خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۵:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    اسنک کوکو سبزی

    مواد لازم برای حدود چهار اسنک 

    تخم مرغ ............................. یک عدد 

    سبزی کوکو خرد شده ........... دو استکان

    نان تست تازه ..................... چهار عدد

    نمک و زردچوبه به مقدار لازم

    ساندویچ میکر

    طرز تهیه :

     ساندویچ میکر را به برق بزنید تا داغ شود.سبزی را به مقدار لازم در کاسه می اندازم و با چنگال خردش می کنم (سبزی خرد شده با بافت خاصی منجمد می شود که راحت با چنگال خرد می شود)

    حالا تخم مرغ را در سبزی می شکنم و نمک و کمی زردچوبه می زنم. زردچوبه علاوه بر رنگ و عطرش آنتی اکسیدان خوبی است که در زندگی ماشینی این روزها میتواند مفید باشد.کوکوی من مایه سفت و پر سبزی دارد. این مایه را کمی با چنگال می زنیم و چهار خانه مرکزی ساندویچ میکر را با آن پر می کنم (چهار خانه در گوشه ها خالی می ماند. اگر ساندویچ میکرتان مثل مال من بزرگ نیست خانه ها را طوری پر کنید که از هر مربع ساندویچ میکر فقط یک سه گوش اش پر شود.روی هر خانه ساندویچ میکر یک نان بگذارید (روی مایه خام کوکو)

    و درب ساندویچ میکر را ببندید . چراغ دستگاه بعد از چند ثانیه روشن می شود . درب دستگاه را بعد از خاموش شدن مجدد این چراغ باز کنید.

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #املت لقمه ای

    صبحانه مهم ترین وعده غذایی در طول روز است. بعضی ها دوست دارند صبحانه شان متنوع و گاهی تجملاتی باشد. معمولا اگر از کسی بپرسید برای صبحانه چه میل دارد، احتمالا پاسخش املت خواهد بود. به همین دلیل املتی متفاوت مخصوص صبحانه را به شما آموزش می دهیم.

    مواد لازم برای املت لقمه ای :

     ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده 450 گرم

     تخم مرغ  10 عدد

     کنسرو لوبیا 1 قوطی

    فلفل دلمه ای 1 عدد

    روغن 1 قاشق

    پنیر چدار 300 گرم

    نان پیتا یا تافتون 10 عدد

    طرز تهیه املت لقمه ای برای صبحانه :

    در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

    ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.

    فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.

    تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید.

    سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.

    لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.

    نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.

    حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید.

    در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید.

    سپس لقمه های خوشمزه املت را سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    #خورش فسنجان با رب ازکیل
    مواد لازم برای خورش فسنجان با رب ازگیل:
    رب ازگیل یک پیمانه
    گردوی چرخ شده یک و نیم پیمانه
    گوشت بوقلمون چرخ شده 500 گرم
    پیاز رنده شده دو عدد
    زعفران و نمک و فلفل و شکر به میزان لازم
    آلو خورشی 10 عدد

    طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل :
    پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ شده اضافه می‌کنیم و آن را هم کمی تفت می‌دهیم. رب را اضافه کرده و مقداری آب ریخته و می‌گذاریم کاملا به روغن بیفتد. وقتی که خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ می‌کنیم و درون خورش می‌ریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه می‌کنیم.

    نکته برای پخت خورش فسنجان :
    توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده کنید. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خرده‌های یخ اضافه کنید تا کاملا به روغن بیفتد.
  • ۱۸:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست


    #بال مرغ کبابی با عسل و زنجبیل
    بال مرغ را با سس عسل و زنجبیل تهیه کنید

    مواد لازم برای کباب بال مرغ :
    بال مرغ ۱٫۳ کیلوگرم
    پیازچه خرد شده ۱ عدد
    دانه کنجد ۲ قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای تهیه سس:
    سس سویا یک چهارم فنجان
    عسل ۳ قاشق غذاخوری
    زنجبیل پوست کنده و رنده شده ۲٫۵ سانتی متر
    سیر ۳ حبه
    سس تند یک هشتم قاشق چایخوری

    طرز تهیه کباب بال مرغ با سس عسل و زنجبیل :
    فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی مخصوص فر برداشته و روی آن را فویل بکشید. روی فویل را با روغن زیتون بپوشانید تا بال مرغ به آن نچسبد.

    حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. بال ها را روی سینی فر بچینید (قسمتی که پوست دارد رو به پایین باشد). سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشود.


    حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید


    بال ها را روی سینی فر بچینید سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشود

    حالا سینی را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان با استفاده از یک انبر بال ها را برگردانید، طوری که قسمت پوست دار آن رو به بالا قرار گیرد. برای ۱۰ دقیقه دیگر مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند. هنگام پخت حواستان به آنها باشد تا نسوزند.



    مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند

    پخت بال کبابی با سس عسل و زنجبیل,طرز تهیه کباب با سس عسل

    حالا بال های کبابی را در یک کاسه گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنید

    حالا بال های کبابی را در یک کاسه گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنید.

    طرز تهیه انواع کباب,پخت بال کبابی با سس عسل و زنجبیل

    دانه کنجد و پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو کنید

    دانه کنجد و پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو کنید.

  • ۱۸:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #كباب_اوكرايني

    مواد لازم :
    گوشت چرخ شده ٢٥٠ گرم
    يك عدد پياز متوسط
    يك حبه سير
    فلفل دلمه اي نگيني
    گوجه خرد شده نگيني
    پنير پيتزا
    جعفري و ريحان خرد شده
    نمك فلفل زردچوبه

    اول از همه گوشت را با پياز و سير رنده شده ،نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و حسابي ورز دهيد . از مواد به اندازه يك نارنگي برداشته وسطش را گود كنيد و داخل آن را با كمي فلفل دلمه اي ، گوجه ، ريحان و جعفري و پنير پيتزا پر كنيد ، سپس سيني فر را چرب كنيد كباب ها را داخل سيني بچينيد و به مدت ٢٥ دقيقه داخل فر و در طبقه وسط با دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد قرار دهيد

  • leftPublish
  • ۱۸:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

    #فیله مرغ پرشده

    فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و ..

    مواد اولیه:

    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

    فیله مرغ چهار تکه

    پیاز داغ نصف پیمانه

    زرشک نصف پیمانه

    گردو خرد شده یک پیمانه

    زعفران آب کرده دو قاشق غذاخوری

    سویا سس یک قاشق غذاخوری

    روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

    پیاز خلال شدهمتوسط یک عدد

    آب‌لیمو یک قاشق غذاخوری

    روغن مایع به میزان لازم

    روش تهیه

    * فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و دو ساعت در یخچال می‌گذاریم، سپس به آن آب‌لیمو و نمک اضافه کرده و کنار می‌گذاریم.

    * زرشک و گردو را با پیاز داغ تفت داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه می‌افزاییم.

    * بعد از سرد شدن مواد را داخل فیله‌ها قرار داده، رول می‌کنیم و با نخ یا خلالدندان می‌دوزیم و آن‌ها را در روغن داغ در تابه چدنی با شعله ملایم سرخ می‌کنیم.

  • ۱۸:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
    #فینگر فود
    رولت ژامبون(دو رنگ)
    سیب زمینی پخته و شوید و نمک و فلفل و خیلی کم مایونز و درصورت دلخواه خیارشور رنده شده

    روی یه برگ ژامبون پهن میکنید و رول میکنید و با خلال نگه میداری.توی یخچال بذارید تا سفت بشه و بعد برش بزنید و تزئین کنید
  • ۱۸:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
    #فینگر فود
    ساندویچ ژامبون و پنیر
    کناره های نان تست رو برش زدم و گذاشتم کنار برای (بعد میگم برای چی)
    دوتا نان روی هم و دوتا برش ژامبون روی هم و روی همشون یه برش پنیر ورقه ای گودا گذاشتم و همه رو به اندازه پنیر برش زدم(یعنی پنیر شابلونم شد)
    بعد روی نانها کمی مایونز زدم...یه لایه ژامبون،یه لایه پنیر و مجدد یه لایه ژامبون و لایه دوم نون رو گذاشتم
    روشونو سلفون کشیدم گذاشتم توی یخچال
    بعد هرکدومو با چاقوی مخصوص برش نان به دو یا ٤ قسمت تقسیم کردم و با برشهای خیارشور و گوجه مینیاتوری تزئین کردم

  • ۱۸:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
    #سمنو
    گندم
    1 كيلو
    آرد گندم
    3الي 4 كيلو
    بادام يا فندق يا پسته با پوست
    به ميزان لازم


    طرز تهيه سمنو :
    گندم نقره اي شده را چرخ كرده سپس آن را در ظرفي ريخته مقداري آب روي آن مي ريزم و خوب مخلوط مي كنيم . از صافي رد كرده مواد موجود در صافي را بين دو دست فشار داده تا كاملاً شيره آن خارج شود . آرد را در ظرفي ريخته شيره گندم تهيه شده را بتدريج به آرد اضافه كرده و هم مي زنيم بطوري كه گلوله نداشته باشد .

    (بايد توجه داشت كه مقدار شيره در حدي باشد كه مايه را كاملاً رقيق كند) روي حرارت قرار داده و مايه را كاملاً هم مي زنيم تا زماني كه به جوش آيد و غليظ شود . اين مايه بايد مرتب هم زده شود زيرا سمنو زود ته مي گيرد. آنقدر زدن را ادامه مي دهيم تا اب آنكاملاً تبخير شده و به شكل حلوا در آيد و رنگ آن كمي سرخ شود (بايد متذكر شويم كه در سمنو شكر يا روغن اضافه نمي شود , زيرا جوانه گندم بطور طبيعي مقداري شيرين و چربي دارد) مجدداً بتدريج مقداري آب به مسنو اضافه كرده ,هم مي زينيم تا گلوله نشود و مايه يكدست و رقيق شود.

    حرارت را ملايم نموده وگاهي آن را هم مي زنيم تا زماين كه كاملاً غليظ شودو به صورت سمنو در آيد . در آخر پسته يا فندق يا بادام با پوست رادر سمنو ريخته بعد از بيست الي سه دقيقه حرارت را خاموش كرده و مورد استفاده قرار مي دهيم . قابل ذكر است كه اين غذاي سنتي ايراني براي كودكان بسيار مفيد و مغذي مي باشد .
    
  • ۱۸:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
    #سوپ زرشک
    مواد لازم :
    سينه مرغ 300 گرم
    جعفري خردشده 150 گرم
    قارچ خردشده 100 گرم
    رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
    آرد گندم دو قاشق سوپخوري
    آبليمو سه قاشق سوپخوري
    زرشك 200 گرم
    پياز يك عدد
    هويج 100 گرم
    سيب‌زميني 80 گرم
    روغن مايع نصف پيمانه
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    طرز تهيه سوپ زرشک :
    پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌‌دهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت مي‌ريزيم. سپس هويج و سيب‌زميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت مي‌‌پزيم. بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين مي‌كنيم .
  • leftPublish
  • ۱۸:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

    لازانیای مرغ و والک با سس مخصوص #
    مواد لازم برای چهار نفر :

    لازانیا : ۱ بسته

    والک : ۵۰۰ گرم

    فیله مرغ : ۳۰۰ گرم

    سیر ( تازه همراه با ساقه ) : ۷ عدد

    پنیر پیتزا : به مقدار لازم

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

    زرد چوبه : یک قاشق مربا خوری

    روغن مایع : به میزان لازم



    🍴مواد لازم برای تهیه سس سفید :

    کره : ۲۰ گرم

    آرد : ۱ قاشق سوپ خوری

    شیر : یک پیمانه

    نمک و فلفل سیاه : مقداری



    👈طرز تهیه لازانیای مرغ با والک :

    ۱ – پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید . فیله های را نگینی یک سانتی خرد کنید . در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید .

    ۲ – بعد از داغ شدن روغن ، پیاز ها را در تابه اضافه کنید تا سرخ شوند . وقتی پیاز داغ آماده شد ، زرد چوبه و فیله های مرغ را هم افزوده و همراه با پیاز تفت دهید .

    ۳ – والک و سیر تازه را خرد کرده و به تابع اضافه کنید . حالا نمک و فلفل را هم اضافه کنید ، در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مرغ به همراه سبزیجات بپزد . وقتی مرغ پخت حرارت را خاموش کنید .

    ۴ – برای آماده کردن سس سفید ، کره را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید . بعد از آب شدن کره ، آرد را هم اضافه کنید و به همراه کره تفت دهید . شیر و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا آرد گلوله نماند . سس را آنقدر هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و بعد حرارت را خاموش کنید .

    ۵ – لازانیا ها را در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نرم شوند . بعد آنها را آبکش کرده و از روی آب سرد رد کنید .

    نکته : برای اینکه ورقه های لازانیا به هم نچسبد ، آنها را از هم جدا کرده و در کناره های آبکش ، طوری بگذارید که روی هم قرار نگیرند .

    ۶ – فر را روشن کنید تا با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شود . کف ظرف مورد نظر را چرب کنید ، به عنوان لایه اول ورقه های لازانیا را بچینید ، با مایع والک و مرغ روی ورقه های لازانیا را بپوشانید و بعد روی آن کمی سس سفید ریخته و پخش کنید .

    ۷ – روی مواد را با مقداری پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و باز ورقه های لازانیا رو بچینید . به همین ترتیب مواد را بچینید تا جایی که لایه آخر لازانیا باشد . روی آنرا با سس سفید و پنیر پیتزا بپوشانید .

    ۸ – ظرف لازانیا را در طبقه وسط فر قرار دهید . مدت پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است . بهتر است تا جایی ظرف را حرارت دهید که روی لازانیا برشته و طلایی شود . بعد از این مدت ظرف را بیرون آورده و برش بزنید .

    در آخر لازانیا را میتوانید با سبزیجات و کاهو تزئین و رنگارنگ کنید .

  • ۱۸:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
    #شورینی
    مواد لازم:
    پنیر خامه ای / 100 گرم
    کره / 120 گرم
    تخم مرغ / 3 عدد
    نمک و فلفل سیاه / به مقدار لازم
    آرد / 160 گرم
    پنیر پارمسان / 3 قاشق غذاخوری
    ژامبون / 100 گرم
    فلفل دلمه ای / 1 عدد
    سبزیجات خشک معطر / 3 قاشق غذاخوری
    مواد لازم برای تزئین:
    خیار شور + گوجه فرنگی + گردو + زیتون + سیاه دانه + پنیر خامه ای + پودر سیر و...
    اردور شیک و خوشمزه شورینی
    طرز تهیه:
    گرم پنیر خامه ای را با کره ای که به دمای محیط رسیده خوب با همزن میزنید.
    تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را کمی با همزن میزنید تا به خورد مواد رفته و سپس دانه بعدی را اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را در این مرحله اضافه کنید.
    آرد را با پنیر پارمزان مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
    ژامبون ریز شده را به همراه فلفل دلمه ای ( درصورت دلخواه ) اضافه کرده و باز هم میزنیم. ( از سوسیس یا کالباس دودی استفاده نشود )
    سبزی خوردن خشک را اضافه کنید.
    مواد را هم بزنید تا یکدست شود، بعد داخل قیف ریخته و توی قالب بریزید. ( قالب را از قبل چرب کنید )
    میتوانید از قالبهای مستطیل شکل یا مینی مافین استفاده کنید.
    در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت دهید. ( فر را از یک ربع قبل روشن کنید تا گرم شود )
    روی شورینی ها را با پنیر خامه ای ِ زده شده و کمی پودر سیر تزئین کنید. برای تزئین از گوجه فرنگی + گردو + زیتون + سیاه دانه + خیارشور و خلاصه هر چیزی که دوست داشتید و دم دست بود میتوانید

  • ۱۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كاپ كيك اسفناج 

    مواد لازم


    اسفناج    350 گرم
    پنیر ریکوتا    1/2 فنجان
    پنیر پارمیزان    1/2 فنجان
    تخم مرغ    2 عدد
    سیر    1 حبه
    نمک    1/4 ق چ
    فلفل سیاه    1/4 ق چ


    طرز تهیه:

    اسفناجها را خرد می کنیم، سیر را هم رنده می کنیم در یک ظرف تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم.ظرف مخصوص کاپ کیکها (می توان از قالبهای آماده مافین هم استفاده کرد) را با روغن زیتون کمی چرب می کنیم و از مواد مخلوط درون کاپها را پر می کنیم ظرف را درون فر به مدت 15 الی 20 دقیقه گذاشته تا کیکها آماده شود..وقتی کیکها آماده شد و از فر خارج کردیم زمان می دهیم تا کیکها کمی خنک شده و بعد در ظرف سرو می چینیم.این مافینها هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو می شوند.

  • ۱۰:۵۳   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کباب حسینی

     

    سیخ چوبی مقدار لازم  .  سینه مرغ 3 عدد  .  فلفل دلمه ای 2 عدد  .  گوجه فرنگی 2 عدد

    پیاز 2 عدد  .  روغن مایع 2 قاشق غذاخوری  .  آبلیمو مقداری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

     

    طرز تهیه : سینه های مرغ را درشت خرد کنید و داخل کاسه بریزید سپس پیازهای خرد شده ، روغن مایع ، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و مخلوط نمایید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

     

    پس از مزه دار شدن مرغ را از یخچال خارج کنید ، فلفل های دلمه ای را مکعبی خرد کنید سپس روی سیخ یکی در میان مرغ و فلفل قرار دهید.

     

    ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، چند قاشق روغن را با 2 لیوان اب و مقداری آبلیمو مخلوط کنید و داخل ماهیتابه بریزید ، پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد سیخ های مرغ را داخل ماهیتاب قرار دهید و در آن را ببندید و اجازه دهید با حرارت کم مرغ ها بپزند.

     

    پس از پخت مقداری کره یا روغن داغ روی کباب ها بریزید و بهمراه گوجه های کباب شده ، نان یا برنج سرو کنید.

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     

    کباب دو رنگ

     

    فیله گوساله 800 گرم  .  فیله مرغ 200 گرم  .  پیاز 2 عدد  .  روغن زیتون 1/4 لیوان

    ماست یا دوغ 1/4 لیوان  .  زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری  .  نمک و فلفل مقداری

     

    طرز تهیه : فیله گوساله را به شکل مستطیل شکل و درست خرد کنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود سپس تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید و روغن زیتون و 1 پیاز رنده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 8 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

     

    فیله مرغ را نیز درشت برش بزنید و بکوبید تا پهن شود ، تکه های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و 1 پیاز خرد شده ، ماست یا دوغ ، زعفران دم کرده ، نمک و فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید سپس روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

     

    پس از این مدت زمان فیله های گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، روی هر تکه گوشت تکه ای مرغ قرار دهید و گوشت را رول کنید و با خلال دندان در جای خود محکم کنید ، به همین صورت تمام رول ها را آماده کنید و به سیخ بکشید سپس روی کباب پز یا درون فر کباب کنید.

     

    پس از آماده شدن کباب ها مقداری کره ذوب شده روی آنها بریزید و همراه با برنج ، نان ، ماست ، سالاد ، گوجه کبابی و … سرو کنید.

  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوفته مرغ با سس خامه تند

     

    سینه مرغ چرخ شده 500 گرم  .  برنج پخته سرد 1 لیوان  .  تخم مرغ درشت 1 عدد

    پیاز 1 عدد  .  کره 2 قاشق غذاخوری  .  آرد 2 قاشق غذاخوری  .  آب مرغ 2 لیوان

    خامه ترش یا ماست 1/4 لیوان  .  نمک و فلفل قرمز مقدار لازم  .  جعفری برای تزیین

    طرز تهیه : پیاز رنده شده ، سینه مرغ چرخ شده ، برنج پخته سرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شده و چسبندگی مناسبی پیدا کنند.

    داخل کاسه ای کمی آرد بریزید سپس با دست از مایه کوفته بردارید و به صورت گرد کف دست تان حالت دهید و در ارد بغلطانید ، داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، کوفته ها را اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند سپس کناری قرار دهید تا کوفته ها سرد شوند.

    داخل همان ماهیتابه ای که کوفته ها را سرخ کرده اید 2 قاشق غذاخوری کره بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید ، پس از اینکه کره ذوب شد 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود سپس 2 لیوان آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

     

    پس از اینکه سس غلیظ شد خامه ترش ، نمک و فلفل اضافه کنید ، مرتب هم بزنید تا سس خودش را بگیرید سپس کوفته ها را اضافه کنید ، چند دقیقه صبر کنید تا کوفته ها گرم شوند ( دقت کنید که کوفته ها در زمان اضافه شدن به سس سرد باشند ) ؛ کوفته های آماده را در ظرف بریزید و با مقداری جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     مرغ با سس قارچ و خامه

     مواد لازم:

    یک تا یک و نیم کیلوگرم مرغ بدون استخوان (با پوست) (ما از ران استفاده کردیم)
    یک و نیم قاشق چایخوری نمک
    نصف فنجان آرد
    یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
    یک چهارم فنجان روغن زیتون (به علاوه ی دو قاشق غذاخوری اضافه تر)
    ۱ قاشق غذاخوری کره
    یک چهارم فنجان عصاره مرغ
    ۱ عدد پیاز کوچک (خرد شده)
    ۳۴۰ گرم قارچ تازه (خرد شده)
    ۱ حبه سیر (له شده)
    یک چهارم قاشق چایخوری آویشن خشک یا یک قاشق چایخوری آویشن تازه
    نصف فنجان خامه ترش
    نصف فنجان خامه پرچرب

    طرز تهیه:

    به گزارش آکاایران نصف فنجان آرد را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را در یک کاسه کم عمق مخلوط کنید. مرغ را در این آرد قرار داده تا همه ی قسمت هایش به آرد آغشته شود.

    فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، تکه های مرغ را داخل آن ریخته و سرخ کنید (قسمت پوست مرغ باید سمت کف ماهیتابه باشد). روغن باید به اندازه ای داغ باشد که مرغ سریع سرخ شود اما نه خیلی داغ که آنها را بسوزاند. ما فقط می خواهیم طلایی شوند.

    یک ظرف مخصوص فر برداشته و داخل آن را با کره چرب کنید. تکه های مرغ را در یک ردیف چیده طوری که قسمتی که پوست دارد به سمت بالا باشد. برای حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه مرغ را داخل فر قرار دهید تا بپزد. (می توانید با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگترین تکه مرغ را کمی برش داده تا ببیند پخته یا خیر)

    حدود ۲۰ دقیقه قبل از اتمام پخت مرغ، شروع به درست کردن پیاز و قارچ شوید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و تا زمانی که نرم و طلایی رنگ شوند آنها را تفت دهید (حدود ۶ تا ۷ دقیقه). بعد از این زمان پیاز را از ماهیتابه خارج کرده و داخل یک کاسه بریزید. قارچ را در همان ماهیتابه ریخته و به همراه سیر و آویشن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و تا زمانی که قارچ ها طلایی رنگ شوند ادامه دهید. بعد پیاز را به ماهیتابه برگردانده و اگر خواستید سیر را خارج کنید.

    حالا خامه ترش و خامه پرچرب را به مخلوط پیاز اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم. سعی کنید این مخلوط گرم بماند اما نجوشد. در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود.

    وقتی مرغ آماده شد، آن را از فر بیرون آورده و در بشقاب قرار داده و سس قارچ را روی آن یا کنارش بریزید.

    با برنج یا نودل سرو کنید.

  • ۱۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    باقلا پخته با سبزیجات معطر

    باقلای تازه ریز با پوست دوم                 400 گرم

    کره مارگارین                                         15 گرم یا یک قاشق سوپ‌خوری  

    پیازچه بزرگ حلقه‌حلقه شده                 4 تا 5 عدد

    گشنیز تازه خردشده                             یک قاشق سوپ‌خوری

    نعنای تازه خردشده                              یک قاشق سوپ‌خوری

    پودر زیره                                              نصف قاشق چای‌خوری  

    روغن زیتون                                          یک قاشق سوپ‌خوری

    نمک                                                    به مقدار لازم

     

    طرز تهیه:

    ,آموزش پخت انواع غذا با آکا

    * باقلاها را از پوست اول جدا کرده و در قابلمه ‌ای حاوی آب و کمی نمک بپزید.

    * در این فاصله پیازچه‌ ها را نیز پاک کرده و پس از شستن، آنها را حلقه‌ حلقه کنید.

    * باقلاها را پس از اطمینان از پخته ‌شدن، داخل سبدی آبکشی کرده، کمی صبر کنید تا سرد شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنید.

    * تابه کوچکی آماده کنید و پس از ریختن کره در آن، تابه را روی شعله اجاق ‌گاز قرار دهید تا آب شود.

    * سپس پیازچه‌ های حلقه‌ حلقه‌ شده را در کره بریزید و مقداری تفت دهید. برای این کار 2 تا 3 دقیقه زمان کافی است.

    * پس از آن، باقلای سبز و سپس گشنیز و نعنای تازه را همراه پودر زیره و کمی نمک اضافه کنید و مقدار کمی حرارت دهید.

    * در پایان روغن زیتون را اضافه کنید و بعد از ریختن باقلاها در ظرف مورد نظر، به‌ همان صورت داغ سرو کنید.

    ,آموزش پخت انواع غذا با آکا

    نکته:

    مرحله پوست‌ کندن باقلا را می ‌توانید قبل از پخت آن انجام دهید. برای این کار کافی است مقداری نمک روی باقلای خام با پوست بریزید و چند دقیقه صبر کنید.

    سپس با ایجاد شکافی کوچک در پوست باقلا ، مغز هر کدام به‌ راحتی خارج می ‌شود.

    پس از آن، مرحله پخت باقلا را در آب و نمک انجام دهید.

  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوفته‎ خوشمزه و سنتی اصفهان، با ترکیب تازه از باقالا و شوید و طعمی متفاوت از کوفته‌هایی که تاکنون خورده‌اید.

    کوفته شوید‌باقلا (باقالی) غذای سنتی اصفهان است که مانند کوفته‎های سنتی شهرهای دیگر طعم  خوشمزه و مخصوص به خودش را دارد.

    مواد لازم: 

    گوشت چرخ کرده  300 گرم

    شوید300 گرم

    باقلای سبز300 گرم

    برنج     150 گرم

    تخم مرغ1 عدد

    روغن4 قاشق غذاخوری

    پیازداغ3 قاشق غذاخوری

    زعفران حل شده1 قاشق غذاخوری

    نمکبه مقدار لازم

    فلفل به مقدار لازم

    زردچوبهبه مقدار لازم

    دارچینبه مقدار لازم

    طرز تهیه:

    برنج را پاک کرده و می شوئیم؛ سپس برای چند ساعت خیس می‌کنیم.

    باقلا را پاک می‎کنیم و پوست دوم آن را نیز گرفته و می‎شوریم.

    شوید را نیز پاک کرده و می‎شوریم. بعد از اینکه آب آن رفت و کمی خشک شد ریز خرد می‎کنیم.

    پس از اینکه برنج چند ساعت خیس خورد در 1 ظرف بزرگ برنج خیس خورده، گوشت، باقلا، شوید، تخم مرغ، 1 قاشق از پیاز داغ، نمک، فلفل، زرد چوبه، زعفران را می‎ریزیم و آنها را با هم خوب ورز می‎دهیم تا چسبندگی پیدا کند.

    در 1 قابلمه بزرگ بقیه پیاز داغ را با کمی روغن و زردچوبه تفت می‎دهیم. سپس کمی آب و زعفران حل شده داخل قابلمه می‎ریزیم و می‎گذاریم تا روی حرارت جوش آید. (در صورت دلخواه و برای مزه‎دارتر شدن کوفته می‎توانیم در این آب کمی رب گوجه و چند عدد آلو بیندازیم) بعد از جوش آمدن حرارت را کم می‎کنیم و از مواد کوفته به اندازه 1 پرتقال برداشته و با دست گرد می‎کنیم و در آب جوش قرار می‎دهیم.

    تمام مواد کوفته را به این ترتیب کوفته می‎کنیم و داخل آب جوش می گذاریم. حرارت را ملایم کرده و می‎گذاریم تا کوفته‎ها کاملاً مغز پخت شوند.

  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراک مکزیکی بوقلمون و قارچ

    مواد لازم برای تهیه سس

    3 عدد فلفل دلمه ای رنگی

    1 پیمانه آب مرغ

    2 حبه سیر خرد شده

    1 عدد پیاز خرد شده

    2 ق س گشنیز خرد شده

    به میزان لازم نمک و فلفل

    3 ق س کره نرم شده

    2 ق س آرد

    1 پیمانه شیر

    2 /1 پیمانه خامه

    مواد لازم برای خوراک

    3 ق س کره نرم شده

    2 پیمانه قارچ خرد شده

    2 پیمانه ذرت پخته

    2 عدد پیازچه خرد شده

    4 پیمانه بوقلمون پخته و خرد شده

    1 پیمانه آب مرغ

    2 پیمانه پنیر چدار رنده شده

    6 عدد نان ترتیلا

    طرز تهیه:

    1. برای تهیه سس فلفل دلمه ای ها را خرد کنید و آنها را همراه با آب مرغ، سیر، پیاز، گشنیز و مقداری نمک و فلفل داخل غذا ساز یا مخلوط کن بریزید تا پوره نرمی حاصل شود. در یک تابه کره را بریزید و آرد را داخل آن کمی تفت دهید. شیر و خامه را بیفزایید و حرارت را زیاد کنید تا سس کمی غلیظ شود، سپس پوره را داخل آن بریزید و مواد را باهم مخلوط کنید. تابه را حدود 20-15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس غلیظی حاصل شود.

    2.  در یک تابه کره  بریزید و  روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ ها را داخل آن حدود 5 دقیقه سرخ کنید.  ذرت و پیازچه را اضافه کرده و همراه با قارچ تفت دهید.  حالا بوقلمون خرد شده را همراه با آب مرغ داخل تابه بریزید. صبر کنید تا خوراک جا بیفتد. مقداری نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید.

    3. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. ظرف مورد نظرتان را چرب کنید. نیمی از مخلوط قارچ را داخل ظرف بریزید، روی آن نیمی از سس را بریزید. روی سس نیمی از پنیر و روی پنیر 3 عدد نان ترتیلا قرار دهید. لایه بعدی را هم به همین ترتیب آماده کنید. در انتها روی نان های ترتیلا کمی پنیر بریزید. ظرف را 30-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوراک آماده شود.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان