باقلا پخته با سبزیجات معطر
باقلای تازه ریز با پوست دوم 400 گرم
کره مارگارین 15 گرم یا یک قاشق سوپخوری
پیازچه بزرگ حلقهحلقه شده 4 تا 5 عدد
گشنیز تازه خردشده یک قاشق سوپخوری
نعنای تازه خردشده یک قاشق سوپخوری
پودر زیره نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون یک قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
* باقلاها را از پوست اول جدا کرده و در قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک بپزید.
* در این فاصله پیازچه ها را نیز پاک کرده و پس از شستن، آنها را حلقه حلقه کنید.
* باقلاها را پس از اطمینان از پخته شدن، داخل سبدی آبکشی کرده، کمی صبر کنید تا سرد شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنید.
* تابه کوچکی آماده کنید و پس از ریختن کره در آن، تابه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.
* سپس پیازچه های حلقه حلقه شده را در کره بریزید و مقداری تفت دهید. برای این کار 2 تا 3 دقیقه زمان کافی است.
* پس از آن، باقلای سبز و سپس گشنیز و نعنای تازه را همراه پودر زیره و کمی نمک اضافه کنید و مقدار کمی حرارت دهید.
* در پایان روغن زیتون را اضافه کنید و بعد از ریختن باقلاها در ظرف مورد نظر، به همان صورت داغ سرو کنید.
نکته:
مرحله پوست کندن باقلا را می توانید قبل از پخت آن انجام دهید. برای این کار کافی است مقداری نمک روی باقلای خام با پوست بریزید و چند دقیقه صبر کنید.
سپس با ایجاد شکافی کوچک در پوست باقلا ، مغز هر کدام به راحتی خارج می شود.
پس از آن، مرحله پخت باقلا را در آب و نمک انجام دهید.