خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۱:۱۴   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کتلت لوبیا و قارچ

     

     سیب زمینی متوسط  3 عدد   .   قارچ 300 گرم   .   پیاز متوسط  1 عدد   .   کنسرو لوبیا  1 قوطی

    سیر  2 حبّه   .   تخم مرغ 1 عدد   .  روغن   .   زردچوبه   .   نمک   .  فلفل

    طرز تهیه: پیاز و سیر را خرد و با یک قاشق روغن آنها را سرخ کنید. قارچها را هم خرد کرده و با یک قاشق روغن، تا رسیدن به رنگ طلایی مایل به قهوه ای تفت دهید.

    سیب زمینی ها را آبپز و سپس رنده کنید.

     پیاز و سیر، قارچها، سیب زمینی رنده شده و لوبیا را در میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید.

      تخم مرغها را روی مواد بشکنید و ادویه جات را اضافه کنید. مواد را خوب باهم مخلوط کنید و بعد آنها را به شکل دلخواه در بیاورید. آنها را به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن کمی سرخ کنید.

     نکته: کتلت لوبیا و قارچ مانند کتلت های دیگر چسبندگی خیلی خوبی ندارد بنابراین در پخت آن باید با دقت بیشتری عمل کرد تا کتلت وا نرود.

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     قارچ برگر

     :نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم

    جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

    فلفل دلمه سبز (قرمز هم باشه خوبه ) 1عدد

    قارچ 10 عدد متوسط

    پیاز 1 عدد متوسط

    گوشت چرخ کرده 200 گرم

    طرز تهیه قارچ برگر

    قارچهای شسته شده فلفل دلمه و پیاز و جعفری را  جداگانه بریزین تو خرد کن و یک چرخ بدین تا خرد شن. همه را با هم تو یک کاسه مخلوط کنید و همراه با گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری خوب ورز بدین تا مخلوط شن.  

     بعد از ورز دادن بذارین تو یخچال نیم ساعت بمونه تو خوب انسجام پیدا کنه و بعد تو دست بهش شکل بدین و توی ماهیتابه که کمی روغن توش ریختین بذارین با حرارت متوسط سرخ بشه. 

     

  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اسموکی برگر :

    گوشت چرخ کرده 1 کیلو

    پیاز رنده شده 1 عدد

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    خردل 1 قاشق مرباخوری

    فلفل سبز نرم شده 1 عدد

    کاهو به مقدار لازم

    سس گوجه فرنگی به مقدار لازم

    سس مایونز به مقدار لازم

    طرز تهیه اسموکی برگر :

     گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، خردل و فلفل سبز له شده مخلوط می کنیم.

    از مواد مخلوط شده کمی بر می داریم و به شکل همبرگر گرد می کنیم.

    سپس به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم.سپس همبرگرها را بر روی توری گریل باربیکیو های کاپکو قرار می دهیم تا طلایی رنگ شود.

    همبرگرهای کباب شده را لای نان ساندویچی گرد می گذاریم و روی آن را با سس مایونز ، کاهو و سس گوجه فرنگی می پوشانیم.

  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    میگو پفکی

    ▪ میگو ۱ کیلو

    ▪ پیاز یک عدد ( درشت )

    ▪ آرد ۳/۲ لیوان

    ▪ آبلیمو یک قاشق سوپخوری

    ▪ ماست دو قاشق سوپخوری

    ▪ زعفران نصف قاشق چایخوری

    ▪ تخم مرع یک عدد

    ▪ نمک مقدار لازم

    ▪ بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

    ▪ فلفل مقدار لازم

    ● روش تهیه : 

    ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفکی را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیکه مایع سفت شد با اضافه کردن کمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می کنیم ) سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .

    یک ظرف کوچک ( برای اینکه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد که روغن نسوزد .

  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دلمه کلم برگ

    مواد لازم

    برنج 1 پیمانه (160 گرم)

    فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

    آلو خورشی1 پیمانه

    رب گوجه‌فرنگی 4  قاشق سوپ‌خوری (60 گرم)

    روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن)به مقدار لازم

    پیاز (خردشده)1عدد (150 گرم)

    گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)400 گرم

    زعفران (ساییده و حل‌شده در آب) 2 قاشق سوپ‌خوری

    شکر یک دوم  پیمانه (80 گرم)

    آب‌ لیموترش 3 قاشق سوپ‌خوری (40 میلی‌لیتر)

    دارچین یک دوم قاشق چای‌خوری (2 گرم)

    سبزی (پاک و خردشده) 200 گرم

    کلم‌برگ1 عدد (1100 گرم)

    کره یک دوم  پیمانه (80 گرم)

    سبزی شامل تره، جعفری (جمعاً 100 گرم)، شبت، گشنیز (جمعاً 60 گرم) و ترخون (40 گرم) می‌باشد.

    طرز تهیه

    1. برنج را از سه ساعت قبل با مقداری آب و  نمک خیس کرده، سپس هنگام پخت، آب روی آن را خالی کرده، آلو را نیز از یک ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید.

    2. در قابلمه‌ای مناسب، مقداری آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی‌که جوش آمد، برنج را به مدت پنج تا هفت دقیقه داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید تا نیم پز شود، سپس در آبکش بریزید.

    3. در تابه ای مناسب، نیمی از رب گوجه‌ فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا خوش رنگ شود، سپس در تابه ای دیگر، پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود، گوشت را به آن اضافه کرده و با حرارت بالا تفت دهید تا گوشت کاملاٌ سرخ شود، پس از آن، کمی نمک و فلفل به گوشت اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید، دو پیمانه آب و رب گوجه فرنگی سرخ شده را به آن افزوده و حرارت را ملایم کنید تا آب آن تبخیر شود.

    4. در اواخرِ پخت، نیمی از زعفران، نیمی از شکر، نیمی از آب‌لیمو و نیمی از دارچین را به تابه اضافه کنید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.

    5. سبزی را در تابه ای حاوی روغن به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید و به همراه برنج به مواد بالا اضافه کنید.

    6. کلم ‌برگ درسته را در آب جوش قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد. کمی نمک به آن بیفزایید و اجازه دهید به مدت دو دقیقه دیگر در آب جوش بماند تا بپزد، سپس از آب خارج کرده و برگ های کلم را از آن جدا کنید و مجدداً در آب جوشی که به آن کمی نمک افزوده بودید، قرار دهید. یکی دو جوش که زد، در آبکش بریزید و با چاقویی تیز، قسمت های کلفت کلم را بگیرید.

    7. مایه دلمه را در گوشه‌ای از برگ کلم قرار دهید و آن را به صورت رول بپیچانید (دقت کنید دلمه‌ها مرتب و منظم پیچیده شوند و همه به یک اندازه باشند)

    8. کفِ قابلمه‌ای مناسب، مقداری روغن بریزید و با چند عدد برگِ کلم کف قابلمه را بپوشانید، دلمه‌ها را طوری روی آن قرار دهید که نوک آزاد برگ در زیر قرار گیرد. یک ردیف را چیده، ردیف دوم را خلاف جهت ردیف اول بچینید.

    9. کره را گرم کرده، باقی مانده رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید، سپس به همراه سه پیمانه آب، مقداری نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید. زمانی که داغ شد، روی دلمه‌ها ریخته، بشقاب سنگینی روی دلمه ها بگذارید، سپس درِ قابلمه را ببندید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آن بلند شود. زمانی که بخار آن بلند شد، حرارت را ملایم کنید و بگذارید دلمه به مدت یک ساعت و30 دقیقه بپزد (آب دلمه باید کم باشد و به دفعات از کناره های قابلمه روی آن ها ریخته شود).

    10. در اواخرِ پخت، بقیه شکر، آب‌لیمو، آلو (به همراه آب آن) زعفران و دارچین را مخلوط کرده و به دلمه بیفزایید؛ پس از پخت، دلمه را در ظرف مورد نظر قرار داده، از مایع دلمه روی دلمه ها بریزید و سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۵:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    استیک با سبزیجات گریل‌شده

    مواد لازم (برای 2 نفر):

    اورگانو تازه (خردشده) / 2 قاشق سوپ‌خوری

    نعناع (خرد‌شده)  1/4 پیمانه

    پوست لیموترش (رنده‌شده) 1 قاشق غذاخوری

    آب لیموترش  2 قاشق سوپ‌خوری

    فلفل سیاه (پودرشده) و نمک  به مقدار لازم

    استیک فیله 200 گرم

    کدو (حلقه‌ای خردشده) 200 گرم

    فلفل دلمه‌ای زرد (حلقه‌ای خردشده)  200 گرم

    قارچ (اسلایس‌شده)  200 گرم

    بادنجان (حلقه‌ای خردشده) 240 گرم

    پیاز ترشی (چهارقاچ‌شده) / 2 عدد

    گوجه‌فرنگی مینیاتوری (دو‌نیم‌شده) 5 عدد

    سیر (خرد‌شده) 4 عدد

    جعفری (خرد‌شده)  1/4 پیمانه

    روغن‌زیتون به مقدار لازم

    روش تهیه:

    1.در ظرفی گود، اورگانو، نعناع، رنده پوست لیموترش، یک قاشق سوپ‌خوری از آب لیموترش و فلفل سیاه را بریزید و مخلوط کنید، استیک را به مواد مرینیت اضافه کنید و از مواد روی سطح گوشت بریزید، سپس روی ظرف را بپوشانید و به‌مدت هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزه‌دار شود.

    2.در این فاصله، کدو، فلفل دلمه‌ای، قارچ، بادنجان، پیاز، گوجه‌فرنگی، سیر، جعفری و مقداری روغن‌زیتون را در ظرفی بزرگ بریزید و مخلوط کنید، سپس سبزیجات را روی صفحه گریل چرب‌شده یا باربیکیو گریل کنید یا می‌توانید در تابه‌ای حاوی روغن‌زیتونِ داغ تفت دهید.

    3.بقیه آب لیموترش را به سبزیجات اضافه کرده و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید (سبزیجات را گرم نگهدارید).

    4.به استیک مزه‌دار شده، کمی نمک بیفزایید، سپس در همان صفحه گریل، گریل کرده تا به درجه پخت دلخواه برسد، سپس استیک را در ظرفی مناسب قرار دهید و اطراف آن را با سبزیجات گریل‌شده تزیین و سرو کنید.

    جایگزین:

    می‌توانید به‌جای گوجه‌فرنگی مینیاتوری، از دو عدد گوجه‌فرنگی خردشده و به‌جای اورگانو از دو ساقه رازیانه یا یک قاشق سوپ‌خوری رزماری نیز استفاده کنید.

    نکته:

    استیک را می‌توانید براساس ذائقه‌تان به سه روش گریل و تهیه کرده یا در تابه سرخ کنید:

    پخت خون‌دار rare steak که مدت زمان پخت آن، دو تا چهار دقیقه است.

    پخت متوسط medium steak که مدت زمان پخت آن، سه تا شش دقیقه است.

    پخت کامل well - done که مدت زمان پخت آن، چهار تا هشت دقیقه است.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پنه با سس الفردو

    مواد لازم

    سینه‌مرغ (بی‌استخوان)1 عدد (200 گرم)

    پیاز (خردشده)1 عدد (140 گرم)

    زعفران (ساییده و حل شده در آبجوش)1 قاشق چایخوری (7 میلی‌لیتر)

    آب‌لیموترش1 قاشق سوپخوری (14 میلی‌لیتر)

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    روغن‌مایع به مقدار لازم

    سیر (کوبیده)2 حبه (10 گرم)

    قارچ (ورقه شده)4 عدد (60 گرم)

    پاستا پنه100 گرم

    شیر1 پیمانه (160 میلی‌لیتر)

    قرص مرغ (پودرشده)نیم عدد

    خامه یک سوم پیمانه (65 میلی‌لیتر)

    پنیر موزارلا (رنده‌شده)100 گرم

    طرز تهیه

    1. سینه مرغ را به طور یکدست برش زده و با پیاز ، زعفران ، آب‌لیموترش ، نمک و فلفل به مدت دو ساعت مزه‌دار کنید. 

    2. در مقداری روغن ، سینه مرغ را تفت‌داده و سیر را اضافه کنید. پس از کمی تفت ، قارچ را نیز به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و تفت دهید.

    3. مقداری نمک و روغن مایع را در آب در حال جوش بریزید و پاستا را اضافه کرده بجوشانید به حدی که پاستا کاملا نرم شود. سپس در آبکش ریخته روی آن مقداری آب بریزید. 

    4. در ظرفی دیگر شیر را بجوشانید و پاستا را به همراه قرص مرغ به آن اضافه و روی حرارت قرار داده به حدی بماند تا شیر تقریبا" به خورد پاستا برود. 

    5. مخلوط سینه‌مرغ را اضافه و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید. 

    6. خامه و پنیر را اضافه کرده مخلوط کنید. از روی حرارت برداشته در ظرف مورد نظر بریزید. در صورت تمایل روی آن را کمی پنیر بپاشید و به دلخواه تزئین کنید. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کلوچه گوشت

    مواد لازم برای خمیر کلوچه

    تخم مرغ : ۲ عدد

    روغن مایع : نصف پیمانه

    ماست : نصف پیمانه

    بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری

    زعفران دم کرده : مقداری

    آرد : یک پیمانه سرخالی

    نمک : یک قاشق مربا خوری

    آویشن یا ادویه دلخواه: به میزان لازم

    کنجد : مقداری 

    مواد لازم برای میان کلوچه

    پیاز ریز شده : ۲ عدد

    گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

    سیر ریز شده : ۳ حبه

    فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک

    ریحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری

    هویج رنده شده : یک عدد متوسط

    رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

    ادویه دلخواه : مقداری

    طرزتهیه 

    پیاز رو تفت بدید ، سیر رو بهش اضافه کنید ، بعد گوشت رو افزوده خوب تفت بدید بعد فلفل دلمه ای ، هویج ، نمک ، ادویه و رب رو افزوده ۱۰ دقیقه تفت دهید درانتها ریحان رو افزوده مخلوط کرده ازرو حرارت بردارید.

    تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب هم بزنید بعد روغن رو بهش اضافه کنید ، ماست و بیکینگ پودر رو هم با هم مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید درانتها آرد وعفران رو افزوده خوب مخلوط کنید خمیر بدست آمده غلظتی مثل فرنی خواهد داشت 

    ساندویج ساز رو گرم کنید ، نیازی نیست که چربش کنید ، کمی کنجد تو خونه هاش بریزید

    تو هرخونه یه قاشق از خمیر بریزید

    روی هر کدوم یه قاشق ازمایع گوشتی بریزید

    مجددا روی اونها یه قاشق خمیر بریزید و روروشن کنجد بپاشید

    ساندویج ساز رو ببندید و حدود سه دقیقه کلوچه هار و بپزید ، شاید کمی بیشتر یا کمتر بسته به اینکه بخواهید چقدر سرخ بشه زمان ببره

  • ۲۰:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #پيتزا_كاپ

    هم خيلي راحته هم خوشمزه ... اول نون تست ها تون رو قالب گرد بزنيد و قشنگ با وردنه باز كنيد و داخل قالب هاي مافين بذاريد حلا توش رو با هر چي دوست داريد پر كنيد و بعد بذاريد تو فر، من مرغ ريش شده رو با فلفل دلمه رنگي و ذرت سرخ كردم و روش پنير پيتزا ريختم

  • ۲۰:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #پاستا با سس #قارچ_تن_ماهي

    😋 پياز رو تفت بديد با كمي كره بعد قارچ و فلفل تند اضافه كنيد حرارت رو زياد كنيد كه قارچ آب نندازه حالا كمي نمك و زرد چوبه و يه قاشق رب گوجه بزنيد ، كمي كه تفت خورد تن ماهي رو اضافه كنيد

  • leftPublish
  • ۲۰:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهيه #پيتزا_پاي: 

    در ظرفي ١/٢ ق چ خمير مايه رو با ١٥٠ ميلي ليتر اب ولرم و ٢ ق چ شكر مخلوط كرده كنار ميگذاريم تا عمل بياد يا پف كنه، حالا به ١٥٠ گرم آرد ١/٢ ق چ نمك و ٢٥ ميلي ليتر روغن اضافه كرده و مايه خمير را روي آن ريخته و هم ميزنيم تا يكدست شود، و آن را يكساعت استراحت ميدهيم.  مواد مياني شامل ژامبون -پنير پيتزا- قارچ- فلفل دلمه -ذرت .

    حالا خمير استراحت داده شده را به دو قسمت نامساوي تقسيم كرده قسمت بزرگتر را با وردنه باز كرده و داخل قالب كمربندي چرب شده پهن ميكنيم طوري كه كاملا از ديواره ها بالا بيايد حالا مواد مياني را بصورت ژامبون قارچ فلفل دلمه ذرت و پنير پيتزا و دوباره به همين ترتيب پر ميكنيم  و حالا قسمت دوم خمير را باز كرده بصورت درپوش رو اين مواد قرار ميدهيم و كناره ها را كامل ميبنديم يعني خميرها را به هم ميچسبانيم و داخل فر قرار ميدهيم به مدت ٤٠ دقيقه ١٧٥ درجه (البته تو فر من با اين درجه شما بايد خودتون تشخيص بديد)

  • ۰۳:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    پیتزا نون باگت

    مواد لازم :
    برای 4 نفر
    پنیر پارمسان در صورت تمایل) 1 بسته
    گوجه فرنگی گوجه فرنگی میزان دلخواه
    پنیر پیتزا (موزارلا) به مقدار دلخواه
    سس گوجه فرنگی (نسبتا بزرگ) 1 بسته
    نان باگت 1 بسته
    ریحان تازه میزان دلخواه
    زیتون (حلقه شده) میزان دلخواه
    پیاز (بزرگ) پیاز 1 عدد
    گوشت چرخ کرده 1 یا 2 بسته

    این پیتزا خیلی شیک و سبکه میتونه به عنوان یک پیش غذا هم سرو بشه یا یک غذای سبک برای شام.
    ببینید، تهیه این پیتزا کاملا سلیقه ای هست و میتونید هر مواد دلخواهی رو توش بریزید و با هر مزه ای که میخواین اونو سرو کنید ..
    پیاز رو در کمی روغن با زردچوبه تفت میدیم. گوشت رو هم جدا در کمی روغن با نمک و فلفل و نصف یک پیاز رنده شده تفت میدیم. نان ها رو از وسط نصف میکنیم. در اون کمی سس میریزیم تا روش رو کاملا بپوشونه. بعد هم روشون پنیر میریزیم به مقدار زیاد و موادی که میخوایم بهش اضافه میکنیم. روی یکی فقط پیاز. روی یکی فقط گوشت، روی یکی گوجه فرنگی و ریحون و زیتون… یا اگر خواستین همه مواد رو با هم مخلوط کنید روی نون بذارید .. به شکل های مختلفی میچینیم و در فر از قبل گرم شده میذاریم. این پیتزا فقط کافیه در حدی در فر بمونه که پنیرش آب شه و روشون طلایی شه. اگر بیشتر بذارید نون خشک میشه.
    نوش جان
  • ۰۳:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    بدون فر پیتزای خانگی بپزید👇👇

    برای 8 عدد پیتزای کوچک
    زمان آماده سازی : 25 دقیقه
    زمان پخت : 6 – 8 دقیقه
    مواد لازم خمیر پیتزا

    آرد
    3 و نیم – 4 فنجان
    مخمر فوری پیتزا
    1 بسته حدود 21 گرم
    شکر
    1 ق غ
    نمک
    1 – 1 و نیم ق چ
    آب خیلی گرم حدود 60 درجه
    1 و یک سوم فنجان
    روغن زیتون
    یک سوم فنجان
    آرد اضافه
    برای ورز دادن
    مواد لازم روی پیتزا
    سوسیس پخته و خرد شده
    225 گرم
    پنیر موزارلا رنده شده
    2 فنجان
    فلفل قرمز شیرین خرده شده
    نصف فنجان

    ریحان تازه

    طرز تهیه :

    در این مقاله از آکاایران به شما آموزش میدهیم بدون فر پیتزای خانگی بپزید .
    تابه گریل یا یک ظرف نچسب را روی حرارت بگذارید تا داغ شود .
    2 فنجان آرد ، مخمر ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید . آب خیلی گرم را اضافه کرده و حدود 1 دقیقه هم بزنید تا مخلوط شوند . مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید و دور پره خمیر گیر همزن جمع شود .
    خمیر را جع کرده و روی سطح آرد پاشی شده حدود 5 دقیقه ورز دهید .
    خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و روی سطح آرد پاشی شده به اندازه ی دایره های 20 سانتی پهن کنید
    با دست خمیر را برداشته روی تابه گریل به مدت 3 – 4 دقیقه طبخ نمایید تا زمانی که کف نانها کمی قهوه ای شود و روی خمیر خودش را بگیرد .
    نان را از تابه گریل روی یک سینی منتقل کنید .
    کمی سس به دلخواه روی نان کشید و مواد روی پیتزا را به دلخواه و سلیقه خودتان رویش بگذارید .

    دوباره نان ها را به مدت 3 – 4 دقیقه در تابه گریل گذاشته تا کف نان ها کاملا قهوه ای شده و پنیر رویشان ذوب شود .

    میتوانید برای بهتر ذوب شدن پنیر در تابه را بگذارید .

    بعد از اتمام پخت روی پیتزا ریحان خرد شده ریخته و میل نمایید .

  • ۰۳:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    رب پلوشیرازی💥سورپرایزامشب👇👇

    مواد لازم برای۵ نفر
    برنج ۴ پیمانه
    رب انار ۱/۲ پیمانه
    گردو (نگینی شده) ۱/۲ پیمانه
    شکر ۲ قاشق سوپ خوری
    پیاز (سرخ شده) ۴ قاشق سوپ خوری
    گوشت (ماهیچه با استخوان) ۷۰۰ گرم
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه
    ۱- ابتدا برنج را شسته، با نمك دو ساعت خیس می‌كنیم. آب را جوش آورده و برنج را در آب جوش ریخته تا كمی نرم شود، سپس در آبكش می‌ریزیم.
    ۲- در فاصله زمانی كه برنج در حال جوشیدن می‌‌باشدكشمش‌ها را شسته، سپس با رب انار، گردو و پیاز داغ در روغن تفت می‌دهیم.
    ۳- شكر، نمك و فلفل را افزوده و حرارت را خاموش می‌كنیم. در ظرفی مناسب گوشت را به همراه مواد دلخواه آب پز كرده و وقتی آب آن كاملا تبخیر شد ابتدا با روغن خود گوشت و سپس با مقداری كره خوب سرخ میكنیم .
    ۴- سپس مواد را لابه‌لای برنج داده و برنج را دم می‌كنیم، پس از آن در ظرف سرو كشیده و روی آن را با برنج زعفرانی و گوشت تزیین می‌نماییم.

    سایر نکات
    رب پلو غذایی بسیار خوشمزه و محبوب در استان فارس است .این غذا جزو غذاهای سنتی شیرازی است و به شیرازی پلو هم معروف است.
    اگر دوست دارید غذایتان ترش باشد از رب نارنج استفاده كنید.
    اگر از رب انار شیرین استفاده می‌كنید، می‌توانید شكر را حذف نمایید.
    این برنج را می‌توانید با گوشت قلقلی سرخ شده و یا مرغ نیز سرو كنید.


  • ۰۳:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    گالت سیب‌زمینی با پیازچه برای مبتلایان به دیابت👇👇

    این غذا، یک غذای خوشمزه و متنوع، مناسب برای مبتلایان به دیابت است. طرز تهیه و مواد لازم آن را بخوانید.
    مدت زمان پخت: 15 دقیقه
    تعداد نفرات: 4 نفر
    مواد لازم:

    سیب زمینی بزرگ                      1 ع
    پیاز                                            1 عدد
    تخم مرغ                                    2 عدد

    آرد گندم کامل                        نصف قاشق غذاخوری
    روغن                                        1 قاشق غذاخوری
    سیر                                         1 حبه
    خردل                                        1 قاشق چای‌خوری
    پیازچه                                       کمی

    فلفل و نمک                              به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    * ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و رنده کنید.
    * سیب زمینی رنده شده را در حوله‌ی کاغذی یا دستمال بریزید تا آبش کشیده شود.

    * پیاز و سیر را پوست کنده و خیلی ریز خرد کنید.

    * تخم مرغ‌هایی که داشتید را هم بزنید و به سیب زمینی‌های رنده شده اضافه کنید.

    * سپس پیاز و سیر خرد شده و همچنین خردل و فلفل و نمک را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید.

    * چهار عدد گالت درست کنید و در آرد بغلتانید.

    * ماهی تابه را با روغن داغ کرده و گالت ها را در آن قرار دهید. اجازه دهید هر طرف گالت به مدت 5 دقیقه با دمای ملایم سرخ و طلایی شود.
    * پیازچه‌ها را خرد کنید و روی گالت هایتان بپاشید و میل کنید.
  • ۰۳:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر) 👇👇

    آبلیمو به مقدار لازم
    آرد سوخاری به مقدار لازم
    زردچوبه به مقدار لازم
    زنجبیل 2 قاشق چای خوری
    تخم مرغ 2 عدد
    پیاز (رنده شده) 1 عدد متوسط
    برنج 5 پیمانه
    ماهی 5 تکه
    سبزی (آب پز یا بخار پز) 3 پیمانه
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    طرز تهیه پلو:

    برنج رو بعد از آبکش کردن با سبزی مخلوط میکنیم و توی قابلمه مناسبی میریزیم تا دم بکشد.

    طرز تهیه ماهی سوخاری:

    اول ماهی هارو داخل شیر میذاریم و اجازه میدیم تا به آرومی یخشون باز بشه.
    این کار هم طعم خوبی به ماهی میده هم عجیب بوی بد اون رو میگیره.
    بعد ماهی ها رو میشوریم و اگه تمایل داشتیم پوست دوطرفش رو هم میگیریم.
    پیاز رنده شده و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و آبلیمو رو توی یه ظرف مسطح باهم مخلوط میکنیم و ماهی ها رو داخلش میخوابونیم.
    حتما دقت کنید که دو طرف ماهی به مواد آغشته بشه.اگه دوست داشتید میتونید پودر سیر هم به مواد اضافه کنید.
    حالا یه ظرف دیگه برمیداریم و تخم مرغ هارو داخلش میشکنیم و با کمی نمک حسابی مخلوطشون میکنیم.
    بعد نیم تا یک ساعت ماهی ها رو از مواد قبلی خارج کرده و دو طرف ماهی رو به تخم مرغ آغشته میکنیم.
    برای اضافه کردن آرد سوخاری دوره داریم:

    راه اول:
    آرد رو توی یه سینی بریزیم و دو طرف ماهی رو توش بخوابونیم.این کار راحتتره اما باعث میشه آردمون هدر بره.

    راه دوم
    که خودمم استفاده میکنم:ماهی رو توی یک دست بگیریم و با دست دیگه آرد رو روش بپاشیم.
    داخل تابه روغن ریخته و اجازه میدیم حسابی داغ بشه.زنجبیل رو هم اینجا به روغن اضافه میکنیم که مزه خوبی به ماهی میده.
    بعد تا اونجایی که ممکنه شعله رو کم میکنیم و ماهی ها رو داخل روغن میذاریم تا سرخ بشه.حتما دو طرف ماهی رو کامل سرخ کنیم.
    نوش جان!


  • ۰۳:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل👇👇

    طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل

    بال کبابی خوشمزه با طعمی جدید

    مواد لازم برای کباب بال مرغ :
    بال مرغ ۱٫۳ کیلوگرم
    پیازچه خرد شده ۱ عدد
    دانه کنجد ۲ قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای تهیه سس:
    سس سویا یک چهارم فنجان
    عسل ۳ قاشق غذاخوری
    زنجبیل پوست کنده و رنده شده ۲٫۵ سانتی متر
    سیر ۳ حبه
    سس تند یک هشتم قاشق چایخوری

    فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی مخصوص فر برداشته و روی آن را فویل بکشید. روی فویل را با روغن زیتون بپوشانید تا بال مرغ به آن نچسبد. حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. بال ها را روی سینی فر بچینید (قسمتی که پوست دارد رو به پایین باشد). سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشود.
    حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید
    حالا سینی را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان با استفاده از یک انبر بال ها را برگردانید، طوری که قسمت پوست دار آن رو به بالا قرار گیرد. برای ۱۰ دقیقه دیگر مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند. هنگام پخت حواستان به آنها باشد تا نسوزند.
    مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند
    حالا بال های کبابی را در یک کاسه گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنید
    دانه کنجد و پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو کنید

  • ۰۳:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    پیتزای مرغ باربیکیو👇👇

    مواد لازم برای 3 – 4 نفر
    مواد لازم
    خمیر پیتزا
    450 گرم
    سس باربیکیو
    نصف فنجان
    مرغ پخته و خرد شده
    1 فنجان
    پیاز قرمز خلالی خرد شده
    نصف فنجان
    فلفل دلمه نارنجی خرد شده
    1 عدد
    پنیر پیتزا
    سه چهارم تا 1 فنجان
    گشنیز تاره و خرد شده
    برای تزئین در صورت تمایل


    طرز تهیه :

    فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

    کف سینی فر را با فویل پوشانده و خمیر پیتزا را پهن کرده رویش بگذارید .

    روی خمیر را سس باربیکیو بکشید . مرغ ها را روی خمیر بپاشید سپس پیاز و فلفل دلمه را روی آن بریزید .

    پیتزا را به مدت 12 – 15 دقیقه د فر بگذارید تا بپزد و لبه های نان پیتزا طلایی شوند .

    بعد از پخت روی پیتزا برگ گشنیز بپاشید و برش بزنید .

  • ۰۳:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    پیتزا مرغ پاپریکا 👇 دستور ارسالی کدبانو

    سینه مرغ یک عدد کامل
    فلفل دلمه ای یک عدد
    فلفل سبز دو قطعه
    قارچ 300 گرم
    پودر آویشن مقداری
    پیاز داغ یک قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه کمی
    پنیر پیتزا 300 گرم

    مواد لازم برای خمیر
    آرد یک و نیم لیوان
    روغن نصف استکان
    نمک نصف ق چ
    بیکینگ پودر یک ق چ
    شیر نصف لیوان

    جهت تهیه خمیر پیتزا به آرد تمامی مواد خمیر را اضافه کرده تا به صورت خمیری به دست آید که به دست نچسبد، این خمیر احتیاج به استراحت ندارد

    مواد داخل پیتزا :
    مرغ را به قطعات کوچک درآورده و در کمی روغن تفت میدهیم فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و اضافه میکنیم، این پیتزا به صورت تند سرو میشود ولی اگر با ذایقه شما سازگار نیست میتوانید فلفل سبز را حذف کنید ولی حتما از طعم خوب فلفل دلمه ای نگذرید!
    قارچ های تفت داده شده و پودر آویشن و پیاز داغ و فلفل سیاه و نمک.را اضافه کرده، بعد از اینکه خمیر را درون تابه که چرب کردیم مواد فوق را روی خمیر پهن میکنیم و پنیر پیتزا را به کامل روی خمیر پوشش میدهیم و درون فر با درجه 350 درجه با مدت 20 دقیقه میگذاریم، و بعد از آن گریل را به مدت 30 ثانیه روشن میکنیم تا پنیر طلایی شود، با سس گوجه فرنگی تند روی آنرا تزیین میکنیم،،،
    نوش جان
  • ۰۳:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    یک پیتزای کم کالری برای عاشقان پیتزا که رژیم لاغری دارند!! 👇👇


    پیتزا گوجه و ریحان، یک پیتزای کم کالری و خوش طعم


    مواد لازم برای پیتزای گوجه و ریحان

    280 گرم خمیر یا نان پیتزا ( اگر بتوانید مدل ایتالیایی با طعم پنیر استفاده کنید که چه بهتر )
    یک و یک چهارم پنیر موزارلا خرد شده ( حدود 140 گرم )، تقسیم شده
    450 گرم گوجه فرنگی انگوری که عرضی برش خرده باشند
    یک دوم فنجان ریحان تازه خرد شده
    یک قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی ( یا ادویه مورد علاقه خودتان )
    2 قاشق چای خوری سرکه بالزامیک



    طرز تهیه پیتزای گوجه و ریحان

    فر را تا دمای 450 درجه گرم کنید.
    نان پیتزا را روی سینی پخت قرار دهید، یک دوم فنجان از پنیر را روی آن بریزید، یک فاصله یک سانتی تا لبه های پیتزا بگذارید.
    گوجه فرنگی ها را روی پنیر پیتزا بچینید و سپس ریحان ها را اضافه کنید.
    ادویه و سرکه را هم به ترتیب روی پیتزا بریزید.
    باقی پنیرها را روی مواد پیتزا بریزید.
    پیتزا را در دمای 450 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید تا پنیرها کاملا ذوب شوند.
    پیتزا را به هشت قسمت تقسیم کنید

    .
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان