گراتن اسفناج

دستور این غذای خوشمزه و مفید مخصوصا واسه بچه ها
مواد لازم:
اسفناج...............نیم کیلو
سیب زمینی...........دو عدد
آرد.................3 قاشق غذا خوری سر پر
پیاز................یک عدد
شیر...............2 لیوان
پنیر پیتزا........1 لیوان(رنده شده)
کره..............1 قاشق غذا خوری (برای کسانیکه رژیم ندارن)
نمک و زردچوبه و فلفل
اول از همه اسفناج رو مریزیم تو تابه بدون ریختن هیچ آبی میذاریم بخار پز بشه یعنی تا حدی که فقط آب خود اسفناج جمع بشه...یادتون باشه در تابه رو اصلا نذارین که اسفناج تغییر رنگ نده و سبز بمونه
حالا پیاز داغ رو آماده میکنیم و بعد از زدن زردچوبه آردمون رو میریزیم و کاملا با پیاز داغ تفتش میدیم که بوی خامی آرد از بین بره حدودا 2 تا 3 دقیقه کافیه اگه رژیم نداشید حالا وقت اضافه کردن کره است
بعد کم کم شیر رو اضافه میکنیم و بعد نمک و فلفل و مرتب هم میزنیم تا حالت فرنی پیدا کنه حالا سسمون آمادست
سیب زمینها رو ورقه ورقه نازک برش میزنیم و ته ظرف رو کمی چرب میکنیم وسیب زمینها رو میچینیم
بعد اسفنج رو میریزیم...ببینید چه خوشرنگن موندن
حالا نوبت سسه که باش کاملا روش رو پر میکنیم وبازم اگه رژیم نبودید روش رو پنیر (موزارلا) بریزید
اینکار رو یکبار دیگه هم میتونید تکرار کنید یعنی بشه دو ردیف اسفناج ولی در آخرین ردیف باید سیبزمینی باشه وبعد روی اونرو سس و پنیر بریزید
به مدت نیمساعت تا 45 دقیقه تو فر رو درجه 180 میذاریم
یادتون باشه یک ربع قبل از اینکه گراتن رو تو فر بذارید فر رو روشن کنید تا گرم بشه
بعد از نیمساعت درجه بالای فررو روشن کنید تا روی گراتن هم طلایی بشه
نوش جونتون