز متوسط 4 عدد
    نمک +فلفل+زردچوبه+روغن+ زعفران دم کرده 1 فنحان
    پیاز و سینه مرغ یا خلال یا نگینی خرد شود
    پیاز رو تو ماهیتابه با کمی روغن سرخ میکنیم تا سبک شود گوشت مرغ را اضافه کرده و با شعله متوسط میپزیم5 الی10 دقیقه  بعد نمک فلفل و زرد چوبه رو اضافه میکنیم  نصف زعفران اماده شده را به ان میریزیم و ان را کنار گذاشته  برای ته دیگ از سیب زمینی یا نان لواش استفاده میکنیم لایه ای برنج لایه دوم مواد
     گوشتی لایه سوم از جعفری خرد شده استفاده میکنیم تا مواد تمام شود و در اخر روی برنح باقی زعفران دم کرده را میریزیم برنج را دم میکنیم بعد ار 30 الی40 دقیقه برنج اماده میل کردن است با سالاد دلخواه نوش جان بفرمایید


  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۲/۳/۲۴
    avatar
    بهار دخت
    کاربر فعال|85 |339 پست
    من دیشب قیمه بادمجون درست کردم خودم و همسری خیلی دوست داریم
  • ۱۴:۴۵   ۱۳۹۲/۴/۶
    avatar
    Eli
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3776 |4308 پست
    بچه ها کاشکی عکس میگرفتید و با عکس میذاشتید
  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۸/۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    برای پاسخ به این سوال - چی بپزم ؟ 

     

    چيلى كورن كارنه غذاى مكزيكى

    مواد لازم:
    گوشت چرخكرده
    لوبيا قرمز
    پياز
    ذرت
    پاپريكا
    سير
    چيلى
    آب گوجه فرنگى
    رب گوجه
    نمك و فلفل

    طرز تهيه:

    گوشت را با پياز و سير و نمك و فلفل سرخ كرده سپس رب گوجه را اضافه
    ميكنيم،بعد آب گوجه و پودر پاپريكا و چيلى را اضافه ميكنيم( اگر ميخواهيد
    زياد تند نشود چيلى را بايد زود بيرون بياوريد) و در آخر ذرت پخته و لوبيا
    قرمز پخته را اضافه كرده و ميتوانيد با چيپس هاى مخصوص ميل كنيد


  • ۱۹:۴۰   ۱۳۹۲/۸/۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    لوبیا پلو .......
  • ۱۹:۵۹   ۱۳۹۲/۸/۴
    avatar
    maryam golii
    یک ستاره ⋆|1262 |1214 پست
    واییییی من عاشق لوبیابلوام مخصوصاکنارش سالاد شیرازی هم باشه که اوووووووووووووووم اما من شام بلو درست نمیکنم به جز شبهایی که مهمون بیاد
  • ۲۰:۱۴   ۱۳۹۲/۸/۴
    avatar
    maryam golii
    یک ستاره ⋆|1262 |1214 پست
    کشک بادمجون برای 6نفر:
    بادمجان 1kg
    کشک به میزان لازم
    گوشت چرخ شده قلقلی 400g
    گوجه فرنگی رنده شده 3عدد متوسط
    بیاز2عددبزرگ ومتوسط
    سیر3بوته
    گردو5عدد خرد شده
    ادویه به میزان لازم
    نعناخشک به میزان لازم
    بادمجان ها را سرخ میکنیم وبعد آن ها را میکوبیم وکنار میگذاریم
    بیاز را رنده میکنیم وسرخ میکنیم باحرارت بالا که آب نیفته و بعدسیررنده شده را اضافه کرده وحرارت راکم میکنیم ادویه و نعنا خشک هم میزنیم گوشت قلقلی سرخ شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و سبس گوجه رنده شده رااضافه میکنیم وسبس گردورا هم اضافه کرده و کمی تفت میدهیم کشک را آب میکنیم اگر کشک محلی باشد خیلی خوشمزه تر میشود کشک را اضافه میکنیم و کشک بابقیه مواد حدود 8دقیقه قل بخورد وبعد 8-10دقیقه بادمجان را اضافه کرده بعد از حدود 7دقیقه غذا آماده نوش چان کردن است بهتره که نه ابکی باشه نه خیلی سفت.
  • ۲۰:۲۷   ۱۳۹۲/۸/۴
    avatar
    maryam golii
    یک ستاره ⋆|1262 |1214 پست
    چون بادمجان نفخ اور است نعنا و گردو اضافه میکنیم
  • ۰۰:۰۲   ۱۳۹۲/۸/۵
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    لازانـــــــــــــــیا....
    حالا این موقع شب از کجا لازانیا پیدا کنم؟؟!!
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان