خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۰:۳۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    بورک گوشت

    مواد لازم

    تخم مرغ یک عدد

    شیر 50گرم

    روغن مایع 50 گرم

    پنیر پیتزا 50 گرم 

    پنیر لیقوان 50 گرم

    گوشت چرخ کرده 250 گرم .

    کالباس 250 گرم 

    پیاز متوسط یک عدد

    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

    کره 50 گرم

    نصف فلفل دلمه ای 

    ادویه نمک و فلفل 

    خمیر یوفکا به میزان لازم

    اگر بخواهیم بورک اسفناج درست کنیم اسفناج پاک کرده نیم کیلو 

    طرز تهیه

    کره را در تابه ریخته و پیاز را با آن سر تف داده تا کمی پیاز رنگ بگیرد .(اگر بخواهیم اسفناج درست کنیم در این مرحله میریزیم) گوشت را اضافه کرده و سر تف داده و فلفل دلمه ای و رب و ادویه رو اضافه کرده و یک لیوان آب ریخته و میگذاریم گوشت کاملا بپزد . و در آخر کالباس نگینی شده را ریخته و میگذاریم مایه گوشتی ما سرد شود . توجه کنید چون در این غذا از پنیر لیقوان استفاده میکنیم نمک غذا رو کم میزنیم. سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با هم زن دستی میزنیم تا کف کنه . بعد شیر و روغن مایه رو اضافه کرده . این مایع برای مرطوب کردن خمیر یوفکاست. روغن آنرا چرب میکنه ،شیر خوشمزه میکنه،و سفیده حکم چسب رو داره. خمیر یوفکا رو به ابعاد 20 در 35 سانت برش میزنیم و هر دو طرف آنرا با برس مایع شیر و روغن و سفیده میمالیم. دو ورق روی هم قرار داده و از مایه گوشتی روی آن پهن کرده و کمی پنیر پیتزا لیقوان ریخته و از طول لوله میکنیم و درون یک ماهیتابه تفلون و نچسب به صورت گرد و حلزونی قرار میدهیم . به زرده تخم مرغ کمی روغن مایع زده و با برس روی خمیر را که شبیه گل درون ماهیتابه قرار داده زرین کرده و سیاه دانه میپاشیم و در فر 180 درجه در طبقه وسط به مدت 30 دقیقه میپزیم.

    نکته؛ میتوانید از خمیر به ابعاد 20 در 20 برش زده و تک نفره به صورت دلمه سیگاری بپیچید و در فرقرار دهید 

    میتوانید به جای مایه گوشتی اسفناج روی خمیر بریزید با کمی گردو و زرشک و بورک اسفناج درست کنید . 

    و همچنین انواع و اقسام بورک با این دستور میتوانید درست کنید . 

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کلم پر شده با گوشت آب پز و برنج

    خب اگر از غذاهای تکرای خسته شدید امروز این غذای خوشمزه را امتحان کنید

    هم دستور پخت ساده و آسان و استفاده از مواد دم دست و هم توجه به امر مراقبت های غذایی و ارزش تغذیه ای شده 

    كلا يه نوع غذاي جديده

    مواد لازم :کلم 250 گرم، 100 گرم گوشت، برنج 20 گرم، 5 گرم جعفری، گوجه فرنگی،

    کلم بدون ساقه را در آب نمک قرار بدهید تا نرم شود و ساقه های هر برگ را قطع کنید .گوشت چرخ کرده را به همراه برنج و سبزهای معطر خرد شده بپزید . مواد پخته شده را خوب با هم مخلوط کنید . کف ماهی تابه را کمی با روغن آغشته کنید وبرگ های کلم را در کف ماهی تابه باز کنید مواد پخته شده را در برگ بریزید و آن را بپیچید بگذارید به مدت کمی در حرارت بدهید نگذارید زیاد سرخ شود فقط طبخ بدهید و سپس کمی نمک بزنید .غذای سالم شما آماده است با گوجه فرنگي و….تزئین کرده نوش جان کنید .می توانید برای طعم بهتر از خامه ی ترش هم استفاده کنید

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    گراتن اسفناج

    دستور این غذای خوشمزه و مفید مخصوصا واسه بچه ها

    مواد لازم:

     اسفناج...............نیم کیلو

     سیب زمینی...........دو عدد

     آرد.................3 قاشق غذا خوری سر پر

     پیاز................یک عدد

     شیر...............2 لیوان

    پنیر پیتزا........1 لیوان(رنده شده)

    کره..............1 قاشق غذا خوری (برای کسانیکه رژیم ندارن)

     نمک و زردچوبه و فلفل

     

    اول از همه اسفناج رو مریزیم تو تابه بدون ریختن هیچ آبی میذاریم بخار پز بشه یعنی تا حدی که فقط آب خود اسفناج جمع بشه...یادتون باشه در تابه رو اصلا نذارین که اسفناج تغییر رنگ نده و سبز بمونه

    حالا پیاز داغ رو آماده میکنیم و بعد از زدن زردچوبه آردمون رو میریزیم و کاملا با پیاز داغ تفتش میدیم که بوی خامی آرد از بین بره حدودا 2 تا 3 دقیقه کافیه اگه رژیم نداشید حالا وقت اضافه کردن کره است

    بعد کم کم شیر رو اضافه میکنیم و بعد نمک و فلفل و مرتب هم میزنیم تا حالت فرنی پیدا کنه حالا سسمون آمادست

    سیب زمینها رو ورقه ورقه نازک برش میزنیم و ته ظرف رو کمی چرب میکنیم وسیب زمینها رو میچینیم

    بعد اسفنج رو میریزیم...ببینید چه خوشرنگن موندن

    حالا نوبت سسه که باش کاملا روش رو پر میکنیم وبازم اگه رژیم نبودید روش رو پنیر (موزارلا) بریزید

    اینکار رو یکبار دیگه هم میتونید تکرار کنید یعنی بشه دو ردیف اسفناج ولی در آخرین ردیف باید سیبزمینی باشه وبعد روی اونرو سس و پنیر بریزید 

    به مدت نیمساعت تا 45 دقیقه تو فر رو درجه 180 میذاریم

     یادتون باشه یک ربع قبل از اینکه گراتن رو تو فر بذارید فر رو روشن کنید تا گرم بشه

     بعد از نیمساعت درجه بالای فررو روشن کنید تا روی گراتن هم طلایی بشه

    نوش جونتون

  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    نوشان
    دو ستاره ⋆⋆|4830 |2348 پست
    زیباکده
    mona mona : 

    کباب مرغ اسپایسی با زنجبیل

    زیباکده

    من اینو درست کردم خیلی خوشمزه بود ....مرسی

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    زیباکده
    نوشان : 
    زیباکده
    mona mona : 

    کباب مرغ اسپایسی با زنجبیل

    زیباکده

    من اینو درست کردم خیلی خوشمزه بود ....مرسی

    زیباکده

    خوشحالم كه مورد پسندتون بوده گلم

  • leftPublish
  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    نوشان
    دو ستاره ⋆⋆|4830 |2348 پست
    زیباکده
    مهرنوش : 
    پس چرا عکسشو نذاشتی؟
    زیباکده

    نمیدونستم . این دفعه حتما عکس میگیرم

  • ۱۵:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شام چی بپزم ؟

    املت فنجانی :

    مواد لازم :

    سيب زمينى. ١ عدد نگينى ريز خرد شده

    پياز. ١ عدد نگينى ريز

    ژامبون گوشت يا مرغ. ٣الى٤ ورق

    گوجه فرنگى. ٢ عدد نگينى ريز

    تخم مرغ. ٦ عدد

    ذرت كنسروى. نصف فنجان

    خامه. ١ فنجان

    پنير پيتزاى رنده شده. ١ فنجان

    كره. ٢ ق غ

    نمك و فلفل. به ميزان لازم

    طرز تهيه :

    سيب زمينى ها را با آب و كمى نمك يكى دو جوش بدهيد تا كمى نرم شوند . پياز را با كره تفت دهيد و گوجه را هم به آن اضافه كرده و از روى حرارت برداريد . ژامبون و ذرت و سيب زمينى و پنير پيتزا را هم با پياز و گوجه مخلوط كنيد . در قالب مافين كاغذ بگذاريد و از اين مايه درون قالبها بريزيد .

    تخم مرغها را در ظرف جداگانه اى با چنگال كمى بزنيد نمك وفلفل و خامه را نيز به آن اضافه كنيد و با قاشق از اين مايه تخم مرغ روى مواد املت در كپسولها به طور مساوى بريزيد .

    قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه سانتى گراد قرار دهيد تا كاملا پخته شود

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟
  • ۱۶:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    سارا منصوری
    کاربر جديد|15 |12 پست

    دوستای خوبم یه پیش غذای خیلی راحت و شیک برای مهمونی های دور همی 



    به اشتراک گذاشته شده از تایم لاین سارا منصوری
  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    avatar
    دامون
    کاربر فعال|608 |373 پست
    سارا جون بوروکلی و پنیر و هویج با دیگه چیاست؟
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    غذای امروز: موساکا

    مواد لازم: 

        6 عدد بادمجان

        نیم کیلو گوشت چرخ کرده

        500 گرم سیب زمینی

        2 عدد فلفل دلمه ای

        2 پیمانه پنیر پیتزا

        3قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

        نمک وفلفل به میزان لازم

        1/5 پیمانه سس سفید

     

    طرز تهیه موساکا

    برای تهیه موساکا بادمجان و سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و حلقه کرده و سرخ کنید سپس بادمجان ها را پوست کنده و حلقه کرده و کمی سرخ کنید حال گوشت چرخکرده را با فلفل دلمه ای خرد شده سرخ کنید و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید.

    کف ظرف پیرکس را چرب کرده و سس سفید ریخته و بمالید. سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده را کف ظرف چیده روی آنها نمکبپاشید بعد روی آنها را با بادمجان حلقه شده وسرخ شده بپوشانید. گوشت با فلفل دلمه ای سرخ شده را روی بادمجان ها ریخته سپس سس سفید روی موساکا ریخته و در آخر پنیر پیتزا رنده شده روی سس سفید بپاشید.

    فر را از قبل روشن کرده و موساکا را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار د هید. از مایکروفر هم می توانید استفاده کنید.🍲

    برای تهیه سس سفید، ۱/۵ لیوان شیر را با ۱ قاشق سوپخوری آرد سفید مخلوط کرده روی حرارت کم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود بعد یک قاشق کره اضافه کرده و از روی شعله بر دارید.

    نکته اول: می توانید قارچ را با مایه گوشتی قاطی کنید و به همراه گوشت تفت بدهید.

    نکته دوم: می توانید یک پیمانه ماست را با یک عدد تخم مرغ به اضافه نمک مخلوط کنید و در انتها بریزید روی این غذا و بعد در فر بگذارید .

    همچنین می توانید این مخلوط ماستی را به مایه گوشتی اضافه کنید و لایه لایه بریزید.

    نکته سوم: می توانید از یک لایه سیب زمینی ورقه ای سرخ شده ته ظرف به عنوان پایه غذا استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۹:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    مرغ گریلی

    مواد لازم

    شکر قهوه‌ای 2 قاشق چای‌خوری

    خردل (پودرشده) 2 قاشق چای‌خوری

    پودر پیاز 1 قاشق چای‌خوری

    نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم

    سینه مرغ (بدون استخوان و پوست) 600 گرم

    طرز تهیه :

    1. گریل را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید؛

    2. در ظرفی، شکر، خردل، پودر پیاز، مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید؛

    3. 30 دقیقه قبل از پخت، سینه‌ مرغ را در مخلوط شکر بغلتانید تا هر دو طرف آن به مخلوط آغشته شود؛

    4. سینی گریل را کمی چرب کنید سپس مرغ را روی آن قرار دهید و به‌مدت 8 دقیقه از هر طرف گریل کنید؛

    5. پس از این مدت، مرغ را از گریل خارج کنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    اسکالوپ مرغ

    مواد لازم

    ران مرغ (بدون پوست و استخوان) 8 عدد

    نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم

    سس خردل 1 قاشق سوپخوری

    ترخون تازه (پاک و خردشده) 10 گرم

    جعفری تازه (پاک و خردشده) 10 گرم

    تخم مرغ 2 عدد

    پودر سوخاری 2 تا 3 قاشق سوپخوری

    روغن مایع به مقدار لازم

    سیب زمینی (خلالی خرد و سرخ شده) مقداری برای تزیین

    ترخون (پاک شده) مقداری برای تزیین

    جعفری (پاک شده) مقداری برای تزیین

    گوجه فرنگی مینیاتوری مقداری برای تزیین

    طرز تهیه

    1. تکه‌های ران مرغ را بین دو لایه کیسه نایلونی قرار دهید و با گوشت‌کوبِ دستی بکوبید تا صاف و یکدست شود سپس آن‌ها را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید؛

    2. به‌وسیله قلم‌موی مخصوص آشپزی، روی تکه‌های مرغ را به سس خردل آغشته کنید سپس روی آن‌ها، ترخون و جعفری بپاشید؛

    3. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آن‌ها کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. تکه‌های مرغ را ابتدا در ظرف حاوی تخم‌مرغ بغلتانید سپس به پودر سوخاری آغشته و آن‌ها را از هر دو طرف، به‌مدت 4 تا 5 دقیقه، در تابه‌ای حاوی روغنِ داغ سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنِ اضافی آن‌ها گرفته شود. اسکالوپ مرغ را با سیب‌زمینی سرخ‌شده، برگ ترخون، جعفری و گوجه‌فرنگی مینیاتوری تزیین و سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10428 |5772 پست
    من دیشب بورك اسفناج و پنير درست کردم که خیلی خمیرش خشک شد، امشب دوباره با بقیه اسفناج ها درست می کنم ببینم چی می شه البته با کم اصلاحات، اگه خوب شد اینجا می نویسم.
  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    عکس و تصویر مارکوئیس سیب زمینی موادلازم: سیب زمینی نیم کیلو پیازنگینی خردشده یک عدد کره 50گرم گوجه ...

    مارکوئیس سیب زمینی

    موادلازم:

    سیب زمینی نیم کیلو 

    پیازنگینی خردشده یک عدد

    کره 50گرم

    گوجه فرنگی 2عدد

    قارچ ریز خردشده 200گرم

    زرده تخم مرغ2عدد

    جعفری ساطوری شده 2ق غ

    نمک وفلفل به میزان لازم 

    طرز تهیه

    سیب زمینی رابا پوست ابپزکرده وتا گرم هست پوستش گرفته له کرده وپوره میکنیم ونصف کره نمک جعفری ساطوری شده وفلفل وزرده تخم مرغ مخلوط کرده وهم میزنیم تا داغی سیب زمینی باعث اب شدن کره بشه کبعد پوره رو داخل قیف ماسوره دار ریخته وکف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته وبه شکل دایره تو خالی( تقریبا شبیه لانه پرنده)ازپوره توی سینی فر که کاغذروغنی انداختیم میزاریم . فررا ازده دقیقه قبل با درجه حرارت 180درجه گرم کردیم سینی را داخل فرمیزاریم. حدود پنج دقیقه تا مارکوئیس کمی حرارت ببینه و تخم مرغ باعث چسبندگی فینگر فود بشه پیاز وبا باقی مانده کره توی ماهیتابه تفت میدیم .مرغ ابپز وریش ریش کرده به پیازداغ اضافه میکنیم گوجه روپوستش گرفته وفیله میکنیم وتوی پیازداغ ریخته هم میزنیم .وقارچ ها راریز خرد کرده ووقتی اب گوجه ها کشید به ماهیتابه افزوده نمک وفلفل واویشن میزنیم وهم میزنیم وازروی حرارت برمیداریم ووقتی پوره ها اماده شد وسط پوره ها را پر میکنیم .

  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سیب زمینی دوشس - سیب زمینی بامیه ای

    مواد لازم :

    آرد 3/2 پ

    آب 3/2 پ

    تخم مرغ 1 عدد

    کره 15gآ

    نمک 1ق چ

    پکینگ پودر 2/1 ق چ

    سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g

    طرز تهیه :

    سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم

    آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد

    خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره

    بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم

    مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    رول مرغ و سبزیجات

    مواد اولیه :

    پیاز (خردشده) 1عدد

    مرغ (خرد شده) 125گرم

    هویج (آب پز و مکعبی خردشده) 150گرم

    سیب زمینی (آب پز و مکعبی خرد شده) 150گرم

    نخود سبز 50گرم

    شیر 125 میلی گرم

    آرد 75 گرم

    آب مرغ 200 میلی گرم

    جوز هندی (یا 2 ق چ زنجبیل و 2 ق چ پودر سیر یا هر ادویه دلخواه) 1و 1/2 ق غ

    فلفل سیاه 1و 1/2 ق چ

    نمک 1 ق چ

    کرفس 30گرم

    روغن مایع 1/2 فنجان

    خمیر رول :

    تخم مرغ 1عدد

    شیر 50 میلی گرم

    نمک 1/2 ق چ

    آرد 70 گرم

    آب 150گرم

    کره (آب شده) 1 ق غ

    رویه رول :

    سفیده تخم مرغ 4عدد

    آرد سوخاری 400گرم

    روغن برای سرخ کردن

    اول پیازها رو در روغن سرخ می کنیم بعد مرغ خوردشده رو اضافه می کنیم:

    سیب زمینی و هویج های آب پز و کمیس بعد نخود سبز رو اضافه می کنیم:

    نمک و فلفل و ادویه دلخواه رو میریزیم کمی هم میزنیم وکرفس خوردشده رو اضافه میکنیم

    آرد رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم 4-5 دقیقه تا همه مواد به آرد آغشته شود بعد شیر را اضافه می کنیم:

    آب مرغ یا آب سبزیجات رو اضافه می کنیم و 5 دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم تا غلیظ شود و از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود:

    برای درست کردن خمیر رول اول تخم مرغ و شیر و کره آب شده و آرد رو با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم:

    1/4 فنجان از خمیر را در تابه نچسب به قطر 20 سانتی متر که کف آن چرب شده میریزیم و تابه را می چرخانیم تا خمیر در همه جای تابه پخش شودو به صورت خمیر نازکی می پزیم:( کل مایه را به صورت ورقه های نازک می پزیم)

    خمیر ها را به صورتی که طرف حباب دار آن بالا باشد پهن کرده 1 تا 2 قاشق از ترکیب مرغ و سبزیجات را داخل آن می پیچیم:

    موقع پیچید لبه های آن را نیز به داخل تا کنید برای محکم تر شرن می شه از سفیده تخم مرغ استفاده کرد:

    در یک ظرف سفیده تخم مرغ و در ظرف دیگری آرد سوخاری می ریزیم . رول ها رو اول در سفیده بعد آرد دوباره سفیده و باز آرد سوخاری ( یا کورن فلکس خوردشده) می چر خانیم و در روغن سرخ می کنیم

  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    مافين سبزيجات

    مواد لازم:

    قارچ خرد شده ۱ پیمانه

    فلفل دلمه ای خرد شده ۱ پیمانه

    جوانه گندم ۳ قاشق غذاخوری

    پنیر پیتزای رنده شده نصف پیمانه

    کلم بروکلی پخته شده و خرد شده ۲ پیمانه

    جعفری و شوید خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

    ترخون خرد شده ( یا خشک) به میزان لازم

    تخم مرغ ۴ عدد

    پودر سیر به میزان لازم

    فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

    طرز تهیه :

    ابتدا قالب های مافین را آماده می کنیم و کف آنها را با مقداری روغن چرب می کنیم و جوانه گندم را در کف قالبها میریزیم بعد در ظرف بزرگی کلم بروکلی پخته شده را که خرد کرده ایم را با قارچ خرد شده و نمک، فلفل، فلفل دلمه ای خرد شده، ترخون ، جعفری ، شوید ، پودر سیر، پنیر پیتزا را می ریزیم و همه این مواد را با هم مخلوط می کنیم بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه می شکنیم و با همزن خوب میزنیم و به مواد اضافه می کنیم سپس مقداری از این مواد آماده شده را در قالب مافین می ریزیم بطوری که یک چهارم از ه قالب پر شود. بعد قالبها را در فر که ده دقیقه قبل روشن کرده ایم قرار می دهیم و میگذاریم تا به مدت سی دقیقه بپزد. اگر میخواهید سطح بالایی مافین ها طلایی شود م توانید گریل را روشن کنید تا روی مافین طلایی ود اما باید مواظب باشید نسوزد.

    نوش جان

  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
    # سوسیس سبزیجات
    غذای ۱ تا ۱۰ ساله ها

    سوسیس سبزیجات

    کمتر بچه ای پیدا می شود که سوسی و کالباس دوست نداشته باشد و برای خریدن و پختن آن به پدر و مادر پیله نکند . شما که کارتان را خوب بلدید . کوکوی سبزیجات با فرم سوسیس درست کنید و به جای سوسیس غالب کنید . این کار عملی است و نتیجه خوبی می دهد .



    مواد لازم برای ۴ تا ۸ نفر :

    ۲۰۰ گرم خمیر داخل نان فانتزی

    ۲۵ گرم کره

    ۱ عدد پیاز ( خرد شود )

    ۲۰۰ گرم کدو

    ۱۵۰ گرم پنیر چدار ( رنده شود )

    ۱ عدد تخم مرغ ( سفیده و زرده را جدا کنید )

    به مقدار لازم نمک و فلفل

    به مقدار لازم روغن سرخ کردنی



    طرز تهیه :

    ۱ – خمیر داخل نان را با دست ، خوب خرد کنید ، کره را در تابه ای بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید ، به اندازه ای که پیاز نرم شود . کدو هارا پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید .

    ۲ – کدوی رنده شده را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی حرارت دهید تا بپزد و نرم شود . برای این منظور ۳ دقیقه کافی است .

    ۳ – کاسه ای آماده کنید و مخلوط کدو و پیاز را همراه با پنیر رنده شده ، نیمی از خمیر نان باگت و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب مخلوط کنید . یادتان باشد این مخلوط را با نمک و فلفل طعم دار کنید .

    ۴ – به این صورت مایع سوسیس را آماده کنید . با این مایه شما میتوانید ۸ تا لوله توپر سوسیسی به طول ۱۰ سانتی متر آماده کنید . برای این کار ابتدا دست هایتان را به آرد آغشته کنید تا سوسیس ها به دستتان نچسبد .

    ۵ – هر کدام از این سوسیس ها را بعد از آماده شدن ابتدا به سفیده تخم مرغ زده شده ، آغشته کرده ، سپس درون باقی مانده خمیر نان بغلتانید و روانه روغن داخل تابه کنید .

    سوسیس ها را با سس قرمز ، سیب زمینی سرخ شده ، کاهو و گوجه تزئین کرده و سرو کنید .

  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    مواد لازم ذرت مکزیکی :

    مواد لازم
    اندازه
    مقدار / کالری
    کنسرو ذرت
    یک عدد
    100 گرم / 23 کالری
    قارچ
    100 گرم
    100 گرم / 27 کالری
    کره
    100 گرم
    100 گرم / 737 کالری
    آویشن
    دو قاشق چایخوری
    100 گرم / 95 کالری
    پنیر پیتزا
    100 گرم
    100 گرم / 330 کالری
    کالباس
    100 گرم
    100 گرم / 300 کالری
    سس مایونز
    4 قاشق غذاخوری
    100 گرم / 691 کالری
    آبلیمو
    یک قاشق غذاخوری
    100 گرم / 5 کالری
    نمک و فلفل
    به میزان لازم
    100 گرم / 0 کالری

    طرز تهیه ذرت مکزیکی :
    *. ابتدا قارچ ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شوند.کالباس را خرد کنید و به همراه ذرت به قارچ اضافه کنید .در صورت تمایل می توانید با تهیه بلال و پختن آن ، خودتان در منزل ذرت را تهیه کنید.
    *. برای این منظور بسته به نوع بلال آن را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت داخل آب جوش بپزید و سپس دانه کنید. بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود. حرارت را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن به ذرت بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
    *. در نهایت پنیر پیتزا به با ذرت مکزیکی مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه درب ظرف را ببندید. سپس شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه کنید.ذرت مکزیکی را در ظرف های مناسب بریزید و با کمی کالباس خرد شده تزئین کنید.در صورت تمایل می توانید از کمی سس خردل هم استفاده کنید.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان