خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۹:۳۸   ۱۳۹۲/۳/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    موســـــاکا . . . گراتـــن یونانی

    یه غذای پر انرژی

    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
    سیب زمینی ۴ عدد
    بادمجون ۱ عدد بزرگ
    پیاز ۱ عدد
    سیر ۴ حبه
    اگر فلفل دلمه ای هم داشته باشید خیلی عالی میشه ۱ عدد
    گوجه فرنگی ۳ عدد بزرگ
    رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل به مقدار کافی
    مواد لازم برای سوس سفید (یا سوس پنیر)
    شیر ۱ لیتر
    ارد ۴ قاشق غذا خوری
    کره یا روغن ۱۰۰ گرم
    پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم

    این هم طرز تهیه:

    بادمجون ها رو پوست کنده و میبریم و نمک روی انها زده و میگذاریم کنار به مدت ۲۰ عقیقه تا عرق کنن و آبشون در بیاد

    سیب زمینیها رو هم پوست کنده و به چند قسمت بریده و میگذاریم کنار

    حالا پیاز رو خورد کرده به همراه سیرها کامی سرخ میکنیم و گوشت رو به اون اضافه کرده و دوباره سرخ میکنیم

    بعد از اینکه گوشت سرخ شد و آبش خشک شد گوجه های خورد شده و رب رو به گوشت اضافه کرده و نمک و فلفل زده .....

    ... و اگر ادویه و فلفل دلمه ای دارید اضافه کرده و میگذاریم به مدت ۲۰ دقیقه قل بزنه.

    حالا توی این مدت سوس پنیر رو درست میکنیم :
    به این طریق که کره رو توی قابلمه کوچکی روی اجاق میگذاریم تا آب بشه و آرد رو به اون اضافه کرده و مرتب هم میزنیم که ته نگیره و نسوزه
    وقتی ارد و کره کاملا مخلوط شد و کمی سرخ شد شیر رو کم کم به اون اضافه کرده و مرتب هم میزنیم و میگذاریم که چند دقیقه ای قل بزنه
    بعدقابلمه رو از روی اجاق بردارید و نصف پنیر پیتزا رو به اون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه
    حالا گوشت و سوس ما آماده است

    و میریم سراغ بادمجون به به
    بادمجون ها رو که از شوری نمک حسابی عرق کردن با دستمال یا کاغذ حسابی خشک کرده و با کره سرخ میکنیم

    بعد ته ظرف گراتن رو کمی کره مالیده و سیب زمینی ها رو کف ظرف میچینیم و یک لای از گوشت رو روی انها میریزیم
    و روی گوشت مقداری از سوس پنیر رو اضافه میکنیم
    حالا بادمجون ها رو روی اون چیده و بقیه گوشت رو روی بادمجون ها پهن میکنیم
    و در آخر بقیه سوس پنیر رو روی گوشت میریزیم و داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد میپزیم

    در نهایت ظرف رو از فر بیرون آورده و بقیه پنیر پیتزا که داشتیم روی اون پهن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگه میپزیم تا رنگ بگیره

    گراتن بسیار خوش مزه و پر انرژی آماده است

    نوش جان
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان